FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

baboatif
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la baboatif » 13 mar 2017, 12:47

FrancescoTotti je napisao/la:Jednog dana, Meho ce da bude novi Cala. [emoji144]
Meho Kodro jedan je od nas

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE

baboatif
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la baboatif » 13 mar 2017, 12:49

kinosvra je napisao/la:
baboatif je napisao/la:
kinosvra je napisao/la:Joj, kad kazu da ova ekipa nema kvalitet ja bih se ranio.

Cuj nema kvalitet ali ima borbu, pa uporedite sadasnje igrace i one koji su do sad tu bili na njihovim pozicijama u zadnje vrijeme.

Pavlovic, osim delaca boljeg golmana nismo imali.
Top kvalitet, sigurno najbolji golman u ligi.

Dule Hodzic, 23 godine, jak ko stijena, spreman da moze 3 utakmice zaredom igrati, za Barica, Comora, Tatomirovica, Berberovica i ove ostale sto smo gledali na desnom beku je masina.
Najbolji u ligi sigurno, Slavko u Radniku se kleo u njega, kako i ne bi kad u duelu raznosi a neumoran.
Kad god Slavko prica o njemu govori: moj sin, moj sin.
Sigurno bi igrao u svakoj ekipi u ligi.

Almir Bekic, lagan na nogama, uvijek opasan...propustio 25 dana priprema, ofanzivan bek kakvog smo uvijek htjeli.
U poredjenju sa Puzigacom, Roberto Carlos za drvarsku laznu devetku koja je igrala kod nas.
Poslije Mackica najbolji lijevi bek kojeg smo imali poslije rata.
I on bi igrao u svakoj ekipi u ligi.

Nova i Marko, o njima ne treba trositi rijeci...mozda cak i najbolji stoperski par koji smo gledali zadnjih 20 godina.

Barbarici, zgrade iz Porta, Tatomirovici, Torlaci i ostali...smijesno je pricati.

Zadnji vezni, tu smo imali jace igrace od Ivetica i Rustema, ali Pero tu moze u ovoj ligi korektno odraditi posao da svi budemo zadovoljni.

Saric na centralnom, porediti ga sa Radovcem koji je tu igrao duze vrijeme je smijesno.
Uz tomica najbolji igrac lige na toj poziciji.

Hebibovic, za njega Cala govori kako niko nema bolju kretnju, uvijek radi sta treba i nalazi se gdje treba, samo da jos popravi realizaciju.
U poredjenju sa Okicem kojeg smo tu gledali 3 godine je sigurno veci kvalitet, pogotovo naprijed.
Dobro gazi i svaka mu cast.
Kad mu je istok u dva navrata pjevao oni ti ga puse Hebibe, tu se nema puno dodati.

Crnka na lijevoj strani...nije neki poseban kvalitet ali zahvalan i solidan igrac.

Dulja na svojoj poziciji prvi igrac lige, preskace igrace ko cunjeve.
Na njegovoj poziciji Stojcev je cuda pravio, ali razliciti au tipovi igraca.

Ahmet, fenomenalan napadac, mozda medju najboljim koje smo imali.
Ovoj ekipi puno vise znaci nego sto bi Benko, ova ekipa sa Benkom u napadu nikad ovako ne bi igrala jer on samo sebe gleda, a Ahmet radi za ekipu.
Sigurno bi igrao u prvih 11 u svakoj ekipi u ligi.

Nije da ova ekipa nema kvalitet nego upravo suprotno, ima kvalitet, ali ima i karakter kao nijedna do sad i ima fanatasticnog trenera.

Glup je svako ko misli da se moze napraviti 10 pobjeda zaredom ako nemas kvalitet i karakter.
To sto neki pricaju o nekoj sreci, to su price za malu djecu.
Ova ekipa ima kvalitet, karakter, fanatasticnog trenera, i daje u svakom trenutku sve od sebe i Bog dragi ih nagradi.
Kakva crna sreca, samo gubitnici pricaju o sreci.
pohvale za momke definitivno.za muda i odnos prema dresu.meni je ovo jako draga generacija.bekic je bolji od puzigace definitivno ali i jedan i drugi su druga klasa za Mackica.za stopere se slazem a nasa trenutna 10tka Duljevic je drugaciji tip od Stojeceva ili Zeke.ima vic ali ima i ono sto Milos i Almir nisu imali peglanje kod zadnjeg pasa.bar ja mislim tako
sve ostalo ova ekipa ne da je kvalitetna nego nam mnogi nisu ni do koljena a to ce se vidjeti u nastavku

Dulja samo da zna pospremiti loptu u gol nakon sto sve dobro napravi igrao bi sigurno u jednom od 20 najboljih klubova Evrope.
i ovakav Dulja je mokri san strumfova.cuo sam da je nova ponuda bila 5000000.cuo kazem da ne bude insajderska

Svi u napad,jedan je HASE

fico
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fico » 13 mar 2017, 12:50

Adilovic
Kadusic Kovacevic Balic Bekic
Rustemovic Heric
Livak Duljević Anđušić
Bekić

Ja bi ovako poceo, a Saida bi ostavio za subotu. Meni se cini da Lelic do sada ni jednu tekmu nije bio u rosteru ili je mozda bio protiv Olimpica? Je li on povrijeđen?
SARAJEVO

Speirs
Kontakt:

Post Postao/la Speirs » 13 mar 2017, 12:55

FrancescoTotti je napisao/la:Jednog dana, Meho ce da bude novi Cala. :bow:
Meho nece da cuje za fudbal u BiH, a kamoli za Kosevo. Prvo traume sa reprezentacijom, pa traume sa Sarajevom. Dosta za jedna zivot :urnebes:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 13 mar 2017, 13:01

Speirs je napisao/la:
Meho nece da cuje za fudbal u BiH, a kamoli za Kosevo. Prvo traume sa reprezentacijom, pa traume sa Sarajevom. Dosta za jedna zivot :urnebes:
Da li ću se vratiti? Nikad ne reci nikad. Baš tako. Sarajevo je meni posebno, to je posebna ljubav. Kada sada razmišljam o Sarajevu, nakon svega što se desilo, s ove vremenske distance, imam neki fini osjećaj, nekako mi je toplo.
On voli Sarajvo, pravi je hordas
Meho Kodro, JEDAN JE OD NAS :bow: :bow:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 13 mar 2017, 13:09

@kinosva objasnio od a do ž,ja ovo ponavljam od pocetka,samo bi ja dodao da Crnkic nije solidan nego sjajan igrac,samo mu je u ovoj zadnjoj nedostajalo svjezine .Bravo @kinosvra
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Speirs
Kontakt:

Post Postao/la Speirs » 13 mar 2017, 13:13

FrancescoTotti je napisao/la:
Speirs je napisao/la:
Da li ću se vratiti? Nikad ne reci nikad. Baš tako. Sarajevo je meni posebno, to je posebna ljubav. Kada sada razmišljam o Sarajevu, nakon svega što se desilo, s ove vremenske distance, imam neki fini osjećaj, nekako mi je toplo.
On voli Sarajvo, pravi je hordas
Meho Kodro, JEDAN JE OD NAS :bow: :bow:
Pa, normalno, sta ce drugo reci? Otjerali su me lopovi radi bandita u svlacionici?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 mar 2017, 13:15

Fudbalski klub Sarajevo gostovati će Travniku u sklopu 1/4 finala Kupa BiH, koji se igra u srijedu, 15. marta sa početkom u 15 sati. Pomoćni trener u našem stručnom štabu, Senad Repuh, najavio je predstojeću utakmicu Bordo kluba.

“U prvoj utakmici smo ostvarili pobjedu rezultatom 2:0 i ne razmišljamo da li nam je to dovoljno. Idemo u Travnik da odigramo dobru utakmicu, želimo nastaviti sa kvalitetnim igrama. Tražimo pozitivan rezultat u uzvratnoj utakmici i sigurno je da nam ishod prve utakmice donosi određeni mir, ali ne smije biti opuštanja.”, kazao je Repuh, dodavši:

“Dosadašnji tok takmičenja je pokazao da favoriti stoje samo na papiru. Travnik i Bosna Sema su najbolji primjeri za to, dogurali su daleko u ovom takmičenju i ne smijemo utakmicu olahko shvatiti. Cijenimo ekipu Travnika, respektujemo i moramo odigrati dobru utakmicu, kako bi došli do polufinala Kupa.”

U nastavku je Repuh govorio i o mogućim promjenama u igračkom kadru Sarajeva za predstojeću utakmicu.

“Posljednje tri utakmice su nas dosta isrcpile. Igrali smo na teškim terenima. Utakmica protiv Širokog Brijega je bila naročito zahtjevna, psihički i fizički nas je potrošila, ali smo jako sretni zbog pobjede. Svima nama u klubu, ali i navijačima ona mnogo znači. Što se tiče kadra za Travnik, bit će izmjena sigurno. Imamo u rotaciji 20/21 igrača i ne sumnjam da će igrači koji dobiju šansu dati svoj maksimum i doprinijeti dobrom rezultatu.”, rekao je Repuh, dodavši:

“Obzirom da smo imali gust i težak raspored u proteklim danima, Travnik ćemo detaljno analizirati danas i sutra. Spremit ćemo se dobro za utakmicu.”, zaključio je Repuh.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 mar 2017, 13:18

slika

Turnir grupe "7" elitnog kruga kvalifikacija za Evropsko prvenstvo za kadete na kojem će učestvovati BiH, Češka Republika, Engleska i Slovenija, biće održan od 23. do 28. marta ove godine u Bijeljini i Etno selu Stanišići. Selektor „U-17“ reprezentacije Bosne i Hercegovine Sakib Malkočević je odabrao sljedećih 18 igrača na koje računa za ovaj turnir:

Jasmin Kršić (Željezničar), Enio Zilić (Željezničar), Dobrica Tegeltija (Vojvodina, Srbija), Dino Kurbegović (Mainz, Njemačka), Rijad Sadiku (Sarajevo), Jusuf Gazibegović (Red Bull Salzburg, Austrija), Marko Brkić (Crvena Zvezda, Srbija), Stefan Santrač (Crvena Z vezda, Srbija), Đani Salčin (Sarajevo), Milan Šikanjić (Crvena Zvezda, Srbija), Eldin Omerović (Sloboda), Matej Perković (Široki Brijeg), Emir Sejdović (FSV Frankfurt, Njemačka), Armin Imamović (Sarajevo), Nemanja Vještica (Partizan, Srbija), Domagoj Marušić (Široki Brijeg), Elvis Mehanović (Genk, Belgija), Milan Savić (Crvena Zvezda, Beograd).

Bh. reprezentativci će se okupiti u nedjelju, 19. 3. 2017. u hotelu „Ras“ u Etno selu Stanišići.

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 13 mar 2017, 13:35

Lakoste je napisao/la:http://stav.ba/meho-kodro-cudo-sa-zenevskog-jezera/
“Više ne razmišljam puno o tome šta je bilo, rad u Sarajevu za mene je jedno ogromno iskustvo. Činjenica je da je kod mene ostala velika ljubav prema klubu. Volio bih da je ta priča završila drugačije, ali, Bože moj, ljudi planiraju, ali ipak neko drugo odozgo određuje. Nisam završio ono što sam planirao i svako je krenuo svojim putem. Da li ću se vratiti? Nikad ne reci nikad. Baš tako. Sarajevo je meni posebno, to je posebna ljubav. Kada sada razmišljam o Sarajevu, nakon svega što se desilo, s ove vremenske distance, imam neki fini osjećaj, nekako mi je toplo. Ne znam zašto, ali je tako kada mislim o klubu i ljudima koji ga okružuju.”
MEHO KODRO JEDAN JE OD NAS :bih: :bih: :bih: :bih:
Nikad neću prežaliti ovog čovjeka. Gospodin ! Zadovoljstvo je bilo pratiti pressove, čovjek ima fudbal u malom prstu. :bow:
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 mar 2017, 13:35

escobarpablo je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:http://stav.ba/meho-kodro-cudo-sa-zenevskog-jezera/
“Više ne razmišljam puno o tome šta je bilo, rad u Sarajevu za mene je jedno ogromno iskustvo. Činjenica je da je kod mene ostala velika ljubav prema klubu. Volio bih da je ta priča završila drugačije, ali, Bože moj, ljudi planiraju, ali ipak neko drugo odozgo određuje. Nisam završio ono što sam planirao i svako je krenuo svojim putem. Da li ću se vratiti? Nikad ne reci nikad. Baš tako. Sarajevo je meni posebno, to je posebna ljubav. Kada sada razmišljam o Sarajevu, nakon svega što se desilo, s ove vremenske distance, imam neki fini osjećaj, nekako mi je toplo. Ne znam zašto, ali je tako kada mislim o klubu i ljudima koji ga okružuju.”
MEHO KODRO JEDAN JE OD NAS :bih: :bih: :bih: :bih:
Nikad neću prežaliti ovog čovjeka. Gospodin ! Zadovoljstvo je bilo pratiti pressove, čovjek ima fudbal u malom prstu. :bow:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 13 mar 2017, 13:42

http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/bajric ... mna/228475

Kakav PR Travnika :ljepota: :ljepota: :tokralju:

Obavezno je dovesti umjesto Trbica :rol: :rol: :mrgreen:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 mar 2017, 13:43

MortemHz je napisao/la:slika

Turnir grupe "7" elitnog kruga kvalifikacija za Evropsko prvenstvo za kadete na kojem će učestvovati BiH, Češka Republika, Engleska i Slovenija, biće održan od 23. do 28. marta ove godine u Bijeljini i Etno selu Stanišići. Selektor „U-17“ reprezentacije Bosne i Hercegovine Sakib Malkočević je odabrao sljedećih 18 igrača na koje računa za ovaj turnir:

Jasmin Kršić (Željezničar), Enio Zilić (Željezničar), Dobrica Tegeltija (Vojvodina, Srbija), Dino Kurbegović (Mainz, Njemačka), Rijad Sadiku (Sarajevo), Jusuf Gazibegović (Red Bull Salzburg, Austrija), Marko Brkić (Crvena Zvezda, Srbija), Stefan Santrač (Crvena Z vezda, Srbija), Đani Salčin (Sarajevo), Milan Šikanjić (Crvena Zvezda, Srbija), Eldin Omerović (Sloboda), Matej Perković (Široki Brijeg), Emir Sejdović (FSV Frankfurt, Njemačka), Armin Imamović (Sarajevo), Nemanja Vještica (Partizan, Srbija), Domagoj Marušić (Široki Brijeg), Elvis Mehanović (Genk, Belgija), Milan Savić (Crvena Zvezda, Beograd).

Bh. reprezentativci će se okupiti u nedjelju, 19. 3. 2017. u hotelu „Ras“ u Etno selu Stanišići.
Nedim Hadzic , Smajlagic Semir ? Stariji od ove generacije ili nisu na spisku ???

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 13 mar 2017, 13:44

bordobijeli je napisao/la:

Nedim Hadzic , Smajlagic Semir ? Stariji od ove generacije ili nisu na spisku ???
Stariji.

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 13 mar 2017, 13:51

bordoakapitar je napisao/la:
RichmanBiH je napisao/la:Al.Bekic medju najboljim u prvom pol. Crnkic opet najgori.
O kojoj ti utakmici pises?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Nedeljnjoj. Predobar je bio prvo pol i drugo pol. jedna dio kasnije ispuho, plus i crnkic ispuho pa nije imao snage da se vrati iz napada da pomogne Bekicu. Gledajte utakmice sa malo manje mrznje prema pojedinim igracima.
UPRAVA NAPOLJE!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 13 mar 2017, 13:52

Majkl je napisao/la:Najbitnije je u srijedu osvjeziti Sarica,Crnkica(na kojem se najvise vidio nedostatak svjezine protiv Listice),Hebibovica,Almira Bekica,Hodzica,Mihojevica .Ja bi poceo ovako:
Adilovic
Kadusic,Novakovic,Balic,Ivetic
Heric,Rustemovic
Liivak,Duljevic,Lelic
Amer Bekic
Nema potrebe ni da se Dulja trosi i umara, i on je protiv Listice trcao i borio se kao lav, lipso je pred kraj utakmice, nekoliko puta su ga i grcevi hvatali, tako da nam treba odmoran u Tuzli a umjesto njega mozemo svakako ubaciti Ahmeta i krenuti sa 4-4-2 a Dulji dati posljednjih pola sata ako nedo Bog sta krene po zlu :)

ps. ako vec trazite dlaku u jajetu u subotu i meni je Bekic bio ponajlosiji pojedinac, iako ni on nije bio los, nekoliko puta je bezveze komplikovao i gubio lopte na nasoj polovici, iako je preorao tu lijevu stranu, u napadu je bio dobar.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 mar 2017, 13:54

kinosvra je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:

Stariji.
Starije brate moj, ovo ti je 16-17 godina.

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 13 mar 2017, 14:05

RichmanBiH je napisao/la:
bordoakapitar je napisao/la:
RichmanBiH je napisao/la:Al.Bekic medju najboljim u prvom pol. Crnkic opet najgori.
O kojoj ti utakmici pises?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Nedeljnjoj. Predobar je bio prvo pol i drugo pol. jedna dio kasnije ispuho, plus i crnkic ispuho pa nije imao snage da se vrati iz napada da pomogne Bekicu. Gledajte utakmice sa malo manje mrznje prema pojedinim igracima.
I ti i on ste negdje izgleda ograisali pod hitno vam strave treba salijevati

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 mar 2017, 14:05

:rol:

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 13 mar 2017, 14:20

Osmo Bajric opsano prijeti,spavas li mirno Mehmede Janjosu
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee i 28 gostiju.