NK Široki Brijeg
- _karabaja_
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Ako ovako ostane sigurno ce biti medju najvecim iznenadjenjima na kraju sezone. Ja sam bio ubijedjen da ce Siroki biti prvak, al neka bolje ovako 

'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
- senco_panza
- Kontakt:
Pare ostaju u kladionici......
<<<Željezničar za život cijeli>>>
<<<<FC Leeds United>>>>
<<<<FC Leeds United>>>>
Šta se to desilo večeras?
Coca Cola se puni u Hadžićima a Željo u Tel Avivu :-)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Barney Stinson
- Kontakt:
Cccc
Nisam bio citavu utakmicu doso sam na drugo ali ono sto sam vidio je to da je momcad Rudara dosla da se nadigrava na Pecaru, nisu bili u bunkeru otvorili se drugo i eto... Nakon nasih promasenih prilika i izlazak Weitzera i povlacenje Zakarića na zadnjeg veznog je pomutilo sve... Momcad Rudara je nakon dugo vremena bila momcad koja je dosla na Pecaru igrati nogomet i isplatilo im se...

Nisam bio citavu utakmicu doso sam na drugo ali ono sto sam vidio je to da je momcad Rudara dosla da se nadigrava na Pecaru, nisu bili u bunkeru otvorili se drugo i eto... Nakon nasih promasenih prilika i izlazak Weitzera i povlacenje Zakarića na zadnjeg veznog je pomutilo sve... Momcad Rudara je nakon dugo vremena bila momcad koja je dosla na Pecaru igrati nogomet i isplatilo im se...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
ja ne kontam onog Ištuka, izvadi Weitzera i ubaci Perajicu..koji potez **** sebe, majstor nema šta..Barney Stinson je napisao/la:Cccc![]()
da pukneš od smijeha
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Barney Stinson
- Kontakt:
Perajicu ja vodim sa sobom da mi pomogne okopavati njivu jer za nogometa vise nije... Samo igleda da nasi jos to ne kontaju... Uvodi Perajicu i Zakarica stavlja na zadnjeg veznog... Nema smisla nikakva, eto i vratilo mu se... Ali bas se primjetilo nakon tog poteza kako su nasi djelovali izgubljeno... Varea i Perajica samo sto se nisu sudarali u napadu... A i Varea bgti sta je sa njim vise, mora da ga svatovi brinu... 

19 - ђ - 11
-
Sta kaze Istuk - "Imamo sve uvjete da budemo sampioni, u top formi smo..." E moj Ivo, haj stisni i pobijedi Rudar 

ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
jedna tekma..ima još da se igra tek je drugo kolo..
-
- Kontakt:
Još uvijek ne mogu da vjerujem da je Rudar uzeo sva 3 boda u Širokom. Džaba vam sad pobjeda protiv Borca 

U mom svijetu važe moja pravila
-
- Kontakt:
ima se igrat al je onakav nogomet sramota..ivo mrš sa klupe! uvest sakatog igrača je pravi potez
weitzer jr bio odličan, konačno solidna posjećebnost s obzirom na protivnika a ono katastrofa
ČESTITKE PRIJEDORČANIMA

Momci da vam kazem jednu radosnu stvar
Kome Rudar uzme bodove u gostima od favorita taj postane sampion, sjetite se prosle godine Zelje 

- otpravnik_vozova
- Kontakt:
To je i sam si rekao bilo prošle godine...Vlado PD je napisao/la:Momci da vam kazem jednu radosnu stvarKome Rudar uzme bodove u gostima od favorita taj postane sampion, sjetite se prosle godine Zelje

Puno sreće u nastavku...
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
- Pitar Bosanska Otoka
- Kontakt:
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Opa pa sad je ovo "ČETVEROKUT" vidi ovo što bi rekli neka nova fora..Pitar Bosanska Otoka je napisao/la:Borac-Siroki 2:3
Drina-Borac 0:2
Siroki-Rudar 1:2
Rudar-Drina ?

Ako si pitar ne moraš se provaljivati

U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Posjeta nikakva,bilo je jedno 250 ljudi ako cemo realno.Kako su nasi igrali ne vjerujem da ce na sljedećoj biti 100 ljudi.Široki je imao neke sanse koje nije iskoristio,ljudi se otvorili dali dva gola i cao.Varea se ocito brine oko svatova,nije mozda covjek salu jos nasao a mala mu nestrpljiva.Onako igrati je sramota,nasu obranu ne treba ni spominjati-to je skup propaliteta kakvih nema nigdje.Potezi trenera za promatranje od nekih ustanova!!!! Kako smo mi pobjedili borca nije mi jasno,oni su nesto bili kaznjeni pa da nije mozda bolje 3-2 izgubiti nego 3-0.

kako bola 250?ŠB.TRN je napisao/la:Posjeta nikakva,bilo je jedno 250 ljudi ako cemo realno.Kako su nasi igrali ne vjerujem da ce na sljedećoj biti 100 ljudi.Široki je imao neke sanse koje nije iskoristio,ljudi se otvorili dali dva gola i cao.Varea se ocito brine oko svatova,nije mozda covjek salu jos nasao a mala mu nestrpljiva.Onako igrati je sramota,nasu obranu ne treba ni spominjati-to je skup propaliteta kakvih nema nigdje.Potezi trenera za promatranje od nekih ustanova!!!! Kako smo mi pobjedili borca nije mi jasno,oni su nesto bili kaznjeni pa da nije mozda bolje 3-2 izgubiti nego 3-0.![]()
![]()
![]()
![]()

ali slažem se, odigraju dobro eu, pobjede borca skup ise publike i onda ovako izgube od Rudara..
i tčno tako, bit će dobro ako bude 100 ljudi sljedeći put
nisam baš siguransenco_panza je napisao/la:Pare ostaju u kladionici......
-
- Kontakt:
da ljudi kome mi uzmemo bodove u gostima taj je prvak
a moze li neko da napise ko je bio najbolji u Rudaru,i mogu misliti slavlja kad je utakmia zavrsena...
imaju li negdje golovi da se pogledaju?

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
kakvih 250,pa komotno 1500 ljudi trebaju staviti da je bilo,bilo je malo manje,ja sam zadovoljan s posjetom,nek budu zadovoljni dođe li itko drugi put,a oni ištuk ma poseren mu se u one brkove,nije čitavu utakmicu mrdnijo s klupe ucrvala mu se....on je najveći krivac igrači i nisu toliko loši bili pa vodi 1-0 on se brani jbt,jedino to što imaju 2-3 igrača koji nisu za nogometa nikako a igraju nam u prvom sastavu,dok ni minute ne može dobiti ćutuk,markić(jedan od najboljih mladih u ligi),trebalo je istamburat ištuka,ko onog u grčkoj,pa bi vidili bi li gubio
realno 600- 800 ljudiDabar je napisao/la:kakvih 250,pa komotno 1500 ljudi trebaju staviti da je bilo,bilo je malo manje,ja sam zadovoljan s posjetom,nek budu zadovoljni dođe li itko drugi put,a oni ištuk ma poseren mu se u one brkove,nije čitavu utakmicu mrdnijo s klupe ucrvala mu se....on je najveći krivac igrači i nisu toliko loši bili pa vodi 1-0 on se brani jbt,jedino to što imaju 2-3 igrača koji nisu za nogometa nikako a igraju nam u prvom sastavu,dok ni minute ne može dobiti ćutuk,markić(jedan od najboljih mladih u ligi),trebalo je istamburat ištuka,ko onog u grčkoj,pa bi vidili bi li gubio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.