FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel » 13 mar 2017, 08:48

šajslu sad čupri :urnebes: :rol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 mar 2017, 08:51

Sariel je napisao/la:šajslu sad čupri :urnebes: :rol:
Dobro je, vec si petaka ubo. :urnebes: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 mar 2017, 08:51

Probisvjet je napisao/la:
Sariel je napisao/la:šajslu sad čupri :urnebes: :rol:
Dobro je, vec si petaka ubo. :urnebes: :rol:
kakav petak bez funfcike ne ustajem iz kreveta... :mrgreen:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 mar 2017, 08:55

imal iko ovde da nije mislio a propos njegove price da nije clan skupstine?
al iskreno?
tako je druze zvucala tvoja prica...
ok nisi,haj i to da prekrizimo, ko i za one kapi do bijeljine i nazad :rol:
samo argumentovano, molicu ljepo :kafa: :mrgreen:

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 13 mar 2017, 09:03

Ne krsi pravila foruma,bez imena bi molio :urnebes:
Jok ba to,kakvo ba udruzenje...ima vec napravljeno,jedino ako Jasmin aminuje,onda moze i bez kockastih glava,pistolja,cvaje,fazle itd
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 mar 2017, 09:05

dajte ljudi nemojte se zajebavat, nije nas 5 miliona, da se dodatno cjepkamo...

buci
Kontakt:

Post Postao/la buci » 13 mar 2017, 09:08

izvini Emire, zbog cega sariel ? pa ima nas na forumu vise nego fukara ? sta ima veze, ajde osnivacka skupstina u toku sedmice.. ko je zaa ?

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 mar 2017, 09:08

zar nisi i ti fukara???

NedostatakZnanja
Kontakt:

Post Postao/la NedostatakZnanja » 13 mar 2017, 09:11

Kao da se malo opametilo na forumu :)
STOP CENZURI NA PDF FK SLOBODA
#SamoSloboda

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 mar 2017, 09:19

Sariel je napisao/la:dajte ljudi nemojte se zajebavat, nije nas 5 miliona, da se dodatno cjepkamo...
Zasto ne? Neka ispliva ono u koje ce ljudi vjerovati i dati podrsku. Garantujem da bi bilo interesanata dosta, ali za jednu sedmicu nemoguce je napraviti dobru platformu za osnivacku skupstinu.
Za pocetak je najbitnije naci istomisljenike koji ce raditi samo u korist FK Slobode koji su neoptereceni stranackim i partijskim pripadnostima. Apolitincnost bi trebala biti glavni uslov clanstva, a jedini cilj jaka Sloboda.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

buci
Kontakt:

Post Postao/la buci » 13 mar 2017, 09:21

Sariel je napisao/la:zar nisi i ti fukara???
proispitaj malo iz svojih izvora ko i uvijek da sam se odmako od udruzenja, a uostalom ko od nas nije fukara ( kako se nazivaju svi navijaci slobode ) ?

buci
Kontakt:

Post Postao/la buci » 13 mar 2017, 09:23

Probisvjet je napisao/la:
Sariel je napisao/la:dajte ljudi nemojte se zajebavat, nije nas 5 miliona, da se dodatno cjepkamo...
Zasto ne? Neka ispliva ono u koje ce ljudi vjerovati i dati podrsku. Garantujem da bi bilo interesanata dosta, ali za jednu sedmicu nemoguce je napraviti dobru platformu za osnivacku skupstinu.
Za pocetak je najbitnije naci istomisljenike koji ce raditi samo u korist FK Slobode koji su neoptereceni stranackim i partijskim pripadnostima. Apolitincnost bi trebala biti glavni uslov clanstva, a jedini cilj jaka Sloboda.
slazem se, prvobitni cilj je da nam se ciljevi sloze, nakon toga neformalni sastanak radi upoznavanja i razradjivanja plana za dalje.. idemo jako !

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 13 mar 2017, 09:43

Neznam dal'je bolesno al ja nasu sansu jedino vidim da nas jufke iskandjijaju na Tusnju a predsjednik udje u svadju i raspravu sa zapadom :D :rol: ...Kakav je bahat mislim da je taj korak vrlo realan....Onda je donji :D :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

buci
Kontakt:

Post Postao/la buci » 13 mar 2017, 09:46

staragarda je napisao/la:Neznam dal'je bolesno al ja nasu sansu jedino vidim da nas jufke iskandjijaju na Tusnju a predsjednik udje u svadju i raspravu sa zapadom :D :rol: ...Kakav je bahat mislim da je taj korak vrlo realan....Onda je donji :D :urnebes:
almire jesil ti za ? ili si presto ici na utakmice? doduse reko si da bi ucestovo jedino na protestima ili pobunama.. jesi li za ?
dignut cemo i zapad ako treba na noge

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 mar 2017, 09:47

cilj je uvijek i jedino samo sloboda,svakom istinskom navijacu.
i mojne tako garda hljeba ti, nema pustanja nikome.
borba za klub da, al bodove nikom ne pustat.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 mar 2017, 09:53

staragarda je napisao/la:Neznam dal'je bolesno al ja nasu sansu jedino vidim da nas jufke iskandjijaju na Tusnju a predsjednik udje u svadju i raspravu sa zapadom :D :rol: ...Kakav je bahat mislim da je taj korak vrlo realan....Onda je donji :D :urnebes:
Vec je dosao prosli put u konflikt sa dijelom zapada. Fazla mu nece biti od pomoci jer sjedi skroz dolje na C i to je najbitnije za protivnike precjenika NJUO. Mslim da ce to kulminirati na utakmici sa pitama. Cak mislim da precjednik nece doci zbog nekoh razloga.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 mar 2017, 09:58

solinas, momak je regulara teska mojne ba pepeljara :lol:
a jebte jesi plah... :lol:

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 13 mar 2017, 10:06

Sariel je napisao/la:solinas, momak je regulara teska mojne ba pepeljara :lol:
Zna on zasto sam mu to rekao,a zna i da se ne bojim nikog...znamo se nas dvojica jos od afere olimpic....znam ja da je on regularan i mozda najveci slobodas od nas ovdje svi kada se saberu.Nema to veze...
Evo ba ja sam za,ja Elvis Hasanovic svima koji su se prodali SDP porucujem da odyebu od Slobode....
Da vidimo koliko vas smije javno iznijeti misljenje....i svaka promjena na bolje i suprostavljanje trenutnom stanju ja cu podrzati...
FK Sloboda Tuzla

buci
Kontakt:

Post Postao/la buci » 13 mar 2017, 10:12

Saltsity je napisao/la:
Zna on zasto sam mu to rekao,a zna i da se ne bojim nikog...znamo se nas dvojica jos od afere olimpic....znam ja da je on regularan i mozda najveci slobodas od nas ovdje svi kada se saberu.Nema to veze...
Evo ba ja sam za,ja Elvis Hasanovic svima koji su se prodali SDP porucujem da odyebu od Slobode....
Da vidimo koliko vas smije javno iznijeti misljenje....i svaka promjena na bolje i suprostavljanje trenutnom stanju ja cu podrzati...
djevojka mi je u sdp u, molicu bez psovanja, :) sale malo, izvini jos jednom za ono malo prije, ajde ostalii izjasnite se pa da se organizujemo !

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 13 mar 2017, 10:18

buci je napisao/la:
Saltsity je napisao/la:
djevojka mi je u sdp u, molicu bez psovanja, :) sale malo, izvini jos jednom za ono malo prije, ajde ostalii izjasnite se pa da se organizujemo !
Kod mene citava porodica "mrtvi "SDP otac mati brat amidze....
A ja Jasminu zelim dugu bolest i sporu smrt. ..A svima koji za par maraka,posao ili neki licni interes prodase Slobodu sve najgore.
Hajde da vidimo ima li mudo.nja na forumu i koliko ce se odazvat.
FK Sloboda Tuzla

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.