Ja se pitam zasto u ovoj upravi nema ljudi koji sami od sebe mogu smisliti nesta, pokrenuti, neka ideja nego se gleda u Tan.a kao u Boga pa sta on da to je ti to. Nikom Tan nije zabranio da radi svoj posao, znas ili ne znas! Ja se samo pitam odakle bi ova uprava nabavljala lovu da Tana nema u ovom trenutku. Sve se svelo na to hoce li i koliko ce on dati, to samo pokazuje da klub nema prave ljude i vrhu i da ovi nemaju pojma.
Bojao sam se ovog sto se desilo u Tuzli ali ni u najmanju ruku nisam ocekivao ponizenje. Protiv Sirokog se ekipa emotivno istrosila, tekma u kupu je bila dodatno opterecenje ali brate ne mozes sebi ono dozvoliti. Poraz da, ali ne na onakav nacin, sramota!
Psovati Cali ili igracima nakon ovakog niza je licemjerno mada ni to nije nista novo kada su nase tekme u pitanju. Mi smo pravi gotivanerski navijaci.
Svi se nekako vrtimo u krug i nema tog zajednistva, prazne tribini ili ono sto dolazi su dokaz. Ljudima je puna kapa levata i laznih obecanja, suplje itd od strane vodstva kluba.
Ono sto je najvaznije, momcima koji su imali sudar zelim brz oporavak i da se sve dobro okonca bez posljedica za nekog od njih