Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Ja ga ne mogu smisliti zbog gaženja/šutanja/igrača Getafea.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ovo je bilo beobrazno od njega znam to al ima svaki igrac svoje izuzetke tako i PEPE a ko igrac je predobar za realMonolog je napisao/la:Ja ga ne mogu smisliti zbog gaženja/šutanja/igrača Getafea.
[youtube][/youtube]
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
fkt mi je ovo oduvijek ostalo malo neobjasnjivo, jer je korektan igrac, cak mislim da mu je ovo jedini direktni crveni karton otkako je u Realu ali eto..desava seMonolog je napisao/la:Ja ga ne mogu smisliti zbog gaženja/šutanja/igrača Getafea.
[youtube][/youtube]
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Eo sastava za narednu sezonu:
-------------------------Iker---------------------------
Ramos-------Pepe-----Albiol/Garay--------Marcelo
---------------Lass/Khedira---Alonso----------------
Leon------------------Canales---------------Ronaldo
----------------------Higuain-------------------------
Znaci, Albiol i Garay su mi najveca enigma, nekako bih volio da Garay igra, mnogo je smireniji, opusteniji i sigurniji od Albiola, mada sumnjam da ce Mou to htjet... Sto se tice zadnjeg veznog "razbijaca", prednost bi dao Lassu, al' sumnjam da je Mou doveo Khediru da mu sjedi na klupi. I ofenzivni vezni, nema Kake, znaci igrat ce Canales.
-------------------------Iker---------------------------
Ramos-------Pepe-----Albiol/Garay--------Marcelo
---------------Lass/Khedira---Alonso----------------
Leon------------------Canales---------------Ronaldo
----------------------Higuain-------------------------
Znaci, Albiol i Garay su mi najveca enigma, nekako bih volio da Garay igra, mnogo je smireniji, opusteniji i sigurniji od Albiola, mada sumnjam da ce Mou to htjet... Sto se tice zadnjeg veznog "razbijaca", prednost bi dao Lassu, al' sumnjam da je Mou doveo Khediru da mu sjedi na klupi. I ofenzivni vezni, nema Kake, znaci igrat ce Canales.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
taj vam drugi stoper nije nesto, mozda se varam ali bilo koji od njih da igra nije dobro, a opcenito stoperi veoma slabi, tacnije kako stoperski par, ne kazem da je Pepe los samo u kombinacij sa bilo kojim od njih to mozda nece biti dobro sto je meni drago
. Ali eto vidjet cemo sta ce biti ove sezone
, nadam se da cete biti donji na sva tri fronta 
Mes Que Un Club
Varas se. Imamo mi dobre stopere, znaci dobre igrace u obrani, ali nam je bio problem u cjelokupnoj defanzivnoj igri, igri koje nemamo od odlaska Hierra i Makelelea. Nadam se da ce ovaj put to Mou savrseno uskladit i dic motivaciju ekipi.amertiger je napisao/la:taj vam drugi stoper nije nesto, mozda se varam ali bilo koji od njih da igra nije dobro, a opcenito stoperi veoma slabi, tacnije kako stoperski par, ne kazem da je Pepe los samo u kombinacij sa bilo kojim od njih to mozda nece biti dobro sto je meni drago. Ali eto vidjet cemo sta ce biti ove sezone
, nadam se da cete biti donji na sva tri fronta
Sto se tice mene vise nam niko ne treba, jedino mozda jedan napadac, jer imamo tek Higuaina i Benzemu kao klasicne centarfore, po meni bi idealan bio Portillo
I zelim ove sezone borbu, al bas pravu borbu, zelim da se vracamo nakon 2-0 i slicno, da pokazemo karakter, nemam nista protiv pobjeda od 5-0
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
gledate u najbolju ljevicu svih vremena... najveceg madjionicara na sredini terena...uz duzno postovanje prema kralju Zidaneu, ovo najbolji dodavac svih vremena
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
gledate u najbolju ljevicu svih vremena... najveceg madjionicara na sredini terena...uz duzno postovanje prema kralju Zidaneu, ovo najbolji dodavac svih vremenaRe: Real Madrid C.F.
Guti najbolji dodavac ikada bez premca. Zidane je bio mnogo kompletniji i u skoro svim segmentima bolji ali Guti je bio bolji dodavac. Njegove lopte su imale oci.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Jos da je bio pravi profesoinalac... I da ostale zvijezdice na osnovu imena nisu imale mjesto u timu ispred njega, ko zna koliko bi sad Gutija dizali u zvijezde.Raul7 je napisao/la:Guti najbolji dodavac ikada bez premca. Zidane je bio mnogo kompletniji i u skoro svim segmentima bolji ali Guti je bio bolji dodavac. Njegove lopte su imale oci.
Kad je ta utakmica s Bayernom?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
U petak.Trasimaco je napisao/la:Kad je ta utakmica s Bayernom?
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Guti je jedan jedini..Raul7 je napisao/la:Guti najbolji dodavac ikada bez premca. Zidane je bio mnogo kompletniji i u skoro svim segmentima bolji ali Guti je bio bolji dodavac. Njegove lopte su imale oci.
Nevjerovatno koliko je bio potcijenjen sve ove godine
Ronaldo - Isco - Bale
- legenda reala
- Kontakt:
RAUL je jedan jedini i neponovljivi .To se više u Madridu ne rađa.Dobar je i GUTI,a ovo ostalo ništa nevalja.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Utakmica je na petak 13. !Trasimaco je napisao/la:Kad je ta utakmica s Bayernom?
- Los*Blancos
- Kontakt:
Real Madrid je okrenuo novu stranicu,,,Guti,Raul su lijepa proslost i uvijek ce se pamtiti kao sto su Di Stefano,Gento,Marquitos,Puskas,R.Kopa,Hugo.S,Butragenjo,Micheal,Hierro,Sanchis itdddd
P.S Treba novim momcima dati sansu sad,oni su uradili puno u svojim najbolji nog.godinama ali od proslosti se nezivi,
Hala Madrid
P.S Treba novim momcima dati sansu sad,oni su uradili puno u svojim najbolji nog.godinama ali od proslosti se nezivi,
Hala Madrid
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
- red devil88
- Kontakt:
Amar Dzeko je napisao/la:Guti je jedan jedini..Raul7 je napisao/la:Guti najbolji dodavac ikada bez premca. Zidane je bio mnogo kompletniji i u skoro svim segmentima bolji ali Guti je bio bolji dodavac. Njegove lopte su imale oci.
Nevjerovatno koliko je bio potcijenjen sve ove godine
Nisam navijac ali za Gutia nemam rijeci lopta ima oci ali bukvalno ali tako malo je igrao za Real kad skontas stalno su tu neki drugi igrali umjesto njega sto mi nikad nece biti jasno
Glory Glory Man United !!! 
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
@Raul7
sta je dodavac
sta je dodavac
o: malo manje inteligentna osoba iz bihacaQUARESMA 18<<< je napisao/la:@Raul7
sta je dodavac
- Los*Blancos
- Kontakt:
mislio je da je dobar dodavac vodeQUARESMA 18<<< je napisao/la:@Raul7
sta je dodavac
El mejor club del siglo XX
Dobar je Guti igrac uvjek bio , ali reci da je covjek imao najbolji pas ikada mislim smjesno !
Dovoljno je reci Xavi Hernandez i sve to pada u vodu !
Dovoljno je reci Xavi Hernandez i sve to pada u vodu !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.