Ne mijenjaj temu..Ne govorimo mi o Reaolovom nacinu dovodjenja odbrambenih igraca nego o Pepeu..Nema veze jesam li ja navijac Reala ili ne on je klasan igrac..mnogi to nisu znali u BiH (mi realovci jesmo jer pratimo svaku tekmu) ali su saznali kad je BiH igrala protiv Portugala, pa lik nas je sam izbacio ! Miske nije znao gdje je..ako to nisu bile velike utakmice onda nez stvarno.. xD Pepe je bio Realov najbolji igrac uz Ronalda, Ikera i Ramosa u trenutku kad se je povrijedio..Sad kako si ti zakljucio da on puca ko grana i ne ulijeva sigurnost ostace nepoznanicared devil88 je napisao/la: Brate on po meni nije kvalitet za real i to je cinjenica jbo igraca koji igra protiv malih klubova kao najbolji stoper svijeta a kad dodju malo bolji klubovi sa malo boljim igracima odma slabosti i te neke stvari mislim ti si navijac reala i nedas na vase igrace ali budi realan. Imate kesa da dovedete prave odbrambene igrace a sta radite dovedete Arbelou
Kvalitet je za Reala vjeruj

gledate u najbolju ljevicu svih vremena... najveceg madjionicara na sredini terena...uz duzno postovanje prema kralju Zidaneu, ovo najbolji dodavac svih vremena