FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la tony-mortale » 10 avg 2010, 18:46

ma sve ok imate ok igrače, super ste, cool ste,prejaki ste, beton ste itd, itd. al spominjati zero tituli a biti navijač intera je u najmanju ruku degutantno jer je taj isti klub 25 godina(broj do 25 pa ćeš vidjeti koliko je to)je ima zero tituli, a evropski prvak bude otprilike svakih 50-ak godina,
al et sad su svi za vas zero tituli, a ta krilatica je u italiji sinonim za inter al naravno da to nezna neko ko od 2007-2008 prati taj klub, živjeli svi vi meni
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 10 avg 2010, 18:48

tony-mortale je napisao/la:ma sve ok imate ok igrače, super ste, cool ste,prejaki ste, beton ste itd, itd. al spominjati zero tituli a biti navijač intera je u najmanju ruku degutantno jer je taj isti klub 25 godina(broj do 25 pa ćeš vidjeti koliko je to)je ima zero tituli, a evropski prvak bude otprilike svakih 50-ak godina,
al et sad su svi za vas zero tituli, a ta krilatica je u italiji sinonim za inter al naravno da to nezna neko ko od 2007-2008 prati taj klub, živjeli svi vi meni

o cemu ti pricas ? proslost je proslost,nemojte se uvijek na to vadit... ;) trenutno mozete sanjat Interove uspjehe i to je fakat. a Zero Tituli je vasa realnost,nasa nije tako da cao 8-)

i otkud ti znas otkad ko prati neki klub,nemoj da kakis i izmisljas bezveze ;)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 10 avg 2010, 18:49

Monolog je napisao/la:
Portillo je napisao/la:kontaju se sa Ronaldinhom i Patom (koji nisu osli na SP)
A Brazil je dobro prošao na prvenstvu, pretpostavljam. Prije svega, po toj tvojoj, ne znam kakvoj logici, Grafite, Neymar i Baptista su bolji igrači od Ronaldinha i Pata jer su igrali za Brazil. Dalje, ispade da ni Zanetti ne valja, jer je izostavljen sa spiska. Ispade da ni Cambiasso ne valja, jer je i on poput tebe i mene gledao SP preko tv-a. Dakle, ne možeš tako gledati. Dunga je uzeo neke radnike i to mu se obilo o glavu, a Maradona je sigurno povukao nešto više od uobičajene doze, pa nije zvao 2 ponajbolja igrača Intera.

Činjenica je da je Inter prejak za sve talijanske klubove, ali Benitez je trener koji uvijek igra bolje kup takmičenja negoli prvenstvena, tako da tu vidim neku šansu Rome i Milana(Juventus sam otpisao, jer mislim da je njima 5. mjesto plafon).
Dalo bi se pricati o tome...

Da sam u raspravi sa nekim kao ti (koji stvarno ima pojma o nogometu) to za SP nikako nebih spomenuo, ali kada raspravljam sa djecom, sto to ne spomenuti :mrgreen:

Pazza Inter amala!
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 10 avg 2010, 18:57

e jbg monoloze...cuj juventusu 5. mjesto plafon...

al haj,nije da sam i ja optimista toliki sto se tice scudetta(prvi put otkako gledam juve) al sigurno nismo slabiji ni od milana ni od rome...da se ne vracam na proslu sezonu,gdje su nas povrede realno najvise kostale i unistile...tako da sam siguran da cemo ove godine sigurno u LP a uz dobrog lijevog beka(bastos) i krilo(krasic) pa mozda i spic da dodje, Juve ce biti kandidat za titulu sigurno...

SONO SEMPRE 29 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 10 avg 2010, 18:59

@ davide santon
znači ti si se našao u tom da si jedan novokomponovani navijač jer nisam ja nikog pojedinačno naveo a ti se nađe uvrijeđen
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 10 avg 2010, 19:01

tony-mortale je napisao/la:@ davide santon
znači ti si se našao u tom da si jedan novokomponovani navijač jer nisam ja nikog pojedinačno naveo a ti se nađe uvrijeđen

aj da pricamo otkad ko navija za koga druze ? meni smeta generalno jer svi vi kad vidite nekog navijaca Intera odma mislite da je novokomponovani,bzvze vam je to :!: zato sam reagovo...a vjeruj mi znam ja kako je ne osvajat,zato su sad ove titule i Interova dominacija jos sladje ;)

a mozda sam ti ja jedini odgovorio,jer trenutno nema nijedan Interista online ? :?

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 10 avg 2010, 19:03

tony-mortale je napisao/la: jer je taj isti klub 25 godina(broj do 25 pa ćeš vidjeti koliko je to)je ima zero tituli,
taj isti klub trenutno prvak Italije i Europe je u posljednjih 25 godina osvojio 17 trofeja ;) ...

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 10 avg 2010, 19:10

dosadni ste ba vise s tim :x

i pele je nekad davnoo bio igracina, najbolji je u historiji, o tome se prica

historiju imate, to vam niko ne moze oduzeti, al mi pricamo o trenutnom stanju, a to je august, 2010

doba kad Inter preuzima vlast, i dominira, nadam se da smo zavrsili
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 10 avg 2010, 20:21

Raikkonen je napisao/la:Samo ti mogu reci da necete ove sezone biti prvi u Italiji...........A sto se tice Wesleya Sneijder bit ce povrijedjen tak da ce imati skroz malo dodavanja na treninzima;))))))))))))))Imate pozz od Pata........gotovi ste ove sezone...!!!
Eeee zaboravih ti reci da su bili pokemoni, izvini! Valjda se neces ljutit!

De ba uozbilji se! Zar Milan i Roma imaju timove koji mogu konkurisati za titulu. Po meni licno Juve ima jaci sastav od navedenih ekipa, te bi, upravo ove sezone, uz 2 ili 3 dobra pojacanja i sa novim trenerom mogao krenuti u lov na titulu. Al opet kazem da je to moje misljenje. No hard feelings ;)
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.

Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 11 avg 2010, 16:08

oooo Mascherano bi mogo u Barcu a ne nama...hvala ti Boze,samo nek ne dolazi u Inter... :D

Sculliev transfer je zavrsen,al se ceka prodaja Maria...za Burdissa Inter nece da pristane na manje od 8 miliona i ovaj transfer bi se trebo zavrsit tek poslije super kupa...

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 11 avg 2010, 16:10

Unforgotten je napisao/la:
Raikkonen je napisao/la:Samo ti mogu reci da necete ove sezone biti prvi u Italiji...........A sto se tice Wesleya Sneijder bit ce povrijedjen tak da ce imati skroz malo dodavanja na treninzima;))))))))))))))Imate pozz od Pata........gotovi ste ove sezone...!!!
Eeee zaboravih ti reci da su bili pokemoni, izvini! Valjda se neces ljutit!

De ba uozbilji se! Zar Milan i Roma imaju timove koji mogu konkurisati za titulu. Po meni licno Juve ima jaci sastav od navedenih ekipa, te bi, upravo ove sezone, uz 2 ili 3 dobra pojacanja i sa novim trenerom mogao krenuti u lov na titulu. Al opet kazem da je to moje misljenje. No hard feelings ;)
zasto toliko podcjenjujes romu? pa covjece oni su bili jedina koliko toliko ozbiljna konkurencija interu prosle godine.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 11 avg 2010, 16:13

Kako nije stid ove fanove MIlana i Juveta reci esta na racun Intera , Pa ljudi sa pola snage osvajaju 5 za redom titula !!!! Taliijanska liga je psotala Jednolicna , zna se na poceku ko je prvak ! Btw : Ljudi su Evropski prvaci tako da , niko im ne smije nista reci :)

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 11 avg 2010, 20:50

HAHAHAHAHAH !
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 11 avg 2010, 21:04

Andres je napisao/la:Kako nije stid ove fanove MIlana i Juveta reci esta na racun Intera , Pa ljudi sa pola snage osvajaju 5 za redom titula !!!! Taliijanska liga je psotala Jednolicna , zna se na poceku ko je prvak ! Btw : Ljudi su Evropski prvaci tako da , niko im ne smije nista reci :)
Ni Barci nije smio niko nista reci nakon sto su postali prvaci, al je cini mi se neko rekao u polufinalu :lol: :lol:

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 11 avg 2010, 22:53

danas se spominje Montolivo ko moguce pojacanje u sredini...ovo bi po meni bilo odlicno,meni je on igracina. ponuda je valjda 12 miliona + Obinna + Mancini na posudbu. uh kako bi volio da on dodje 8-)

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 11 avg 2010, 23:52

Adinjo je napisao/la:HAHAHAHAHAH !
zombiji iz torina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 11 avg 2010, 23:59

tony-mortale je napisao/la:ma sve ok imate ok igrače, super ste, cool ste,prejaki ste, beton ste itd, itd. al spominjati zero tituli a biti navijač intera je u najmanju ruku degutantno jer je taj isti klub 25 godina(broj do 25 pa ćeš vidjeti koliko je to)je ima zero tituli, a evropski prvak bude otprilike svakih 50-ak godina,
eto tiii znas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 12 avg 2010, 17:56

amell je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:HAHAHAHAHAH !
zombiji iz torina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrisi sline, casu vruceg mlijeka i u krevet. Dosadan si!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 12 avg 2010, 20:22

sutra prijateljski turnir u Bariu : Inter,Juve i Milan...po 45 min utakmice...

evo pozvanih za taj turnir :

Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Difensori: 2 Ivan Cordoba, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 34 Cristiano Biraghi, 35 Simone Benedetti, 57 Felice Natalino;

Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho, 30 Amantino Mancini, 40 Nwankwo Obiora;

Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 33 Victor Obinna, 88 Ludovic Biabiany.

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 12 avg 2010, 20:37

Interista di cuore je napisao/la:sutra prijateljski turnir u Bariu : Inter,Juve i Milan...po 45 min utakmice...

evo pozvanih za taj turnir :

Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Difensori: 2 Ivan Cordoba, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 34 Cristiano Biraghi, 35 Simone Benedetti, 57 Felice Natalino;

Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho, 30 Amantino Mancini, 40 Nwankwo Obiora;

Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 33 Victor Obinna, 88 Ludovic Biabiany.
Nadam se da cemo ove sezone uzeti svaki trofej, ukljucujuci i ovaj :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []