Ukucajte sour.ce (Bez ove tacke u sredini) umjesto zvjezdica da bi vidjeliLjoZee je napisao/la:http://****.ba/mobile/clanak/Haris/433405
[emoji4]
Sto ga dize slavko
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ukucajte sour.ce (Bez ove tacke u sredini) umjesto zvjezdica da bi vidjeliLjoZee je napisao/la:http://****.ba/mobile/clanak/Haris/433405
[emoji4]
Vjeruj mi da sam i ja pomislio isto što i narodniheroj, ali hajd' rekoh neću da čačkam mečku. To za klupu i širinu rostera sam pisao mnogo puta, neki treba da znaju da nisu nezamjenjivi, dok drugi treba da znaju da šef sve prati i da će svi dobiti šansu. Takvim pristupom je Željo na dobitku.Rokoko87 je napisao/la:Yebem ga ja, to sam i ja napisao, hoću da ti kažem da nema velike razlike između prvog tima i klupe što je svakako dobro po nas.
Prelijepo je ovo vidjeti, u ekipi vlada prava atmosfera, Zebu nikad nisam vidio ovako naloženog, kao lav je od prvog minuta.irfo je napisao/la:Ukucajte sour.ce (Bez ove tacke u sredini) umjesto zvjezdica da bi vidjeli
Sto ga dize slavko
E neka je ovo izjavo samo da tebe vidim da pišneš u gaće od srećeNeandertalac je napisao/la:Petrović: Nije Radnik loš, mi smo dobri!
Tako je Slavko, to hoću da čujem. Kakav Radnik, Mladost, Krupa itd, samo gazi sve do kraja!
Treba neko reći Slavki da spusti euforiju, ne valja se bahatit i šta sve ono meni govore kada ja ovo isto pričam
Mi ih sigurno nećemo dobiti.Qwerty90 je napisao/la:Ima li neko osim mene osjećaj da mi sigurno nećemo dobiti za protivnika Mladost u polufinalu, danfa mi malo na derbi u polufinalu, a tamo škutori i mladost dk, mislim nije nikakva kuknjava i teorija zavjere, samo kažem [emoji14] [emoji14]
Pohvaliti za gol, maestralan. Ostalo na nivou igrača kantonalne lige, nabijanje slobodnog u pm, šut na krov sjevera, primanje lopte nula, u odbrani katastrofa. Klizeci je za njeg nepoznat pojam, duel isto tako.irfo je napisao/la:Treba i Bekriju pohvalit danas, meni se cini da sam ja od njegovog najveceg kriticara postao jedini koji ga hvali ovdje
Al' fkt šta je ono, pa frajer igra možda i bolje nego u svom prvom mandatu :S Imao je jedan baš pismen lakat u rebra Obradovicu u prvom poluvremenu, tek toliko da mu pokaze gdje je dosao ...Rokoko87 je napisao/la:Bogičević proživljava još jednu mladost.[emoji38]
Šta ti je, cijeni čovjek moje razmišljanjeVirtu4l je napisao/la:E neka je ovo izjavo samo da tebe vidim da pišneš u gaće od srećeNeandertalac je napisao/la:Petrović: Nije Radnik loš, mi smo dobri!
Tako je Slavko, to hoću da čujem. Kakav Radnik, Mladost, Krupa itd, samo gazi sve do kraja!
Treba neko reći Slavki da spusti euforiju, ne valja se bahatit i šta sve ono meni govore kada ja ovo isto pričam![]()
Strašno, siguran, stamen, skok igra na nivou, postavljanje, pravovremeni izlasci, ma sve, nije džaba njega Slavko vratio.Qwerty90 je napisao/la:Al' fkt šta je ono, pa frajer igra možda i bolje nego u svom prvom mandatu :SRokoko87 je napisao/la:Bogičević proživljava još jednu mladost.[emoji38]
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Reci reci, teška srca ali reci; igrali smo odličnoamazon je napisao/la:Koja je glupost da Stanic u kupu igra i odlicno, a u ligi ga nema u 18? BUDALASTINa...
Bravo Bekrija majstore.
Petrović je lijepo objasnio za Stanica i ako upalis mozak skontat ćeš što igra u kupu a nema ga u 18 u prvenstvu.amazon je napisao/la:Koja je glupost da Stanic u kupu igra i odlicno, a u ligi ga nema u 18? BUDALASTINa...
Bravo Bekrija majstore.
Neandertalac je napisao/la:Reci reci, teška srca ali reci; igrali smo odličnoamazon je napisao/la:Koja je glupost da Stanic u kupu igra i odlicno, a u ligi ga nema u 18? BUDALASTINa...
Bravo Bekrija majstore.