FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel » 12 mar 2017, 23:24

wobly92 je napisao/la:Yebote ovaj forum čitaju novinari, sportisti, direktori, predsjednici, profesori...
Semire, ako čitaš, živ bio otkačite se od Slobode, biće tendera, pusti Đasmina šta priča!

Btw. čuo sam da za faraona bliži krug ljudi već dugo smatra da je polupao lončiće odavno...

P.S. Bagra, ne vjerujem da takav print može biti na majici, dobro to ovako izgleda ali... :hmmmmm: Pokušaj, mislim da Mitalex radi print na najicama, pa vidi na šta će ličiti. ako bude dobro moglo bi se probiti.
Posto je on sabovicev.nece tamo zavrsit poso :mrgreen:
:nene:
Tamo su truhli crveni :rol: :urnebes:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 mar 2017, 23:26

wobly92 je napisao/la:Yebote ovaj forum čitaju novinari, sportisti, direktori, predsjednici, profesori...
Semire, ako čitaš, živ bio otkačite se od Slobode, biće tendera, pusti Đasmina šta priča!

Btw. čuo sam da za faraona bliži krug ljudi već dugo smatra da je polupao lončiće odavno...

P.S. Bagra, ne vjerujem da takav print može biti na majici, dobro to ovako izgleda ali... :hmmmmm: Pokušaj, mislim da Mitalex radi print na najicama, pa vidi na šta će ličiti. ako bude dobro moglo bi se probiti.
Cita se cita izuzetno ovaj forum jarane moj.... Debelo bi se iznenadio koliko se ovdje prati pisanje....Bas tako,od novinara, predsjednika do ostalih
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 12 mar 2017, 23:27

fukaratz je napisao/la:
Skver je napisao/la:Gospodaru geada, ulica, stadiona i fontana, jezera jedino se moze suprostaviti Azmir, jer ne zavisi od ovog grada, ove drzave....svi ostali su ovisni o gospodaru, cak i yebeno UG......Prica se da ce mu Azmir uzeti sve tendere cak i dalje da ce frajer graditi po citavoj BiH, ne znam samo sta ce moci macak graditi....
i radi ovoga je propala nasa tema :!: radi ovog "prica se" svako iole inteligentniji je napustio temu :bow: "prica se" a poslje tog tendera bilo jos 5 na kojim su prodavane lokacije i kupljene od strane drugih fizickih i pravnih osoba ali nebitno, jer "prica se" da ce Azmir kupit Bosnu i Hercegovinu jbg "prica se" :kafa: od covjeka Rockfellera napravise jer opet ponavljam "prica se" :facepalm: pa na osnovu "prica se" drvlje i kamenje po onima koji se ne slazu s njima :njanjanja: covjek kupio lokaciju (jednu) jer ce zaraditi na njoj a ne da poklanja nekom pare i odmah krenuse teorije velikih monetarnih strucnjaka sa foruma FK Sloboda Tuzla :bih: :bih:
Sve se slazem ali mozes li mi ovo objasniti brate.. :) Zelis reci da vecina koji su ovdje ostali su glupi :)
FK Sloboda Tuzla

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 mar 2017, 23:28

fukaratz je napisao/la:
Skver je napisao/la:Gospodaru geada, ulica, stadiona i fontana, jezera jedino se moze suprostaviti Azmir, jer ne zavisi od ovog grada, ove drzave....svi ostali su ovisni o gospodaru, cak i yebeno UG......Prica se da ce mu Azmir uzeti sve tendere cak i dalje da ce frajer graditi po citavoj BiH, ne znam samo sta ce moci macak graditi....
i radi ovoga je propala nasa tema :!: radi ovog "prica se" svako iole inteligentniji je napustio temu :bow: "prica se" a poslje tog tendera bilo jos 5 na kojim su prodavane lokacije i kupljene od strane drugih fizickih i pravnih osoba ali nebitno, jer "prica se" da ce Azmir kupit Bosnu i Hercegovinu jbg "prica se" :kafa: od covjeka Rockfellera napravise jer opet ponavljam "prica se" :facepalm: pa na osnovu "prica se" drvlje i kamenje po onima koji se ne slazu s njima :njanjanja: covjek kupio lokaciju (jednu) jer ce zaraditi na njoj a ne da poklanja nekom pare i odmah krenuse teorije velikih monetarnih strucnjaka sa foruma FK Sloboda Tuzla :bih: :bih:
Ne znam sta ti nije jasno.....covjek ima ogromne pare za nase uslove i yebat ce im njihov glavni biznis u gradu.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 mar 2017, 23:30

Saltsity je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:
Sve se slazem ali mozes li mi ovo objasniti brate.. :) Zelis reci da vecina koji su ovdje ostali su glupi :)
Tako i Faraon razmišlja...To je njegova doktrina...Znam ja sve,ja najpametniji, objasnit Cu vam ja... Doduše,nije da nije u pravu :D ...Eo sad Ce 20 godina kako covjek sve zna :D

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 12 mar 2017, 23:32

Saltsity je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:
ne ne niposto ima jos finih i obrazovanih forumasa ali ti gluplji omalovazavaju i sikaniraju ostale! veoma lako ih je prepoznati ;)
Sloboda Tuzla

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 12 mar 2017, 23:34

Ko su ti ljudi,imenuj ih pa da svi prosudimo da li pisu gluposti ili ne...Da vidimo hoce li se sloziti sa tobom ostali
Zadnja izmjena: Saltsity, dana/u 12 mar 2017, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sloboda Tuzla

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 12 mar 2017, 23:35

Skver je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:
Ne znam sta ti nije jasno.....covjek ima ogromne pare za nase uslove i yebat ce im njihov glavni biznis u gradu.
koliki je njegov godisnji profit, sta "se prica" po gradu? sto ne kupi ostala zemljista koja su se prodavala zadnjih mjesec dana? ima covjek para za nase uslove ali ljudi dragi odvadite malo :kafa:
Sloboda Tuzla

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 mar 2017, 23:36

Saltsity je napisao/la:Ko su ti ljudi,imenuj ih pa da svi prosudimo da li pisu gluposti ili ne...Da vidimo hoce li se sloziti sa tobom ostali
Pa ako se ne slože onda su glupi :urnebes: :rol:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 12 mar 2017, 23:43

pa nije bas da forumi odisu clanovima mense,jos pogotovu fdbalske teme da se ne lazemo... :mrgreen:
svejedno ima ih ii izuzetno nekreativnih i nemstovitih, ko pokvarene ploce zvuce..
ne znam sta vam nije jasno :mrgreen:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 mar 2017, 23:44

fukaratz je napisao/la: koliki je njegov godisnji profit, sta "se prica" po gradu? sto ne kupi ostala zemljista koja su se prodavala zadnjih mjesec dana? ima covjek para za nase uslove ali ljudi dragi odvadite malo :kafa:
Pa pricali su koji ce nam on qu.....pravimo nikad jaci UO i napravise ga samo tako......Sabovici Vol.2, znamo kako se zavrsilo, tako ce i ovaj put.

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 12 mar 2017, 23:46

Sariel je napisao/la:pa nije bas da forumi odisu clanovima mense,jos pogotovu fdbalske teme da se ne lazemo... :mrgreen:
svejedno ima ih ii izuzetno nekreativnih i nemstovitih, ko pokvarene ploce zvuce..
ne znam sta vam nije jasno :mrgreen:
Pa upravo se pise cijelo vece neke stvari......pa da vidimo hoce li neko barem na forumu stati iza svojih rijeci...jasno i glasno,ti,ti i ti.....lijepo kazes...a ne lako ih je prepoznat.....
FK Sloboda Tuzla

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 12 mar 2017, 23:47

pa prica se po mahali :urnebes: da skver ovo je na tvoj racun... :geek: :mrgreen:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 12 mar 2017, 23:53

Saltsity je napisao/la:Ko su ti ljudi,imenuj ih pa da svi prosudimo da li pisu gluposti ili ne...Da vidimo hoce li se sloziti sa tobom ostali
koga briga za ostale na forumu? da Probisvjet prosudi nesto a ko curica dize ruku sa izbor seljacine iz Seljublja a onda prvom prilikom pise po forumu protiv istog tog morona za kojeg je glasao :facepalm: da prosudi neko ko "prica se po gradu" uzima kao nesto relevantno i odatle crpi informacije :facepalm: evo staragarda se nadovezije iako mu je vrhunac intelektualne rasprave razgovor s nekim penzionerom u taksiju :!:
Sloboda Tuzla

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 mar 2017, 23:55

Sariel je napisao/la:pa prica se po mahali :urnebes: da skver ovo je na tvoj racun... :geek: :mrgreen:
Ma nije problem, sve uredu...nek ide na moj racun.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 mar 2017, 23:58

Ja vala ne hejtam ovdje nikog od forumasa (trenutnih), cak mi je i vecina draga postala bez obzira kakve stavove imaju :mrgreen:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 12 mar 2017, 23:59

Haj, neinteligentni smo. Hvala mu. Al, i on ostao s nama ovdje.

I opet, ovo međusobno prepucavanje je upravo razlog zbog kojeg Semir sad čita ovo i jede kokice i smije se. Možda i faraon. Osim ako se nije zadao u novu pjesmicu kakvu.

Zar može biti ovoliko podjela, kad nam je isti cilj, nije mi jasno kako to onda...
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 12 mar 2017, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 mar 2017, 23:59

fukaratz je napisao/la:
koga briga za ostale na forumu? da Probisvjet prosudi nesto a ko curica dize ruku sa izbor seljacine iz Seljublja a onda prvom prilikom pise po forumu protiv istog tog morona za kojeg je glasao :facepalm: da prosudi neko ko "prica se po gradu" uzima kao nesto relevantno i odatle crpi informacije :facepalm: evo staragarda se nadovezije iako mu je vrhunac intelektualne rasprave razgovor s nekim penzionerom u taksiju :!:
Opet etiketiras ljude... Hoces da kazes da medju penzosima nema intelektualaca, jel' :D ....Mada ne moras bas bit astronaut pa da skontas da je NJUO debelo usro motku :urnebes: ...Tu bi se mislim vec trebali složit :rol:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 mar 2017, 00:01

tuzlak1987 je napisao/la:Ja vala ne hejtam ovdje nikog od forumasa (trenutnih), cak mi je i vecina draga postala bez obzira kakve stavove imaju :mrgreen:
stae bilo momcicu? vuna vuna kad je doslo do kucnog praga haaa? :lol:
nema ba nista od ovog ovde lelemudanja...
jedino da je svaka utakmica maks, posjecena,da je u cnetru paznje ko sto nije...
i sta hocemo na kraju?
to cemo i dobit... kratko i jasno..
koni koni mosa bodaslo :zviz:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 13 mar 2017, 00:02

Skver je napisao/la:
fukaratz je napisao/la: koliki je njegov godisnji profit, sta "se prica" po gradu? sto ne kupi ostala zemljista koja su se prodavala zadnjih mjesec dana? ima covjek para za nase uslove ali ljudi dragi odvadite malo :kafa:
Pa pricali su koji ce nam on qu.....pravimo nikad jaci UO i napravise ga samo tako......Sabovici Vol.2, znamo kako se zavrsilo, tako ce i ovaj put.
cekaj ti sad sa parcela i kupovine Bosne ode u totalno drugom pravcu, znaci krenes na gostovanje u Mostar a pojavis se pred Gradskim u Banja Luci :kafa:
moralna duznost forumasa koji ujedno obnasaju funkciju clana skupstine je bila da dignu ruku protiv a ne da podviju rep i poslje pricaju o nekim kockastim glavama i utokama ko da smo na Vozdovcu :urnebes: ja ne znam covjek na forumu koji je protiv Azmira bio, ako neko zna nek ga navede :!: covjek digao sidro i otisao, ako ga zasvrbi po jajima vratit ce se a mi mozemo samo qurcu svirati jer smo qurcina teska od navijaca/simpatizera :kafa:
Sloboda Tuzla

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.