Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ma rasuce nas Bayern. Sa Drentheom, Marcelom i Albiolom u odbrani izgledamo kao ona Istra u HNL-u
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma i to ce biti vise revijalna utakmica. S obzirom da se igra u cast Benckenbauera, sumnjam da ce biti nekog prevelikog zara na terenu, al' hajde vidjecemo. Nek nas iznenade.Nail for Real je napisao/la: Tek u petak prava provjera protiv Bayerna.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Nail for Real
- Kontakt:
Pepe se povrijedioBrnjoo je napisao/la:Ma rasuce nas Bayern. Sa Drentheom, Marcelom i Albiolom u odbrani izgledamo kao ona Istra u HNL-u
Ne vjerujem da ce biti revijalna, pa se uzdam u Higuaina i CR7.Omerbavarac je napisao/la:Ma i to ce biti vise revijalna utakmica. S obzirom da se igra u cast Benckenbauera, sumnjam da ce biti nekog prevelikog zara na terenu, al' hajde vidjecemo. Nek nas iznenade.Nail for Real je napisao/la: Tek u petak prava provjera protiv Bayerna.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Vidio sam golove. Opet odbrana retardirana
ali napad prejak. Pipita nastavlja po starom, CR dobar ali onaj Canales, ona peta kod treceg gola, mali me odusevljava. Nadam se da je on novi GUti
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
-
MADRID BOY
- Kontakt:
Ma Real najjaci babe mi unistit cemo Bayern u petak 
babe ti?MADRID BOY je napisao/la:Ma Real najjaci babe mi unistit cemo Bayern u petak
MADRID BOY je napisao/la:Ma Real najjaci babe mi unistit cemo Bayern u petak
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Brnjoo cestitam ti na tacnoj prognozi da Maicon ne dolazi vama, nego ostaje nama
, kad si ti jos reko.......... 
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
cekaj to su suplje medijske price da nije na transfer listi, pare cine cuda, kad zavrsio transfer period slavicemo obojica 
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Canales rastura 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Po Americi... protiv Bayerna ga nece biti na terenuAmar Dzeko je napisao/la:Canales rastura
Zasad je pozitivan dojam na mene ostavio samo Garay...Ronalda i Higuaina ne treba spominjati... ostali su jos uvijek manje vise isti ili slabiji... canales i nije nesto pokazao osim par poteza i dobrog pracenja igre.. ali sve u svemu rijec je o nizerazrednim klubovima protiv kojih smo igrali
Garay dosad najbolji od tih koji nisu u prvom planu
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Pa ne ocekuje niko od njega da bude nosioc Realove igre ove sezone sa 19 god. Ali za prve nastupe sa novom momcadi mi se cini jako dobar i za par sezone ako ne bude kakvih povreda ne daj Boze ce biti Realov ponajbolji igrac..Brnjoo je napisao/la:Po Americi... protiv Bayerna ga nece biti na terenuAmar Dzeko je napisao/la:Canales rastura
Zasad je pozitivan dojam na mene ostavio samo Garay...Ronalda i Higuaina ne treba spominjati... ostali su jos uvijek manje vise isti ili slabiji... canales i nije nesto pokazao osim par poteza i dobrog pracenja igre.. ali sve u svemu rijec je o nizerazrednim klubovima protiv kojih smo igrali
Garay dosad najbolji od tih koji nisu u prvom planu
A o tome koji su zadovoljili, mene je najvise dojmio Pedro Leon
Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 09 avg 2010, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale
- Los*Blancos
- Kontakt:
Canales dominira!
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
Pepe tri sedmice pauza 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- red devil88
- Kontakt:
Po meni to i nije neka steta za vas Pepe po meni barem nije nikad ni uljevao sigurnost u vasoj igri.Osim protiv znatno slabiji klubova dodju malo bolji i puca kao grana i nemoj te mi sad nije ga bilo 6 mjeseci moj koment se odnosi na period prije povredemiky_hz je napisao/la:Pepe tri sedmice pauza
Glory Glory Man United !!! 
Ti si gledo Real par puta, i to bas onda kad su nas Liverpool i Barcelona tankalired devil88 je napisao/la:Po meni to i nije neka steta za vas Pepe po meni barem nije nikad ni uljevao sigurnost u vasoj igri.Osim protiv znatno slabiji klubova dodju malo bolji i puca kao grana i nemoj te mi sad nije ga bilo 6 mjeseci moj koment se odnosi na period prije povredemiky_hz je napisao/la:Pepe tri sedmice pauza
- red devil88
- Kontakt:
Nisam brate moj mladji brat je vatreni navijac Madrida i bgm svaku sam utakmicu gledao tako da znam sta pricamBrnjoo je napisao/la:Ti si gledo Real par puta, i to bas onda kad su nas Liverpool i Barcelona tankalired devil88 je napisao/la:Po meni to i nije neka steta za vas Pepe po meni barem nije nikad ni uljevao sigurnost u vasoj igri.Osim protiv znatno slabiji klubova dodju malo bolji i puca kao grana i nemoj te mi sad nije ga bilo 6 mjeseci moj koment se odnosi na period prije povredemiky_hz je napisao/la:Pepe tri sedmice pauza
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Pepe ne ulijeva sigurnost i puca ko grana ??! Sta si ti gledo kad si njega gledo ??!red devil88 je napisao/la:Po meni to i nije neka steta za vas Pepe po meni barem nije nikad ni uljevao sigurnost u vasoj igri.Osim protiv znatno slabiji klubova dodju malo bolji i puca kao grana i nemoj te mi sad nije ga bilo 6 mjeseci moj koment se odnosi na period prije povredemiky_hz je napisao/la:Pepe tri sedmice pauza
Ronaldo - Isco - Bale
- red devil88
- Kontakt:
Brate on po meni nije kvalitet za real i to je cinjenica jbo igraca koji igra protiv malih klubova kao najbolji stoper svijeta a kad dodju malo bolji klubovi sa malo boljim igracima odma slabosti i te neke stvari mislim ti si navijac reala i nedas na vase igrace ali budi realan. Imate kesa da dovedete prave odbrambene igrace a sta radite dovedete ArbelouAmar Dzeko je napisao/la:Pepe ne ulijeva sigurnost i puca ko grana ??! Sta si ti gledo kad si njega gledo ??!red devil88 je napisao/la:Po meni to i nije neka steta za vas Pepe po meni barem nije nikad ni uljevao sigurnost u vasoj igri.Osim protiv znatno slabiji klubova dodju malo bolji i puca kao grana i nemoj te mi sad nije ga bilo 6 mjeseci moj koment se odnosi na period prije povredemiky_hz je napisao/la:Pepe tri sedmice pauza
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.