Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Los*Blancos
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Los*Blancos » 10 avg 2010, 02:07

QUARESMA 18<<< je napisao/la:@Raul7
sta je dodavac
mislio je da je dobar dodavac vode :lol: :lol: sala na stranu Guti je imao extra preglednost igre,**** ga sto nije imao kontinuitet i na njegovu poziciju su stalno dolazli novi igraci itd 8-) falio muje neki X factor J.M Guti
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 10 avg 2010, 14:46

Dobar je Guti igrac uvjek bio , ali reci da je covjek imao najbolji pas ikada mislim smjesno !
Dovoljno je reci Xavi Hernandez i sve to pada u vodu !

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 10 avg 2010, 14:47

Andres je napisao/la:Dobar je Guti igrac uvjek bio , ali reci da je covjek imao najbolji pas ikada mislim smjesno !
Dovoljno je reci Xavi Hernandez i sve to pada u vodu !
Zar Xavi nije naučnik/doktor ?
Xavi couldn't chill wid da boyz today on training because he was too busy writing his thesis on oligonucleotide primers and single-stranded DNA.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 10 avg 2010, 14:54

Doktor za svakog veznjaka koji je igrao u RM.PA jesi li ti svjestan da 90% golova kad smo vec kod RM , on kreira ili nekako izmisli pass !
Gdje je Guti ???

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 10 avg 2010, 14:57

Andres je napisao/la:Doktor za svakog veznjaka koji je igrao u RM.PA jesi li ti svjestan da 90% golova kad smo vec kod RM , on kreira ili nekako izmisli pass !
Gdje je Guti ???
Ne znam, nisam mu ja mater.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 10 avg 2010, 16:36

hahahaha ucera mu :D

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 10 avg 2010, 16:57

Samo pogledajte pas Gutija na 0.13. Kakav Xavi kakvi bakraci. Svi znaju da Guti ima bolji pas od Xavija.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 10 avg 2010, 17:04

Guti je bolji pass igrac a Xavi je sveukupno bolji.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 10 avg 2010, 18:16

J.Mourinho zeli jos 1 napadaca, radi se o tzv" Novi Drogba" Lukaku 17g, prosle godine 1 strelac Belg.lige ;) Andrlecht za njega trazi neki 20tak mill eura, pa koje spreman dati :mrgreen: interes su pokazali MAN.UND,CITY,CHEALSE,BARCA,ARSENAL ugovor jos 5 godina :cry:
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 10 avg 2010, 18:19, ukupno mijenjano 1 put.

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 10 avg 2010, 18:18

AHHAHAHAH do neki dan ga tjerali sad ga fol velicaju ! Pa bolan u jednom videu barcelona vs real madrid covjek demonstrira da je jednostavno genijalac , a taj covjek moze to demonstrirat mozda jedino protiv Osasune i ovih bogaljskihg ekipa ! On da je valjo on bi igro , a posto nije igro implicira da nije valjo !
Kraj price ! Poredit Xavija i Gutija jednostavno je nemoguce

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 10 avg 2010, 18:21

Andres je napisao/la:AHHAHAHAH do neki dan ga tjerali sad ga fol velicaju ! Pa bolan u jednom videu barcelona vs real madrid covjek demonstrira da je jednostavno genijalac , a taj covjek moze to demonstrirat mozda jedino protiv Osasune i ovih bogaljskihg ekipa ! On da je valjo on bi igro , a posto nije igro implicira da nije valjo !
Aj ba suti i Xavi poceo igrati fudbal u 27,8g :mrgreen: :mrgreen: gdje je bio finalu 2006 LP :lol: o raniji godina ;)

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 10 avg 2010, 18:25

Los*Blancos je napisao/la:
Andres je napisao/la:AHHAHAHAH do neki dan ga tjerali sad ga fol velicaju ! Pa bolan u jednom videu barcelona vs real madrid covjek demonstrira da je jednostavno genijalac , a taj covjek moze to demonstrirat mozda jedino protiv Osasune i ovih bogaljskihg ekipa ! On da je valjo on bi igro , a posto nije igro implicira da nije valjo !
Aj ba suti i Xavi poceo igrati fudbal u 27,8g :mrgreen: :mrgreen: gdje je bio finalu 2006 LP :lol: o raniji godina ;)
Ocito si bogalj i neznas sta pricas ! Imas obraza reci onakvom igracu koji je okosnica najboljeg tima i najbolje reprezentacije svijeta !
Boli vas imate vi Canalesa , Kaku i naravno imali ste Gutija ! Napustio vas vjerovatno sto je izuzetno dobar itd itd
Smjesno je sa vama raspravljat jer ocito nedovoljno prije svega poznajte svoj klub a kamoli samog Gutija !
Jedan potez sto je on nekom petom asistiro neznaci da je on bolji igrac od bilo koga a kamoli od Xavija koji kreira jedno 90 % golova Barce !Izricito svojim PASSOVIMA !

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 10 avg 2010, 18:28

@Andres smijesan si :lol: :lol:

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 10 avg 2010, 18:40

Los*Blancos je napisao/la:@Andres smijesan si :lol: :lol:
Sto je smijesan?

Sto kaze da je Xavi bolji od Gutija?

Sigurno jeste, i o tome ne treba polemisati.
Opet kaze: Xavi je bolji igrac od Gutija, a Guti bolji pass igrac od Xavija, barem sto se tice neke genijalnosti.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 10 avg 2010, 19:13

Guti nije bolji igrac od Xavija, to je svakako istina. Xavi je kompletniji i vise pomaze momcadi, ali Guti ima bolji zavrsni pas od njega i u to nema nikakve sumnje.

To sto je on otisao je zbog toga sto ne postuje ni suigrace ni trenera a nema nijednog trenera s kojim se on nije posvadjao.

Niko ne kaze, NIKO NE KAZE, niko ne kaze, opet ponavljam, niko ne kaze da je Guti bolji od Xavija, nego da ima bolji pas i to onaj zavrsni

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 10 avg 2010, 19:14

Od svih veznjaka najbliži velikom Zizou - Xavi Hernandez !
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 10 avg 2010, 19:43

Brnjoo je napisao/la:
Guti nije bolji igrac od Xavija, to je svakako istina. Xavi je kompletniji i vise pomaze momcadi, ali Guti ima bolji zavrsni pas od njega i u to nema nikakve sumnje.

To sto je on otisao je zbog toga sto ne postuje ni suigrace ni trenera a nema nijednog trenera s kojim se on nije posvadjao.

Niko ne kaze, NIKO NE KAZE, niko ne kaze, opet ponavljam, niko ne kaze da je Guti bolji od Xavija, nego da ima bolji pas i to onaj zavrsni
hahaha cuj u to nema nikakve sumnje :lol: :lol: a Xavi dijeli lopte ko rukom...pa to je blasfemija porediti jednog fudbalskom velemajstora Xavija sa Gutijem.
Pa niste normalni sviju mi, razumijem navijacku subjektivnost ali do ove mjere ne kontam.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 10 avg 2010, 19:50

Ja ponavljam, Xavi je savrsen igrac, vjerovatno medju pet najboljih svih vremena na svojoj poziciji i vjerovatno najbolji veznjak na svijetu, ne vjerovatno nego sigurno, ali Guti je majstor a to sto ga ti pogledas jednom u toliko je tvoj problem.

Uz to, Barcelona ima savrsenu momcad. Poslao Xavi nju lijevo i desno, ona je u nogama nekog igraca. Kod njih bi i Gago bio savrsen :D

Kakogod, Xaviju ravnog u kompletnosti nema. Da je barem Real Madridu takav igrac. Steta, nakon odlaska Zidanea vjerovatno necemo ni imati takvog igraca u skorijoj buducnosti. Zavidim im

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 10 avg 2010, 19:56

Brnjoo je napisao/la:Ja ponavljam, Xavi je savrsen igrac, vjerovatno medju pet najboljih svih vremena na svojoj poziciji i vjerovatno najbolji veznjak na svijetu, ne vjerovatno nego sigurno, ali Guti je majstor a to sto ga ti pogledas jednom u toliko je tvoj problem.

Uz to, Barcelona ima savrsenu momcad. Poslao Xavi nju lijevo i desno, ona je u nogama nekog igraca. Kod njih bi i Gago bio savrsen :D

Kakogod, Xaviju ravnog u kompletnosti nema. Da je barem Real Madridu takav igrac. Steta, nakon odlaska Zidanea vjerovatno necemo ni imati takvog igraca u skorijoj buducnosti. Zavidim im
Eno sad kad covjek kaze Messi najbolji odna kazu : Da ja imam xavija i iIniestu iza sebe davo bi 100 golova , kad covjek kaze Xavi je najbolji vezista , onda kazu : Da imaju savrsenu momcad i gdje god gurnes bice gol !
Poredit njih dvojicu uspejh njihov , covjek koji hrani Barcu i Španiju ! Kaze neko da Guti ima bolji pass ! Pa covjece ukucaj 1 klip ako nisi geldo Barcinu tekmu i vidi tom covjeku passove , pa svaak tekma 90 - 95 % tacnih dodavanja , svaka tekma covjek gurme 3 minimalno lopte iz niceg i stvori gol sansu ! E ljudi kakav Guti , da mi je ko rekao da se njih dvojica mogu poredit , poredio bi prije Messija i Dzeku !
Jedini igrac koji se moze poredit a da igra u sredini sa Xavijem ikad je Zidane i niko vise !

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 10 avg 2010, 19:59

NE kazem ja to. Naprotiv, ja sam uvijek govorio Messi je bolji od Ronalda i od svih igraca Reala, Xavi Hernandez takodjer. Savrseni igraci, savrsena momcad.

Samo ne volim kad kazu da je Dani Alves bolji od Sergia Ramosa. Bolji ste na svakom dijelu terena osim na golmanskoj i poziciji desnog beka

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.