FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
šajslu sad čupri

- Probisvjet
- Kontakt:
Dobro je, vec si petaka ubo.Sariel je napisao/la:šajslu sad čupri![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
kakav petak bez funfcike ne ustajem iz kreveta...Probisvjet je napisao/la:Dobro je, vec si petaka ubo.Sariel je napisao/la:šajslu sad čupri![]()
![]()
imal iko ovde da nije mislio a propos njegove price da nije clan skupstine?
al iskreno?
tako je druze zvucala tvoja prica...
ok nisi,haj i to da prekrizimo, ko i za one kapi do bijeljine i nazad
samo argumentovano, molicu ljepo

al iskreno?
tako je druze zvucala tvoja prica...
ok nisi,haj i to da prekrizimo, ko i za one kapi do bijeljine i nazad
samo argumentovano, molicu ljepo
Ne krsi pravila foruma,bez imena bi molio
Jok ba to,kakvo ba udruzenje...ima vec napravljeno,jedino ako Jasmin aminuje,onda moze i bez kockastih glava,pistolja,cvaje,fazle itd
Jok ba to,kakvo ba udruzenje...ima vec napravljeno,jedino ako Jasmin aminuje,onda moze i bez kockastih glava,pistolja,cvaje,fazle itd
Zlatan Nalić sin tuzlanski
dajte ljudi nemojte se zajebavat, nije nas 5 miliona, da se dodatno cjepkamo...
izvini Emire, zbog cega sariel ? pa ima nas na forumu vise nego fukara ? sta ima veze, ajde osnivacka skupstina u toku sedmice.. ko je zaa ?
zar nisi i ti fukara???
- NedostatakZnanja
- Kontakt:
- Probisvjet
- Kontakt:
Zasto ne? Neka ispliva ono u koje ce ljudi vjerovati i dati podrsku. Garantujem da bi bilo interesanata dosta, ali za jednu sedmicu nemoguce je napraviti dobru platformu za osnivacku skupstinu.Sariel je napisao/la:dajte ljudi nemojte se zajebavat, nije nas 5 miliona, da se dodatno cjepkamo...
Za pocetak je najbitnije naci istomisljenike koji ce raditi samo u korist FK Slobode koji su neoptereceni stranackim i partijskim pripadnostima. Apolitincnost bi trebala biti glavni uslov clanstva, a jedini cilj jaka Sloboda.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
proispitaj malo iz svojih izvora ko i uvijek da sam se odmako od udruzenja, a uostalom ko od nas nije fukara ( kako se nazivaju svi navijaci slobode ) ?Sariel je napisao/la:zar nisi i ti fukara???
slazem se, prvobitni cilj je da nam se ciljevi sloze, nakon toga neformalni sastanak radi upoznavanja i razradjivanja plana za dalje.. idemo jako !Probisvjet je napisao/la:Zasto ne? Neka ispliva ono u koje ce ljudi vjerovati i dati podrsku. Garantujem da bi bilo interesanata dosta, ali za jednu sedmicu nemoguce je napraviti dobru platformu za osnivacku skupstinu.Sariel je napisao/la:dajte ljudi nemojte se zajebavat, nije nas 5 miliona, da se dodatno cjepkamo...
Za pocetak je najbitnije naci istomisljenike koji ce raditi samo u korist FK Slobode koji su neoptereceni stranackim i partijskim pripadnostima. Apolitincnost bi trebala biti glavni uslov clanstva, a jedini cilj jaka Sloboda.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Neznam dal'je bolesno al ja nasu sansu jedino vidim da nas jufke iskandjijaju na Tusnju a predsjednik udje u svadju i raspravu sa zapadom
...Kakav je bahat mislim da je taj korak vrlo realan....Onda je donji

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
almire jesil ti za ? ili si presto ici na utakmice? doduse reko si da bi ucestovo jedino na protestima ili pobunama.. jesi li za ?staragarda je napisao/la:Neznam dal'je bolesno al ja nasu sansu jedino vidim da nas jufke iskandjijaju na Tusnju a predsjednik udje u svadju i raspravu sa zapadom![]()
![]()
dignut cemo i zapad ako treba na noge
cilj je uvijek i jedino samo sloboda,svakom istinskom navijacu.
i mojne tako garda hljeba ti, nema pustanja nikome.
borba za klub da, al bodove nikom ne pustat.
i mojne tako garda hljeba ti, nema pustanja nikome.
borba za klub da, al bodove nikom ne pustat.
- Probisvjet
- Kontakt:
Vec je dosao prosli put u konflikt sa dijelom zapada. Fazla mu nece biti od pomoci jer sjedi skroz dolje na C i to je najbitnije za protivnike precjenika NJUO. Mslim da ce to kulminirati na utakmici sa pitama. Cak mislim da precjednik nece doci zbog nekoh razloga.staragarda je napisao/la:Neznam dal'je bolesno al ja nasu sansu jedino vidim da nas jufke iskandjijaju na Tusnju a predsjednik udje u svadju i raspravu sa zapadom![]()
![]()
solinas, momak je regulara teska mojne ba pepeljara
a jebte jesi plah...
a jebte jesi plah...
Zna on zasto sam mu to rekao,a zna i da se ne bojim nikog...znamo se nas dvojica jos od afere olimpic....znam ja da je on regularan i mozda najveci slobodas od nas ovdje svi kada se saberu.Nema to veze...Sariel je napisao/la:solinas, momak je regulara teska mojne ba pepeljara![]()
a jebte jesi plah...
Evo ba ja sam za,ja Elvis Hasanovic svima koji su se prodali SDP porucujem da odyebu od Slobode....
Da vidimo koliko vas smije javno iznijeti misljenje....i svaka promjena na bolje i suprostavljanje trenutnom stanju ja cu podrzati...
FK Sloboda Tuzla
djevojka mi je u sdp u, molicu bez psovanja,Saltsity je napisao/la:Zna on zasto sam mu to rekao,a zna i da se ne bojim nikog...znamo se nas dvojica jos od afere olimpic....znam ja da je on regularan i mozda najveci slobodas od nas ovdje svi kada se saberu.Nema to veze...Sariel je napisao/la:solinas, momak je regulara teska mojne ba pepeljara![]()
a jebte jesi plah...
Evo ba ja sam za,ja Elvis Hasanovic svima koji su se prodali SDP porucujem da odyebu od Slobode....
Da vidimo koliko vas smije javno iznijeti misljenje....i svaka promjena na bolje i suprostavljanje trenutnom stanju ja cu podrzati...
Kod mene citava porodica "mrtvi "SDP otac mati brat amidze....buci je napisao/la:djevojka mi je u sdp u, molicu bez psovanja,Saltsity je napisao/la:Zna on zasto sam mu to rekao,a zna i da se ne bojim nikog...znamo se nas dvojica jos od afere olimpic....znam ja da je on regularan i mozda najveci slobodas od nas ovdje svi kada se saberu.Nema to veze...Sariel je napisao/la:solinas, momak je regulara teska mojne ba pepeljara![]()
a jebte jesi plah...
Da vidimo koliko vas smije javno iznijeti misljenje....i svaka promjena na bolje i suprostavljanje trenutnom stanju ja cu podrzati...sale malo, izvini jos jednom za ono malo prije, ajde ostalii izjasnite se pa da se organizujemo !
A ja Jasminu zelim dugu bolest i sporu smrt. ..A svima koji za par maraka,posao ili neki licni interes prodase Slobodu sve najgore.
Hajde da vidimo ima li mudo.nja na forumu i koliko ce se odazvat.
FK Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.