NK Široki Brijeg

bang
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la bang » 09 avg 2010, 10:14

Sinocnja utakmica me navodi na zakljucak da se na Pecari moze igrat fudbal i pobijediti ako si bolji naravno. Svaka cast za to da je vise takvih...

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 09 avg 2010, 10:21

bang je napisao/la:Sinocnja utakmica me navodi na zakljucak da se na Pecari moze igrat fudbal i pobijediti ako si bolji naravno. Svaka cast za to da je vise takvih...
uvijek se moglo i igrati ,zadnju tekmu kad je zeljo uzeo bilo je vise nego korektno u svim segmentima

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 09 avg 2010, 10:22

Kevin je napisao/la:
Dabar je napisao/la:kakvih 250,pa komotno 1500 ljudi trebaju staviti da je bilo,bilo je malo manje,ja sam zadovoljan s posjetom,nek budu zadovoljni dođe li itko drugi put,a oni ištuk ma poseren mu se u one brkove,nije čitavu utakmicu mrdnijo s klupe ucrvala mu se....on je najveći krivac igrači i nisu toliko loši bili pa vodi 1-0 on se brani jbt,jedino to što imaju 2-3 igrača koji nisu za nogometa nikako a igraju nam u prvom sastavu,dok ni minute ne može dobiti ćutuk,markić(jedan od najboljih mladih u ligi),trebalo je istamburat ištuka,ko onog u grčkoj,pa bi vidili bi li gubio
realno 600- 800 ljudi
ne kažem da je bilo 1500 ali mogu i u nas napuhati nekad,kad svagdi to rade,mislim da ih je bilo više,ako kontamo i 2.pol...ali sve u svemu načekat će se da ih i toliko skupe,s onim **** na klupi

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 09 avg 2010, 11:30

Nemam komentara. :) Cestitke Rudaru, svaka cast. U svemu mi je jedino, kao i uvijek, drago sto bilo tko moze na Pecari igrati bez problema i ukoliko je taj dan bolji ili sretniji (kao u slucaju Rudara) moze izvuci i puni plijen. Moze tko sta hoce misliti o svemu tome, ali brojni kvazi-velikani u ovoj ligi to nemaju ni nacrtano, a za nesto se pusu i pricaju o nekakvoj dobrobiti BH nogometa.
Idemo dalje. Kao da gledam sad ce se opet kao prosle godine cupati na strani kolo za kolom.
...Život za Široki...

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 09 avg 2010, 12:20

Šta to bi sa vama, još ste poveli, umjesto da razvalite Rudara vi popustili i primiste 2 gola. Kad sam vidio na teletextu nisam mogao vjerovati.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 09 avg 2010, 13:14

rudarprijedor je napisao/la:da ljudi kome mi uzmemo bodove u gostima taj je prvak :D a moze li neko da napise ko je bio najbolji u Rudaru,i mogu misliti slavlja kad je utakmia zavrsena...:D imaju li negdje golovi da se pogledaju?
Daleko najbolji je bio vas vratar !!!Napadaci nisu losi,slabo sam ih upamtio ali onaj jedan slican Ibrahimovicu stvarao je pomutnju u nasoj obrani da se nije znalo tko gdje goni.Ma cijela vam je ekipa odigrala borbeno ,sa srecem i budite ponosni na njih. Ovi nasi su toliko preplaceni da je to za ne povjerovati.Dosao sam na utakmicu u 15 minuti,na nasem radiju čovjek kaze 3-4 stotine.Blizi sam broju 25o nego 500. :mrgreen: Da kosarkasi imaju ovoliki proracun kao nk. bili bi u euroligi. :D :D

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 09 avg 2010, 14:34

ŠB.TRN je napisao/la:
rudarprijedor je napisao/la:da ljudi kome mi uzmemo bodove u gostima taj je prvak :D a moze li neko da napise ko je bio najbolji u Rudaru,i mogu misliti slavlja kad je utakmia zavrsena...:D imaju li negdje golovi da se pogledaju?
Daleko najbolji je bio vas vratar !!!Napadaci nisu losi,slabo sam ih upamtio ali onaj jedan slican Ibrahimovicu stvarao je pomutnju u nasoj obrani da se nije znalo tko gdje goni.Ma cijela vam je ekipa odigrala borbeno ,sa srecem i budite ponosni na njih. Ovi nasi su toliko preplaceni da je to za ne povjerovati.Dosao sam na utakmicu u 15 minuti,na nasem radiju čovjek kaze 3-4 stotine.Blizi sam broju 25o nego 500. :mrgreen: Da kosarkasi imaju ovoliki proracun kao nk. bili bi u euroligi. :D :D
daj nemoj me zezati...pa taj je najveca taraba u klubu...od pionira do seniora :mrgreen: al svaka im cast...Tripa dobar golman...branio za Modricu proslu sezonu...
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

milkačokolada
Kontakt:

Post Postao/la milkačokolada » 09 avg 2010, 14:41

Šta jestel to od RUDARAizgubili. :mrgreen:
ko drugom jamu kopa nos.

bogy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la bogy_tm87 » 09 avg 2010, 14:47

siroki rudar je namjestena utakmica , iz 1 u 2 ,

darru dorprije
Kontakt:

Post Postao/la darru dorprije » 09 avg 2010, 16:09

Fino je vidjeti i čuti da se bar negdje u ovoj našoj PL može igrati fudbal.Široki je to sigurno,i svaka čast zbog toga,u Prijedoru je isto tako,prošle godine su se uzimali bodovi iz Prijedora,i ove je Leo uzeo,ali nadam se da neće biti često uzminja bodova sa našeg stadina .Još jednom čestitke na korektnoj utakmici,i sretno vam u borbi za titulu ! 8-)
...zbog tebe se sinoć pilo,ajmo svi na stadion !

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 09 avg 2010, 16:25

ja gledam ttx i pise: Čelik 1-2 Zrninjski pa ja rek'o da oni srede taj lapsus..da bude 1-1..hahahahahaha :lol:
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 09 avg 2010, 16:36

Ne mogu vjerovati, hajd sto ste izgubili, desi se, al od Rudara ??! :D
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 09 avg 2010, 16:43

milkačokolada je napisao/la:Šta jestel to od RUDARAizgubili. :mrgreen:
Jok ba od Krivaje izgubili seljo.

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 09 avg 2010, 16:49

Amar Dzeko je napisao/la:Ne mogu vjerovati, hajd sto ste izgubili, desi se, al od Rudara ??! :D
pa nece sigurno izgubiti od Otoke... :lol: :lol: :lol:
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 09 avg 2010, 17:02

rudarprijedor je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:Ne mogu vjerovati, hajd sto ste izgubili, desi se, al od Rudara ??! :D
pa nece sigurno izgubiti od Otoke... :lol: :lol: :lol:
Ne uzimaj to sebi k srcu :D
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 09 avg 2010, 18:06

ŠB_Fidelis je napisao/la:Nemam komentara. :) Cestitke Rudaru, svaka cast. U svemu mi je jedino, kao i uvijek, drago sto bilo tko moze na Pecari igrati bez problema i ukoliko je taj dan bolji ili sretniji (kao u slucaju Rudara) moze izvuci i puni plijen. Moze tko sta hoce misliti o svemu tome, ali brojni kvazi-velikani u ovoj ligi to nemaju ni nacrtano, a za nesto se pusu i pricaju o nekakvoj dobrobiti BH nogometa.
Idemo dalje. Kao da gledam sad ce se opet kao prosle godine cupati na strani kolo za kolom.
Nemam namjeru ulaziti u bilo kakvu konfrontaciju, ali kada ste vi to imali lose uslove na Grbavici?
Ma nikad, mozda na Kosevu, oni su rezimski klub, mozda u Bluci, i ovi su tu negdje...
A svi znamo da je i u Sirokom najcesce tako. To ne sporim, jer onda ne bih bio realan.
Ali isto tako mislim da je prilicno korektno i na Grbavici. ;)
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 09 avg 2010, 18:11

ackeey je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Nemam komentara. :) Cestitke Rudaru, svaka cast. U svemu mi je jedino, kao i uvijek, drago sto bilo tko moze na Pecari igrati bez problema i ukoliko je taj dan bolji ili sretniji (kao u slucaju Rudara) moze izvuci i puni plijen. Moze tko sta hoce misliti o svemu tome, ali brojni kvazi-velikani u ovoj ligi to nemaju ni nacrtano, a za nesto se pusu i pricaju o nekakvoj dobrobiti BH nogometa.
Nemam namjeru ulaziti u bilo kakvu konfrontaciju, ali kada ste vi to imali lose uslove na Grbavici?
Ma nikad, mozda na Kosevu, oni su rezimski klub, mozda u Bluci, i ovi su tu negdje...
A svi znamo da je i u Sirokom najcesce tako. To ne sporim, jer onda ne bih bio realan.
Ali isto tako mislim da je prilicno korektno i na Grbavici. ;)
prošle godine sam na tv-u gledao,iako smo izgubili u zadnjim minutama dobro je suđenje bilo,ali zato u zenici i pogotovo tuzli,gdje su igrači se vraćali slomljenih nogu i ruku,a pritom domaća ekipa nije zaradila niti 2 žuta kartona u toj utakmici,i vjerujem da se sjećate one utakmice u zenici 3-2 za čelik a prije tog smo mi vodili 2-0 sudac je oštetio nas....

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 09 avg 2010, 18:17

To ti i kazem, a obicno se to desava u malim sredinama, ili protiv klubova koji se "vade"...
Tragicno, ali je tako...
I zapamtite, samo se zajedno mozemo boriti protiv toga.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 09 avg 2010, 19:42

„Želim čestitati svojim igračima na ovoj pobjedi. Hvala Širokom Brijegu na jednom izuzetnom, izuzetnom domaćinstvu i na ovakvim uvjetima za igru,a čestitam i pohvaljujem i sudačku trojku na odlično odrađenom poslu. Široki je bio bolja momčad, stvarao je šanse i poveo 1:0 i imamo sreće da nismo primili još koji gol. U drugom poluvremenu smo krenuli po bokovima i odigrali smo po dogovoru i na kraju zabili dva gola. Moram još jednom da kažem, da smo izuzetno ugošćeni, a Široki Brijeg je još jednom pokazao da je odličan domaćin i da se na Pecari uvijek može igrati nogomet.“, rekao je nakon utakmice trener Rudara Boris Gavran.

veliko! 8-)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 09 avg 2010, 20:05

Kevin je napisao/la:
„Želim čestitati svojim igračima na ovoj pobjedi. Hvala Širokom Brijegu na jednom izuzetnom, izuzetnom domaćinstvu i na ovakvim uvjetima za igru,a čestitam i pohvaljujem i sudačku trojku na odlično odrađenom poslu. Široki je bio bolja momčad, stvarao je šanse i poveo 1:0 i imamo sreće da nismo primili još koji gol. U drugom poluvremenu smo krenuli po bokovima i odigrali smo po dogovoru i na kraju zabili dva gola. Moram još jednom da kažem, da smo izuzetno ugošćeni, a Široki Brijeg je još jednom pokazao da je odličan domaćin i da se na Pecari uvijek može igrati nogomet.“, rekao je nakon utakmice trener Rudara Boris Gavran.

veliko! 8-)
E i što je najgore dosta forumaša,Širokom predviđa sudbinu Orašja,Modriče i želi da ispadne iz lige,dakle oni bi najrađe u ligi gledali slobodu,leotar gdje te lome,krše i rijetko kad uzmeš bodove,i dolazimo do tog da ti ljudi onda ne žele boljitak ovoj ligi...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, mnon46, MostarNeretva i 34 gosta.