Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
-
Nail for Real
-
Kontakt:
Postao/la Nail for Real » 08 avg 2010, 13:51
Brnjoo je napisao/la:Ma rasuce nas Bayern. Sa Drentheom, Marcelom i Albiolom u odbrani izgledamo kao ona Istra u HNL-u
Pepe se povrijedio
Omerbavarac je napisao/la:Nail for Real je napisao/la:
Tek u petak prava provjera protiv Bayerna.
Ma i to ce biti vise revijalna utakmica. S obzirom da se igra u cast Benckenbauera, sumnjam da ce biti nekog prevelikog zara na terenu, al' hajde vidjecemo. Nek nas iznenade.
Ne vjerujem da ce biti revijalna, pa se uzdam u Higuaina i CR7.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
Raul7
-
Kontakt:
Vidio sam golove. Opet odbrana retardirana

ali napad prejak. Pipita nastavlja po starom, CR dobar ali onaj Canales, ona peta kod treceg gola, mali me odusevljava. Nadam se da je on novi GUti
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
-
MADRID BOY
-
Kontakt:
Postao/la MADRID BOY » 08 avg 2010, 23:43
Ma Real najjaci babe mi unistit cemo Bayern u petak

-
Brnjoo
-
Kontakt:
MADRID BOY je napisao/la:Ma Real najjaci babe mi unistit cemo Bayern u petak

babe ti?
-
LBJ MVP
-
Kontakt:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
vuvu_zzz
-
Kontakt:
Brnjoo cestitam ti na tacnoj prognozi da Maicon ne dolazi vama, nego ostaje nama

, kad si ti jos reko..........

-
Brnjoo
-
Kontakt:
cekaj to su suplje medijske price da nije na transfer listi, pare cine cuda, kad zavrsio transfer period slavicemo obojica

-
Amar Dzeko
-
Kontakt:
Postao/la Amar Dzeko » 09 avg 2010, 01:25
Canales rastura

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
-
Brnjoo
-
Kontakt:
Amar Dzeko je napisao/la:Canales rastura

Po Americi... protiv Bayerna ga nece biti na terenu
Zasad je pozitivan dojam na mene ostavio samo Garay...Ronalda i Higuaina ne treba spominjati... ostali su jos uvijek manje vise isti ili slabiji... canales i nije nesto pokazao osim par poteza i dobrog pracenja igre.. ali sve u svemu rijec je o nizerazrednim klubovima protiv kojih smo igrali
Garay dosad najbolji od tih koji nisu u prvom planu
-
Amar Dzeko
-
Kontakt:
Postao/la Amar Dzeko » 09 avg 2010, 01:44
Brnjoo je napisao/la:Amar Dzeko je napisao/la:Canales rastura

Po Americi... protiv Bayerna ga nece biti na terenu
Zasad je pozitivan dojam na mene ostavio samo Garay...Ronalda i Higuaina ne treba spominjati... ostali su jos uvijek manje vise isti ili slabiji... canales i nije nesto pokazao osim par poteza i dobrog pracenja igre.. ali sve u svemu rijec je o nizerazrednim klubovima protiv kojih smo igrali
Garay dosad najbolji od tih koji nisu u prvom planu
Pa ne ocekuje niko od njega da bude nosioc Realove igre ove sezone sa 19 god. Ali za prve nastupe sa novom momcadi mi se cini jako dobar i za par sezone ako ne bude kakvih povreda ne daj Boze ce biti Realov ponajbolji igrac..
A o tome koji su zadovoljili, mene je najvise dojmio Pedro Leon

Zadnja izmjena:
Amar Dzeko, dana/u 09 avg 2010, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
-
Los*Blancos
-
Kontakt:
Postao/la Los*Blancos » 09 avg 2010, 08:45
Canales dominira!
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
-
miky_hz
-
Kontakt:
Pepe tri sedmice pauza

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
catalonia
-
Kontakt:
Los*Blancos je napisao/la:Canales dominira!

.
-
red devil88
-
Kontakt:
Postao/la red devil88 » 09 avg 2010, 16:08
miky_hz je napisao/la:Pepe tri sedmice pauza

Po meni to i nije neka steta za vas Pepe po meni barem nije nikad ni uljevao sigurnost u vasoj igri.Osim protiv znatno slabiji klubova dodju malo bolji i puca kao grana i nemoj te mi sad nije ga bilo 6 mjeseci moj koment se odnosi na period prije povrede

Glory Glory Man United !!!

-
Brnjoo
-
Kontakt:
red devil88 je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Pepe tri sedmice pauza

Po meni to i nije neka steta za vas Pepe po meni barem nije nikad ni uljevao sigurnost u vasoj igri.Osim protiv znatno slabiji klubova dodju malo bolji i puca kao grana i nemoj te mi sad nije ga bilo 6 mjeseci moj koment se odnosi na period prije povrede

Ti si gledo Real par puta, i to bas onda kad su nas Liverpool i Barcelona tankali

-
red devil88
-
Kontakt:
Postao/la red devil88 » 09 avg 2010, 16:33
Brnjoo je napisao/la:red devil88 je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Pepe tri sedmice pauza

Ti si gledo Real par puta, i to bas onda kad su nas Liverpool i Barcelona tankali

Nisam brate moj mladji brat je vatreni navijac Madrida i bgm svaku sam utakmicu gledao tako da znam sta pricam

ali dobar pokusaj :$ Samo cini mi se da cete ove sezone mnogo napraviti

-
Amar Dzeko
-
Kontakt:
Postao/la Amar Dzeko » 09 avg 2010, 16:57
red devil88 je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Pepe tri sedmice pauza

Pepe ne ulijeva sigurnost i puca ko grana ??! Sta si ti gledo kad si njega gledo ??!

Ronaldo - Isco - Bale
-
red devil88
-
Kontakt:
Postao/la red devil88 » 09 avg 2010, 17:02
Amar Dzeko je napisao/la:red devil88 je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Pepe tri sedmice pauza

Pepe ne ulijeva sigurnost i puca ko grana ??! Sta si ti gledo kad si njega gledo ??!

Brate on po meni nije kvalitet za real i to je cinjenica jbo igraca koji igra protiv malih klubova kao najbolji stoper svijeta a kad dodju malo bolji klubovi sa malo boljim igracima odma slabosti i te neke stvari mislim ti si navijac reala i nedas na vase igrace ali budi realan. Imate kesa da dovedete prave odbrambene igrace a sta radite dovedete Arbelou

-
Amar Dzeko
-
Kontakt:
Postao/la Amar Dzeko » 09 avg 2010, 17:07
red devil88 je napisao/la:
Brate on po meni nije kvalitet za real i to je cinjenica jbo igraca koji igra protiv malih klubova kao najbolji stoper svijeta a kad dodju malo bolji klubovi sa malo boljim igracima odma slabosti i te neke stvari mislim ti si navijac reala i nedas na vase igrace ali budi realan. Imate kesa da dovedete prave odbrambene igrace a sta radite dovedete Arbelou

Ne mijenjaj temu..Ne govorimo mi o Reaolovom nacinu dovodjenja odbrambenih igraca nego o Pepeu..Nema veze jesam li ja navijac Reala ili ne on je klasan igrac..mnogi to nisu znali u BiH (mi realovci jesmo jer pratimo svaku tekmu) ali su saznali kad je BiH igrala protiv Portugala, pa lik nas je sam izbacio ! Miske nije znao gdje je..ako to nisu bile velike utakmice onda nez stvarno.. xD Pepe je bio Realov najbolji igrac uz Ronalda, Ikera i Ramosa u trenutku kad se je povrijedio..Sad kako si ti zakljucio da on puca ko grana i ne ulijeva sigurnost ostace nepoznanica
Kvalitet je za Reala vjeruj

Ronaldo - Isco - Bale
-
red devil88
-
Kontakt:
Postao/la red devil88 » 09 avg 2010, 17:43
Amar Dzeko je napisao/la:red devil88 je napisao/la:

Ne mijenjaj temu..Ne govorimo mi o Reaolovom nacinu dovodjenja odbrambenih igraca nego o Pepeu..Nema veze jesam li ja navijac Reala ili ne on je klasan igrac..mnogi to nisu znali u BiH (mi realovci jesmo jer pratimo svaku tekmu) ali su saznali kad je BiH igrala protiv Portugala, pa lik nas je sam izbacio ! Miske nije znao gdje je..ako to nisu bile velike utakmice onda nez stvarno.. xD Pepe je bio Realov najbolji igrac uz Ronalda, Ikera i Ramosa u trenutku kad se je povrijedio..Sad kako si ti zakljucio da on puca ko grana i ne ulijeva sigurnost ostace nepoznanica
Kvalitet je za Reala vjeruj

Dobro nek je on kvalitet za real vidjet cemo 30 augusta kad pocne spansak liga, a to da je utakmica protiv BiH velika nemoj bgt.Mozda i ja grijesim u vezi Pepea ali jbg za mene a to je moje licno misljenje nije za Reala ali hajde neka ga

Pozdrav nadam se da ce te ove godine proci osminu finala pa da nas izvucete pa da vas pocjepukamo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []