Kvalifikacije za Eurobasket 2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Hamo
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2011

Post Postao/la Hamo » 08 avg 2010, 22:00

dziza_23 je napisao/la:
Hamo je napisao/la: A koće danas igrati srcem pa vidi nam himne i zastave,prije uz ljiljane na dresu i uz pjevanje JEDNE NAM JEDINE svako bi gino na terenu.
Pa bila je danas "Jedna si jedina", sto nisu ginuli :D :D
Fale dresovi sa ljiljanima i zastava u dvorani sa LjILjANIMA...sve se pomijesalo zato je sve i ispalo kako je ispalo ... :D
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 avg 2010, 22:01

Hej, imam jednu ideju. Okrivimo himnu, komentatora i ljiljane.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 08 avg 2010, 22:02

TaRgEt_ je napisao/la:A koće danas igrati srcem pa vidi nam himne i zastave,prije uz ljiljane na dresu i uz pjevanje JEDNE NAM JEDINE svako bi gino na terenu.

Znas ti kako je ukinuta himna jedna si jedina ako znas jasno ti je sve , bice ti jasno zato smo dobili ovu zastavu ko sa fruc soka ko da je spala bolje da cevap stave na zastavu majke mi i da su zute dunje himna haos bi bio , za razliku od ovoga ali meni kada zasvira jedna si jedina srce poskoci sve puno srce mi bilo nemas pojma zaigra :)[/quote]
Ginem za sve one koji razmisljaju kao ti...

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 08 avg 2010, 22:04

Monolog je napisao/la:Hej, imam jednu ideju. Okrivimo himnu, komentatora i ljiljane.
Pa sta si ti mislio, da su igraci ili selektor krivi cc :mrgreen:
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 08 avg 2010, 22:09

Hamo je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:A koće danas igrati srcem pa vidi nam himne i zastave,prije uz ljiljane na dresu i uz pjevanje JEDNE NAM JEDINE svako bi gino na terenu.

Znas ti kako je ukinuta himna jedna si jedina ako znas jasno ti je sve , bice ti jasno zato smo dobili ovu zastavu ko sa fruc soka ko da je spala bolje da cevap stave na zastavu majke mi i da su zute dunje himna haos bi bio , za razliku od ovoga ali meni kada zasvira jedna si jedina srce poskoci sve puno srce mi bilo nemas pojma zaigra :)
Ginem za sve one koji razmisljaju kao ti...[/quote]

Ja ti kazem kada sam cuo nesto ono u meni skoci jbga srce puno .. ali eto posto miletu nije valjala ta himna i onima u R:S zato je i ukinuta jer kako on kaze spominje se samo jedan narod tu .... a evo jbga zute dunje i cevap nek nam stave na zastavu nece se buniti :) slazes se ...
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

martinmkd
Kontakt:

Post Postao/la martinmkd » 08 avg 2010, 22:10

Ma imate jos sanse za plasman dalje ko je gledao utakmicu danas Britaniju - Makedoniju zna da su Britanci imali mnogo puno sreca i na 3 sekundi prije kraja gubili su 3 razlika, plus imali su velika pomoc od sudije na 30 sekundi do kraja kad smo vodili 85-80 sudija nam daje nesportsku licnu gresku za bevzeza .. Videce oni u Skopje kako izgubice od nas 20+ razlike.

I ja mislim da vi mozete lako pobediti Britance i zelim vam srece u tome pa da zavrsimo 1,2 u grupi :) Inaku danas Bo Mekkeleb dao je 30 poena, 2 skoka i 4 asistencije sto mislim da je odlicno i da on ostaje nas plej do kraju ne verujem da imace neka sansa Grin pokraj njega.

Mali Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Mali Maestro » 08 avg 2010, 22:22

Eto sada im je himna kriva što ne igraju borbeno ... Svašta :oops:
Please

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 08 avg 2010, 22:24

Mali Maestro je napisao/la:Eto sada im je himna kriva što ne igraju borbeno ... Svašta :oops:

Nikome druze nije himna kriva svi znamo na cemu stojimo uredu je .. sada ponavljati i ovdje prosipati da je himna kriva .. bilo bi smjesno i pomisliti nego svi se sjecamo nekih vremena kada je ova svirala himna danas i kada su bila neka lijepa vremena ....
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 08 avg 2010, 22:40

baraž nam ne gine :D

šteta baš sam konto sad ići u Skenderiju sigurno bi bila puna da su pobjedili
nego vidim da neki nisu upućeni i najbolja dva drugoplasirana iz tri grupe uključujući i našu idu direktno na plasman
znači samo jedan drugoplasirani iz te tri grupe sa najslabijim omjerom pobjeda i poraza neće ići direktno tako da još ništa nije gotovo mada je sad teži put jer smo ispucali bonus protiv najslabije ekipe
moramo pobjediti barem jednu u gostima te sve kod kuće da bi se mogli nadati(vjerovatno i imati bolji međusobni omjer sa VB ili Makedonijom)
primjetio sam da se sudije biraju sklone domaćinu tako da neće biti puno gostujućih pobjeda u ovim kvalifikacijama svaka je zlata vrijedna a ostale dvije grupe su isto ujednačene

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 08 avg 2010, 22:46

kapiten nam je najjaci ...koji je ono majmun boze dragi , to je cudo jedno koliko je on put zavalio reprezentaciju ,a za njim bavcic :roll: mada zubi je danas dobar bio (kakav zna bit)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 08 avg 2010, 22:59

milkačokolada je napisao/la:
Robert81 je napisao/la:
Barca u srcu je napisao/la:Toliko o našem plasmanu na Eurobasket.
Od Britanaca 40, od Makedonaca 30 razlike i to je to.

Ma jok, mislis da Britance se jaci od nas.. Oni danas ima nevidena sreca izvadile se sa srecna trica pre kraj streca pa da ne zaboravime i sudija. Napravile smo nevidena verzija od gotovo...

A ako cita Sirokog ovoj forum da ga nataknam i nego u dupe...
JA LIKA na čemu si ti :? :mrgreen:
Ako niste dosad skontali, covjek je Makedonac i samo pise na svom jeziku :) jbg treba vremena malo da se skonta sta je mislio napisati, ali sve u svemu moze se razumiti, ha ja.

A ovo za Siroki, na jednom drugom forumu je poslije poraza MKD-a imao nekih provokacija pa i ovdje ga "pozdravlja" :D :D

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 08 avg 2010, 23:02

CeMa je napisao/la:nista, ostaje mi samo da pravim fudbalsku repku, jer realno samo oni mogu nesto napraviti, ali eto da sve bude kako ne treba, mozda ce je suspendovati, tako da nemam koga pratiti, jedino repku u tavli i boćanju :roll:
Trebao bi onda odmah poceti, puno je 18 igraca i tri golmana... :D :D :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ja ipak mislim da bi lakse uspio kosarkasku "napraviti", jest da ces promijeniti manje zena, al brate i sa puno se covjek umori, ne valja ni to. :D :D :D

Malo, zajeebancije prijatelju, nemoj zamjeriti ;) ;) ;)

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 08 avg 2010, 23:05

TaRgEt_ je napisao/la:
Hamo je napisao/la:

Znas ti kako je ukinuta himna jedna si jedina ako znas jasno ti je sve , bice ti jasno zato smo dobili ovu zastavu ko sa fruc soka ko da je spala bolje da cevap stave na zastavu majke mi i da su zute dunje himna haos bi bio , za razliku od ovoga ali meni kada zasvira jedna si jedina srce poskoci sve puno srce mi bilo nemas pojma zaigra :)
Ginem za sve one koji razmisljaju kao ti...

Ja ti kazem kada sam cuo nesto ono u meni skoci jbga srce puno .. ali eto posto miletu nije valjala ta himna i onima u R:S zato je i ukinuta jer kako on kaze spominje se samo jedan narod tu .... a evo jbga zute dunje i cevap nek nam stave na zastavu nece se buniti :) slazes se ...[/quote]
POTPIS :!: :!: :!:

IKSS
Kontakt:

Post Postao/la IKSS » 08 avg 2010, 23:23

ultrasstyle_tz je napisao/la:kapiten nam je najjaci ...koji je ono majmun boze dragi , to je cudo jedno koliko je on put zavalio reprezentaciju ,a za njim bavcic :roll: mada zubi je danas dobar bio (kakav zna bit)
Bačvić :D mora biti dobar , on je draftovan za NBA :D :D :D
Forza Juve per Sempre!!!
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 09 avg 2010, 00:12

Ne treba se ljutiti, treba biti realan. A realnost je da ovoj repki u ovom sastavu fali kvaliteta na više polja. To je bilo eksponirano i protiv Ukrajine, ali borbenost i veoma dobar vanjski šut su zasjenili nedostatke. Danas kada je borbenost bila na nižem nivou, a šut većim dijelom utakmice bio ishitren i neprecizan na vidjelo su izašli i oni skriveni nedostaci.
Ne bih da potcjenjujem protivnika jer Mađari su znali šta hoće i šta rade i mi smo im to dozvolili. Znači osim zasluga koje pripadaju njima za pogođene šuteve i generalno za nametanje sebi željenog ritma, moramo biti kritični prema taktičkom vođenju naše ekipe jer kao iskusnija i na papiru individualno jača ekipa trebali smo bar biti u stanju odigrati pametnije.
Imali smo visinsku prednost koju nismo iskoristili ni u jednoj fazi igre i zbog toga nismo uspjeli ukočiti brzi ritam igre Mađara koji su uz to još i pogađali iznad svoih mogućnosti. To je naravno samo jedan mali dio razloga za poraz. Ima tu još puno detalja, ali može se na nekim stvarima malo poraditi do sljedeće tekme gdje su Britanci veliki favoriti, ali gdje se ne treba predati prije nego što se počelo igrati.
Preuzmimo ulogu autsajdera, ali nadajmo se da će neki detalji igre bolje funkcionirati i da ipak iz prikrajka možemo iznenediti.
"Float like a butterfly, sting like a bee"

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 09 avg 2010, 00:19

Taktičar je napisao/la:Ne treba se ljutiti, treba biti realan. A realnost je da ovoj repki u ovom sastavu fali kvaliteta na više polja. To je bilo eksponirano i protiv Ukrajine, ali borbenost i veoma dobar vanjski šut su zasjenili nedostatke. Danas kada je borbenost bila na nižem nivou, a šut većim dijelom utakmice bio ishitren i neprecizan na vidjelo su izašli i oni skriveni nedostaci.
Ne bih da potcjenjujem protivnika jer Mađari su znali šta hoće i šta rade i mi smo im to dozvolili. Znači osim zasluga koje pripadaju njima za pogođene šuteve i generalno za nametanje sebi željenog ritma, moramo biti kritični prema taktičkom vođenju naše ekipe jer kao iskusnija i na papiru individualno jača ekipa trebali smo bar biti u stanju odigrati pametnije.
Imali smo visinsku prednost koju nismo iskoristili ni u jednoj fazi igre i zbog toga nismo uspjeli ukočiti brzi ritam igre Mađara koji su uz to još i pogađali iznad svoih mogućnosti. To je naravno samo jedan mali dio razloga za poraz. Ima tu još puno detalja, ali može se na nekim stvarima malo poraditi do sljedeće tekme gdje su Britanci veliki favoriti, ali gdje se ne treba predati prije nego što se počelo igrati.
Preuzmimo ulogu autsajdera, ali nadajmo se da će neki detalji igre bolje funkcionirati i da ipak iz prikrajka možemo iznenediti.
Apsolutno sam realan, i realno mi smo ovu Madjarsku morali dobiti u prvoj cetvrtini 10 razlike, i onda se zajebbavati do kraja.
Zasto, zato sto oni imaju jednog jedinog igraca koji igra van njihove lige, i to u nekom lijevom spanskom klubu.
Dakle, ostalih 11 igraju u prosjecnoj madjarskoj ligi, cije timove bi Siroki pobijedio bez po muke.
Znaci, dolazimo do sljedeceg zakljucka: nasi ili su prodali utakmicu, ili su sinoc negdje dobro zaglavili s kurrvama pa nisu mogli doc sebi do utakmice

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 09 avg 2010, 00:33

jel može neko naći snimak, da ponovo čujem našu himnu ???
nisam gledao tekmu, bio sam na putu :(
FORZA MARŠAL !!!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 09 avg 2010, 00:40

hodža je napisao/la:jel može neko naći snimak, da ponovo čujem našu himnu ???
Jbt ko da nikad nisi cuo Jedna si jedina, sta je imas gledati....Jazvin i Bavke su je pjevali, ostali se za muda drzali, ha ja.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 avg 2010, 00:41

Koji je kreten izmislio da se igra protiv Britanije istovremeno kad nogometasi budu igrali protiv Katara? Jos nakon ovog poraza, nece doc ni hiljadu ljudi. A nisu ni zasluzili nista bolje. Treba ih docekat na aerodromu, Sabita pustit sa aviona, a ostale pravac Sibir.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 09 avg 2010, 00:43

The Game je napisao/la:
hodža je napisao/la:jel može neko naći snimak, da ponovo čujem našu himnu ???
Jbt ko da nikad nisi cuo Jedna si jedina, sta je imas gledati....Jazvin i Bavke su je pjevali, ostali se za muda drzali, ha ja.
pa brate...nisam je čuo godinama na nekom meču :D :D
FORZA MARŠAL !!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.