U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: U-21, U-19, U-17
PA MOZEL ISTA IKAD NAMA KRENUT JOJB OZE DRAGI
A u pm...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
E yebiga, ajde po izjednačenje
dobili 2 crvena proslu utakmicu, vjerovatno je jos neko suspendovan zbog kartona.kobe24 je napisao/la:Sta ovo Francuzi igraju bez klupe?!
Naravno da je četvrtoligaš kriv za penal, nije on ni za U17 kamoli U19. Boga pitaj koliko je platio za poziv.
Pa stvarno mi smo Roma nacionalnih slekcija , odma nama daju go bugari **** , koje su i Izraelci Francuzi pregazili po svim statistikama , al ne bi to bili mi je le , kad smo mi kad nam je trebalo za plasman oderali nekog . Zato ja govorim ko sto se grci nisu probudili do njemaca i Rehagela , koji im je promjenio priistup igre , ne boj se nikog , U mas se selektori useru tako cemo i mi uvjek imat ovaj luserski mentalitet
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 27 mar 2017, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
I to je.beni Husic skrivio penal 
Napadamo i mi i Francuzi, biće

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma daj, uvijek u bitnim situacijama padamo ali konstantno u svim sportovima.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
U ovoj grupi sve iznenađenje do iznenađenja
Francuzi 90% posjed lopte
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kvota na francuze pala na 1.33... Vjerovatno ih masakriraju, ali bez ucinka kao i obicno 
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ma nabijem i njih i njihov posjed višeElddar je napisao/la:Francuzi 90% posjed lopte
Ma ja, ali je meni upravo iz tog razloga glupo sto se moze koristiti samo 18 igraca i u pretkvalifikacijama i u kvalifikacijama.dino-92 je napisao/la:dobili 2 crvena proslu utakmicu, vjerovatno je jos neko suspendovan zbog kartona.kobe24 je napisao/la:Sta ovo Francuzi igraju bez klupe?!
Dzaba sve, kad smo mi prvoklasni baksuzi.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Šutevi 6-1 za nas, 2 u okvir
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Steta zbog ovog katastrofalnog pocetka, izgleda da su se ovi skroz povukli odma. Hajde momciii mozete vi ovo preokrenuti u vasu korist!!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Meni nije jasno samo sto me i dalje pogadjaju ovake stvari , ispast 3 puta u bazatu , Kosarka vodis Litvaniju 16 ralike treba ti 11 , 2 minute do kraja mi pucamo trice , ispadnemo naravno . Od Rukometa su horor napravili. Dzuhmur oidigra ekstra do drugog kola i onda da ja izadjem pobjedio bi ga , Ma ne znam godine razocarenja i ja se jos zovciram a znam da cemo ispast i ovi i ni drugi . ,emtalitet nam je hala mazalost .Bugarska jebote stoji iz,edju zebe i ludila i ti se saseres ko grlica
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
ima jedan nas lik na utakmici. po njegovim rijecima je penal simuliran, a zeric je fulio zicer poslije toga.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ajde, popusti malo, matereti.... Prosetaj, uzmi Snickers, radi nesto.paulus je napisao/la:Meni nije jasno samo sto me i dalje pogadjaju ovake stvari , ispast 3 puta u bazatu , Kosarka vodis Litvaniju 16 ralike treba ti 11 , 2 minute do kraja mi pucamo trice , ispadnemo naravno . Od Rukometa su horor napravili. Dzuhmur oidigra ekstra do drugog kola i onda da ja izadjem pobjedio bi ga , Ma ne znam godine razocarenja i ja se jos zovciram a znam da cemo ispast i ovi i ni drugi . ,emtalitet nam je hala mazalost .Bugarska jebote stoji iz,edju zebe i ludila i ti se saseres ko grlica
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, denza, hansbosna, labostarmomosa, Maverick, worchester, Zglavkar i 47 gostiju.