FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SlevinKelevra
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SlevinKelevra » 19 mar 2017, 12:09

Posmatrao sam malo posebno Stevanovica jucer u drugom poluvremenu. Kako covjek ima osjecaj za igru, postavlja se tacno tamo gdje bi lopta trebala ici, recimo u kontri. Dugo nismo imali boljeg i skolovanijeg igraca. :salut:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 mar 2017, 12:09

ne cuje se slavko od navijanja :tokralju:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 19 mar 2017, 12:10

Zenzo je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:Najbolje prije pocetka utakmice nego u toku pa da kaznu ogromnu popijemo.
Ma kad god samo da gore sve tribine, kazna ce sigurno biti ogromna, 4-5 hiljada KM, ali zasluzili smo spektakl i nesto o cemu ce se pricati godinama.
Ne treba jednu jedinu baklju zapalit na otvaranju tribine, sta se pravite pametni sto ne odnesete 4-5 hiljada KM u klub i ne kupite 4 stolice desetogrodisnje ?

Do kada sa ovim razmisljanjem ?

Hocete da zardzimo Miru i damo mu platu 20.000 mjesecno, pa nemoj paliti baklje i raditi sranja na tribin to je najmanje sto mozes uraditi.
Bravo!! Nijednu baklju ne treba zapaliti, te bakljade su jos jedino na balkanu popularne i ta prica da je u redu platiti 4000-5000 km kazne je glupost. Puno je pametnije te pare ostaviti za juga ili za krov na istoku nego da se puni kasa NS.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 mar 2017, 12:26

maldini3 je napisao/la: te bakljade su jos jedino na balkanu popularne .
Ne provaljuj se.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 mar 2017, 12:28

Podrzavam paljenje baklji protiv Slobode,ali samo ako bude bas dosta ljudi ( ono kao protiv Sirokog) pa da klub zaradi preko 60.000 na kartama. Tad bi bilo ok baklje i vatromet. Vjerujem da ce biti pun stadion jos ako bude oko 5,6.[emoji772] [emoji772]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 19 mar 2017, 12:38

Mi i Sarajevo smo isto domacini, kako li ce se to rijesiti? Koji datum igramo protiv Slobode?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 19 mar 2017, 12:46

1. ili 2. april, vjerovatno se neće isti dan igrati obje utakmice, da se bezveze Nefić ne zamara ...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 19 mar 2017, 13:33

Ja i protiv Slobode odoh na sjever, cisto da mogu uzivati u obje stvari: i u utakmici, i u ispunjenom istoku :mrgreen: :tokralju:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 mar 2017, 13:56

Tacno ne bi halalio Osimu da preuzme Zrinjski u ovom trenutku kad smo im prisli na -1.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 19 mar 2017, 14:00

Iskreno volio bih da Amar preuzme Zrinjski. Jedino sto je dole jako tesko raditi al ako se uzme u obzir ko im vodi klub vrlo je moguce da Amar preuzme mostarce.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 19 mar 2017, 14:02

Ja se ne bih nimalo iznenadio, ne znam zasto se vodite tom logikom "on je nas" kao ne bi isao protiv nas. Boli ga briga za nas, to mu je novo iskustvo u karijeri i na kraju krajeva posao, nije da je on sada gladan para ali svakako zeli da proba sa nekim drugim klubom u ligi.

Sad je druga prica sta bi on i kako sa Zrinjskim, da li bi ih preporodio ili obrnuto.
- Zeljeznicar -

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 mar 2017, 14:05

Sve je to tacno i mozda se podrazumijeva,ali ne bi mu to oprostio jer bas veliku sansu imamo za prvo mjesto. Da je razmak izmedju nas 10 bodova ili slicno onda ok ovako bi mu fakat zamjerio.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 19 mar 2017, 14:06

Amar je najjaci trener u BiH. Druga je stvar sto mi jedini dovodimo trenere s strane a nase trenere pljujemo. Npr nijedan nas trener ne moe voditi klub u Srbiji, al zato oni kod nas i sa bezveznom igrom budu treneri. Sjetim se kako su pisali o Odovicu a covjek jedan od najboljih trenera u Zelji...Malo cijenimo svoje kao i nasu djecu. Zerica nigdje, Osmnakovica takoder, mali lijevi bek isto. Stana na klupi ili ga nema nikako, a igraju tamo neki Stojanovici s 45 godina.

Svaka cast ekipi 1921. Izvjestaj vrh :thumbup:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 19 mar 2017, 14:09

Bekric uposlio Stanu ovaj izbacio Acu iz kopa i povratnu za Lendrica (koji se nije vidio do tada) ovaj se nekako srecom nije zapetljao i salje je u mrezu.
Nego sta sam mislio to je da i Bekrija i Stana griju klupu. Stana bolji od Stojana 100%, Zeba samo nad Bekricem ima prednost zbog prekida u ostalom meni Bekrija bolji igrac. Dobar je i Zeba bez price ali sta ja znam mislim da Zeljo efikasniji kad rumeni igra.

Zakaric do gola je imao par greskica ali se borio i trudio i to se isplatilo koja golcina.
Miro najbolji igrac steta sto ide jer ce sigurno zaraditi bolje ali Europe nece igrati.Ostani Miro ili te sisamo na vojnicku.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 mar 2017, 14:27

LjoZee je napisao/la:Sve je to tacno i mozda se podrazumijeva,ali ne bi mu to oprostio jer bas veliku sansu imamo za prvo mjesto.
Ako mi budemo pravi ne može njima pomoći pet Amara.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ludilomozga
Kontakt:

Post Postao/la ludilomozga » 19 mar 2017, 14:27

MocMahale444 je napisao/la:Bekric uposlio Stanu ovaj izbacio Acu iz kopa i povratnu za Lendrica (koji se nije vidio do tada) ovaj se nekako srecom nije zapetljao i salje je u mrezu.
Nego sta sam mislio to je da i Bekrija i Stana griju klupu. Stana bolji od Stojana 100%, Zeba samo nad Bekricem ima prednost zbog prekida u ostalom meni Bekrija bolji igrac. Dobar je i Zeba bez price ali sta ja znam mislim da Zeljo efikasniji kad rumeni igra.

Zakaric do gola je imao par greskica ali se borio i trudio i to se isplatilo koja golcina.
Miro najbolji igrac steta sto ide jer ce sigurno zaraditi bolje ali Europe nece igrati.Ostani Miro ili te sisamo na vojnicku.
Zeba od pocetka proljeca do sad nas najbolji igrac. Mnogo trci, klizecih startova, a i igra mozgom. Veliko pojacanje za nas! I Bekrija je dobar ali ispred Zebe vrlo vrlo tesko.

manijakKladusa
Kontakt:

Post Postao/la manijakKladusa » 19 mar 2017, 14:46

Evo i ss.ba pise da je brko zelja plemica. Ne bi valjalo, htio sam de se oni u sljedeci par kola oproste od titule
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 19 mar 2017, 15:06

ludilomozga je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Bekric uposlio Stanu ovaj izbacio Acu iz kopa i povratnu za Lendrica (koji se nije vidio do tada) ovaj se nekako srecom nije zapetljao i salje je u mrezu.

Zeba od pocetka proljeca do sad nas najbolji igrac. Mnogo trci, klizecih startova, a i igra mozgom. Veliko pojacanje za nas! I Bekrija je dobar ali ispred Zebe vrlo vrlo tesko.
Daleko od toga da je Zeba los ali to je samo moje neko misljenje, nista protiv Zebe ali isto tako za kapitena previse se raspravlja za svaki faul i s sudijama i s igracima.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 19 mar 2017, 15:09

Ma kakvi, nece on u Zrinju sigurno. A mi se trebamo okaniti bilo kakvih prica na tu temu, imamo igru i snazan tim a konkurenti su realno gledano slabiji te su nam sanse za titulu, po meni bar, najvece od trojca. Trebamo to iskoristiti i pokupiti kantu.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

ludilomozga
Kontakt:

Post Postao/la ludilomozga » 19 mar 2017, 15:14

MocMahale444 je napisao/la:
ludilomozga je napisao/la:

Daleko od toga da je Zeba los ali to je samo moje neko misljenje, nista protiv Zebe ali isto tako za kapitena previse se raspravlja za svaki faul i s sudijama i s igracima.
Postujem naravno misljenje tvoje. Konacno imamo mogucnost da pricamo ko je malo bolji a ne ko je manje losiji igrac u timu. Slavko je taj koji ce odlucivati, a nase je da dolazimo i podrzimo ovu ekipu, koja moze mnogo!

Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Proximic, ZaZelju i 45 gostiju.