FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fico
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fico » 19 mar 2017, 13:31

Poraz boli i trebat će vremena da se svari. Nadam se da ćemo ih yebat već u Ligi za prvaka. Istok će morati na Koševu priuštiti tradicionalni doček za stoku iz Slanog sela :)
Pristup je bio katastrofalan i vjerujem da se ovakva sramota neće više ponoviti. Još uvijek ne mogu da vjerujem da je ovo ista ona ekipa koja je pobjedila Lišticu prošle subote.
Ali šta je tu je, protiv Radnika otići na Koševo i dati maksimalnu podršku Čali i igračima. Ne bih se složio sa pojedincima koji kažu da je poraz došao u najgorem trenutku. Mislim da će nam pauza dobro doći da se spremimo i nastavimo boriti za trofej(e). Ko god da nam dođe u Kupu, pofajtati se pa šta bude.
SARAJEVO

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 19 mar 2017, 13:32

Juče onaj tuzlak napisa da je vidio naše momke u karantina u najskupljem Tz hotelu. Pa kad skontas expedicija od 23 čovjeka x minimalno 150 KM za 24 h ...i onda jadovi pričaju kako igrači nisu dobili feninga u ovoj godini. Baš da im vjerujemo

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 19 mar 2017, 13:42

Ja se pitam zasto u ovoj upravi nema ljudi koji sami od sebe mogu smisliti nesta, pokrenuti, neka ideja nego se gleda u Tan.a kao u Boga pa sta on da to je ti to. Nikom Tan nije zabranio da radi svoj posao, znas ili ne znas! Ja se samo pitam odakle bi ova uprava nabavljala lovu da Tana nema u ovom trenutku. Sve se svelo na to hoce li i koliko ce on dati, to samo pokazuje da klub nema prave ljude i vrhu i da ovi nemaju pojma.
Bojao sam se ovog sto se desilo u Tuzli ali ni u najmanju ruku nisam ocekivao ponizenje. Protiv Sirokog se ekipa emotivno istrosila, tekma u kupu je bila dodatno opterecenje ali brate ne mozes sebi ono dozvoliti. Poraz da, ali ne na onakav nacin, sramota!
Psovati Cali ili igracima nakon ovakog niza je licemjerno mada ni to nije nista novo kada su nase tekme u pitanju. Mi smo pravi gotivanerski navijaci.
Svi se nekako vrtimo u krug i nema tog zajednistva, prazne tribini ili ono sto dolazi su dokaz. Ljudima je puna kapa levata i laznih obecanja, suplje itd od strane vodstva kluba.

Ono sto je najvaznije, momcima koji su imali sudar zelim brz oporavak i da se sve dobro okonca bez posljedica za nekog od njih :salut:

Chlan
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Chlan » 19 mar 2017, 13:42

benko21 je napisao/la:
baboatif je napisao/la:
benko21 je napisao/la:je li moze neko ovdje potvrditi info da igracima plate kasne tj da nisu feninga dobili za ovu godinu
mogu ti odgovorno tvrditi da im je sve isplaceno.i volio bih da se prestanu siriiti neisitne.

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
ok onda je nekom izgleda u interesu da se sire neistine oko plata
PS:zna li iko kako su ovi momci sto su sinoc imali udes
Nije prijatelju nekom, nego onom ko ti je "rekao" a ti ovde pitao. Čudno je kako takva pitanja o platama, kampu i ostalim kao problemima uvijek se pojave poslije lošeg rezultata. Činjenica stoji da je ovo veoma limitirane ekipa igrački, ali od dolaska Čale ima ono što većina nije imala, a to je borbenost, zalaganje i jedinstvo. Sve ovo nabrojano je nedostajalo u subotu i epilog je ono što se desilo. Poraz je svaki los, ali se slažem sa onima koji kažu da je došao u pravo vrijeme. Treba sad spremiti igrače prije svega psihički na sve što ih čeka, a mislim na razne kuhinje koje su odavno u funkciji. Kruže priče da ona ekipa koji završi utakmice sa Radnikom i Krupom može se nadati tituli, pa ćemo vidjeti. Nije bez razloga Čala govorio da je cilj Evropa, jer mislim da će na ljeto biti velika čistka u ekipi i da će se dovesti puno bolji igrači od ovih.
Eto, moj prvi veći post. Umorih se :D
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 19 mar 2017, 14:35

Evo vam jedna zanimljiva statistika. Ako bismo zbrojili samo medusobne rezultate klubova koji ce igrati ligu 6,tabela bi izgledala ovako:
1.kone 18
2.svinjski 18
3.Mi 16
4.sloboda 12
5.radnik 12
6.krupa 5

Mi sa svim klubovima imamo bolji medusobni omjer osim sa slobodom.
Imamo omjer 4-4-2,gol razlika 10:8.

Valjda sam sve dobro izracunao,radio sam ovo brzinski,pa ako ko nade gresku neka reaguje da editujem,a najbolje bi ovo mogao 'editovati' Mehmed sa momcima u ligi 6 :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 mar 2017, 15:12

streetstyle je napisao/la:Juče onaj tuzlak napisa da je vidio naše momke u karantina u najskupljem Tz hotelu. Pa kad skontas expedicija od 23 čovjeka x minimalno 150 KM za 24 h ...i onda jadovi pričaju kako igrači nisu dobili feninga u ovoj godini. Baš da im vjerujemo
Bravo..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 19 mar 2017, 15:13

@zagorski Titulu ce osvojiti onaj ko pobjedi Radnik,Slobodu i Krupu.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 19 mar 2017, 15:16

Čuj ovoj trola. A šta ako se desi megagigawowskroznevjerovatna situacija gdje svi ostali pobjede i Radnik i Slobodu i Krupu? :urnebes:

Kakav si ti fakultet završiJo mene evo živo zanima. :lol:
Samo Saraj'vo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 mar 2017, 15:21

PitarBordo je napisao/la:Čuj ovoj trola. A šta ako se desi megagigawowskroznevjerovatna situacija gdje svi ostali pobjede i Radnik i Slobodu i Krupu? :urnebes:

slika

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 19 mar 2017, 15:43

Šteta za poraz, padosmo bez ispaljenog metka. Sloboda nije bila toliko bolja da nas dobije 3:0 al ko te pita, rezultat ostaje. Nadam se da će SŠ dobro iskoristiti ovu pauzu i što bolje ih spremiti za ligu 6. Jel ima neko raspored čitave lige, znam da u prvom kolu dolazi Radnik ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 mar 2017, 15:50

Lik je napisao/la:Šteta za poraz, padosmo bez ispaljenog metka. Sloboda nije bila toliko bolja da nas dobije 3:0 al ko te pita, rezultat ostaje. Nadam se da će SŠ dobro iskoristiti ovu pauzu i što bolje ih spremiti za ligu 6. Jel ima neko raspored čitave lige, znam da u prvom kolu dolazi Radnik ?
Radnik (H)
Sloboda (A)
Zrinjski (H)
Željezničar (A)
Krupa (H)
Radnik (A)
Sloboda (H)
Zrinjski (A)
Željezničar (H)
Krupa (A)

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 19 mar 2017, 15:52

Protiv kona kuci proslava titule :tokralju:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 19 mar 2017, 15:53

MortemHz je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Čuj ovoj trola. A šta ako se desi megagigawowskroznevjerovatna situacija gdje svi ostali pobjede i Radnik i Slobodu i Krupu? :urnebes:

slika
Dobar ti glavatar. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 19 mar 2017, 15:54

MortemHz je napisao/la:
Lik je napisao/la:Šteta za poraz, padosmo bez ispaljenog metka. Sloboda nije bila toliko bolja da nas dobije 3:0 al ko te pita, rezultat ostaje. Nadam se da će SŠ dobro iskoristiti ovu pauzu i što bolje ih spremiti za ligu 6. Jel ima neko raspored čitave lige, znam da u prvom kolu dolazi Radnik ?
Radnik (H)
Sloboda (A)
Zrinjski (H)
Željezničar (A)
Krupa (H)
Radnik (A)
Sloboda (H)
Zrinjski (A)
Željezničar (H)
Krupa (A)
:thumbup:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 19 mar 2017, 16:26

AAAAAAAAAAAAAAAAAJ KO TRENIRA DJECU, AAAAAAAAAAAJ :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn:

METALEGLEEEEEEEE :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:
slika
slika

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 19 mar 2017, 16:27

Ova jakna je jedan od najboljih artikala sto je hadalj izbacio :tokralju:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 mar 2017, 16:53

SiouxLukavac je napisao/la:AAAAAAAAAAAAAAAAAJ KO TRENIRA DJECU, AAAAAAAAAAAJ :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn:

METALEGLEEEEEEEE :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:
slika
slika
Dokazano trenersko ime. Pravi odgajateljski strucnjak.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 19 mar 2017, 17:12

Svi ce zapeti protiv nas,konama ce se naguziti,Toliko da znate.Nasi igraci moraju u svakoj utakmici dati 150% da bi bilo koga pobijedili.Siguran sam da savez ima umijesane prste u sve ovo..Moramo do kraja biti uz ekipu i strucni stab.Mada kakvi smo protiv radnika nece doci vise od milje gledalaca.Dali neko zna jesu li ovi momci sto su nastradali u Tuzli u bolnici.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 19 mar 2017, 17:25

Gdje je @DegenChoo?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 19 mar 2017, 17:33

Evolution87 je napisao/la:Protiv kona kuci proslava titule :tokralju:

:tokralju: :tokralju:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.