NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Sinocnja utakmica me navodi na zakljucak da se na Pecari moze igrat fudbal i pobijediti ako si bolji naravno. Svaka cast za to da je vise takvih...
uvijek se moglo i igrati ,zadnju tekmu kad je zeljo uzeo bilo je vise nego korektno u svim segmentimabang je napisao/la:Sinocnja utakmica me navodi na zakljucak da se na Pecari moze igrat fudbal i pobijediti ako si bolji naravno. Svaka cast za to da je vise takvih...
ne kažem da je bilo 1500 ali mogu i u nas napuhati nekad,kad svagdi to rade,mislim da ih je bilo više,ako kontamo i 2.pol...ali sve u svemu načekat će se da ih i toliko skupe,s onim **** na klupiKevin je napisao/la:realno 600- 800 ljudiDabar je napisao/la:kakvih 250,pa komotno 1500 ljudi trebaju staviti da je bilo,bilo je malo manje,ja sam zadovoljan s posjetom,nek budu zadovoljni dođe li itko drugi put,a oni ištuk ma poseren mu se u one brkove,nije čitavu utakmicu mrdnijo s klupe ucrvala mu se....on je najveći krivac igrači i nisu toliko loši bili pa vodi 1-0 on se brani jbt,jedino to što imaju 2-3 igrača koji nisu za nogometa nikako a igraju nam u prvom sastavu,dok ni minute ne može dobiti ćutuk,markić(jedan od najboljih mladih u ligi),trebalo je istamburat ištuka,ko onog u grčkoj,pa bi vidili bi li gubio
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nemam komentara.
Cestitke Rudaru, svaka cast. U svemu mi je jedino, kao i uvijek, drago sto bilo tko moze na Pecari igrati bez problema i ukoliko je taj dan bolji ili sretniji (kao u slucaju Rudara) moze izvuci i puni plijen. Moze tko sta hoce misliti o svemu tome, ali brojni kvazi-velikani u ovoj ligi to nemaju ni nacrtano, a za nesto se pusu i pricaju o nekakvoj dobrobiti BH nogometa.
Idemo dalje. Kao da gledam sad ce se opet kao prosle godine cupati na strani kolo za kolom.

Idemo dalje. Kao da gledam sad ce se opet kao prosle godine cupati na strani kolo za kolom.
...Život za Široki...
Šta to bi sa vama, još ste poveli, umjesto da razvalite Rudara vi popustili i primiste 2 gola. Kad sam vidio na teletextu nisam mogao vjerovati.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Daleko najbolji je bio vas vratar !!!Napadaci nisu losi,slabo sam ih upamtio ali onaj jedan slican Ibrahimovicu stvarao je pomutnju u nasoj obrani da se nije znalo tko gdje goni.Ma cijela vam je ekipa odigrala borbeno ,sa srecem i budite ponosni na njih. Ovi nasi su toliko preplaceni da je to za ne povjerovati.Dosao sam na utakmicu u 15 minuti,na nasem radiju čovjek kaze 3-4 stotine.Blizi sam broju 25o nego 500.rudarprijedor je napisao/la:da ljudi kome mi uzmemo bodove u gostima taj je prvaka moze li neko da napise ko je bio najbolji u Rudaru,i mogu misliti slavlja kad je utakmia zavrsena...
imaju li negdje golovi da se pogledaju?

-
- Kontakt:
daj nemoj me zezati...pa taj je najveca taraba u klubu...od pionira do senioraŠB.TRN je napisao/la:Daleko najbolji je bio vas vratar !!!Napadaci nisu losi,slabo sam ih upamtio ali onaj jedan slican Ibrahimovicu stvarao je pomutnju u nasoj obrani da se nije znalo tko gdje goni.Ma cijela vam je ekipa odigrala borbeno ,sa srecem i budite ponosni na njih. Ovi nasi su toliko preplaceni da je to za ne povjerovati.Dosao sam na utakmicu u 15 minuti,na nasem radiju čovjek kaze 3-4 stotine.Blizi sam broju 25o nego 500.rudarprijedor je napisao/la:da ljudi kome mi uzmemo bodove u gostima taj je prvaka moze li neko da napise ko je bio najbolji u Rudaru,i mogu misliti slavlja kad je utakmia zavrsena...
imaju li negdje golovi da se pogledaju?
Da kosarkasi imaju ovoliki proracun kao nk. bili bi u euroligi.
![]()

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
-
- Kontakt:
siroki rudar je namjestena utakmica , iz 1 u 2 ,
- darru dorprije
- Kontakt:
Fino je vidjeti i čuti da se bar negdje u ovoj našoj PL može igrati fudbal.Široki je to sigurno,i svaka čast zbog toga,u Prijedoru je isto tako,prošle godine su se uzimali bodovi iz Prijedora,i ove je Leo uzeo,ali nadam se da neće biti često uzminja bodova sa našeg stadina .Još jednom čestitke na korektnoj utakmici,i sretno vam u borbi za titulu ! 

...zbog tebe se sinoć pilo,ajmo svi na stadion !
-
- Kontakt:
ja gledam ttx i pise: Čelik 1-2 Zrninjski pa ja rek'o da oni srede taj lapsus..da bude 1-1..hahahahahaha 

Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
-
- Kontakt:
Ne mogu vjerovati, hajd sto ste izgubili, desi se, al od Rudara ??! 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Jok ba od Krivaje izgubili seljo.milkačokolada je napisao/la:Šta jestel to od RUDARAizgubili.
-
- Kontakt:
pa nece sigurno izgubiti od Otoke...Amar Dzeko je napisao/la:Ne mogu vjerovati, hajd sto ste izgubili, desi se, al od Rudara ??!

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
-
- Kontakt:
Ne uzimaj to sebi k srcurudarprijedor je napisao/la:pa nece sigurno izgubiti od Otoke...Amar Dzeko je napisao/la:Ne mogu vjerovati, hajd sto ste izgubili, desi se, al od Rudara ??!![]()
![]()

Ronaldo - Isco - Bale
Nemam namjeru ulaziti u bilo kakvu konfrontaciju, ali kada ste vi to imali lose uslove na Grbavici?ŠB_Fidelis je napisao/la:Nemam komentara.Cestitke Rudaru, svaka cast. U svemu mi je jedino, kao i uvijek, drago sto bilo tko moze na Pecari igrati bez problema i ukoliko je taj dan bolji ili sretniji (kao u slucaju Rudara) moze izvuci i puni plijen. Moze tko sta hoce misliti o svemu tome, ali brojni kvazi-velikani u ovoj ligi to nemaju ni nacrtano, a za nesto se pusu i pricaju o nekakvoj dobrobiti BH nogometa.
Ma nikad, mozda na Kosevu, oni su rezimski klub, mozda u Bluci, i ovi su tu negdje...
A svi znamo da je i u Sirokom najcesce tako. To ne sporim, jer onda ne bih bio realan.
Ali isto tako mislim da je prilicno korektno i na Grbavici.

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
prošle godine sam na tv-u gledao,iako smo izgubili u zadnjim minutama dobro je suđenje bilo,ali zato u zenici i pogotovo tuzli,gdje su igrači se vraćali slomljenih nogu i ruku,a pritom domaća ekipa nije zaradila niti 2 žuta kartona u toj utakmici,i vjerujem da se sjećate one utakmice u zenici 3-2 za čelik a prije tog smo mi vodili 2-0 sudac je oštetio nas....ackeey je napisao/la:Nemam namjeru ulaziti u bilo kakvu konfrontaciju, ali kada ste vi to imali lose uslove na Grbavici?ŠB_Fidelis je napisao/la:Nemam komentara.Cestitke Rudaru, svaka cast. U svemu mi je jedino, kao i uvijek, drago sto bilo tko moze na Pecari igrati bez problema i ukoliko je taj dan bolji ili sretniji (kao u slucaju Rudara) moze izvuci i puni plijen. Moze tko sta hoce misliti o svemu tome, ali brojni kvazi-velikani u ovoj ligi to nemaju ni nacrtano, a za nesto se pusu i pricaju o nekakvoj dobrobiti BH nogometa.
Ma nikad, mozda na Kosevu, oni su rezimski klub, mozda u Bluci, i ovi su tu negdje...
A svi znamo da je i u Sirokom najcesce tako. To ne sporim, jer onda ne bih bio realan.
Ali isto tako mislim da je prilicno korektno i na Grbavici.
To ti i kazem, a obicno se to desava u malim sredinama, ili protiv klubova koji se "vade"...
Tragicno, ali je tako...
I zapamtite, samo se zajedno mozemo boriti protiv toga.
Tragicno, ali je tako...
I zapamtite, samo se zajedno mozemo boriti protiv toga.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
„Želim čestitati svojim igračima na ovoj pobjedi. Hvala Širokom Brijegu na jednom izuzetnom, izuzetnom domaćinstvu i na ovakvim uvjetima za igru,a čestitam i pohvaljujem i sudačku trojku na odlično odrađenom poslu. Široki je bio bolja momčad, stvarao je šanse i poveo 1:0 i imamo sreće da nismo primili još koji gol. U drugom poluvremenu smo krenuli po bokovima i odigrali smo po dogovoru i na kraju zabili dva gola. Moram još jednom da kažem, da smo izuzetno ugošćeni, a Široki Brijeg je još jednom pokazao da je odličan domaćin i da se na Pecari uvijek može igrati nogomet.“, rekao je nakon utakmice trener Rudara Boris Gavran.
veliko!

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
E i što je najgore dosta forumaša,Širokom predviđa sudbinu Orašja,Modriče i želi da ispadne iz lige,dakle oni bi najrađe u ligi gledali slobodu,leotar gdje te lome,krše i rijetko kad uzmeš bodove,i dolazimo do tog da ti ljudi onda ne žele boljitak ovoj ligi...Kevin je napisao/la:„Želim čestitati svojim igračima na ovoj pobjedi. Hvala Širokom Brijegu na jednom izuzetnom, izuzetnom domaćinstvu i na ovakvim uvjetima za igru,a čestitam i pohvaljujem i sudačku trojku na odlično odrađenom poslu. Široki je bio bolja momčad, stvarao je šanse i poveo 1:0 i imamo sreće da nismo primili još koji gol. U drugom poluvremenu smo krenuli po bokovima i odigrali smo po dogovoru i na kraju zabili dva gola. Moram još jednom da kažem, da smo izuzetno ugošćeni, a Široki Brijeg je još jednom pokazao da je odličan domaćin i da se na Pecari uvijek može igrati nogomet.“, rekao je nakon utakmice trener Rudara Boris Gavran.
veliko!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, mnon46, MostarNeretva i 34 gosta.