FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

belosevic28
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belosevic28 » 11 mar 2017, 18:18

Po meni extra utakmica danas. Vidjelo se ono o cemu smo pricali a to je zelja, volja, trka... Da smo bili prisebniji mogli smo jos dva gola dati...opet da nije bilo par bravura Pavlovica i dobrih intervencija Mihojevica i Novakovica, mogli su i oni nesto utrpati. Sve u svemu, zasluzena pobjeda, svi su zaista odigrali dobro u najmanju ruku.
NASTAVI NIZ !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 11 mar 2017, 18:18

Sad s tekme, islo se popit sta da se proslavi.

Jos sam pod utiskom ljudi moji, braco moja, ja ne mogu da vjerujem sta Cala od nas uradi, pocevsi od igre, atmosfere u svlacionici, atmosfere u upravi, pa sve do atmosfere na tribinama, koja je danas strasno bila. :bow: :bow: :bow:

Za igru necu nista posebno pricati, da nismo iznasali hiljadu stopostotnih prilika pobjedili bi smo uhljupe 5 ili 6 nula.

Dulja najbolji igrac lige daleko, ma miljama daleko, iako je nekoliko puta komplikovao bezveze covjek kad povuce onu loptu ne moze mu niko nista, ko Messi jbt. :bow:

Pavlovic, u kakvu je klasu izrastao ovaj momak. :bow:

Kompletna odbrana odlicna, izuzev mozda Bekica koji se opet malo gubio i napravio nekoliko bezveze gresaka ali necu ni njega da kudim.

Saric, kakav je ovo maestro. :bow: :bow:

Hebib je mogao dati het trick, pored gola promasi onu kontru 1v1 i jos jedan sut onaj s 7-8 metara kad opuca po pola gola a tamo sam Ahmetovic.

I na kraju, Sjever izdominirao, prekucao, pokazao da su najbolja skupina u BiH, iako sam bio na zapadu, kapa do poda momcima. :bow: :bow:

ZA VEDRANA. :salut:

10 and still counting... Cala doktore. :bow: :tokralju:

**** TE LISTICO, kad zagrmi najezio sam se. :salut:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 11 mar 2017, 18:20

belosevic28 je napisao/la:Po meni extra utakmica danas. Vidjelo se ono o cemu smo pricali a to je zelja, volja, trka... Da smo bili prisebniji mogli smo jos dva gola dati...opet da nije bilo par bravura Pavlovica i dobrih intervencija Mihojevica i Novakovica, mogli su i oni nesto utrpati. Sve u svemu, zasluzena pobjeda, svi su zaista odigrali dobro u najmanju ruku.
NASTAVI NIZ !!!

nevazno potpuno ali da smo mi i anamo oni svaku zabijali bilo bi 6-3

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 mar 2017, 18:20

MortemHz je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Odlična tekma, zaslužena pobjeda! Mogli smo još ih natrpati, ali ruku na srce, moglo je i nama uletiti dole par komada! Posjeta je morala biti bolja, Ćala i igrači svoje odradili za 10! :salut: Istok pun forumaša bio. :lol:
Jel me to Damir nije skontao? :lol:
Nop! :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Hordas19xx
Kontakt:

Post Postao/la Hordas19xx » 11 mar 2017, 18:21

sa ovakvom borbenom i fajerskom igrom cak bi i poraz mogao halalit, ovo je odlicno i navijaci ce uvijek podrzati ekipu samo nek se nastavi ovako ponasati prema grbu.
Djecak koji raste, zavolio te tad!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 mar 2017, 18:24

Ne pamtim da sam gledao bolju tekmu na Koševu. Nevjerovatno kako se lagano ostvaruju naši snovi u zadnja dva mjeseca, da će se Sarić vratit u top formu, da nam Pirić ne treba... mislim da je ovo bila tačka na i kad je u pitanju nepovjerenje prema stručnom štabu, ljude pustit nek rade šta hoće. Postali smo ekipa kakvu bi svaki trener poželio. Stoperski par kojeg čine inteligentan i igrač jak s loptom Mihojević, i klasični talijanski "limited defender" Novaković, koji me podsjeća na Sola Campella iz najboljih dana. Ivetić i Sarić su naši Kante i Fabregas, strašno igraju, Čala je od lijevog beka napravio najjačeg razbijača lige. Prednja linija - jedno krilo tehnički potkovano i "inside forward'', drugo radilica, Ramires Premijer lige... onaj njegov promašaj mi je donio 150 maraka, imao sam manje od 3 (i da sam pao, ne bi mi bilo krivo :p ). O Dulji nemam riječi, alfa i omega lige, šteta što guyicom vrata zatvara. ČALA JE NAJVEĆE POJAČANJE KLUBA OTKAKO NAS JE TAN PREUZEO. Uz ovaj stručni štab, naredna sezona bi mogla bit' slatka za sve nas, bez obzira na rasplet ove.
P.S. pozivam medije da što više pumpaju skretničare i na njih prebacuju pritisak, a nas nek ostave da radimo i miru i tišini.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 11 mar 2017, 18:25

Jesam se smrzao. :mrgreen:
Bravo momci, nema sw niko posebno izdvojiti odigrali ste strasno. :kafa: SAMPION JE SARAJEVO!

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 11 mar 2017, 18:26

Ono sto MORA zabrinuti je posjeta. Ne kontam sta treba vise reci...Vedran , dosle ubice.....sta jos treba....

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 mar 2017, 18:28

Drago mi je bilo što je Hebib ispraćen aplauzima, iako je izašao odmah nakon što je fulio najbolju šansu tekme. Crnkić jedino nikako da vrati onu formu s kraja jesenjeg dijela, ovo ostalo sve izgleda bolje i bolje. Rustema samo držati na ovoj poziciji, bodovi će se skupljati!
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 mar 2017, 18:28

streetstyle je napisao/la:Ono sto MORA zabrinuti je posjeta. Ne kontam sta treba vise reci...Vedran , dosle ubice.....sta jos treba....
Jedina losija strana, i ja sam se zapitao ali hajde..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 11 mar 2017, 18:30

Sarajlijica1946 je napisao/la:Jesam se smrzao. :mrgreen:
Bravo momci, nema sw niko posebno izdvojiti odigrali ste strasno. :kafa: SAMPION JE SARAJEVO!
:?

Zar ti nisu završli ložu :kafa:
SRETAN BROJ - 1725

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 11 mar 2017, 18:31

Veliki samar za navijace i forumase koji su tokom zime crnjacili, sumnjali u ekipu, Calu, igrace...

PS: Sramota je da ovo Sarajevo igra pred 5k. Sramota za one koji mogu a ne dolaze na utakmice.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 11 mar 2017, 18:33

Saric me odusevljava stalno. Ivetic k'o Xabi Alonso.

Travnik ne smije prekinuti niz..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 11 mar 2017, 18:33

pitic je napisao/la:

Nisam ja htio. :mrgreen: Ne mogu sjedeci gledati tekmu nema sanse, ja sve za sefom hodam tamo vamo. :kafa: Duznik sam MortemHZ. :salut:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 mar 2017, 18:34

joker90 je napisao/la:Drago mi je bilo što je Hebib ispraćen aplauzima, iako je izašao odmah nakon što je fulio najbolju šansu tekme. Crnkić jedino nikako da vrati onu formu s kraja jesenjeg dijela, ovo ostalo sve izgleda bolje i bolje. Rustema samo držati na ovoj poziciji, bodovi će se skupljati!
Hoce li napokon priznati ovi antipljuvaci da smo u pavu u vezi ovog lika. Pa i prosle polusezone kad smo bili goli qurac, kad god on nije igrao mi smo dobili utakmicu.

Momak je ispodprosjecni premijerligaski fudbaler, mogao bi igrati u ovakvom Celiku npr. U Sarajevu ni za zivu glavu!
IVICA PERITIC :lol: i Saric dva rotvajlera na sredini, ni slucajno ih ne dirati.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

19FKS46
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 19FKS46 » 11 mar 2017, 18:34

Lakoste je napisao/la:Veliki samar za navijace i forumase koji su tokom zime crnjacili, sumnjali u ekipu, Calu, igrace...

PS: Sramota je da ovo Sarajevo igra pred 5k. Sramota za one koji mogu a ne dolaze na utakmice.
Sve to bez plata, koje kasne mjesecima :D

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 11 mar 2017, 18:36

Ma nema više dileme, Ivetić je uzeo poziciju Rustemoviću.
SRETAN BROJ - 1725

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 mar 2017, 18:37

Sarajlijica1946 je napisao/la:
pitic je napisao/la:

Nisam ja htio. :mrgreen: Ne mogu sjedeci gledati tekmu nema sanse, ja sve za sefom hodam tamo vamo. :kafa: Duznik sam MortemHZ. :salut:
Ma nisi, ne brini. ;)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 11 mar 2017, 18:37

Kakve su legende Čala, Zijo i Tosa, kapa do poda ljudine. Treba Čali umetnuti u ugovor kakvu klauzulu, za koji mjesec će Barca imenovati novog kouća, pa da se osiguramo. :salut:

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 11 mar 2017, 18:38

joker90 je napisao/la:Drago mi je bilo što je Hebib ispraćen aplauzima, iako je izašao odmah nakon što je fulio najbolju šansu tekme. Crnkić jedino nikako da vrati onu formu s kraja jesenjeg dijela, ovo ostalo sve izgleda bolje i bolje. Rustema samo držati na ovoj poziciji, bodovi će se skupljati!
Ako se sad konacno slazemo da treba vjerovat u ekipu i u strucni stab, i da ih treba pustit da rade, onda je valjda fair i posteno da tako razmisljamo i po pitanju Rustema. Ako ga stave da igra, a jedan je od najstandardnijih onda valjda vide nesto u njemu sto mi mozda ne vidimo i treba im vjerovat. Na koncu Rustem je igrao u vecini ovih zadnjih 10 utakmica (rekordni niz) a i od kad je Cala preuzeo ekipu.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BABA1978, Bing [Bot], PapakIzSa, Proximic i 23 gosta.