FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Za mene najbolja utakmica na Grbavici kako je Slavko trener. Naklon do poda za današnju predstavu!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Sandokan87
- Kontakt:
To ti je Delimir Bajic. Bivsi stoper sampionske generacije Zelje, dok je dominirao sa Elvisom Mesicem na stoperskoj poziciji sve do kobne kup utakmice sa Borcem kojuje odigrao katastrofalno.SlevinKelevra je napisao/la:Ko je ovaj stoper kosonja iz Radnika* Lik ih je spasio potopa...
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Šteta što nije prvenstvenaNeandertalac je napisao/la:Za mene najbolja utakmica na Grbavici kako je Slavko trener. Naklon do poda za današnju predstavu!
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
I onda ga Amar popljuvo u avazu cini mi se, i moro pobjec odmah bajic iz klubaSandokan87 je napisao/la:To ti je Delimir Bajic. Bivsi stoper sampionske generacije Zelje, dok je dominirao sa Elvisom Mesicem na stoperskoj poziciji sve do kobne kup utakmice sa Borcem kojuje odigrao katastrofalno.SlevinKelevra je napisao/la:Ko je ovaj stoper kosonja iz Radnika* Lik ih je spasio potopa...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Svaka cast Plavi[emoji122] [emoji123]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Haha,,, Pa, nisam znao da je to on.Sandokan87 je napisao/la:To ti je Delimir Bajic. Bivsi stoper sampionske generacije Zelje, dok je dominirao sa Elvisom Mesicem na stoperskoj poziciji sve do kobne kup utakmice sa Borcem kojuje odigrao katastrofalno.SlevinKelevra je napisao/la:Ko je ovaj stoper kosonja iz Radnika* Lik ih je spasio potopa...
- Neandertalac
- Kontakt:
Ništa, samo preslikati u subotu. Pokazali smo im da smo bolji za klasu a ovo je ono što mi svi Hoćemo da gledamo i čekamo ovakve partije.Virtu4l je napisao/la:Šteta što nije prvenstvenaNeandertalac je napisao/la:Za mene najbolja utakmica na Grbavici kako je Slavko trener. Naklon do poda za današnju predstavu!
Zakarić klupa
Kako ih je Mussa prepao na startu
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 15 mar 2017, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Odlična utakmica, ono baš rutinski. Mogli smo i ranije zabiti ali dobro je, drago mi je što su Stevo i Tuce pogodili. Ovaj ekspriment sa Musom je odličan, izgleda da mu lijeva noga služi samo za hodanje, ipak vidi se da je klasa, koliko je samo pretrčao 
Ovo je 60% Zelje tek ide ono sto cekamo a to je top forma e to ce doc taman kad nam budu tepsije dolazile ovo je danas 60% pa mi se zadnjih 15 minuta zajebajemo sa njima.
- Sandokan87
- Kontakt:
A volio je Zelju drama, voli ga i danas, ubjedjen sam da mu neko ponudi povratak na Grbavicu, pjeske bi dosao iz Bijeljine! Jbg, popljuvao ga jeste, a da li je bio kolaterarna steta u svoj toj prici, ne znam. Bilo proslo, polufinale osigurano, a za vikend ako BOG da, ide punjenje grbaviceirfo je napisao/la:I onda ga Amar popljuvo u avazu cini mi se, i moro pobjec odmah bajic iz klubaSandokan87 je napisao/la:To ti je Delimir Bajic. Bivsi stoper sampionske generacije Zelje, dok je dominirao sa Elvisom Mesicem na stoperskoj poziciji sve do kobne kup utakmice sa Borcem kojuje odigrao katastrofalno.SlevinKelevra je napisao/la:Ko je ovaj stoper kosonja iz Radnika* Lik ih je spasio potopa...
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Ko zna sta je tu bio razlog pa je Amar tako reagovo, ko je osim njega i Mesica jos igrao stopera u toj sezoni, ne mogu da se sjetim 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- Neandertalac
- Kontakt:
Tako je kumeeeeeeeAlipasino je napisao/la:Ovo je 60% Zelje tek ide ono sto cekamo a to je top forma e to ce doc taman kad nam budu tepsije dolazile ovo je danas 60% pa mi se zadnjih 15 minuta zajebajemo sa njima.
TITULA
Ps. Bez zahebancija, ako dobijemo Radnika u sve tri utakmice, napušim se ja Slavki qurca, pred svima
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Jedna od najboljih sigurno utakmica kako je slavko tu, dobra pobjeda, Navijanje cista 10, Musa zvjer od igraca... idemo dalje sljedi nam prvrstvena s njima, slavko je danas odmaro zakia i Lendrica cuva ih sigurno za subotu .. VTZirfo je napisao/la:Sve za 10 danas![]()
i igraci i strucni stab , apsolutno svi do jednog![]()
I da li cemo ikad dovesti boljeg beka od srdjana stanica![]()
Istrpit cu stanica prije svakog drugog beka kad vidim kolko se bori i voli zelju, najdrazi mi igrac definitivno![]()
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Sad sa utakmice. Pristup, igra, posjeta (u odnosu na termin), sve na sjajnom nivou. Od svega me najvise odusevilo sto nismo stali poslije 1-0, vec smo nastavili istim tempom i napadali. Ovo je model za dalje, nadam se da nastavljamo rasti od ove utakmice
FORZA ŽELJOOO
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Bravo momci cistka 10-ka 
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Zakarica neka na klupi. Musa je tu.[emoji106]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Radnik je u cetiri tekme nakon pauze u svakoj postizao po 2 gola, a vidjeli ste ih danas... Ja vam garantujem da je cvrstina nazad ono sto ce nas odvojiti od konkurencije.
Bedem!
sto se muse tice... prodornost, zalaganje, trka... svaka cast. centarsut, 0 bodova. musa je dans imao masu, cistih, situacija za upotrebljiv centarsut i nista. memija je imao, skoro pa, isti ucinak. medjutim, memija se pljuvao, a musa zvjer.Neymar11 je napisao/la:Jedna od najboljih sigurno utakmica kako je slavko tu, dobra pobjeda, Navijanje cista 10, Musa zvjer od igraca... idemo dalje sljedi nam prvrstvena s njima, slavko je danas odmaro zakia i Lendrica cuva ih sigurno za subotu .. VTZirfo je napisao/la:Sve za 10 danas![]()
i igraci i strucni stab , apsolutno svi do jednog![]()
I da li cemo ikad dovesti boljeg beka od srdjana stanica![]()
Istrpit cu stanica prije svakog drugog beka kad vidim kolko se bori i voli zelju, najdrazi mi igrac definitivno![]()
![]()
nista licno, samo ne volimm dvostruke arsine. a, poznati smo po tome, kada se nekome natovarimo na kosti, kukala mu majka.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Ne zna lijevom jbg, prvo pokusa da prebaci na desnu, dok to uradi protivnik se vec namjesti da brani centarsut.starigrad je napisao/la:
sto se muse tice... prodornost, zalaganje, trka... svaka cast. centarsut, 0 bodova. musa je dans imao masu, cistih, situacija za upotrebljiv centarsut i nista. memija je imao, skoro pa, isti ucinak. medjutim, memija se pljuvao, a musa zvjer.
nista licno, samo ne volimm dvostruke arsine. a, poznati smo po tome, kada se nekome natovarimo na kosti, kukala mu majka.
Steta zbog Stanica i kartona, ono smece Jakupovic je jedva cekalo da nam dijeli kartone ... Vjerovatno ce Bocaccini na lijevog beka u prvoj polufinalnoj utakmici.
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 17 gostiju.