Normalno da sam pretjerao, sve je to uz dozu karikiranja, nije ništa ličnoisakovich je napisao/la:Jao kako ti dijagnoze postavljas,haj da kazem da si pretjerao,ti pojma nemas ko sam i sta sam, sarkazam je jako prisutan u mojim pistovima naspram ovih smaracacoelho41 je napisao/la:Je li moguće da prvo što uradite kad Vam bilo šta u životu ne godi okrenete leđa? Je li to toliko teško uradit selekciju onoga što čitate? Imam osjećaj da se razlog za takvo ponašanje Vaše krije u dubokom djetinjstvu kada su Vam roditelji popuštali sve ako se naljutite ili možda čak u ranim počecima Vaših brakova/veza...
Koliko je samo u posljednje 4 godine na ovoj temi likova napisalo "zbogom" zbog glupih razloga to nije normalno...Čitaš, čitaš, čitaš, pišeš, pišeš, pišeš i kada ti neko nešto kaže povrijedi ti sujetu anonimni lik i ti kažeš zbogom temi [emoji38] Nije mi cilj nikog otjerati sa teme, ali stvarno nigdje veze.
Hajde pišemo se Isakovichu kad Bayern osvoji LP, vrati nam se.o transferima,ja nemam nista ni protiv kojeg forumasa tu,ali imam protiv trolanja o transferima koji su tu prisutni na veliko,a toliko su naivni i nestvarni, zbogom i prijatno je bilo samo sarkasticno prema nasem dragom philiju.Ja sam tu odavno i nemislim da se povucem
zbog iluzionih menadzer igraca.
![]()
Poslano sa mog C6903 koristeći Tapatalk
Drago mi je da sam pogriješio vezano za tebe i tvoj komentar.