PitarBordo je napisao/la:Ja bih se ubio i ponovo rodio u oktobru samo da mi ne bude ovako blizu rođendan ovom delegatu.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
PitarBordo je napisao/la:Ja bih se ubio i ponovo rodio u oktobru samo da mi ne bude ovako blizu rođendan ovom delegatu.

. Ko bi ocekivao da ce njih trojica biti najbolji strijelci
. Ko bi ocekivao da ce njih trojica biti najbolji strijelci  

Moja tv prenosi tekmu. Ode niz u 3 lijepe, tako je i bolje sada samo razmišljanje o prvoj tekmi. Zanimljiv raspored u Ligi 6 za sada, nadam se da ćemo niz pobjeda u PL napiti na 17 a zadnja 2 kola laganini derbi i proslava titule sa Radnikom
  Moja tv prenosi tekmu. Ode niz u 3 lijepe, tako je i bolje sada samo razmišljanje o prvoj tekmi. Zanimljiv raspored u Ligi 6 za sada, nadam se da ćemo niz pobjeda u PL napiti na 17 a zadnja 2 kola laganini derbi i proslava titule sa Radnikom To otprilike 250 i 300k eura. Naravno, neka je procenat od sljedeceg transfera oko 10%...dosta.
 To otprilike 250 i 300k eura. Naravno, neka je procenat od sljedeceg transfera oko 10%...dosta.

Ona njegova faca mrska, jest odvratan smrad jedanfico je napisao/la:Samo da se Jakupoviću sjetim ženske familije.
miky_hz je napisao/la:Upravo prodjoh pored autobusa punog Malezijaca,na sofersajbi u dnu sal Sarajeva,i naprijed do vozaca covjek isto Malezijac u nasem dresu.Dje su krenuli boga pitaj

Memara je napisao/la:Izgleda Sloboda bez Ordagića u subotu...
U Zavidovićima, živi kao težak.Besic je napisao/la:Gdje je sad Sir Almir Hurtić?
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 39 gostiju.