Neandertalac je napisao/la:Fakat sramota. Ne znam kakvi su kriteriji i kakva budala moraš biti da degradiraš svu djecu koja treniraju u BiH i kakva se poruka šalje. Kreten jedan obični.
I ko igra na njegovoj poziciji a dobio je poziv!?

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Neandertalac je napisao/la:Fakat sramota. Ne znam kakvi su kriteriji i kakva budala moraš biti da degradiraš svu djecu koja treniraju u BiH i kakva se poruka šalje. Kreten jedan obični.

I šta sada trebaju djeca ići igrati vani, da ih menageri uzimaju i vode kako im je qurcu ćeif. Koji je qlinac onda naše takmičenje ovde, za šta ta djeca igraju i treniraju.irfo je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Fakat sramota. Ne znam kakvi su kriteriji i kakva budala moraš biti da degradiraš svu djecu koja treniraju u BiH i kakva se poruka šalje. Kreten jedan obični.
Nisu oni prodali Memiju. Memiju je otplatila agencija koja se bavi menadzerskim uslugama i ta agencija mu je nasla klub.plavousrcu je napisao/la:Ne treba se brinuti ni za ljetni prelazni rok, prodavat ce nam igrace Stanic i Vlaovic. Jesu i Memiju oni prodali?
Uozbilji se.Monci je napisao/la:Posjeta dušmanima....ko o Želji loše mislio, i okolo loše pričao na k.urcu nam visio...SRAM TE BILO!!!!
Samo da znas i da je za 10 klasa bolji igrac od Lendrica.LjoZee je napisao/la:Baja klasa. Drazi mi je od Lendrica i vise sam iskreno uzivao gledajuci Rijada.
Trenutno korisnika/ca: 12tiigrac21, kosuljaplava i 50 gostiju.