FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Željovac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željovac » 07 avg 2010, 21:37

Lijepa vijest. Mislim da će ostati, jer sigurno posjeduje kvalitet. Naša je škola, a to Amar posebno cijeni.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 07 avg 2010, 21:38

Redzepi ???
Siguran sam da će njegov eventulani potpis biti pun pogodak i da će nam taj igrač mnogo mnogo valjati ove sezone... Napravit će Osim od njega senzaciju ove sezone i Bučan i njegovi prodori su mala maca u odnosu na ono što će nam Redzepi prikazivati...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 07 avg 2010, 21:42

Redžepi ce zaigrati kod Amara kad na vrbi grožđe rodi...pa Amar ga je i protjerao prošle godine cim je došao u klub i ne samo njega vec i mnoge kad je zatekao takav igracki kadar....pa ga je evo i Karlovac nogirao nakon jedne sezone.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 07 avg 2010, 21:46

Mozda bi nam i bio dobro pojacanje, al tesko da ce zaigrat kod Amara.. ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 07 avg 2010, 21:48

Strauss je napisao/la:Redzepi ???
Siguran sam da će njegov eventulani potpis biti pun pogodak i da će nam taj igrač mnogo mnogo valjati ove sezone... Napravit će Osim od njega senzaciju ove sezone i Bučan i njegovi prodori su mala maca u odnosu na ono što će nam Redzepi prikazivati...
drop je napisao/la:Redžepi ce zaigrati kod Amara kad na vrbi grožđe rodi...pa Amar ga je i protjerao prošle godine cim je došao u klub i ne samo njega vec i mnoge kad je zatekao takav igracki kadar....pa ga je evo i Karlovac nogirao nakon jedne sezone.
Dva potpuno oprecna komentara... zna li se tacno jel protjeran iz Karlovca ili je sam otisao... sta realno mozemo od njega ocekivati... :?
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 07 avg 2010, 21:50

drop je napisao/la:Redžepi ce zaigrati kod Amara kad na vrbi grožđe rodi...pa Amar ga je i protjerao prošle godine cim je došao u klub i ne samo njega vec i mnoge kad je zatekao takav igracki kadar....pa ga je evo i Karlovac nogirao nakon jedne sezone.
Amar ga nije nogirao, već su i neke simbolične pare uzete za njega, jer je tražio da ide. Ni u Karlovcu nije nogiran koliko znam, već je tražio raskid zbog dugova. U međuvremenu bio negdje u Austriji na probi, čini mi se. A razmisli malo, ne bi ga Amar tek tako pustio da trenira sa timom ako ga nimalo ne želi. Isto ste pričali za Dinu Muharemovića, a Amar je i principe gazio da ga ubaci u tim prije Kovačevića svojevremeno(zabranio mu da ide na probu u Azerbejdžan, Dino otišao i opet se vratio u prvih 11). Čak mu je i pred ovu sezonu nudio jednogodišnji ugovor. A koliko znam, raspitivao se Amar nedavno i za Jamaka, koji ima još pola godine ugovora sa Čelikom. On je baš suprotnost od većine navijača, čovjek itekako cijeni našu školu. ;)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 07 avg 2010, 21:56

Raja pa šta je sa Gančevim :?: Amar Redžepija prošle sezone pustio u HNL,a sada ga opet vraća :?:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 07 avg 2010, 21:57

Ko ga vraća? Lik je na probi kao i 435 igrača prije njega a koji nisu prošli u tim.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 07 avg 2010, 22:01

Hamo je napisao/la:Raja pa šta je sa Gančevim :?: Amar Redžepija prošle sezone pustio u HNL,a sada ga opet vraća :?:
Ma ne vraca ga uopšte, šta vam je :shock: pustio ga da trenira sa Željom, kao što je pustio i Pelaka prošle godine.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 07 avg 2010, 22:07

drop je napisao/la:
Hamo je napisao/la:Raja pa šta je sa Gančevim :?: Amar Redžepija prošle sezone pustio u HNL,a sada ga opet vraća :?:
Ma ne vraca ga uopšte, šta vam je :shock: pustio ga da trenira sa Željom, kao što je pustio i Pelaka prošle godine.
pustio je i softica i jos milion drugih pa niko nije potpiso,zna on sta radi i to sto izlazi u susret tim nekim igracima je pozitivna stvar...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 07 avg 2010, 22:19

nick je napisao/la:
drop je napisao/la:
pustio je i softica i jos milion drugih pa niko nije potpiso,zna on sta radi i to sto izlazi u susret tim nekim igracima je pozitivna stvar...
Ja koliko znam lično Amar je zvao i Sofica i sad Redzepia :roll:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 07 avg 2010, 22:22

softica nije za ovog ne znam,mislim da je softic sad u velezu ali nisam siguran
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 avg 2010, 22:28

S tim da smo izgubili Bucana koji je slican tip Redzepiu ali stariji,ne bi me iznenadilo ako Redzepi ostane,cak bih i volio da ostane.Momak je bio u Karlovcu koji je zavrsio peti u HNL-u,Haris je igrao 14 puta(ulazio sa klupe,vecinom) te zabio 1 gol (protiv Hajduka 1:0).Karlovac je napustio jer mu trener nije mogao garantovati minutazu.

http://sportsport.ba/ino_fudbalp-39037.htm
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 07 avg 2010, 22:31

cuj redzepi pojacanje :lol: bas je ono fino veceras izgledao na terenu...al hajde, sve za Zelju :mrgreen:
Uglavnom mali Saban je dobar, odlicno se gradi...bas ce biti nesto od njega...nikako mi nije jasno sto ga nisu gurali u olimpiku...
Bio je jos jedan lik novi ali nije ulazio, "ta tlane" se sa loptom radio dok su nasi igrali tekmu...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 07 avg 2010, 22:32

bistrikboy je napisao/la:S tim da smo izgubili Bucana koji je slican tip Redzepiu ali stariji,ne bi me iznenadilo ako Redzepi ostane,cak bih i volio da ostane.Momak je bio u Karlovcu koji je zavrsio peti u HNL-u,Haris je igrao 14 puta(ulazio sa klupe,vecinom) te zabio 1 gol (protiv Hajduka 1:0).Karlovac je napustio jer mu trener nije mogao garantovati minutazu.

Redzepi mi je ostao u dobrom sjecanju. Kako nas je samo izvukao njegov gol one jedne sezone kad smo Laktase na Grbavici jedva uzeli 1:0. Najmanji igrac na terenu ga ugura nekako glavom :mrgreen:

Al' naslov je dobar: "Karijeru nastavlja u Holandiji?" ... Pa eto, mi smo tu negdje sa Ajaxom :D
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 07 avg 2010, 22:32

bistrikboy je napisao/la:S tim da smo izgubili Bucana koji je slican tip Redzepiu ali stariji,ne bi me iznenadilo ako Redzepi ostane,cak bih i volio da ostane.Momak je bio u Karlovcu koji je zavrsio peti u HNL-u,Haris je igrao 14 puta(ulazio sa klupe,vecinom) te zabio 1 gol (protiv Hajduka 1:0).Karlovac je napustio jer mu trener nije mogao garantovati minutazu.

Kao što mu trener petoplasiranog Karlovca Pamić nije garantovao minutažu, nece mu je sigurno garantovati ni trener šampiona države Osim.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 avg 2010, 22:33

drop je napisao/la:

Kao što mu trener petoplasiranog Karlovca Pamić nije garantovao minutažu, nece mu je sigurno garantovati ni trener šampiona države Osim.
Jok Viscu ce izgurat' iz ekipe
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 07 avg 2010, 22:35

Redzepi i pojacanje mi nikako ne idu zajedno .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 07 avg 2010, 22:47

Mnogima ovdje ni Svraka i prvih 11 nije išlo zajedno. Mnogima ni Ćulum i klupa nije išlo zajedno, a vidi sad...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 07 avg 2010, 22:53

Prvih 11 i "pojacanje" je ogromna razlika ... ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Zigazaga i 56 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []