FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 15 mar 2017, 16:44

Sve za 10 danas :tokralju:
i igraci i strucni stab , apsolutno svi do jednog :tokralju:
I da li cemo ikad dovesti boljeg beka od srdjana stanica :rol:
Istrpit cu stanica prije svakog drugog beka kad vidim kolko se bori i voli zelju, najdrazi mi igrac definitivno :tokralju: :tokralju:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 15 mar 2017, 16:50

Sta reci.... :tokralju:

slika

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 15 mar 2017, 16:50

Za mene najbolja utakmica na Grbavici kako je Slavko trener. Naklon do poda za današnju predstavu!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 15 mar 2017, 16:52

SlevinKelevra je napisao/la:Ko je ovaj stoper kosonja iz Radnika* Lik ih je spasio potopa...
To ti je Delimir Bajic. Bivsi stoper sampionske generacije Zelje, dok je dominirao sa Elvisom Mesicem na stoperskoj poziciji sve do kobne kup utakmice sa Borcem kojuje odigrao katastrofalno.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 mar 2017, 16:53

Neandertalac je napisao/la:Za mene najbolja utakmica na Grbavici kako je Slavko trener. Naklon do poda za današnju predstavu!
Šteta što nije prvenstvena :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 15 mar 2017, 16:53

Sandokan87 je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Ko je ovaj stoper kosonja iz Radnika* Lik ih je spasio potopa...
To ti je Delimir Bajic. Bivsi stoper sampionske generacije Zelje, dok je dominirao sa Elvisom Mesicem na stoperskoj poziciji sve do kobne kup utakmice sa Borcem kojuje odigrao katastrofalno.
I onda ga Amar popljuvo u avazu cini mi se, i moro pobjec odmah bajic iz kluba :lol:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 mar 2017, 16:54

Svaka cast Plavi[emoji122] [emoji123]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 15 mar 2017, 16:55

Haha,,, Pa, nisam znao da je to on. :urnebes:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 15 mar 2017, 16:55

Virtu4l je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Za mene najbolja utakmica na Grbavici kako je Slavko trener. Naklon do poda za današnju predstavu!
Šteta što nije prvenstvena :mrgreen:
Ništa, samo preslikati u subotu. Pokazali smo im da smo bolji za klasu a ovo je ono što mi svi Hoćemo da gledamo i čekamo ovakve partije.

Zakarić klupa :mrgreen:

Kako ih je Mussa prepao na startu :lol:
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 15 mar 2017, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 mar 2017, 16:56

Odlična utakmica, ono baš rutinski. Mogli smo i ranije zabiti ali dobro je, drago mi je što su Stevo i Tuce pogodili. Ovaj ekspriment sa Musom je odličan, izgleda da mu lijeva noga služi samo za hodanje, ipak vidi se da je klasa, koliko je samo pretrčao :bow:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 15 mar 2017, 16:58

Ovo je 60% Zelje tek ide ono sto cekamo a to je top forma e to ce doc taman kad nam budu tepsije dolazile ovo je danas 60% pa mi se zadnjih 15 minuta zajebajemo sa njima.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 15 mar 2017, 16:59

irfo je napisao/la:
I onda ga Amar popljuvo u avazu cini mi se, i moro pobjec odmah bajic iz kluba :lol:
A volio je Zelju drama, voli ga i danas, ubjedjen sam da mu neko ponudi povratak na Grbavicu, pjeske bi dosao iz Bijeljine! Jbg, popljuvao ga jeste, a da li je bio kolaterarna steta u svoj toj prici, ne znam. Bilo proslo, polufinale osigurano, a za vikend ako BOG da, ide punjenje grbavice :D. Hajmo Zeljooooo samo jakooooo
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 15 mar 2017, 17:02

Ko zna sta je tu bio razlog pa je Amar tako reagovo, ko je osim njega i Mesica jos igrao stopera u toj sezoni, ne mogu da se sjetim :hmmmmm:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 15 mar 2017, 17:02

Alipasino je napisao/la:Ovo je 60% Zelje tek ide ono sto cekamo a to je top forma e to ce doc taman kad nam budu tepsije dolazile ovo je danas 60% pa mi se zadnjih 15 minuta zajebajemo sa njima.
Tako je kumeeeeeee :rol:

TITULA :opaopa:

Ps. Bez zahebancija, ako dobijemo Radnika u sve tri utakmice, napušim se ja Slavki qurca, pred svima :lol:

UPRAVA NAPOLJE!

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 15 mar 2017, 17:06

irfo je napisao/la:Sve za 10 danas :tokralju:
Istrpit cu stanica prije svakog drugog beka kad vidim kolko se bori i voli zelju, najdrazi mi igrac definitivno :tokralju: :tokralju:
Jedna od najboljih sigurno utakmica kako je slavko tu, dobra pobjeda, Navijanje cista 10, Musa zvjer od igraca... idemo dalje sljedi nam prvrstvena s njima, slavko je danas odmaro zakia i Lendrica cuva ih sigurno za subotu .. VTZ :bih: :bih:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 15 mar 2017, 17:07

Sad sa utakmice. Pristup, igra, posjeta (u odnosu na termin), sve na sjajnom nivou. Od svega me najvise odusevilo sto nismo stali poslije 1-0, vec smo nastavili istim tempom i napadali. Ovo je model za dalje, nadam se da nastavljamo rasti od ove utakmice :) FORZA ŽELJOOO

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

scootzzZzTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootzzZzTM87 » 15 mar 2017, 17:08

Bravo momci cistka 10-ka :)
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 mar 2017, 17:12

Zakarica neka na klupi. Musa je tu.[emoji106]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 15 mar 2017, 17:13

Radnik je u cetiri tekme nakon pauze u svakoj postizao po 2 gola, a vidjeli ste ih danas... Ja vam garantujem da je cvrstina nazad ono sto ce nas odvojiti od konkurencije. :salut: Bedem!

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 15 mar 2017, 17:15

Neymar11 je napisao/la:
irfo je napisao/la:Sve za 10 danas :tokralju:
Jedna od najboljih sigurno utakmica kako je slavko tu, dobra pobjeda, Navijanje cista 10, Musa zvjer od igraca... idemo dalje sljedi nam prvrstvena s njima, slavko je danas odmaro zakia i Lendrica cuva ih sigurno za subotu .. VTZ :bih: :bih:
sto se muse tice... prodornost, zalaganje, trka... svaka cast. centarsut, 0 bodova. musa je dans imao masu, cistih, situacija za upotrebljiv centarsut i nista. memija je imao, skoro pa, isti ucinak. medjutim, memija se pljuvao, a musa zvjer.

nista licno, samo ne volimm dvostruke arsine. a, poznati smo po tome, kada se nekome natovarimo na kosti, kukala mu majka.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Doktorinho i 21 gost.