Pa nije ovo stranica za objavljivanje svakodnevnih traceva, zute stampe i sl. Daj da pricamo o aktuelnim stvarima, 'problemima' itd.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Bravo @isakovich. 
Pa nije ovo stranica za objavljivanje svakodnevnih traceva, zute stampe i sl. Daj da pricamo o aktuelnim stvarima, 'problemima' itd.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Svako ima pravo objavljivati šta hoće , kome smeta neka ne čita
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Re: RE: Re: FC Bayern München
Ev naprimjer ovo je samo za hahaha,nidje veze kakva masta i trolanje teme.phily je napisao/la:Kako 30, ako dodas još 30 za hazarda, a psg bi tražio najvjerojatnije 80+ miliona a verati nije toliko dobar...Karlo je napisao/la:phily je napisao/la:
Ko bi ti onda držao vezni red, onda opet moraš dati 30-40 ili više miliona za kvalitetnog veznog igrača...
dovedes veratija za 60 mil![]()
ostane nam cistog kesa +30.
Znači 110 za hazard i veratija, bolje je odmah te pare dati za grizmana
Poslano sa mog C6903 koristeći Tapatalk
VOLIM BAYERN
Ako vam se ne čita onda zbogom i prijatno
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Kome bi se normalnom to citalo,al dobro dječak,zbogom i prijatno, neke nove mlade nade haraju i mastajuphily je napisao/la:Ako vam se ne čita onda zbogom i prijatno
VOLIM BAYERN
Podržavam Isu
Mnogi od nas vole ovu temu i tu većinom 'srokamo' sve što se tiče naše ekipe, utakmica...
Velika većina ostalih (pod)tema je nepotrebna, osim jedne.
Pogađate! Transfere i spekulacije objavljujte/komentarišite na temi predviđenoj za tako nešto.
Hvala.
Mnogi od nas vole ovu temu i tu većinom 'srokamo' sve što se tiče naše ekipe, utakmica...
Velika većina ostalih (pod)tema je nepotrebna, osim jedne.
Pogađate! Transfere i spekulacije objavljujte/komentarišite na temi predviđenoj za tako nešto.
Hvala.
Vom Jäger zum Gejagten
isakovich je napisao/la:Sve ok,al de nas popusti vise sa svakodnevnim trolanjem o transferima,karlo druze sta je je previse previse je i ti i hazardKarlo je napisao/la:harden je napisao/la:Ovo je najambicioznija tema na forumu![]()
![]()
Nije ovo Football Manager, uozbiljite se.![]()
![]()
.nije ali svakim dana svjet.fudbalska poszornica to postaje ,pa cemo i mi htjeli ne htjeli morati prije ili kasnije postati njihov dio
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Gledao sam Portugal, Švedi radi Sanchesa. Odigrao je čitavu tekmu i 4 pozicije na sredini terena, sve osim AM. Selektor ga traži i traži i tek ga je našao 20 minuta od kraja tekme kad je igrao centralnog veznog sa više prema lijevoj strani. Bilo je eksperimenata po krilima, LM i RM i tu je lutao kao muha bez glave. Ono što se primjeti da je dosta mekaniji na lopti, dosta je napredovao u tome. Sve ide kako treba osim na planu taktičke discipline i što igra više srcem a ne glavom i možda najveća mana je ta da je prilično naivan.
Je li moguće da prvo što uradite kad Vam bilo šta u životu ne godi okrenete leđa? Je li to toliko teško uradit selekciju onoga što čitate? Imam osjećaj da se razlog za takvo ponašanje Vaše krije u dubokom djetinjstvu kada su Vam roditelji popuštali sve ako se naljutite ili možda čak u ranim počecima Vaših brakova/veza...
Koliko je samo u posljednje 4 godine na ovoj temi likova napisalo "zbogom" zbog glupih razloga to nije normalno...Čitaš, čitaš, čitaš, pišeš, pišeš, pišeš i kada ti neko nešto kaže povrijedi ti sujetu anonimni lik i ti kažeš zbogom temi
Nije mi cilj nikog otjerati sa teme, ali stvarno nigdje veze.
Hajde pišemo se Isakovichu kad Bayern osvoji LP, vrati nam se.
Koliko je samo u posljednje 4 godine na ovoj temi likova napisalo "zbogom" zbog glupih razloga to nije normalno...Čitaš, čitaš, čitaš, pišeš, pišeš, pišeš i kada ti neko nešto kaže povrijedi ti sujetu anonimni lik i ti kažeš zbogom temi
Jao kako ti dijagnoze postavljas,haj da kazem da si pretjerao,ti pojma nemas ko sam i sta sam, sarkazam je jako prisutan u mojim pistovima naspram ovih smaracacoelho41 je napisao/la:Je li moguće da prvo što uradite kad Vam bilo šta u životu ne godi okrenete leđa? Je li to toliko teško uradit selekciju onoga što čitate? Imam osjećaj da se razlog za takvo ponašanje Vaše krije u dubokom djetinjstvu kada su Vam roditelji popuštali sve ako se naljutite ili možda čak u ranim počecima Vaših brakova/veza...
Koliko je samo u posljednje 4 godine na ovoj temi likova napisalo "zbogom" zbog glupih razloga to nije normalno...Čitaš, čitaš, čitaš, pišeš, pišeš, pišeš i kada ti neko nešto kaže povrijedi ti sujetu anonimni lik i ti kažeš zbogom temi [emoji38] Nije mi cilj nikog otjerati sa teme, ali stvarno nigdje veze.
VOLIM BAYERN
Normalno da sam pretjerao, sve je to uz dozu karikiranja, nije ništa ličnoisakovich je napisao/la:Jao kako ti dijagnoze postavljas,haj da kazem da si pretjerao,ti pojma nemas ko sam i sta sam, sarkazam je jako prisutan u mojim pistovima naspram ovih smaracacoelho41 je napisao/la:Je li moguće da prvo što uradite kad Vam bilo šta u životu ne godi okrenete leđa? Je li to toliko teško uradit selekciju onoga što čitate? Imam osjećaj da se razlog za takvo ponašanje Vaše krije u dubokom djetinjstvu kada su Vam roditelji popuštali sve ako se naljutite ili možda čak u ranim počecima Vaših brakova/veza...
Koliko je samo u posljednje 4 godine na ovoj temi likova napisalo "zbogom" zbog glupih razloga to nije normalno...Čitaš, čitaš, čitaš, pišeš, pišeš, pišeš i kada ti neko nešto kaže povrijedi ti sujetu anonimni lik i ti kažeš zbogom temi [emoji38] Nije mi cilj nikog otjerati sa teme, ali stvarno nigdje veze.
Hajde pišemo se Isakovichu kad Bayern osvoji LP, vrati nam se.o transferima,ja nemam nista ni protiv kojeg forumasa tu,ali imam protiv trolanja o transferima koji su tu prisutni na veliko,a toliko su naivni i nestvarni, zbogom i prijatno je bilo samo sarkasticno prema nasem dragom philiju.Ja sam tu odavno i nemislim da se povucem
zbog iluzionih menadzer igraca.
![]()
Drago mi je da sam pogriješio vezano za tebe i tvoj komentar.
-
schickeria
- Kontakt:
Nije nitko ozlijeđen!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ori Bayern, Bayern.
Ovi ljudi su mi upravo postali jako dragi
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Jeli i Ana otišla u Chicago?
Sretno BASTI
Sretno BASTI
-
schickeria
- Kontakt:
Navodno za maxa eberla trebamo platiti 10 miliona eura ako ga zelimo....
- muhamedhulk
- Kontakt:
Hahaha kakvi kraljevi 
Jbt niko ne spominje Chicago
Jbt niko ne spominje Chicago
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
puno barcoschickeria je napisao/la:Navodno za maxa eberla trebamo platiti 10 miliona eura ako ga zelimo....
Znaci imamo novi bratski klub chicago
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
-
schickeria
- Kontakt:
Nama su sto se tice buducnosti strukturiranja kadra najvaznije odluke u vezi kimmicha i martineza.Ovisno o njima ce se praviti ekipa za naredni 2-3 sezone
Rummenigee je naglasio da kimmicha vidi na desnom boku ,nedavno je i low izrazio zelju da ga bayern forsira na beku radi buducnosti elfa.Vjerovatno su oni to vec odavno dogovorili.Tako da na desnom boku ostaje kimmich i vjecna i solidna zamjena rafinha
Sto se tice martineza ,on igra izvrsno na stoperu i tu je velika snaga.Postoji mogucnost da ga se gurne u veznu liniju kada alonso napusti nogomet i tu nam on daje jos jednu opciju pogotovo sto nam dolazi sule i s njim i hummels-boateng imamo zatvorenu zadnju liniju
E sad,ako kimmicha stavimo na beka i javia ostavimo na stoperu onda u veznoj liniji imamo thiaga vidala i sancheza ,rudy u kombinaciji 4-2-3-1 i mullera na neki nacin
To znaci da nam treba jos jedan igrac u veznoj liniji u ovom prijelaznom roku ,po mogucnosti box to box veznjak pogotovo jer ancelotti vidi thiaga kao novog pirla a to je znaci sestica ili deep-lying playmaker.
Krila imamo popunjena do ljeta 2018 i nedostaje nam jos zamjena za lewia i tu ce se vjerujem pokusat pronac neko rjesenje.Bernat je nezadovoljan i realno gledajuci prekvalitetan je igrac da bi bio debela zamjena a uz to je i u najboljim godinama tako da je moguce da ce napustiti klub na ljeto
Lako je moguce da nam javi skroz preseli u vezni red pa da sa vidalom thiagom sanchezom rudiem martinezom imamo zatvoren vezni red i da ne bude pojacanja
Ugl na ljeto idemo po lijevog beka,napadaca i eventualno veznog
Rummenigee je naglasio da kimmicha vidi na desnom boku ,nedavno je i low izrazio zelju da ga bayern forsira na beku radi buducnosti elfa.Vjerovatno su oni to vec odavno dogovorili.Tako da na desnom boku ostaje kimmich i vjecna i solidna zamjena rafinha
Sto se tice martineza ,on igra izvrsno na stoperu i tu je velika snaga.Postoji mogucnost da ga se gurne u veznu liniju kada alonso napusti nogomet i tu nam on daje jos jednu opciju pogotovo sto nam dolazi sule i s njim i hummels-boateng imamo zatvorenu zadnju liniju
E sad,ako kimmicha stavimo na beka i javia ostavimo na stoperu onda u veznoj liniji imamo thiaga vidala i sancheza ,rudy u kombinaciji 4-2-3-1 i mullera na neki nacin
To znaci da nam treba jos jedan igrac u veznoj liniji u ovom prijelaznom roku ,po mogucnosti box to box veznjak pogotovo jer ancelotti vidi thiaga kao novog pirla a to je znaci sestica ili deep-lying playmaker.
Krila imamo popunjena do ljeta 2018 i nedostaje nam jos zamjena za lewia i tu ce se vjerujem pokusat pronac neko rjesenje.Bernat je nezadovoljan i realno gledajuci prekvalitetan je igrac da bi bio debela zamjena a uz to je i u najboljim godinama tako da je moguce da ce napustiti klub na ljeto
Lako je moguce da nam javi skroz preseli u vezni red pa da sa vidalom thiagom sanchezom rudiem martinezom imamo zatvoren vezni red i da ne bude pojacanja
Ugl na ljeto idemo po lijevog beka,napadaca i eventualno veznog
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ako ima istine oko Alexisa, to bi bio ekstra potez; pokrio bi napadaca i krilne pozicije.
Ja bih licno, osim napadaca, zakljucio rok. Naravno, ostaviti ove sto jesu tu.
PS. Sta bi sa Gaudinom? Jel on ono u St. Gallenu? Kako igra? Jel neko pratio?
Ja bih licno, osim napadaca, zakljucio rok. Naravno, ostaviti ove sto jesu tu.
PS. Sta bi sa Gaudinom? Jel on ono u St. Gallenu? Kako igra? Jel neko pratio?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Jeste.Bayern@heart je napisao/la:Jeli i Ana otišla u Chicago?
Dobar je Eberl, ali 10 miliona
I am not yet born; O hear me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.