U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Eisenbahner1921
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 28 mar 2017, 22:06

Bravo momci !

Amir Hadziahmetovic :bow:
Životni saputnik! 1921

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 28 mar 2017, 22:25

U U-21 dodati najbolje iz U19 Mustedenagić, Demirović,Stanić,Mustafić.....I igrati hrabro pa i za sam plasman na prvenstvo,Vinko je dobar trener i neće propustiti priliku ako mu se ukaže.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 29 mar 2017, 00:04

Marsal je napisao/la:Gledo sam danas mlade reprezentativce, onaj Anđušić je bio fantastičan. Odakle je, gdje igra?
Rođeni Trebinjac, igrao za Leotar pa kasnije prešao u Sarajevo, kao i Mihojević. Samo je Marko imao malo više seniorskog fudbala od Anđušića prije nego što je otišao u Sarajevo.

Mora se priznati da umije Sarajevo pogoditi sa ovim Trebinjcima, a i Leotar će profitirati sa njima :D

I Cimirota su doveli iz Leotara :)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 29 mar 2017, 00:12

Ne znaju još , Velšani , Švicarci i ko još ima u ovoj grupi , ne znaju šta je krkljaža i mrtvilo fudbala,igra gdje jedva čekaš da se završi utakmica, ne znaju , nisu upoznali stil Vinka Marinovića.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 29 mar 2017, 10:51

Bosniacum Lilium je napisao/la: Sarajevo
:thumbup:
Vucevich je napisao/la: Sarajevo ali tu nesto nije bas najbolji, bio je dobar u Olimpicu prosle sezone.
Momka treba forsirat ali to je nemoguće kad Sarajevo ganja rezultat ove godine, ali njemu zaista treba samo minuta i samopouzdanja. Da mu trener i nakon loše partije kaže dobro je, biće bolje. Jest da su danas igrali sa Lihtenštajnom ali za mene bio najbolji igrač na terenu.
Raonffa je napisao/la:
Rođeni Trebinjac, igrao za Leotar pa kasnije prešao u Sarajevo, kao i Mihojević. Samo je Marko imao malo više seniorskog fudbala od Anđušića prije nego što je otišao u Sarajevo.

Mora se priznati da umije Sarajevo pogoditi sa ovim Trebinjcima, a i Leotar će profitirati sa njima :D

Znam za Cimija :P nisam ja novi u ovom PlBiH ludilu samo smo mi iz Zenice svi uzeli pauzu dok je bojkkot trajo, ali vraćamo se polako. :mrgreen:

Momak je po meni fakat potencijal. znači oduševio je jučer ćitav stadion iako su prve zvijezde tima bili Gojak i Hadžiahmetović. Stvarno je pokazao da ima u njemu kuveta, trebalo bi mu dati dosta više vremena i prostora.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 29 mar 2017, 13:00

Marsal je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Znam za Cimija :P nisam ja novi u ovom PlBiH ludilu samo smo mi iz Zenice svi uzeli pauzu dok je bojkkot trajo, ali vraćamo se polako. :mrgreen:

Momak je po meni fakat potencijal. znači oduševio je jučer ćitav stadion iako su prve zvijezde tima bili Gojak i Hadžiahmetović. Stvarno je pokazao da ima u njemu kuveta, trebalo bi mu dati dosta više vremena i prostora.
Znam da se vazda spominjao kao potencijal, pa se po dolasku u Sarajevo malo pogubio, slali su ga na posudbe u Olimpik i Travnik gdje je bio dobar, pa se čini mi se od ove sezone vratio u Sarajevo. Nešto ga nisam upratio da je bio pretjerano dobar, a ni navijači Sarajeva ga ne hvale nešto specijalno čak sam pročitao više komentara tipa "Nikad više u prvih 11" ili nešto slično poslije utakmica...

Možda momku ne odgovara okruženje, pozicija (jer čini mi se da u Sarajevu igra desno krilo), može biti više stvari :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 29 mar 2017, 15:52

Međunarodni turnir „Josip Katalinski Škija“ će 6. i 7. aprila ove godine imati svoje šesto izdanje. Na turniru će učestvovati „U-16“ reprezentacije Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Grada Beograda, kao i zajednička selekcija Sarajeva i Istočnog Sarajeva.

Selektor bh tima Sakib Malkočević odabrao je 22 igrača na koje računa za ovu reprezentativnu akciju:

Belmin Dizdarević (Sarajevo), Luka Kačavenda (Rudar Prijedor), Amar Dedić (Red Bull Salzburg, Austrija), Andrej Đokanović (Sarajevo), Nenad Nikić (Radnik), Dino Islamović (Sarajevo), Stefan Rankić (OFK Beograd, Srbija), Ivor Krešić (Zrinjski), Robert Voloder (1.FC Koln, Njemačka), Dragan Matković (Vojvodina, Srbija), Ajdin Mujanović (Linien, Austrija), Ivan Šarčević (Linien, Austrija), Armin Šarić (Željezničar), Haris Brkić (Sloboda), Manuel Ištvanić (Lucchese, Italija), Ajdin Hasić (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Hasan Husejnović (Čelik), Edin Mujić (Željezničar), Kristijan Stanić (Zrinjski), Vedad Radonja (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Mate Pirić (Široki Brijeg), Dal Varešanović (Liverpool, Engleska).
Ova dvojica iz "Linien" su mi malo je reći sumnjivi. To je tim bečkog gradskog prevoza, logično amaterski tim.

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 29 mar 2017, 16:07

Zanimljivo, gdje ih nađe...? Igraju u 4. austrijskoj ligi, a nama daju dva reprezentativca.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 29 mar 2017, 16:58

Opet nema Ramica iz Herte. Znam da je bio pozivan jednom ili dvaput i poslije toga nista. Sumnjam da dijete nema kvaliteta, ali otom potom...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Kapitano
Kontakt:

Post Postao/la Kapitano » 29 mar 2017, 17:16

Sadiku za SC: Dobijam ponude da igram za Kosovo i Albaniju, ali potpuno sam vjeran BiH
“Stalno zovu ljudi iz njihovih fudbalskih saveza, čak i preko društvenih mreža pokušavaju stupiti u kontakt sa mnom. Raspituju se o mom porijeklu i pitaju da li bih igrao za reprezentacije Kosova ili Albanije, ali uvijek im isto odgovorim. Ljubazno se zahvalim na pozivu i kažem da igram za Bosnu i Hercegovinu, vjeran sam u potpunosti svojoj reprezentaciji”, naglašava Sadiku.
sc sport. ba/rijad-sadiku-za-sc-dobijam-ponude-da-igram-za-kosovo-i-albaniju-ali-potpuno-sam-vjeran-bih/

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 29 mar 2017, 17:29

Kadetska reprezentacija je bila rangirana na 34. mjestu u Evropi u ljeto 2011. godine kada je Sakib dosao na klupi pa je sad rangirana na 14. mjestu za naredni ciklus.

Juniorska reprezentacija je bila rangirana na 33. mjestu u Evropi u ljeto 2011. godine kada je Toni dosao na klupi pa je sad rangirana na 32. mjestu za naredni ciklus.

Znaci veliki napredak za kadete sa Sakibom kao trenerom ali nikakav uopste nikakav napredak za juniorima sa Tonijem. I opet neki zele staviti Sakiba na istom nivou kao Tonija i Darka. Bezmislica.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 29 mar 2017, 17:36

BSBosna je napisao/la:Kadetska reprezentacija je bila rangirana na 34. mjestu u Evropi u ljeto 2011. godine kada je Sakib dosao na klupi pa je sad rangirana na 14. mjestu za naredni ciklus.

Juniorska reprezentacija je bila rangirana na 33. mjestu u Evropi u ljeto 2011. godine kada je Toni dosao na klupi pa je sad rangirana na 32. mjestu za naredni ciklus.

Znaci veliki napredak za kadete sa Sakibom kao trenerom ali nikakav uopste nikakav napredak za juniorima sa Tonijem. I opet neki zele staviti Sakiba na istom nivou kao Tonija i Darka. Bezmislica.
Kadetska selekcija je se nalazila u prvoj jakosnoj grupi za kvalifikacije na jesen (gen 2001), dok je juniorska reprezentacija u trecoj jakosnoj grupi bila. Jednostavno Toni mora se otjerati. Ne interesujeme vise ni ko ce ga nasljediti ali on nemoze vise sansi dobiti. I prije nego sto se neki navijas Sirokog nadoveze na ovo i meni pocne pametovati, shvatite da me ne interesuje ko je i odake, vec kakve rezultate pruza. Macka ima 9 zivota, ali je ona mala maca za Tonija... Nisam ljubitelj Sakiba zbog mnogih razloga ali rezultat je tu i ne moze se zazmiriti. Dva uzastopna prvenstva i maksimalno iskoristena prilika otkad je U17 Euro prosiren i dvije ekipe idu dalje. Naravno da je Sakibu bio dosta laksi posao nego Toniju gdje samo pobjednik ide dalje, ali tako je kako je..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 29 mar 2017, 18:06

sajo10 je napisao/la:
BSBosna je napisao/la:Kadetska reprezentacija je bila rangirana na 34. mjestu u Evropi u ljeto 2011. godine kada je Sakib dosao na klupi pa je sad rangirana na 14. mjestu za naredni ciklus.

Kadetska selekcija je se nalazila u prvoj jakosnoj grupi za kvalifikacije na jesen (gen 2001), dok je juniorska reprezentacija u trecoj jakosnoj grupi bila. Jednostavno Toni mora se otjerati. Ne interesujeme vise ni ko ce ga nasljediti ali on nemoze vise sansi dobiti. I prije nego sto se neki navijas Sirokog nadoveze na ovo i meni pocne pametovati, shvatite da me ne interesuje ko je i odake, vec kakve rezultate pruza. Macka ima 9 zivota, ali je ona mala maca za Tonija... Nisam ljubitelj Sakiba zbog mnogih razloga ali rezultat je tu i ne moze se zazmiriti. Dva uzastopna prvenstva i maksimalno iskoristena prilika otkad je U17 Euro prosiren i dvije ekipe idu dalje. Naravno da je Sakibu bio dosta laksi posao nego Toniju gdje samo pobjednik ide dalje, ali tako je kako je..
Kadeti sa Sakiba su zavrsili tri puta u top2 u grupi u cetiri pokusaja na elitnom rundu. Juniori sa Tonija su zavrsili samo jedan put u top2 u grupi u cetiri pokusaja na elitnomu rundu. Ne znaci nista sto Sakib ima 'laksi posao' jer i da idu dvije ekipe dalje na U19 Euro, Karacic opet nebi imao neke znacajnije rezultate nego sto vec ima.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 29 mar 2017, 18:14

Marsal je napisao/la:Gledo sam danas mlade reprezentativce, onaj Anđušić je bio fantastičan. Odakle je, gdje igra?
Na kojoj pozicije je igrao ?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 29 mar 2017, 18:21

lijevo krilo

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 29 mar 2017, 18:25

kobe24 je napisao/la:Opet nema Ramica iz Herte. Znam da je bio pozivan jednom ili dvaput i poslije toga nista. Sumnjam da dijete nema kvaliteta, ali otom potom...
Ramic je 2000. godiste a ovomi su 2001.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 29 mar 2017, 19:21

Mokes je napisao/la:
Na kojoj pozicije je igrao ?
Lijevo krilo, sabio koliko je dobro odigr'o.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 29 mar 2017, 19:48

edinjo-bih je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:Opet nema Ramica iz Herte. Znam da je bio pozivan jednom ili dvaput i poslije toga nista. Sumnjam da dijete nema kvaliteta, ali otom potom...
Ramic je 2000. godiste a ovomi su 2001.
Onda je ok, ja sam sve vrijeme mislio da je on 2001. godiste. :)
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 29 mar 2017, 19:53

sajo10 je napisao/la:

Ko bi mogao zamjeniti Tonija?

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 29 mar 2017, 19:56

Ajdin Hasić iz Dinama trenutno najveci potencijal u njihovoj omladinskoj školi!
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 16 gostiju.