U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Unknown2
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la Unknown2 » 29 mar 2017, 20:10

Ima mozda neko slike od Krsica ( Zeljo), Perkovica ( Siroki), Zilica ( Zeljo) i Omerovica ( Tuzla) treba mi da stavim na TM.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 mar 2017, 20:12

Kapitano je napisao/la:Sadiku za SC: Dobijam ponude da igram za Kosovo i Albaniju, ali potpuno sam vjeran BiH
“Stalno zovu ljudi iz njihovih fudbalskih saveza, čak i preko društvenih mreža pokušavaju stupiti u kontakt sa mnom. Raspituju se o mom porijeklu i pitaju da li bih igrao za reprezentacije Kosova ili Albanije, ali uvijek im isto odgovorim. Ljubazno se zahvalim na pozivu i kažem da igram za Bosnu i Hercegovinu, vjeran sam u potpunosti svojoj reprezentaciji”, naglašava Sadiku.
sc sport. ba/rijad-sadiku-za-sc-dobijam-ponude-da-igram-za-kosovo-i-albaniju-ali-potpuno-sam-vjeran-bih/
:tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 29 mar 2017, 20:30

Wandelanoite je napisao/la:Ajdin Hasić iz Dinama trenutno najveci potencijal u njihovoj omladinskoj školi!
Je li to onaj mali iz Banovica? Ja se sjecam da sam podavno gledao nekog Ajdina iz Banovica i znam da je poslije otisao u Dinamo. Dijete je tad bilo nevjerovatno i debelo se isticao u odnosu na ostale.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 29 mar 2017, 20:32

Koliko ima godina?

Inace, zna li neko kakav je ovaj Vedad Radonja u Dinamu?
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 29 mar 2017, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 29 mar 2017, 20:37

kobe24 je napisao/la:
Wandelanoite je napisao/la:Ajdin Hasić iz Dinama trenutno najveci potencijal u njihovoj omladinskoj školi!
Je li to onaj mali iz Banovica? Ja se sjecam da sam podavno gledao nekog Ajdina iz Banovica i znam da je poslije otisao u Dinamo. Dijete je tad bilo nevjerovatno i debelo se isticao u odnosu na ostale.
Jeste taj, 01' godiste al' igra za 00' kadete i tu je najbolji.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 mar 2017, 20:53

Jel fakat ovaj mali Varesanovic u Liverpoolu ili je uobicajna patka?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 29 mar 2017, 20:55

Cartman je napisao/la:Jel fakat ovaj mali Varesanovic u Liverpoolu ili je uobicajna patka?
jeste mislim da ima 2 3 godine cak, ide svaka 2 do 3 mjeseca tamo i provodi 2 - 3 sedmice u njihovim kampovima...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 29 mar 2017, 20:59

Cartman je napisao/la:Jel fakat ovaj mali Varesanovic u Liverpoolu ili je uobicajna patka?
Koliko znam treba ici kada napuni 16 godina, znaci u Maju, jos uvijek je u FKSu.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 29 mar 2017, 21:04

Wandelanoite je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:
Jel igra za nas, ili ga je Maminjo kaparisao?
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 mar 2017, 21:05

Tracy3McGrady je napisao/la:
Wandelanoite je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:
Pa sad dobio poziv za nasu U16.

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 29 mar 2017, 21:05

Ja se ovog malog sjecam sa Gothia Cupa u Geteborgu... igrao je u generaciji 96-97 i to je bilo prije 9 godina (i mi stariji 91-92 generacija smo isli sa njima)... on onako kao mrvica naspram njih, sto je i logicno s obzirom da nije imao mislim ni 6 godina... i mali je sve kupio, i nas i gledaoce kako je driblao za njega gorostase (iako su oni imali 13-14 godina), i kako ih je na usta bacao... i onda dolazio do gola ali nije imao snage za neki jaci sut... i opet uprkos tome dao je mislim cak 3 gola... ili cak i vise na 6 utakmica koliko su oni odigrali... dosli do cetvrtfinala (ispali od kopenhagena na penale)... vec tada se vidjelo da je brutalan talenat... i momak sa rijetko vidjenom tehnikom... i buraz mak mu je igrao u toj generaciji (njegovo godiste je 98)... i on je dobar ali ni blizu kao mali dal...
Tad ih je u svedskoj vodio njegov dedo fazlagic, proslavljeni igrac sarajeva... inace punac od mirze varesanovica...

Ne znam kakav je sad ali tada je sjelovalo da mu nebo granica...

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: RE: Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la Tracy3McGrady » 29 mar 2017, 21:09

Cartman je napisao/la:
Tracy3McGrady je napisao/la:
Wandelanoite je napisao/la: Jeste taj, 01' godiste al' igra za 00' kadete i tu je najbolji.
Pa sad dobio poziv za nasu U16.
Halali, nisam vidio da je opet neki spisak izašao kad smo tek završili kvalifikacije. Vidjet ćemo šta će biti. Hvala u svakom slučaju
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 mar 2017, 21:09

Kompromis je napisao/la:
Ja se ovog malog sjecam sa Gothia Cupa u Geteborgu... igrao je u generaciji 96-97 i to je bilo prije 9 godina (i mi stariji 91-92 generacija smo isli sa njima)... on onako kao mrvica naspram njih, sto je i logicno s obzirom da nije imao mislim ni 6 godina... i mali je sve kupio, i nas i gledaoce kako je driblao za njega gorostase (iako su oni imali 13-14 godina), i kako ih je na usta bacao... i onda dolazio do gola ali nije imao snage za neki jaci sut... i opet uprkos tome dao je mislim cak 3 gola... ili cak i vise na 6 utakmica koliko su oni odigrali... dosli do cetvrtfinala (ispali od kopenhagena na penale)... vec tada se vidjelo da je brutalan talenat... i momak sa rijetko vidjenom tehnikom... i buraz mak mu je igrao u toj generaciji (njegovo godiste je 98)... i on je dobar ali ni blizu kao mali dal...
Tad ih je u svedskoj vodio njegov dedo fazlagic, proslavljeni igrac sarajeva... inace punac od mirze varesanovica...

Ne znam kakav je sad ali tada je sjelovalo da mu nebo granica...
Fino, fino. Hvala na odgovorima momci. :thumbup:

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 29 mar 2017, 23:40

Vucevich je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:
BSBosna je napisao/la:Kadetska reprezentacija je bila rangirana na 34. mjestu u Evropi u ljeto 2011. godine kada je Sakib dosao na klupi pa je sad rangirana na 14. mjestu za naredni ciklus.

Juniorska reprezentacija je bila rangirana na 33. mjestu u Evropi u ljeto 2011. godine kada je Toni dosao na klupi pa je sad rangirana na 32. mjestu za naredni ciklus.

Znaci veliki napredak za kadete sa Sakibom kao trenerom ali nikakav uopste nikakav napredak za juniorima sa Tonijem. I opet neki zele staviti Sakiba na istom nivou kao Tonija i Darka. Bezmislica.
Kadetska selekcija je se nalazila u prvoj jakosnoj grupi za kvalifikacije na jesen (gen 2001), dok je juniorska reprezentacija u trecoj jakosnoj grupi bila. Jednostavno Toni mora se otjerati. Ne interesujeme vise ni ko ce ga nasljediti ali on nemoze vise sansi dobiti. I prije nego sto se neki navijas Sirokog nadoveze na ovo i meni pocne pametovati, shvatite da me ne interesuje ko je i odake, vec kakve rezultate pruza. Macka ima 9 zivota, ali je ona mala maca za Tonija... Nisam ljubitelj Sakiba zbog mnogih razloga ali rezultat je tu i ne moze se zazmiriti. Dva uzastopna prvenstva i maksimalno iskoristena prilika otkad je U17 Euro prosiren i dvije ekipe idu dalje. Naravno da je Sakibu bio dosta laksi posao nego Toniju gdje samo pobjednik ide dalje, ali tako je kako je..
Ko bi mogao zamjeniti Tonija?
Slaven Musa

High

Post Postao/la High » 30 mar 2017, 10:55

brig je napisao/la:
Wandelanoite je napisao/la:Karačiću govedo jedno kako gura Hrvate svoje jedino ovaj Nikić moze biti među 18, a ova dva iz Širokog i Cavar iz Zrinjskog ne bi ni u Andori igrali. Evo par momaka koji su izmislili fudbal za neke na spisku.

Vladan Kovačević i Valentino Jovic oba golmana svemirski brodovi za Markovića i Zlomislica.

Nikola Gavrić ne znam je li se oporavio ako jest onda mora biti na spisku i u prvih 11 stoper Augsburga.

Stefan Kovač smijesno je kakvi su krelci na spisku, a najveći talenat Crvene Zvezde nije. Momak je bio kapiten Srbije U17 i presao kod nas i prosle godine uz Hadzica najbolji igrac nase kadetske repke. Strašan igrac koji je morao biti tu.

Nedim Hadzic najveći bh.talenat trenutno, prvi strijelac juniorske Premijer lige kada skauti jedne Benfice "svrsavaju" na njega onda se zna koliko je sati.

Jos tu ima momaka o kojima se moze diskutovati, ali ovo sto govedar radi nema smisla.
High je napisao/la:Karačić je lojava i vonjava seljačina. Sjeme mu se zatrlo.
Da citiram samo ovu dvojicu ****

Nisam gledao ali koliko citam Nikić dobar, Milicevic odlican, Ćavar dao drugi gol. Markovic perfektan na golu
Ekipa i Toni dobili moćnu Francusku 2-0

Poserem vam se na misljenje, strucnjaci
Ne javljate se od pobjede supljaci
Poselamio te Karačić, oportundžijo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 30 mar 2017, 11:18

High je napisao/la: Poselamio te Karačić, oportundžijo.
Sta je problem? Strucnjak! Opet se javljas kad su ispali, kad nisu uspjeli..veliki navijaci koji se ugl javljaju da pljuju nakon bitke.

Sta je problem u Karačiću sad? Jel on kriv za poraze samo, a djeca zasluzna kad se pobjedi? Di si bio kad su Francuze dobili?? Sad kad nisu uspjeli dosli srat ovdje

Boli me k .. Za Karačića oće li bit ili neće izbornik al si smijesan ti i takvi koji pametujete i blebećete bezveze. Sve trener do trenera
Zadnja izmjena: brig, dana/u 30 mar 2017, 11:20, ukupno mijenjano 1 put.

High

Post Postao/la High » 30 mar 2017, 11:20

brig je napisao/la:
Sta je problem? Strucnjak! Opet se javljas kad su ispali, kad nisu uspjeli..veliki navijaci koji se ugl javljaju da pljuju nakon bitke.

Sta je problem u Karačiću sad? Jel on kriv za poraze samo, a djeca zasluzna kad se pobjedi? Di si bio kad su Francuze dobili?? Sad kad nisu uspjeli dosli srat ovdje

Boli me k .. Za Karačića oće li bit ili neće izbornik al si smijesan ti i takvi koji pametujete i blebećete bezveze. Sve trener do trenera
Pusti nas da pratimo svoju reprezentaciju. :bih:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 30 mar 2017, 11:25

brig je napisao/la:

To je generalno problem naseg drustva, da pljujemo na uspjehe i radujemo se neuspjehu cim je umjesana persona druge nacionalnosti. I onda kad napises nesto etiketiran si kao hrvat koji brani Karacica i koji nema pravo da pise o repki BiH. Klasika, na koju se opustis i uzivas dok se drugi truju nacionalizmom. ;)
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 mar 2017, 13:51

Beduin je napisao/la:
brig je napisao/la:

To je generalno problem naseg drustva, da pljujemo na uspjehe i radujemo se neuspjehu cim je umjesana persona druge nacionalnosti. I onda kad napises nesto etiketiran si kao hrvat koji brani Karacica i koji nema pravo da pise o repki BiH. Klasika, na koju se opustis i uzivas dok se drugi truju nacionalizmom. ;)
Mogao bi reci i na drugi nacin. Problem u BiH drustvu je da se nekompetencija brani od pojedinaca samo ako je nekompetentni lik (trener ili igrac ....) dio njegovog nacionalnog, klubskog , gradskog ili inog tora.
Vrlo se malo nas ovdje raduje neuspjehu bilo kojeg trenera ili reprezentativca BiH koje got on religije, narodnosti ili boje koze bio. Safet Susic je popasao vise ruznih rijeci od Karacica npr. a covjek se koliko got los bio plasirao na SP. Karacic bi trebao konacno biti zamjenjen jer se vise ne mogu tolerirati neuspjesi i on mora bit kaznjen za njih. Znajuci stanje u savezu i nacionalni kljuc koji tu obitava neka Hrvati posalju nekog boljeg kandidata i svaki ce im navijac biti zahvalan za to. Nisam primjetio da trenera mladih kosarkasa Pandzu bilo tko kritizira radi njegovog nacionalnog backgrounda. Ja bih rado vidio Musu umjest Karacica.

edinedin1
Kontakt:

Post Postao/la edinedin1 » 30 mar 2017, 14:34

Koji savez je ozbiljn a placa selektore kadetske i juniorske selekcije po 800 KM time zavrsava sva nasa prica, Sakibu treba spomenik dignuti za ovo sto je uradio
Opstanak moramo izboriti

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.