FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

phily
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la phily » 28 mar 2017, 11:17

Karlo je napisao/la:
Mi trazimo 90 miliona za jednog igraca. :) :mrgreen: :salut: ,upakovat ga i poslati DHL ako cigici iz katalunje pristanu na cifru:mrgreen: :D,dodat jos 30 miliona i kupiti hazarda :lol: perverzija :rol: :rol: :rol: :cool: :D :mrgreen:

Ko bi ti onda držao vezni red, onda opet moraš dati 30-40 ili više miliona za kvalitetnog veznog igrača...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 28 mar 2017, 11:50

Prodali bi ga jedino ako nešto znaju što drugi niko ne zna, recimo nešto u vezi njegovog zdravlja ili naše finansijske situacije. U ostalom nema nikakvog smisla u tome da ga prodaš pa onda ulažeš iste novce i dodatno vrijeme da bi dobio istog igrača.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 28 mar 2017, 14:14

phily je napisao/la:
Karlo je napisao/la:
Mi trazimo 90 miliona za jednog igraca. :) :mrgreen: :salut: ,upakovat ga i poslati DHL ako cigici iz katalunje pristanu na cifru:mrgreen: :D,dodat jos 30 miliona i kupiti hazarda :lol: perverzija :rol: :rol: :rol: :cool: :D :mrgreen:

Ko bi ti onda držao vezni red, onda opet moraš dati 30-40 ili više miliona za kvalitetnog veznog igrača...

dovedes veratija za 60 mil :zviz: :mrgreen: ostane nam cistog kesa +30.

Bayern Munich are the latest name to have been thrown in the mix to sign Arsenal’s Alexis Sanchez during the summer transfer window. The Chile international has been reluctant to pen terms over a fresh Gunners contract despite his previous deal due to expire in June 2018.

Sanchez, 28, has expressed his frustration towards his fellow teammates ever since the 5-1 thumping at the hands of Bayern Munich in the Champions League, last 16, first-leg. He has since been surprisingly benched for the first half of the 3-1 defeat to Liverpool whilst the Gunners have also bowed out of Europe via a 10-2 aggregate thumping against Bayern.

According to Catalan outlet Sport, the Chile international could be the subject of interest from the German champions themselves with Carlo Ancelotti keen to add the missing link to his squad.

The Bavarian giants have lifted the Champions League just once in the last five seasons where they have reached the semi-final stage, and they are willing to recruit Sanchez to provide them the edge over Barcelona and Real Madrid at the European stage.

Sanchez is understood to have placed his demands for a fresh £250,000-a-week contract at the Emirates, and it looks more and more that he will leave for a club overseas with the Gunners known for their shrewd wage policy.

Meanwhile, Sport also claims that the Chilean could be available for a fee of around £35m with the Gunners open to offloading the marksman rather than losing him for nothing in a year’s time.

Sanchez remains crucial to the Gunners’ top-four ambitions alongside a potential FA Cup triumph following his best season in the club’s shirt to date. He has notched 18 goals and nine assists in 27 league outings for Arsenal this campaign. :zviz: :zviz: :zviz:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 28 mar 2017, 14:58

Karlo je napisao/la:
phily je napisao/la:
Karlo je napisao/la:

Kako 30, ako dodas još 30 za hazarda, a psg bi tražio najvjerojatnije 80+ miliona a verati nije toliko dobar...

Znači 110 za hazard i veratija, bolje je odmah te pare dati za grizmana
FK Željezničar
FC Bayern Munchen

#CarloOut

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 28 mar 2017, 15:08

Ovo je najambicioznija tema na forumu :opaopa: :opaopa:
Nije ovo Football Manager, uozbiljite se.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 28 mar 2017, 15:08

phily"@

zarda ja zaboravi za hazarda :damn: , evop 90 dobijemo za tiaga , kad bi veratija doveli za 60 to bi bio posao godine ,ostane nam 30 miliona ,+ valjdaimamo u planu neki transfer budzet za narednu ezonu nek je hipoteticki 60,70 miliona ,eto ti 100 miliona za hazarda .Dovedemo hazarda i veratija u paketu :cool: :beba: :ljepota: ,ali z7nam da od toga nema nista :( .Nisam ja bas tstriktno za prodaju tiaga ali ako ponude ovuz cifru treba razmislit ;) .

Hajmo mi nesto laksu metu dovesti a to je alexis sancez in arsenala
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 28 mar 2017, 15:11

harden je napisao/la:Ovo je najambicioznija tema na forumu :opaopa: :opaopa:
:mrgreen: :salut: :mrgreen: .nije ali svakim dana svjet.fudbalska poszornica to postaje ,pa cemo i mi htjeli ne htjeli morati prije ili kasnije postati njihov dio

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 28 mar 2017, 15:29

Karlo je napisao/la:
Hajmo mi nesto laksu metu dovesti a to je alexis sancez in arsenala
Ovo je već realnija opcija, on jedva čeka da završi sezona pa da pobjegne iz Londona :)
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

isakovich
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Bayern München

Post Postao/la isakovich » 28 mar 2017, 17:08

Ma iskreno vise mi muka ulaziti na ovu temu jer je pojedinci ubijaju glupostima, smatram da i ostali rijedje dolaze zbog nerealnih iluzija pojedinaca.Ok su transferi al brate kad me zadnjih pola godine svaki dan ubijas u pojam sa glupostima o transferima to je uzasno,tu nigdje istine ni 5% ,ali pojedinci samo vrte u krug gluposti kwazi nowinara.Toliko mi je mrsko citati o zome kako moramo dati 120 miliona da bi bili dobar klub,to samo moze reci neprijatelh kluba,navijac od 2013 ili neki nerealni tinejdzer kojem je ovo sve kako ti rece Futballl Menager.Nisam vjerovao da ce pojedinci toliko sjebati temu al hajd,neka se kupe postovi,bitno jr imati 1000 postova u 2 mjeseca a od tih 1000 990 je mašta.

Poslano sa mog C6903 koristeći Tapatalk
VOLIM BAYERN

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 28 mar 2017, 17:10

Karlo je napisao/la:
:mrgreen: :salut: :mrgreen: .nije ali svakim dana svjet.fudbalska poszornica to postaje ,pa cemo i mi htjeli ne htjeli morati prije ili kasnije postati njihov dio
Sve ok,al de nas popusti vise sa svakodnevnim trolanjem o transferima,karlo druze sta je je previse previse je i ti i hazard :-D
VOLIM BAYERN

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 28 mar 2017, 17:22

Bravo @isakovich. :salut:
Pa nije ovo stranica za objavljivanje svakodnevnih traceva, zute stampe i sl. Daj da pricamo o aktuelnim stvarima, 'problemima' itd.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 28 mar 2017, 18:13

Svako ima pravo objavljivati šta hoće , kome smeta neka ne čita
FK Željezničar
FC Bayern Munchen

#CarloOut

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 28 mar 2017, 18:19

phily je napisao/la:
Karlo je napisao/la:
phily je napisao/la:

Kako 30, ako dodas još 30 za hazarda, a psg bi tražio najvjerojatnije 80+ miliona a verati nije toliko dobar...

Znači 110 za hazard i veratija, bolje je odmah te pare dati za grizmana
Ev naprimjer ovo je samo za hahaha,nidje veze kakva masta i trolanje teme.

VOLIM BAYERN

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 28 mar 2017, 18:24

Ako vam se ne čita onda zbogom i prijatno
FK Željezničar
FC Bayern Munchen

#CarloOut

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 28 mar 2017, 18:26

phily je napisao/la:Ako vam se ne čita onda zbogom i prijatno
Kome bi se normalnom to citalo,al dobro dječak,zbogom i prijatno, neke nove mlade nade haraju i mastaju :-D

VOLIM BAYERN

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 28 mar 2017, 20:33

Podržavam Isu ;)
Mnogi od nas vole ovu temu i tu većinom 'srokamo' sve što se tiče naše ekipe, utakmica...

Velika većina ostalih (pod)tema je nepotrebna, osim jedne.
Pogađate! Transfere i spekulacije objavljujte/komentarišite na temi predviđenoj za tako nešto.
Hvala. :cool:
Vom Jäger zum Gejagten

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 28 mar 2017, 20:39

isakovich je napisao/la:
Karlo je napisao/la:
Sve ok,al de nas popusti vise sa svakodnevnim trolanjem o transferima,karlo druze sta je je previse previse je i ti i hazard :-D
:D ;) :thumbup: :mrgreen: :D uredu.jbt kad je ova pauza i kad igraju rpke sve zamre na nasem pdf.pa reko da malo dignemo ,formu cirkulaciju na nasem pdf :D .ma u 90% stvari koje nekad obajvim na nasem pdf u vezi transfer znam da su to bajke ,koje mozemo ostariti ali znam da nikad necemo i na tome sve zavrsava znam sta je i ko je bajern nasa svetinja i kako funkcionise kao jedna velika institucija.Helem nesje momci izvinjavam se ako sam vas gnajavio :mrgreen: :D

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 28 mar 2017, 23:20

Gledao sam Portugal, Švedi radi Sanchesa. Odigrao je čitavu tekmu i 4 pozicije na sredini terena, sve osim AM. Selektor ga traži i traži i tek ga je našao 20 minuta od kraja tekme kad je igrao centralnog veznog sa više prema lijevoj strani. Bilo je eksperimenata po krilima, LM i RM i tu je lutao kao muha bez glave. Ono što se primjeti da je dosta mekaniji na lopti, dosta je napredovao u tome. Sve ide kako treba osim na planu taktičke discipline i što igra više srcem a ne glavom i možda najveća mana je ta da je prilično naivan.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 29 mar 2017, 00:02

Je li moguće da prvo što uradite kad Vam bilo šta u životu ne godi okrenete leđa? Je li to toliko teško uradit selekciju onoga što čitate? Imam osjećaj da se razlog za takvo ponašanje Vaše krije u dubokom djetinjstvu kada su Vam roditelji popuštali sve ako se naljutite ili možda čak u ranim počecima Vaših brakova/veza...
Koliko je samo u posljednje 4 godine na ovoj temi likova napisalo "zbogom" zbog glupih razloga to nije normalno...Čitaš, čitaš, čitaš, pišeš, pišeš, pišeš i kada ti neko nešto kaže povrijedi ti sujetu anonimni lik i ti kažeš zbogom temi :lol: Nije mi cilj nikog otjerati sa teme, ali stvarno nigdje veze.

Hajde pišemo se Isakovichu kad Bayern osvoji LP, vrati nam se.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 29 mar 2017, 00:13

coelho41 je napisao/la:Je li moguće da prvo što uradite kad Vam bilo šta u životu ne godi okrenete leđa? Je li to toliko teško uradit selekciju onoga što čitate? Imam osjećaj da se razlog za takvo ponašanje Vaše krije u dubokom djetinjstvu kada su Vam roditelji popuštali sve ako se naljutite ili možda čak u ranim počecima Vaših brakova/veza...
Koliko je samo u posljednje 4 godine na ovoj temi likova napisalo "zbogom" zbog glupih razloga to nije normalno...Čitaš, čitaš, čitaš, pišeš, pišeš, pišeš i kada ti neko nešto kaže povrijedi ti sujetu anonimni lik i ti kažeš zbogom temi [emoji38] Nije mi cilj nikog otjerati sa teme, ali stvarno nigdje veze.

Hajde pišemo se Isakovichu kad Bayern osvoji LP, vrati nam se.
Jao kako ti dijagnoze postavljas,haj da kazem da si pretjerao,ti pojma nemas ko sam i sta sam, sarkazam je jako prisutan u mojim pistovima naspram ovih smaraca :-D o transferima,ja nemam nista ni protiv kojeg forumasa tu,ali imam protiv trolanja o transferima koji su tu prisutni na veliko,a toliko su naivni i nestvarni, zbogom i prijatno je bilo samo sarkasticno prema nasem dragom philiju.Ja sam tu odavno i nemislim da se povucem :-D zbog iluzionih menadzer igraca. :-P

VOLIM BAYERN

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.