FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SaboBabo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SaboBabo » 19 mar 2017, 15:20

MocMahale444 je napisao/la:Bekric uposlio Stanu ovaj izbacio Acu iz kopa i povratnu za Lendrica (koji se nije vidio do tada) ovaj se nekako srecom nije zapetljao i salje je u mrezu.
Nego sta sam mislio to je da i Bekrija i Stana griju klupu. Stana bolji od Stojana 100%, Zeba samo nad Bekricem ima prednost zbog prekida u ostalom meni Bekrija bolji igrac. Dobar je i Zeba bez price ali sta ja znam mislim da Zeljo efikasniji kad rumeni igra.

Zakaric do gola je imao par greskica ali se borio i trudio i to se isplatilo koja golcina.
Miro najbolji igrac steta sto ide jer ce sigurno zaraditi bolje ali Europe nece igrati.Ostani Miro ili te sisamo na vojnicku.
Bekric bolji od Zebe, sve si nam rekao o svom znanju o fudbalu.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 19 mar 2017, 15:26

LjoZee je napisao/la:Tacno ne bi halalio Osimu da preuzme Zrinjski u ovom trenutku kad smo im prisli na -1.
Samo cu copy post od @risingforce koji je ovo odlicno reko

Zasto Amar ne bi mogao biti trener Zrinjskog?? Glupost, covjek je trener, profesionalac i normalno da bi prihvatio ponudu sada kada je bez posla, a mjesto trenera u Zelji zacementirano... :)
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 mar 2017, 15:31

Bezveze se glupostima bavite, reko vam je Nea sinoc fino nema nikakve sanse da Amar preuzme zrinjski ;)
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 19 mar 2017, 15:32

Cisto sumnjam da ce prihvatit ponudu Zrinjskog, zna on kakvi su debili dole a jos da ide na stetu Zeljeznicaru...tesko :D
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 19 mar 2017, 15:32

SaboBabo je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Bekric uposlio Stanu ovaj izbacio Acu iz kopa i povratnu za Lendrica (koji se nije vidio do tada) ovaj se nekako srecom nije zapetljao i salje je u mrezu.
Nego sta sam mislio to je da i Bekrija i Stana griju klupu. Stana bolji od Stojana 100%, Zeba samo nad Bekricem ima prednost zbog prekida u ostalom meni Bekrija bolji igrac. Dobar je i Zeba bez price ali sta ja znam mislim da Zeljo efikasniji kad rumeni igra.

Zakaric do gola je imao par greskica ali se borio i trudio i to se isplatilo koja golcina.
Miro najbolji igrac steta sto ide jer ce sigurno zaraditi bolje ali Europe nece igrati.Ostani Miro ili te sisamo na vojnicku.
Bekric bolji od Zebe, sve si nam rekao o svom znanju o fudbalu.
Ja i sta sad? hoces kolac?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 19 mar 2017, 16:27

Zeba je profesor fudbala za Bekrica po svemu. Doktor.
Rumeni može samo na umornu ekipu igrati sa onim svojim baletanskim pristupom i trkom.
Zeba je juče napravio klizecih koliko Bekrić za sezonu.
Inteligentniji je igrač.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 19 mar 2017, 16:33

bhsport je napisao/la:Zeba je profesor fudbala za Bekrica po svemu. Doktor.
Rumeni može samo na umornu ekipu igrati sa onim svojim baletanskim pristupom i trkom.
Zeba je juče napravio klizecih koliko Bekrić za sezonu.
Inteligentniji je igrač.
To je to, Bekric treba dooobro da se potrudi da skine ljagu sa zadnjih godinu dana jer je igrao kriminalno pa tek onda da se POKUSA poredit sa Zebom. Zamjerao sam Bekricu itekako kad krene driblat, sutat, pegla isuvise dok sad je bolji sto jest jest :)
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 19 mar 2017, 16:35

Zeba ima veći utjecaj na ekipu i bolji je vođa od Bekrića koji se u toj ulozi i nije baš pokazao u prošloj godini.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 19 mar 2017, 16:41

Neandertalac je napisao/la:
amazon je napisao/la:Svi znamo da ova ekipa ne moze uzeti titulu a i borba za evropu ce biti grcevita bili zadovoljni ili ne.
Moze, zasto ne bi mogla. Mi smo svoju najvecu krizu imali, prosli je uz doduse pravo veliku cijenu. Zrinjski jos uvijek drzi ritam ali kad tad ce pasti, neminovno je to. Racunaj tu jos da imaju tri utakmice sa nam kao direktnim konkurentima.

08.10. 2016 napisano.

Ja sam najpametniji lik na forumu, samo mene treba slušati :lol:

Ako ne uzmemo titulu smatrat ću to velikim neuspjehom!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

ludilomozga
Kontakt:

Post Postao/la ludilomozga » 19 mar 2017, 16:48

Sada, željeli mi ili ne pricati o tome, postali smo najozbiljniji konkurent za titulu. Gledajuci formu, atmosferu u timu i oko. Ne smijemo sad bjezati od toga. Napasti titulu, pa sta bude!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 mar 2017, 16:51

Kadeti igrali nerijeseno sa Radnikom. Opet su prvi,a Radnik 7. Cudo ih nisu uspjeli pobijediti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 19 mar 2017, 16:58

Titulu treba napasti kad imas dobar tim, i kad igras evropu s prvacima drzava. Zasto se blamirati jedno kolo jer ovaj tim ne moze igrati nikakvu ulogu u evropu.
Svaka cast sto smo mi drugi, al treba biti malo realan. Evropska liga je za nas taman. Svakako cemo pred evropu ostati bez Mire i jos nekih igraca, cak mozda Lendrica ode i gdje smo onda? Valjda raji fazon samo otici u evropu i sve rijeseno s tim. Niko ne gleda tim, igru, nego samo izmisljanje tople vode. Malo realnosti.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

ludilomozga
Kontakt:

Post Postao/la ludilomozga » 19 mar 2017, 17:01

amazon je napisao/la:Titulu treba napasti kad imas dobar tim, i kad igras evropu s prvacima drzava. Zasto se blamirati jedno kolo jer ovaj tim ne moze igrati nikakvu ulogu u evropu.
Svaka cast sto smo mi drugi, al treba biti malo realan. Evropska liga je za nas taman. Svakako cemo pred evropu ostati bez Mire i jos nekih igraca, cak mozda Lendrica ode i gdje smo onda? Valjda raji fazon samo otici u evropu i sve rijeseno s tim. Niko ne gleda tim, igru, nego samo izmisljanje tople vode. Malo realnosti.
Iako ne zelim da ti repliciram, ipak cu to uciniti.
Odlaskom u drugo pretkolo LP dobijas mnogo vise novca nego u EL. Za jedno kolo dobijas koliko tamo za 3 haman. U Ligi Prvaka ce ti doci neko jace ime, puna Grbavica, spektakl! Zasto da se zadovoljavati EL kada mozes u LP otici. Da ti ne pricam ako bi se potrefilo da nekim slucajem (otprilike 2%) prodjemo drugo pretkolo, kakav bi to spektakl bio.
Lijep pozdrav

semcho
Kontakt:

Post Postao/la semcho » 19 mar 2017, 17:02

slika

Grbavica 1996.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 19 mar 2017, 17:04

semcho je napisao/la:slika

Grbavica 1996.
Nije. Ovo je 2015 kada je ova uprava došla :lol:

Halalite :thumbup:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 19 mar 2017, 17:17

ludilomozga je napisao/la:
amazon je napisao/la:Titulu treba napasti kad imas dobar tim, i kad igras evropu s prvacima drzava. Zasto se blamirati jedno kolo jer ovaj tim ne moze igrati nikakvu ulogu u evropu.
Odlaskom u drugo pretkolo LP dobijas mnogo vise novca nego u EL. Za jedno kolo dobijas koliko tamo za 3 haman. U Ligi Prvaka ce ti doci neko jace ime, puna Grbavica, spektakl! Zasto da se zadovoljavati EL kada mozes u LP otici. Da ti ne pricam ako bi se potrefilo da nekim slucajem (otprilike 2%) prodjemo drugo pretkolo, kakav bi to spektakl bio.
Lijep pozdrav
Ja ne znam znas li ti citati. Ko prica o parama? Pricamo gdje imamo sanse za igrati kao tim. Pred evropu ostajemo bez Lendrica i Mire, a sad bez bjih dvojice ne bi Metale. Pobjedili na Grbavici.
Bolje osvojit kup i evropa ligu igrati.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

ludilomozga
Kontakt:

Post Postao/la ludilomozga » 19 mar 2017, 17:19

amazon je napisao/la:
Lijep pozdrav
Ja ne znam znas li ti citati. Ko prica o parama? Pricamo gdje imamo sanse za igrati kao tim. Pred evropu ostajemo bez Lendrica i Mire, a sad bez bjih dvojice ne bi Metale. Pobjedili na Grbavici.
Bolje osvojit kup i evropa ligu igrati.
Glupost.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 19 mar 2017, 17:25

Tebi je glupost jer ti je bitno samo nesto napisati da kontas da si pametan. Gledaj bolan malo realno i u okvirima mogucnosti. Valjda ti je cilj da napredujes kao klub. A ne samo da mi ovo, da ispadnemo odmah da nas nakantaju i zamisli zaradio pare. Treba nekad napisati nesto smisleno a ne bezveze lupetat ko maksim po diviziji. Eto ti otkrio toplu vodu da je bolje igrati LIGU Prvaka.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 19 mar 2017, 17:25

Lijep pozdrav
Sto se tice novca:

LP - prvo predkolo 200.000 € , drugo predkolo 300.000 €, trece predkolo 400.000 € ... da ne idemo dalje.

EL - prvo predkolo 215.000, drugo 225.000 €, trece 235.000 €, play-off 245.000 €.

@amazon je u pravu realno gledajuci mi imamo vece sanse da prođemo ekipe iz prvog i drugog predkola EL (npr. kao sto je bio ovaj tim sa malte u prvom, Fencervaros u drugom, Standard u trecem), nego da eliminisemo jednog šampiona neke drzave u drugom predkolu LP.

Pa sami racunajte gdje bi vise para uzeli + pare od ulaznica i TV prava.

Samo pogledajte koje nas ekipe cekaju u drugom predkolu LP pa eto ako hocete i u trecem, a koje u prvom, drugom, trecem EL.
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 19 mar 2017, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 19 mar 2017, 17:27

vrijeme da se napravi taj korak u LP, jer prelaskom prvog pretkola imas jos minimum 4 utakmice u Evropi

Zrinjski je pokazao da se moze protiv Legie, a i mi protiv Plzena, Maribora, a mozemo sigurno ponoviti Ferencvaros :kafa:
Don't believe the hype.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Argentina, avalPacidoroP, Cwirek, edinedin, izdzezveubrazil, Laudrup, Napapijri i 55 gostiju.