U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: U-21, U-19, U-17
Ja mislim da bi ovo bilo najvece razocarenje u reprezentativnom fudbalu jer nam odgovara i nerjeseno protiv ekipe koja nije favorit ni na papiru. Mozda ona utakmica U21 protiv Ceske kad je Salihovic zabio golcinu i na kraju 2-3 ja mislim a isli bi na prvenstvo sa 2-2...Ispavite me ako grijesim.
Dobit cemo ovo druze ba, opusteno, Bugari se brane ko Žepapaulus je napisao/la:Meni nije jasno samo sto me i dalje pogadjaju ovake stvari , ispast 3 puta u bazatu , Kosarka vodis Litvaniju 16 ralike treba ti 11 , 2 minute do kraja mi pucamo trice , ispadnemo naravno . Od Rukometa su horor napravili. Dzuhmur oidigra ekstra do drugog kola i onda da ja izadjem pobjedio bi ga , Ma ne znam godine razocarenja i ja se jos zovciram a znam da cemo ispast i ovi i ni drugi . ,emtalitet nam je hala mazalost .Bugarska jebote stoji iz,edju zebe i ludila i ti se saseres ko grlica
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Na live-u 2.60 na bugare, 2.62 na nas haha
Kako igramo? Imal' kakve šanse?
Ne znamo, nema streamvedoz je napisao/la:Kako igramo? Imal' kakve šanse?
Jooj, ocigledno smo ih stuljili i konstantno napadamo, ali je fazon da su se ovi i u prethodne dvije utakmice branili i na kraju izasli kao pobjednici.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- ElCartel11
- Kontakt:
Mozda je ovakav pocetak dobar, pritisak je pao sa nasih igraca tako, da mogu sad igrati brez pritiska i kad se izjednaci imace psiholosku prednost. Ali treba izjednacit sad 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Preokrenut cemo do poluvremena, sta ste se ukakili
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Stativaaaaaa
Jao prilika majko mila, šutevi 3 u okvir, 7 pored.
Edit: Suljić (Bosnia and Herzegovina) hits the woodwork.
Edit: Suljić (Bosnia and Herzegovina) hits the woodwork.
Zadnja izmjena: Elddar, dana/u 27 mar 2017, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
Jaro ovo je forum , nije ti ocevina , meni nikad nisu isli u glavu ti policajci sto nekom govore sta ce pisat . Imas ba scrol i lagano ga zavrtis i nit se ja tebi tovrim nit ti meni .SlevinKelevra je napisao/la:Ajde, popusti malo, matereti.... Prosetaj, uzmi Snickers, radi nesto.paulus je napisao/la:Meni nije jasno samo sto me i dalje pogadjaju ovake stvari , ispast 3 puta u bazatu , Kosarka vodis Litvaniju 16 ralike treba ti 11 , 2 minute do kraja mi pucamo trice , ispadnemo naravno . Od Rukometa su horor napravili. Dzuhmur oidigra ekstra do drugog kola i onda da ja izadjem pobjedio bi ga , Ma ne znam godine razocarenja i ja se jos zovciram a znam da cemo ispast i ovi i ni drugi . ,emtalitet nam je hala mazalost .Bugarska jebote stoji iz,edju zebe i ludila i ti se saseres ko grlica
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 27 mar 2017, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Nevezano za temu. Fraza koja se redovno koristi kod nas, a koja nije utemeljena na činjenici.Elddar je napisao/la:Dobit cemo ovo druze ba, opusteno, Bugari se brane ko Žepapaulus je napisao/la:Meni nije jasno samo sto me i dalje pogadjaju ovake stvari , ispast 3 puta u bazatu , Kosarka vodis Litvaniju 16 ralike treba ti 11 , 2 minute do kraja mi pucamo trice , ispadnemo naravno . Od Rukometa su horor napravili. Dzuhmur oidigra ekstra do drugog kola i onda da ja izadjem pobjedio bi ga , Ma ne znam godine razocarenja i ja se jos zovciram a znam da cemo ispast i ovi i ni drugi . ,emtalitet nam je hala mazalost .Bugarska jebote stoji iz,edju zebe i ludila i ti se saseres ko grlica
Evo naši pogodiše prečku.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Trpaju nas
Najgore sto nema live streama, pa se ovako moramo jesti i pratiti preko bet365.
E u pm kako i drugi primismo.

E u pm kako i drugi primismo.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Nažalost to je to. Jbg
E jbg 
2 šuta, 2 gola
1 penal, 1 slobodnjak
1 penal, 1 slobodnjak
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, s4mke, Serha i 16 gostiju.