Meho Kodro jedan je od nasFrancescoTotti je napisao/la:Jednog dana, Meho ce da bude novi Cala. [emoji144]
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Meho Kodro jedan je od nasFrancescoTotti je napisao/la:Jednog dana, Meho ce da bude novi Cala. [emoji144]
i ovakav Dulja je mokri san strumfova.cuo sam da je nova ponuda bila 5000000.cuo kazem da ne bude insajderskakinosvra je napisao/la:Dulja samo da zna pospremiti loptu u gol nakon sto sve dobro napravi igrao bi sigurno u jednom od 20 najboljih klubova Evrope.baboatif je napisao/la:pohvale za momke definitivno.za muda i odnos prema dresu.meni je ovo jako draga generacija.bekic je bolji od puzigace definitivno ali i jedan i drugi su druga klasa za Mackica.za stopere se slazem a nasa trenutna 10tka Duljevic je drugaciji tip od Stojeceva ili Zeke.ima vic ali ima i ono sto Milos i Almir nisu imali peglanje kod zadnjeg pasa.bar ja mislim takokinosvra je napisao/la:Joj, kad kazu da ova ekipa nema kvalitet ja bih se ranio.
Cuj nema kvalitet ali ima borbu, pa uporedite sadasnje igrace i one koji su do sad tu bili na njihovim pozicijama u zadnje vrijeme.
Pavlovic, osim delaca boljeg golmana nismo imali.
Top kvalitet, sigurno najbolji golman u ligi.
Dule Hodzic, 23 godine, jak ko stijena, spreman da moze 3 utakmice zaredom igrati, za Barica, Comora, Tatomirovica, Berberovica i ove ostale sto smo gledali na desnom beku je masina.
Najbolji u ligi sigurno, Slavko u Radniku se kleo u njega, kako i ne bi kad u duelu raznosi a neumoran.
Kad god Slavko prica o njemu govori: moj sin, moj sin.
Sigurno bi igrao u svakoj ekipi u ligi.
Almir Bekic, lagan na nogama, uvijek opasan...propustio 25 dana priprema, ofanzivan bek kakvog smo uvijek htjeli.
U poredjenju sa Puzigacom, Roberto Carlos za drvarsku laznu devetku koja je igrala kod nas.
Poslije Mackica najbolji lijevi bek kojeg smo imali poslije rata.
I on bi igrao u svakoj ekipi u ligi.
Nova i Marko, o njima ne treba trositi rijeci...mozda cak i najbolji stoperski par koji smo gledali zadnjih 20 godina.
Barbarici, zgrade iz Porta, Tatomirovici, Torlaci i ostali...smijesno je pricati.
Zadnji vezni, tu smo imali jace igrace od Ivetica i Rustema, ali Pero tu moze u ovoj ligi korektno odraditi posao da svi budemo zadovoljni.
Saric na centralnom, porediti ga sa Radovcem koji je tu igrao duze vrijeme je smijesno.
Uz tomica najbolji igrac lige na toj poziciji.
Hebibovic, za njega Cala govori kako niko nema bolju kretnju, uvijek radi sta treba i nalazi se gdje treba, samo da jos popravi realizaciju.
U poredjenju sa Okicem kojeg smo tu gledali 3 godine je sigurno veci kvalitet, pogotovo naprijed.
Dobro gazi i svaka mu cast.
Kad mu je istok u dva navrata pjevao oni ti ga puse Hebibe, tu se nema puno dodati.
Crnka na lijevoj strani...nije neki poseban kvalitet ali zahvalan i solidan igrac.
Dulja na svojoj poziciji prvi igrac lige, preskace igrace ko cunjeve.
Na njegovoj poziciji Stojcev je cuda pravio, ali razliciti au tipovi igraca.
Ahmet, fenomenalan napadac, mozda medju najboljim koje smo imali.
Ovoj ekipi puno vise znaci nego sto bi Benko, ova ekipa sa Benkom u napadu nikad ovako ne bi igrala jer on samo sebe gleda, a Ahmet radi za ekipu.
Sigurno bi igrao u prvih 11 u svakoj ekipi u ligi.
Nije da ova ekipa nema kvalitet nego upravo suprotno, ima kvalitet, ali ima i karakter kao nijedna do sad i ima fanatasticnog trenera.
Glup je svako ko misli da se moze napraviti 10 pobjeda zaredom ako nemas kvalitet i karakter.
To sto neki pricaju o nekoj sreci, to su price za malu djecu.
Ova ekipa ima kvalitet, karakter, fanatasticnog trenera, i daje u svakom trenutku sve od sebe i Bog dragi ih nagradi.
Kakva crna sreca, samo gubitnici pricaju o sreci.
sve ostalo ova ekipa ne da je kvalitetna nego nam mnogi nisu ni do koljena a to ce se vidjeti u nastavku
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Meho nece da cuje za fudbal u BiH, a kamoli za Kosevo. Prvo traume sa reprezentacijom, pa traume sa Sarajevom. Dosta za jedna zivotFrancescoTotti je napisao/la:Jednog dana, Meho ce da bude novi Cala.
Speirs je napisao/la:Meho nece da cuje za fudbal u BiH, a kamoli za Kosevo. Prvo traume sa reprezentacijom, pa traume sa Sarajevom. Dosta za jedna zivotFrancescoTotti je napisao/la:Jednog dana, Meho ce da bude novi Cala.
On voli Sarajvo, pravi je hordasDa li ću se vratiti? Nikad ne reci nikad. Baš tako. Sarajevo je meni posebno, to je posebna ljubav. Kada sada razmišljam o Sarajevu, nakon svega što se desilo, s ove vremenske distance, imam neki fini osjećaj, nekako mi je toplo.
Pa, normalno, sta ce drugo reci? Otjerali su me lopovi radi bandita u svlacionici?FrancescoTotti je napisao/la:Speirs je napisao/la:Meho nece da cuje za fudbal u BiH, a kamoli za Kosevo. Prvo traume sa reprezentacijom, pa traume sa Sarajevom. Dosta za jedna zivotFrancescoTotti je napisao/la:Jednog dana, Meho ce da bude novi Cala.On voli Sarajvo, pravi je hordasDa li ću se vratiti? Nikad ne reci nikad. Baš tako. Sarajevo je meni posebno, to je posebna ljubav. Kada sada razmišljam o Sarajevu, nakon svega što se desilo, s ove vremenske distance, imam neki fini osjećaj, nekako mi je toplo.
Meho Kodro, JEDAN JE OD NAS![]()

Nikad neću prežaliti ovog čovjeka. Gospodin ! Zadovoljstvo je bilo pratiti pressove, čovjek ima fudbal u malom prstu.Lakoste je napisao/la:http://stav.ba/meho-kodro-cudo-sa-zenevskog-jezera/
MEHO KODRO JEDAN JE OD NAS“Više ne razmišljam puno o tome šta je bilo, rad u Sarajevu za mene je jedno ogromno iskustvo. Činjenica je da je kod mene ostala velika ljubav prema klubu. Volio bih da je ta priča završila drugačije, ali, Bože moj, ljudi planiraju, ali ipak neko drugo odozgo određuje. Nisam završio ono što sam planirao i svako je krenuo svojim putem. Da li ću se vratiti? Nikad ne reci nikad. Baš tako. Sarajevo je meni posebno, to je posebna ljubav. Kada sada razmišljam o Sarajevu, nakon svega što se desilo, s ove vremenske distance, imam neki fini osjećaj, nekako mi je toplo. Ne znam zašto, ali je tako kada mislim o klubu i ljudima koji ga okružuju.”![]()
![]()
![]()
escobarpablo je napisao/la:Nikad neću prežaliti ovog čovjeka. Gospodin ! Zadovoljstvo je bilo pratiti pressove, čovjek ima fudbal u malom prstu.Lakoste je napisao/la:http://stav.ba/meho-kodro-cudo-sa-zenevskog-jezera/
MEHO KODRO JEDAN JE OD NAS“Više ne razmišljam puno o tome šta je bilo, rad u Sarajevu za mene je jedno ogromno iskustvo. Činjenica je da je kod mene ostala velika ljubav prema klubu. Volio bih da je ta priča završila drugačije, ali, Bože moj, ljudi planiraju, ali ipak neko drugo odozgo određuje. Nisam završio ono što sam planirao i svako je krenuo svojim putem. Da li ću se vratiti? Nikad ne reci nikad. Baš tako. Sarajevo je meni posebno, to je posebna ljubav. Kada sada razmišljam o Sarajevu, nakon svega što se desilo, s ove vremenske distance, imam neki fini osjećaj, nekako mi je toplo. Ne znam zašto, ali je tako kada mislim o klubu i ljudima koji ga okružuju.”![]()
![]()
![]()
Nedim Hadzic , Smajlagic Semir ? Stariji od ove generacije ili nisu na spisku ???MortemHz je napisao/la:
Turnir grupe "7" elitnog kruga kvalifikacija za Evropsko prvenstvo za kadete na kojem će učestvovati BiH, Češka Republika, Engleska i Slovenija, biće održan od 23. do 28. marta ove godine u Bijeljini i Etno selu Stanišići. Selektor „U-17“ reprezentacije Bosne i Hercegovine Sakib Malkočević je odabrao sljedećih 18 igrača na koje računa za ovaj turnir:
Jasmin Kršić (Željezničar), Enio Zilić (Željezničar), Dobrica Tegeltija (Vojvodina, Srbija), Dino Kurbegović (Mainz, Njemačka), Rijad Sadiku (Sarajevo), Jusuf Gazibegović (Red Bull Salzburg, Austrija), Marko Brkić (Crvena Zvezda, Srbija), Stefan Santrač (Crvena Z vezda, Srbija), Đani Salčin (Sarajevo), Milan Šikanjić (Crvena Zvezda, Srbija), Eldin Omerović (Sloboda), Matej Perković (Široki Brijeg), Emir Sejdović (FSV Frankfurt, Njemačka), Armin Imamović (Sarajevo), Nemanja Vještica (Partizan, Srbija), Domagoj Marušić (Široki Brijeg), Elvis Mehanović (Genk, Belgija), Milan Savić (Crvena Zvezda, Beograd).
Bh. reprezentativci će se okupiti u nedjelju, 19. 3. 2017. u hotelu „Ras“ u Etno selu Stanišići.
Stariji.bordobijeli je napisao/la:Nedim Hadzic , Smajlagic Semir ? Stariji od ove generacije ili nisu na spisku ???MortemHz je napisao/la:
Turnir grupe "7" elitnog kruga kvalifikacija za Evropsko prvenstvo za kadete na kojem će učestvovati BiH, Češka Republika, Engleska i Slovenija, biće održan od 23. do 28. marta ove godine u Bijeljini i Etno selu Stanišići. Selektor „U-17“ reprezentacije Bosne i Hercegovine Sakib Malkočević je odabrao sljedećih 18 igrača na koje računa za ovaj turnir:
Jasmin Kršić (Željezničar), Enio Zilić (Željezničar), Dobrica Tegeltija (Vojvodina, Srbija), Dino Kurbegović (Mainz, Njemačka), Rijad Sadiku (Sarajevo), Jusuf Gazibegović (Red Bull Salzburg, Austrija), Marko Brkić (Crvena Zvezda, Srbija), Stefan Santrač (Crvena Z vezda, Srbija), Đani Salčin (Sarajevo), Milan Šikanjić (Crvena Zvezda, Srbija), Eldin Omerović (Sloboda), Matej Perković (Široki Brijeg), Emir Sejdović (FSV Frankfurt, Njemačka), Armin Imamović (Sarajevo), Nemanja Vještica (Partizan, Srbija), Domagoj Marušić (Široki Brijeg), Elvis Mehanović (Genk, Belgija), Milan Savić (Crvena Zvezda, Beograd).
Bh. reprezentativci će se okupiti u nedjelju, 19. 3. 2017. u hotelu „Ras“ u Etno selu Stanišići.
bordoakapitar je napisao/la:O kojoj ti utakmici pises?RichmanBiH je napisao/la:Al.Bekic medju najboljim u prvom pol. Crnkic opet najgori.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Nema potrebe ni da se Dulja trosi i umara, i on je protiv Listice trcao i borio se kao lav, lipso je pred kraj utakmice, nekoliko puta su ga i grcevi hvatali, tako da nam treba odmoran u Tuzli a umjesto njega mozemo svakako ubaciti Ahmeta i krenuti sa 4-4-2 a Dulji dati posljednjih pola sata ako nedo Bog sta krene po zluMajkl je napisao/la:Najbitnije je u srijedu osvjeziti Sarica,Crnkica(na kojem se najvise vidio nedostatak svjezine protiv Listice),Hebibovica,Almira Bekica,Hodzica,Mihojevica .Ja bi poceo ovako:
Adilovic
Kadusic,Novakovic,Balic,Ivetic
Heric,Rustemovic
Liivak,Duljevic,Lelic
Amer Bekic
Starije brate moj, ovo ti je 16-17 godina.kinosvra je napisao/la:Stariji.bordobijeli je napisao/la:Nedim Hadzic , Smajlagic Semir ? Stariji od ove generacije ili nisu na spisku ???MortemHz je napisao/la:
I ti i on ste negdje izgleda ograisali pod hitno vam strave treba salijevatiRichmanBiH je napisao/la:bordoakapitar je napisao/la:O kojoj ti utakmici pises?RichmanBiH je napisao/la:Al.Bekic medju najboljim u prvom pol. Crnkic opet najgori.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Nedeljnjoj. Predobar je bio prvo pol i drugo pol. jedna dio kasnije ispuho, plus i crnkic ispuho pa nije imao snage da se vrati iz napada da pomogne Bekicu. Gledajte utakmice sa malo manje mrznje prema pojedinim igracima.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], supervizor i 28 gostiju.