FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
ma sve ok imate ok igrače, super ste, cool ste,prejaki ste, beton ste itd, itd. al spominjati zero tituli a biti navijač intera je u najmanju ruku degutantno jer je taj isti klub 25 godina(broj do 25 pa ćeš vidjeti koliko je to)je ima zero tituli, a evropski prvak bude otprilike svakih 50-ak godina,
al et sad su svi za vas zero tituli, a ta krilatica je u italiji sinonim za inter al naravno da to nezna neko ko od 2007-2008 prati taj klub, živjeli svi vi meni
al et sad su svi za vas zero tituli, a ta krilatica je u italiji sinonim za inter al naravno da to nezna neko ko od 2007-2008 prati taj klub, živjeli svi vi meni
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- Interista di cuore
- Kontakt:
tony-mortale je napisao/la:ma sve ok imate ok igrače, super ste, cool ste,prejaki ste, beton ste itd, itd. al spominjati zero tituli a biti navijač intera je u najmanju ruku degutantno jer je taj isti klub 25 godina(broj do 25 pa ćeš vidjeti koliko je to)je ima zero tituli, a evropski prvak bude otprilike svakih 50-ak godina,
o cemu ti pricas ? proslost je proslost,nemojte se uvijek na to vadit...
i otkud ti znas otkad ko prati neki klub,nemoj da kakis i izmisljas bezveze
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Dalo bi se pricati o tome...Monolog je napisao/la:A Brazil je dobro prošao na prvenstvu, pretpostavljam. Prije svega, po toj tvojoj, ne znam kakvoj logici, Grafite, Neymar i Baptista su bolji igrači od Ronaldinha i Pata jer su igrali za Brazil. Dalje, ispade da ni Zanetti ne valja, jer je izostavljen sa spiska. Ispade da ni Cambiasso ne valja, jer je i on poput tebe i mene gledao SP preko tv-a. Dakle, ne možeš tako gledati. Dunga je uzeo neke radnike i to mu se obilo o glavu, a Maradona je sigurno povukao nešto više od uobičajene doze, pa nije zvao 2 ponajbolja igrača Intera.Portillo je napisao/la:kontaju se sa Ronaldinhom i Patom (koji nisu osli na SP)
Činjenica je da je Inter prejak za sve talijanske klubove, ali Benitez je trener koji uvijek igra bolje kup takmičenja negoli prvenstvena, tako da tu vidim neku šansu Rome i Milana(Juventus sam otpisao, jer mislim da je njima 5. mjesto plafon).
Da sam u raspravi sa nekim kao ti (koji stvarno ima pojma o nogometu) to za SP nikako nebih spomenuo, ali kada raspravljam sa djecom, sto to ne spomenuti
Pazza Inter amala!
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- sarajlija89
- Kontakt:
e jbg monoloze...cuj juventusu 5. mjesto plafon...
al haj,nije da sam i ja optimista toliki sto se tice scudetta(prvi put otkako gledam juve) al sigurno nismo slabiji ni od milana ni od rome...da se ne vracam na proslu sezonu,gdje su nas povrede realno najvise kostale i unistile...tako da sam siguran da cemo ove godine sigurno u LP a uz dobrog lijevog beka(bastos) i krilo(krasic) pa mozda i spic da dodje, Juve ce biti kandidat za titulu sigurno...
SONO SEMPRE 29
al haj,nije da sam i ja optimista toliki sto se tice scudetta(prvi put otkako gledam juve) al sigurno nismo slabiji ni od milana ni od rome...da se ne vracam na proslu sezonu,gdje su nas povrede realno najvise kostale i unistile...tako da sam siguran da cemo ove godine sigurno u LP a uz dobrog lijevog beka(bastos) i krilo(krasic) pa mozda i spic da dodje, Juve ce biti kandidat za titulu sigurno...
SONO SEMPRE 29
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
@ davide santon
znači ti si se našao u tom da si jedan novokomponovani navijač jer nisam ja nikog pojedinačno naveo a ti se nađe uvrijeđen
znači ti si se našao u tom da si jedan novokomponovani navijač jer nisam ja nikog pojedinačno naveo a ti se nađe uvrijeđen
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- Interista di cuore
- Kontakt:
tony-mortale je napisao/la:@ davide santon
aj da pricamo otkad ko navija za koga druze ? meni smeta generalno jer svi vi kad vidite nekog navijaca Intera odma mislite da je novokomponovani,bzvze vam je to
a mozda sam ti ja jedini odgovorio,jer trenutno nema nijedan Interista online ?
taj isti klub trenutno prvak Italije i Europe je u posljednjih 25 godina osvojio 17 trofejatony-mortale je napisao/la: jer je taj isti klub 25 godina(broj do 25 pa ćeš vidjeti koliko je to)je ima zero tituli,
dosadni ste ba vise s tim
i pele je nekad davnoo bio igracina, najbolji je u historiji, o tome se prica
historiju imate, to vam niko ne moze oduzeti, al mi pricamo o trenutnom stanju, a to je august, 2010
doba kad Inter preuzima vlast, i dominira, nadam se da smo zavrsili
i pele je nekad davnoo bio igracina, najbolji je u historiji, o tome se prica
historiju imate, to vam niko ne moze oduzeti, al mi pricamo o trenutnom stanju, a to je august, 2010
doba kad Inter preuzima vlast, i dominira, nadam se da smo zavrsili
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- Unforgotten
- Kontakt:
Eeee zaboravih ti reci da su bili pokemoni, izvini! Valjda se neces ljutit!Raikkonen je napisao/la:Samo ti mogu reci da necete ove sezone biti prvi u Italiji...........A sto se tice Wesleya Sneijder bit ce povrijedjen tak da ce imati skroz malo dodavanja na treninzima;))))))))))))))Imate pozz od Pata........gotovi ste ove sezone...!!!
De ba uozbilji se! Zar Milan i Roma imaju timove koji mogu konkurisati za titulu. Po meni licno Juve ima jaci sastav od navedenih ekipa, te bi, upravo ove sezone, uz 2 ili 3 dobra pojacanja i sa novim trenerom mogao krenuti u lov na titulu. Al opet kazem da je to moje misljenje. No hard feelings
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
- Interista di cuore
- Kontakt:
oooo Mascherano bi mogo u Barcu a ne nama...hvala ti Boze,samo nek ne dolazi u Inter...
Sculliev transfer je zavrsen,al se ceka prodaja Maria...za Burdissa Inter nece da pristane na manje od 8 miliona i ovaj transfer bi se trebo zavrsit tek poslije super kupa...
Sculliev transfer je zavrsen,al se ceka prodaja Maria...za Burdissa Inter nece da pristane na manje od 8 miliona i ovaj transfer bi se trebo zavrsit tek poslije super kupa...
zasto toliko podcjenjujes romu? pa covjece oni su bili jedina koliko toliko ozbiljna konkurencija interu prosle godine.Unforgotten je napisao/la:Eeee zaboravih ti reci da su bili pokemoni, izvini! Valjda se neces ljutit!Raikkonen je napisao/la:Samo ti mogu reci da necete ove sezone biti prvi u Italiji...........A sto se tice Wesleya Sneijder bit ce povrijedjen tak da ce imati skroz malo dodavanja na treninzima;))))))))))))))Imate pozz od Pata........gotovi ste ove sezone...!!!
De ba uozbilji se! Zar Milan i Roma imaju timove koji mogu konkurisati za titulu. Po meni licno Juve ima jaci sastav od navedenih ekipa, te bi, upravo ove sezone, uz 2 ili 3 dobra pojacanja i sa novim trenerom mogao krenuti u lov na titulu. Al opet kazem da je to moje misljenje. No hard feelings
Kako nije stid ove fanove MIlana i Juveta reci esta na racun Intera , Pa ljudi sa pola snage osvajaju 5 za redom titula !!!! Taliijanska liga je psotala Jednolicna , zna se na poceku ko je prvak ! Btw : Ljudi su Evropski prvaci tako da , niko im ne smije nista reci 
HAHAHAHAHAH !
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Unforgotten
- Kontakt:
Ni Barci nije smio niko nista reci nakon sto su postali prvaci, al je cini mi se neko rekao u polufinaluAndres je napisao/la:Kako nije stid ove fanove MIlana i Juveta reci esta na racun Intera , Pa ljudi sa pola snage osvajaju 5 za redom titula !!!! Taliijanska liga je psotala Jednolicna , zna se na poceku ko je prvak ! Btw : Ljudi su Evropski prvaci tako da , niko im ne smije nista reci
- Interista di cuore
- Kontakt:
danas se spominje Montolivo ko moguce pojacanje u sredini...ovo bi po meni bilo odlicno,meni je on igracina. ponuda je valjda 12 miliona + Obinna + Mancini na posudbu. uh kako bi volio da on dodje 
zombiji iz torinaAdinjo je napisao/la:HAHAHAHAHAH !
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
eto tiii znastony-mortale je napisao/la:ma sve ok imate ok igrače, super ste, cool ste,prejaki ste, beton ste itd, itd. al spominjati zero tituli a biti navijač intera je u najmanju ruku degutantno jer je taj isti klub 25 godina(broj do 25 pa ćeš vidjeti koliko je to)je ima zero tituli, a evropski prvak bude otprilike svakih 50-ak godina,
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Obrisi sline, casu vruceg mlijeka i u krevet. Dosadan si!!amell je napisao/la:zombiji iz torinaAdinjo je napisao/la:HAHAHAHAHAH !![]()
![]()
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
- Interista di cuore
- Kontakt:
sutra prijateljski turnir u Bariu : Inter,Juve i Milan...po 45 min utakmice...
evo pozvanih za taj turnir :
Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;
Difensori: 2 Ivan Cordoba, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 34 Cristiano Biraghi, 35 Simone Benedetti, 57 Felice Natalino;
Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho, 30 Amantino Mancini, 40 Nwankwo Obiora;
Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 33 Victor Obinna, 88 Ludovic Biabiany.
Difensori: 2 Ivan Cordoba, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 34 Cristiano Biraghi, 35 Simone Benedetti, 57 Felice Natalino;
Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho, 30 Amantino Mancini, 40 Nwankwo Obiora;
Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 33 Victor Obinna, 88 Ludovic Biabiany.
- Unforgotten
- Kontakt:
Nadam se da cemo ove sezone uzeti svaki trofej, ukljucujuci i ovajInterista di cuore je napisao/la:sutra prijateljski turnir u Bariu : Inter,Juve i Milan...po 45 min utakmice...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.