Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Alonso evo vec 10 godina vozi krntije od bolida.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Da li ustati sutra na trku pitanje je sada?!

Opcija Gledaj ispocetka nakon doruckaarelinho je napisao/la:Da li ustati sutra na trku pitanje je sada?!![]()
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Pa to i ja ozbiljno razmišljam o tome. Da kada ustanem ne uzimam mobitel u ruke i samo pustim na tv-u snimak pa da gledam. Ozbiljna dilema.Mokes je napisao/la:Opcija Gledaj ispocetka nakon doruckaarelinho je napisao/la:Da li ustati sutra na trku pitanje je sada?!![]()
Hoce li biti odmah na netu torrent utrke sa Sky Sporta?
pa zar možeš ne ustati na prvu utrku F1..ustati nego šta navij 3 sata ,neka zvoni ,nekla lupa..pa vrednija je atmosfera uoči trke i sam start nego pola sezone...može se poslije opet nabaciti kratki spavanacarelinho je napisao/la:Da li ustati sutra na trku pitanje je sada?!![]()
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Cuj mrsko mu ustati a sve se prati F1
Ja jedva cekam onaj sami momenat prije starta,i onu nervozu koja se osjeca u zraku,tremu,euforiju ili sta vec,tesko je to opisati
btw. kakvi prolasci kroz krivine,nerealno izgleda
Ja jedva cekam onaj sami momenat prije starta,i onu nervozu koja se osjeca u zraku,tremu,euforiju ili sta vec,tesko je to opisati
btw. kakvi prolasci kroz krivine,nerealno izgleda
Prosle godine ustao taman da gledam formulu, kad ono vise od pola trke gotovo, jer sam zaboravio da se sat vracao 
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Re: RE: Re: Formula 1
Pa mrsko mi ustati jer posljednjih par godina F1 nije nešto. Sada više volim pogledati trku Moto GP nego trku F1.BijelaCokolada je napisao/la:Cuj mrsko mu ustati a sve se prati F1![]()
![]()
![]()
Ja jedva cekam onaj sami momenat prije starta,i onu nervozu koja se osjeca u zraku,tremu,euforiju ili sta vec,tesko je to opisati![]()
btw. kakvi prolasci kroz krivine,nerealno izgleda![]()
To isto mozes dozivjeti i gledajuci snimak, ali naravno da ne znas sta se desilo.BijelaCokolada je napisao/la:Cuj mrsko mu ustati a sve se prati F1![]()
![]()
![]()
Ja jedva cekam onaj sami momenat prije starta,i onu nervozu koja se osjeca u zraku,tremu,euforiju ili sta vec,tesko je to opisati![]()
Tako sam prosle godine gledao game 7 NBA finala, imao bitan ispit sutradan tako da nisam bio u mogucnosti gledati uzivo.
Dok je bilo 89:89 napeto ko na WC solji.
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Ma sutra vrijedi ustati jer je prva trka,plus su moguca neka iznenadjenja,ne znamo sta mozemo da ocekujemo,ali ako bude ko prosle godine ja vala vise ne ustajem ujutro da ih gledam...
Inace i ja vise volim moto gp da pogledam mada usrali su sa ovim otkazivanjem kvalifikacija,jer skoro da si dva sampiona eliminisao iz borbe za pobjedu mada nikad se ne zna...
Inace i ja vise volim moto gp da pogledam mada usrali su sa ovim otkazivanjem kvalifikacija,jer skoro da si dva sampiona eliminisao iz borbe za pobjedu mada nikad se ne zna...
Zadnja izmjena: BijelaCokolada, dana/u 25 mar 2017, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
- akisarajevo92
- Kontakt:
BijelaCokolada je napisao/la:Cuj mrsko mu ustati a sve se prati F1![]()
![]()
![]()
nivo gripa i kolicina brzine koje prenose kroz krivine je zapanjajuca, kako ce tek izgledati na drugim stazama poput Spa ili Sepanga
nemoj sad da ga vracas, vrijeme se pomjera naprijed jedan satMokes je napisao/la:Prosle godine ustao taman da gledam formulu, kad ono vise od pola trke gotovo, jer sam zaboravio da se sat vracao
Don't believe the hype.
- BijelaCokolada
- Kontakt:
I na igricama pri ovim brzinama bi proklizao sa staze hladnoakisarajevo92 je napisao/la:BijelaCokolada je napisao/la:Cuj mrsko mu ustati a sve se prati F1![]()
![]()
![]()
nivo gripa i kolicina brzine koje prenose kroz krivine je zapanjajuca, kako ce tek izgledati na drugim stazama poput Spa ili Sepanga![]()
nemoj sad da ga vracas, vrijeme se pomjera naprijed jedan satMokes je napisao/la:Prosle godine ustao taman da gledam formulu, kad ono vise od pola trke gotovo, jer sam zaboravio da se sat vracao
Samo da Seb prestigne Hamiltona u prvoj krivini i imamo trku
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Jel ovo sutra od 9:45 na njemačkom RTL-u repriza utrke ili šta?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Koliko laprdate u ranom ustajanju, kontam trka u 3-4h ujutro, kad ono tek u 7h jel.. Ako ti je teško ustat u 7h, šta radiš radnim danima

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- BoixosNois1899
- Kontakt:
06:00Lillard je napisao/la:U koliko je trka?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ustajem u 10h kao svaki dan.Lillard je napisao/la:Koliko laprdate u ranom ustajanju, kontam trka u 3-4h ujutro, kad ono tek u 7h jel.. Ako ti je teško ustat u 7h, šta radiš radnim danima![]()
BoixosNois1899 je napisao/la:06:00Lillard je napisao/la:U koliko je trka?
u 7.00
Re: RE: Re: Formula 1
I ja sam u istoj dilemi vidjeti ću šta ču se skontatarelinho je napisao/la:Pa to i ja ozbiljno razmišljam o tome. Da kada ustanem ne uzimam mobitel u ruke i samo pustim na tv-u snimak pa da gledam. Ozbiljna dilema.Mokes je napisao/la:Opcija Gledaj ispocetka nakon doruckaarelinho je napisao/la:Da li ustati sutra na trku pitanje je sada?!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.