FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Lijepa vijest. Mislim da će ostati, jer sigurno posjeduje kvalitet. Naša je škola, a to Amar posebno cijeni.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Redzepi ???
Siguran sam da će njegov eventulani potpis biti pun pogodak i da će nam taj igrač mnogo mnogo valjati ove sezone... Napravit će Osim od njega senzaciju ove sezone i Bučan i njegovi prodori su mala maca u odnosu na ono što će nam Redzepi prikazivati...
Siguran sam da će njegov eventulani potpis biti pun pogodak i da će nam taj igrač mnogo mnogo valjati ove sezone... Napravit će Osim od njega senzaciju ove sezone i Bučan i njegovi prodori su mala maca u odnosu na ono što će nam Redzepi prikazivati...
Redžepi ce zaigrati kod Amara kad na vrbi grožđe rodi...pa Amar ga je i protjerao prošle godine cim je došao u klub i ne samo njega vec i mnoge kad je zatekao takav igracki kadar....pa ga je evo i Karlovac nogirao nakon jedne sezone.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Mozda bi nam i bio dobro pojacanje, al tesko da ce zaigrat kod Amara.. 
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Strauss je napisao/la:Redzepi ???
Dva potpuno oprecna komentara... zna li se tacno jel protjeran iz Karlovca ili je sam otisao... sta realno mozemo od njega ocekivati...drop je napisao/la:Redžepi ce zaigrati kod Amara kad na vrbi grožđe rodi...pa Amar ga je i protjerao prošle godine cim je došao u klub i ne samo njega vec i mnoge kad je zatekao takav igracki kadar....pa ga je evo i Karlovac nogirao nakon jedne sezone.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Amar ga nije nogirao, već su i neke simbolične pare uzete za njega, jer je tražio da ide. Ni u Karlovcu nije nogiran koliko znam, već je tražio raskid zbog dugova. U međuvremenu bio negdje u Austriji na probi, čini mi se. A razmisli malo, ne bi ga Amar tek tako pustio da trenira sa timom ako ga nimalo ne želi. Isto ste pričali za Dinu Muharemovića, a Amar je i principe gazio da ga ubaci u tim prije Kovačevića svojevremeno(zabranio mu da ide na probu u Azerbejdžan, Dino otišao i opet se vratio u prvih 11). Čak mu je i pred ovu sezonu nudio jednogodišnji ugovor. A koliko znam, raspitivao se Amar nedavno i za Jamaka, koji ima još pola godine ugovora sa Čelikom. On je baš suprotnost od većine navijača, čovjek itekako cijeni našu školu.drop je napisao/la:Redžepi ce zaigrati kod Amara kad na vrbi grožđe rodi...pa Amar ga je i protjerao prošle godine cim je došao u klub i ne samo njega vec i mnoge kad je zatekao takav igracki kadar....pa ga je evo i Karlovac nogirao nakon jedne sezone.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Raja pa šta je sa Gančevim
Amar Redžepija prošle sezone pustio u HNL,a sada ga opet vraća 
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Ko ga vraća? Lik je na probi kao i 435 igrača prije njega a koji nisu prošli u tim.
Ma ne vraca ga uopšte, šta vam jeHamo je napisao/la:Raja pa šta je sa GančevimAmar Redžepija prošle sezone pustio u HNL,a sada ga opet vraća
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
pustio je i softica i jos milion drugih pa niko nije potpiso,zna on sta radi i to sto izlazi u susret tim nekim igracima je pozitivna stvar...drop je napisao/la:Ma ne vraca ga uopšte, šta vam jeHamo je napisao/la:Raja pa šta je sa GančevimAmar Redžepija prošle sezone pustio u HNL,a sada ga opet vraća
pustio ga da trenira sa Željom, kao što je pustio i Pelaka prošle godine.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ja koliko znam lično Amar je zvao i Sofica i sad Redzepianick je napisao/la:pustio je i softica i jos milion drugih pa niko nije potpiso,zna on sta radi i to sto izlazi u susret tim nekim igracima je pozitivna stvar...drop je napisao/la:Ma ne vraca ga uopšte, šta vam jeHamo je napisao/la:Raja pa šta je sa GančevimAmar Redžepija prošle sezone pustio u HNL,a sada ga opet vraća
pustio ga da trenira sa Željom, kao što je pustio i Pelaka prošle godine.
softica nije za ovog ne znam,mislim da je softic sad u velezu ali nisam siguran
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- bistrikboy
- Kontakt:
S tim da smo izgubili Bucana koji je slican tip Redzepiu ali stariji,ne bi me iznenadilo ako Redzepi ostane,cak bih i volio da ostane.Momak je bio u Karlovcu koji je zavrsio peti u HNL-u,Haris je igrao 14 puta(ulazio sa klupe,vecinom) te zabio 1 gol (protiv Hajduka 1:0).Karlovac je napustio jer mu trener nije mogao garantovati minutazu.
http://sportsport.ba/ino_fudbalp-39037.htm
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
cuj redzepi pojacanje
bas je ono fino veceras izgledao na terenu...al hajde, sve za Zelju
Uglavnom mali Saban je dobar, odlicno se gradi...bas ce biti nesto od njega...nikako mi nije jasno sto ga nisu gurali u olimpiku...
Bio je jos jedan lik novi ali nije ulazio, "ta tlane" se sa loptom radio dok su nasi igrali tekmu...
Uglavnom mali Saban je dobar, odlicno se gradi...bas ce biti nesto od njega...nikako mi nije jasno sto ga nisu gurali u olimpiku...
Bio je jos jedan lik novi ali nije ulazio, "ta tlane" se sa loptom radio dok su nasi igrali tekmu...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Redzepi mi je ostao u dobrom sjecanju. Kako nas je samo izvukao njegov gol one jedne sezone kad smo Laktase na Grbavici jedva uzeli 1:0. Najmanji igrac na terenu ga ugura nekako glavombistrikboy je napisao/la:S tim da smo izgubili Bucana koji je slican tip Redzepiu ali stariji,ne bi me iznenadilo ako Redzepi ostane,cak bih i volio da ostane.Momak je bio u Karlovcu koji je zavrsio peti u HNL-u,Haris je igrao 14 puta(ulazio sa klupe,vecinom) te zabio 1 gol (protiv Hajduka 1:0).Karlovac je napustio jer mu trener nije mogao garantovati minutazu.
Al' naslov je dobar: "Karijeru nastavlja u Holandiji?" ... Pa eto, mi smo tu negdje sa Ajaxom
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Kao što mu trener petoplasiranog Karlovca Pamić nije garantovao minutažu, nece mu je sigurno garantovati ni trener šampiona države Osim.bistrikboy je napisao/la:S tim da smo izgubili Bucana koji je slican tip Redzepiu ali stariji,ne bi me iznenadilo ako Redzepi ostane,cak bih i volio da ostane.Momak je bio u Karlovcu koji je zavrsio peti u HNL-u,Haris je igrao 14 puta(ulazio sa klupe,vecinom) te zabio 1 gol (protiv Hajduka 1:0).Karlovac je napustio jer mu trener nije mogao garantovati minutazu.
- bistrikboy
- Kontakt:
Jok Viscu ce izgurat' iz ekipedrop je napisao/la:Kao što mu trener petoplasiranog Karlovca Pamić nije garantovao minutažu, nece mu je sigurno garantovati ni trener šampiona države Osim.bistrikboy je napisao/la:S tim da smo izgubili Bucana koji je slican tip Redzepiu ali stariji,ne bi me iznenadilo ako Redzepi ostane,cak bih i volio da ostane.Momak je bio u Karlovcu koji je zavrsio peti u HNL-u,Haris je igrao 14 puta(ulazio sa klupe,vecinom) te zabio 1 gol (protiv Hajduka 1:0).Karlovac je napustio jer mu trener nije mogao garantovati minutazu.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Redzepi i pojacanje mi nikako ne idu zajedno .. 
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Mnogima ovdje ni Svraka i prvih 11 nije išlo zajedno. Mnogima ni Ćulum i klupa nije išlo zajedno, a vidi sad...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Prvih 11 i "pojacanje" je ogromna razlika ... 
AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 21 gost.