PitarBordo je napisao/la:Ja bih se ubio i ponovo rodio u oktobru samo da mi ne bude ovako blizu rođendan ovom delegatu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Jakupovic sudi u Tuzli.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Na proljece po dva gola dali Said, Hebib i Bekic
. Ko bi ocekivao da ce njih trojica biti najbolji strijelci

Hebib najkorisniji igrac, Sajkaca se vraca, jucer 90 minuta. U TZ nam sudi Jakupovic i ako tamo uzmemo 3 boda evropa je haman i obezbijedjena
Hebib najkorisniji igrac, Sajkaca se vraca, jucer 90 minuta. U TZ nam sudi Jakupovic i ako tamo uzmemo 3 boda evropa je haman i obezbijedjena
- hzzavidovici
- Kontakt:
Ko ne ode u Tuzlu patnja sa streamom
Moja tv prenosi tekmu. Ode niz u 3 lijepe, tako je i bolje sada samo razmišljanje o prvoj tekmi. Zanimljiv raspored u Ligi 6 za sada, nadam se da ćemo niz pobjeda u PL napiti na 17 a zadnja 2 kola laganini derbi i proslava titule sa Radnikom
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
- franklampard8
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
Super ako uspijemo uzeti taj milion za Rijada i Nedima
To otprilike 250 i 300k eura. Naravno, neka je procenat od sljedeceg transfera oko 10%...dosta.
Ako se ostvari ovo, na ljeto se moze dovesti zamjena za Dulju, vezni, itd.
Slo slo slobodo...
Ako se ostvari ovo, na ljeto se moze dovesti zamjena za Dulju, vezni, itd.
Slo slo slobodo...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- ElCartel11
- Kontakt:
Svakom nizu jednom dodje kraj i mislim da je ovo najbolji trenutak za to. Da smo izgubili opet nebi bilo dobro jer se malo narusi atmosfera, ovako remi sa rezervnom postavom, svi bitniji igraci se odmorili za vikend i na kraju je ispalo ekstra. Said neka samo nastavi ovako, ovi golovi mu pomazu do boljeg samopouzdanja. Inace Hebibovic da popravi svoju zavrsnicu ja mislim, da bi bio najbolji strijelac lige
P.s @Mortem sve najbolje.
P.s @Mortem sve najbolje.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Upravo prodjoh pored autobusa punog Malezijaca,na sofersajbi u dnu sal Sarajeva,i naprijed do vozaca covjek isto Malezijac u nasem dresu.Dje su krenuli boga pitaj 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- franklampard8
- Kontakt:
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ona njegova faca mrska, jest odvratan smrad jedanfico je napisao/la:Samo da se Jakupoviću sjetim ženske familije.
ZZ
Piše se po drugim portalima da Cimi treba da napravi transfer. Kanuće neka lova i nama nadam se.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
miky_hz je napisao/la:Upravo prodjoh pored autobusa punog Malezijaca,na sofersajbi u dnu sal Sarajeva,i naprijed do vozaca covjek isto Malezijac u nasem dresu.Dje su krenuli boga pitaj
U Tuzlu da daju Jagodiću vaućer za kockarnicu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala vam svima na lijepim željama!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naime, utakmice polufinala Kupa Bosne i Hercegovine će se igrati 12. i 19. aprila, a već je poznato da će se derbi između Željezničara i Sarajeva igrati 15. aprila u okviru Premijer lige Bosne i Hercegovine. Žrijeb će se održati 29. marta ove godine.
Tako bi se, ukoliko to žrijeb dozvoli, najveći rivali bh. fudbala mogli sastati tri puta u sedam dana, što nije zapamćeno u historiji našeg fudbala.
Plasman u polufinale su, osim Željezničara i Sarajeva, ovjerili Mladost iz Doboj-Kaknja i Široki Brijeg.
Tako bi se, ukoliko to žrijeb dozvoli, najveći rivali bh. fudbala mogli sastati tri puta u sedam dana, što nije zapamćeno u historiji našeg fudbala.
Plasman u polufinale su, osim Željezničara i Sarajeva, ovjerili Mladost iz Doboj-Kaknja i Široki Brijeg.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Izgleda Sloboda bez Ordagića u subotu...
Memara je napisao/la:Izgleda Sloboda bez Ordagića u subotu...
Ma nema potrebe da njih gledamo ako mi budemo pravi.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Gdje je sad Sir Almir Hurtić?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
U Zavidovićima, živi kao težak.Besic je napisao/la:Gdje je sad Sir Almir Hurtić?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 16 gostiju.