FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko igra zadnjeg veznog u tim juniorima, jel moguce da ne moze onom parmaku uzeti mjesto u prvom timu?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Heric je tu kao zamjena za Rustemovića mada je Cala poceo stavljati Ivetića na to mjesto. U juniorima se niko do sad nije pokazao koliko ja znam, imamo trojicu ali su svi ''onako''. Puno vise potencijala ima u napadacima i stoperskom redu.pasica je napisao/la:Ko igra zadnjeg veznog u tim juniorima, jel moguce da ne moze onom parmaku uzeti mjesto u prvom timu?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Sta je sa Nedimom Hadzicem??
Pa parmak nije ni "onako"
Gledas tabele, kup, ponadas se, onda pogledas ekipu i shvatis da je evropa puna saka brade.

haman officialultrasegamega je napisao/la:Sta je sa Nedimom Hadzicem??

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma znam ali ne treba uu njima gledati, poslije Ivetića na toj poziciji treba biti Herić mada je i on tanak, po meni je najbolje dovesti jednostavno dobrog defanzivnog veznog, ne treba na silu ako ne moze ili nemamo u akademiji. Za drugi dio teksta se slazem.pasica je napisao/la:Pa parmak nije ni "onako"Gledas tabele, kup, ponadas se, onda pogledas ekipu i shvatis da je evropa puna saka brade.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
da se hoće neko zajebat i poslat ponudu za Rustema k'o onomad za Ševku, treba šicat onaj njegov jutub video svuda....MortemHz je napisao/la:Ma znam ali ne treba uu njima gledati, poslije Ivetića na toj poziciji treba biti Herić mada je i on tanak, po meni je najbolje dovesti jednostavno dobrog defanzivnog veznog, ne treba na silu ako ne moze ili nemamo u akademiji. Za drugi dio teksta se slazem.pasica je napisao/la:Pa parmak nije ni "onako"Gledas tabele, kup, ponadas se, onda pogledas ekipu i shvatis da je evropa puna saka brade.
Herić mi je svakako pametniji igrač....njega bi trpio(lakše)...mada definitivno na ljeto destruktivca iskusnog da mogu djeca vidjet kako se igra ta pozicija uopšte...Herić da malo uloži u sebe, teretana, sprema, bio bi bolji od Rustema...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Treba, slazem se, al prije ljeta ne mozemo nista dovesti. Zato i gledam sta mozemo, a to je ili pruziti priliku Hericu da vidimo moze li meda ili da udaram glavom od zid svaki put kad vidim sastav.MortemHz je napisao/la:Ma znam ali ne treba uu njima gledati, poslije Ivetića na toj poziciji treba biti Herić mada je i on tanak, po meni je najbolje dovesti jednostavno dobrog defanzivnog veznog, ne treba na silu ako ne moze ili nemamo u akademiji. Za drugi dio teksta se slazem.pasica je napisao/la:Pa parmak nije ni "onako"Gledas tabele, kup, ponadas se, onda pogledas ekipu i shvatis da je evropa puna saka brade.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ima li neki nacin, neka peticija ili inicijativa da se pokrene, posebno sad kad idu ove teze utakmice, da na treningu prije utakmice mogu prisustvovati navijaci i da dodjemo da ih podrzimo, vjerujem da bi imalo pozitivan uticaj na njihovu motivaciju, sto bi se odrazilo na njihove performanse na terenu. Treba ih sada podrzati kad pobjedjuju, ali kad izgube treba im jos vecu podrsku dati, jer samo zajedno sada mozemo do trofeja. Jedni drugima trebamo!
1946~
-
- Kontakt:
Igra li za juniore jos ili sta?DenchiNL je napisao/la:haman officialultrasegamega je napisao/la:Sta je sa Nedimom Hadzicem??![]()
neultrasegamega je napisao/la:Igra li za juniore jos ili sta?DenchiNL je napisao/la:haman officialultrasegamega je napisao/la:Sta je sa Nedimom Hadzicem??![]()
-
- Kontakt:
Neka mu je sretno onda. Zelim mu da napravi vrhunsku karijeru!!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nije tačno.Zukanovic je napisao/la:Jedan mi sada kaze da ide Demirel Veladzic u Porto proba 5 dana. ima neko isto tu informaciju?
Re: RE: Re: FK Sarajevo
nisam skontao odmah šta si napisao, ne mogu sviju pustiti na probe...ima upita , ali pate rezultati iovako sa ovih par što ne igra.....Zukanovic je napisao/la:Jedan mi sada kaze da ide Demirel Veladzic u Porto proba 5 dana. ima neko isto tu informaciju?
-
- Kontakt:
Odmoran. Jer pripreme sluze da se doziraju minute i cuvaju igraci, tako je rekao Danac, a on je ipak zavrsiJo fakultet.Lakoste je napisao/la:Ne smijem ni pomisliti kakav ce se babuka vratiti sa ovih priprema.![]()
Pa realno...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- PitarBordo
- Kontakt:
-
- Kontakt:
glesam sliku iz svlacionice danas protiv francuske i meni se ucinilo da je nedim tu?
Djecak koji raste, zavolio te tad!
-
- Kontakt:
UciniloHordas19xx je napisao/la:glesam sliku iz svlacionice danas protiv francuske i meni se ucinilo da je nedim tu?

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Selam za džematliju, @belosevic28!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Nadam se da ce protiv Radnika Said igrati od početka u sredini, a Duljević na lijevom krilu.Mislim da bi to dobro funkcionisalo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.