FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Saltsity
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Saltsity » 13 mar 2017, 00:04

fukaratz je napisao/la:
Saltsity je napisao/la:Ko su ti ljudi,imenuj ih pa da svi prosudimo da li pisu gluposti ili ne...Da vidimo hoce li se sloziti sa tobom ostali
koga briga za ostale na forumu? da Probisvjet prosudi nesto a ko curica dize ruku sa izbor seljacine iz Seljublja a onda prvom prilikom pise po forumu protiv istog tog morona za kojeg je glasao :facepalm: da prosudi neko ko "prica se po gradu" uzima kao nesto relevantno i odatle crpi informacije :facepalm: evo staragarda se nadovezije iako mu je vrhunac intelektualne rasprave razgovor s nekim penzionerom u taksiju :!:
A otkuda brate ti to znas....je li pokusavas ko tom nekom konstatacijom da ga ponizos ili sta....ko eto taksista.....
A evo recimo moj rodjak Damir magistar ekonomije,taksira....Kakve ima veze sto taksira....Ne ulazim u razloge,niti kazem da je upravu,ali sto prozivas covjeka tako......Sjecas se komuniste.......ubijes ga argumentima....rasporis.........i on onda pocne vrijedjati licno forumase....a kada ga banuju pjeni...
Nemojte se vrijedjati izmedju sebe............Dokle god je tako,nema od nas nista...ni vani,ni ovdje na forumu.....
A za probisvjeta manje vise se slazem......vala niko mu ne bi nos slomio da je ustao i reko stanite ljudi...mene bi izbacili,i tebe jer nismo clanovi skupstine,pod izgovorom remetimo rad skupstine....ali on je imao puno pravo da govori....sto nije,njegova stvar opet,ali moralisat pretjerano ne bi trebao..ma ne vjerujem da je clan skupstine uopste.
Zadnja izmjena: Saltsity, dana/u 13 mar 2017, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sloboda Tuzla

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 mar 2017, 00:05

realno medju penzosima je najvise okorjelih patokara...sa visedecenijskim stazom...
kakav podsmijeh respekt...brate...tolke godine dolazit navijat i roljat...jebote led.. :lol: :lol: :salut:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 mar 2017, 00:14

podjela je politicke prirode i naravi da se ne lazemo...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 13 mar 2017, 00:15

izgubio sam se prije 3 stranice

ciji smo danas?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 13 mar 2017, 00:16

ultrasstyle_tz je napisao/la:izgubio sam se prije 3 stranice

ciji smo danas?
Nista nisi propustio...I dalje smo u slobodnom padu :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 mar 2017, 00:17

ciji smo danas?
slobodini valjda je to tema ovog pdf.a :mrgreen:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 13 mar 2017, 00:18

ciji smo danas?
Naša stranka je Sloboda i ostali fazoni... :kafa:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 13 mar 2017, 00:21

NKMramor je napisao/la:

ciji smo danas?
Ne kupuju nas titule,to si zaboravio, ha.... :D

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 mar 2017, 00:22

NKMramor je napisao/la:

ciji smo danas?
i crveni nema tu fazonerija..
radnicki klub poniko u krilu internacionale,socijalizm,ljevice itd etc..
:mrgreen:

kupovinom se bave slobodno trzisne reformatroske snage predovdjene slobodarsko patriotskom sda sa svojim aneksima.. zato zeljo ima onolko titula :lol:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 13 mar 2017, 00:25

Sariel je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:

ciji smo danas?
i crveni nema tu fazonerija..
radnicki klub poniko u krilu internacionale,socijalizm,ljevice itd etc..
:mrgreen:

kupovinom se bave slobodno trzisne reformatroske snage predovdjene slobodarsko patriotskom sda sa svojim aneksima.. zato zeljo ima onolko titula :lol:
Jest brate.... J*** ja njihove kupljene titule ba :D

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 mar 2017, 00:26

i ja...
bolje grob nego rob!
bolje rat nego pakt... a oni def imaju sa zap,hercegovcima pakt :urnebes:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 13 mar 2017, 00:26

staragarda je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:
Saltsity je napisao/la:Ko su ti ljudi,imenuj ih pa da svi prosudimo da li pisu gluposti ili ne...Da vidimo hoce li se sloziti sa tobom ostali
koga briga za ostale na forumu? da Probisvjet prosudi nesto a ko curica dize ruku sa izbor seljacine iz Seljublja a onda prvom prilikom pise po forumu protiv istog tog morona za kojeg je glasao :facepalm: da prosudi neko ko "prica se po gradu" uzima kao nesto relevantno i odatle crpi informacije :facepalm: evo staragarda se nadovezije iako mu je vrhunac intelektualne rasprave razgovor s nekim penzionerom u taksiju :!:
Opet etiketiras ljude... Hoces da kazes da medju penzosima nema intelektualaca, jel' :D ....Mada ne moras bas bit astronaut pa da skontas da je NJUO debelo usro motku :urnebes: ...Tu bi se mislim vec trebali složit :rol:
ti meni prvi zaljepi etiketu faraona na celo pa ako cemo se etiketirati nikakav problem nije :thumbup:
Sloboda Tuzla

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 mar 2017, 00:28

e jeb te etiketa faraona,da je bar ko dingospo izvalio funfciku al eura i zalijepio jele :urnebes: :rol:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 13 mar 2017, 00:30

NJUO :kafa:
Crknite hejteri i kvoteri :shhh:
E fakat.... sta mislite uradit trans NJUO :rol:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 mar 2017, 00:31

malo vas je malo vas je kickice :lol:
i ako nemate probisvjeta naprijed... ne vrijedi... :urnebes:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 mar 2017, 00:34

fali solinas ba nista bez kucnog praga boga mi kuknjava kuknjava :rol:

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 13 mar 2017, 00:42

Sariel je upravu sto se tice kriticne mase ljudi, nemamo mi dovoljno pravih navijaca, ima nas 1000 u vrh glave sto volimo Slobodu. Punile su se tribine ljudima koji su dolazili gledati Ciru, Zelju i Sarajevo nazalost. U mjestima oko Tuzle mozes nabrojati na prste jedne ruke ljude koji navijaju za Slobodu al s obzirom da nas od vise od 100 000, 1000 voli Slobodu to je sasvim normalno. Ima tu dosta do mentaliteta naseg naroda, vaznije su Barcelone, Manchesteri i ostali klubovi od naseg kluba.

Fukare su postale sluge politike nazalost, nikad al nikad ne smijes bez ikakvih dokaza objavljivati onakva saopstenja, stavljati se na stranu politickih igrica na univerzitetu.

Realno ne mozes davati izjave i objavljivati da se sprema najjaci upravni odbor pa onda se taj odbor zadovoljiti ligom 6 i cini sve stvari oko kojih se vrtimo i pricamo zadnjih pola godine. Niti jedan predsjednik kluba nije bio u novinama i portalima kao nas, pa onda pisanje po fb i svadjanje s ljudima, tu nema ni trunke profesionalizma niti to dolikuje covjeku koji obnasa tu funkciju.

Realno kad pogledamo, mi tu ne mozemo nista uradit, ne mogu ni Fukare, ne moze ni UG, dok god nam je ovaj zakon o sportu, podrzavam sta je Celik uradio al ne znam ni to kolko ce dugo trajati, jedino rjesenje je da cekamo da se privatizuje klub. I da se obori ovaj uo, ko ce doci sljedeci, niko novi i nece donijet nista novo. Do tad trebamo bodriti Slobodu pa makar i u drugoj ligi...

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 13 mar 2017, 00:43

Sariel je napisao/la:e jeb te etiketa faraona,da je bar ko dingospo izvalio funfciku al eura i zalijepio jele :urnebes: :rol:
onu ljubicastu od tri znamenke pa moze i pljucnut na nju :opaopa:
Sloboda Tuzla

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 13 mar 2017, 00:51

Sariel je napisao/la:fali solinas ba nista bez kucnog praga boga mi kuknjava kuknjava :rol:
Ko fali. :silent:
FK Sloboda Tuzla

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 mar 2017, 08:45

Saltsity je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:
A otkuda brate ti to znas....je li pokusavas ko tom nekom konstatacijom da ga ponizos ili sta....ko eto taksista.....
A evo recimo moj rodjak Damir magistar ekonomije,taksira....Kakve ima veze sto taksira....Ne ulazim u razloge,niti kazem da je upravu,ali sto prozivas covjeka tako......Sjecas se komuniste.......ubijes ga argumentima....rasporis.........i on onda pocne vrijedjati licno forumase....a kada ga banuju pjeni...
Nemojte se vrijedjati izmedju sebe............Dokle god je tako,nema od nas nista...ni vani,ni ovdje na forumu.....
A za probisvjeta manje vise se slazem......vala niko mu ne bi nos slomio da je ustao i reko stanite ljudi...mene bi izbacili,i tebe jer nismo clanovi skupstine,pod izgovorom remetimo rad skupstine....ali on je imao puno pravo da govori....sto nije,njegova stvar opet,ali moralisat pretjerano ne bi trebao..ma ne vjerujem da je clan skupstine uopste.
Ne znam ko me etiketira kao clana skupstine, ali eto prihvatio sam tu virtualnu funkciju. Ne kazem da nisam bio na skupstinama ali da sam odlucivao o necem :lolno: .
U ovj drzavi je problem ako je neko izvan politike i nije pod zastitom bilo koje stranke. Vidjeli smo to u slucaju Azmira. Covjek sa postenim i iskrenim namjerama nema sanse ako se ne prikloni bilo kojem bloku. Kod nas postoji zakon podjele. Stranke i partije dijele sve, cak zele da podjele i ljude, navijace, radnike... te postanu gospodari njihovih razmisljanja.
Stranacki opredjeljeni zavrsavaju fakultete, poslove... ma bilo iz koje stranke bili. Oni imaju dogovor precutan, ti meni. ja tebi.
Azmir nije bio dio stranackih talova, pa je zato i miniran dok je bio predsjednik. Azmir nije imao ni SDP uz sebe, niti SDA. Zato je tako i prosao. Platio je vise kazni nego ovi sada na dovodjenje igraca.
Sve dok je Sloboda svacija, a sto je svacije, nije nicije, nece niko povesti brigu o njoj. Jedini izlaz je privatizacija!
Jel znate zasto politicari nece da izglasaju zakon o privatizaciji u sportu?
Zato jer znaju da bi vlasnik mogao pretvoriti sportski teren u vlastitu promociju. Svi se oni boje da to onaj suprotni ne kupi. Lakse im pada rastaljivanje, jer mogu uticati. Na vlasnika ne bi imali uticaja.
Zakon o privatizaciji klubova mora imati ugradjen clan o zabrani promovisanja politickih ideja i nacin da takvi klubovi budu kaznjeni strogo i nemliosrdno. Ne smije se dozvoliti da stadioni i dvorane budu pretvoreni u predizborne skupove.
Evo vidite sta se nama desava gdje politika vlada. Nasa Sloboda je trenutno najveci talac politike u drzavi. Sve dok je tako nema napretka.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 13 mar 2017, 08:49, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.