Prvi direktno, osam drugoplasiranih u baraž, a najgora drugoplasirana ispada.solinas je napisao/la:Samo prvi ide direktno ili i najbolja drugoplasirana. ..A ostali u baraz. ..
SP Kvalifikacije - Grupa H
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: SP Kvalifikacije - Grupa H
Voli te tvoje Sarajevo.
Do kraja kvalfikacija igramo jos pet utakmica, od cega su tri 100% historijske. U te historijske naravno spada ova naredna sa Grckom, kao i utakmica sa Belgijom, te na kraju i utakmica sa Estonijom u gostima da se ovjeri odlazak na SP. Pored ove tri utakmice, ostaje nam utakmica na Kipru, koja i nije bas historijska ali je jako jako opasnaRaonffa je napisao/la:Zaboravio si napisati da igramo u Zenici historijsku sa Belgijom, molim lijepo
Prvi ne mozemo biti da sve dobijemo, jer smo popili 4 gola u Belgiji, sto je nemoguce dostici, a i 12 golova nam Belgija bjezi.
Prestati pricati o nekom direktnom plasmanu i bespotrebno praviti pritisak na Mesu i igrace. Direktan plasman smo izgubili u nadoknadi u Grckoj. Sad bi sve drugacije bilo da smo bili prisebni onih zadnjih 5 minuta.
Znaci cilj je baraz, a ako se desi neko cudo da Belgija kiksa, u sta ne vjerujem, dobro je i doslo.
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma kakvi, Estonija je nasa stara musterija. Oni bi u toj utakmici uigravali ekipu za EP, a mi bi ih punili.Unofficialpage je napisao/la:Ja vjerujem da možemo do prve pozicije, ove najteže u Zenici igramo, potući se pa šta bude. Ali strah me scenarija da sve do Estonije uzmemo i Belgija - Grčka svoj međusobni meč odigraju neriješeno a mi onda protiv Estonije 0-0 odigramo.
Ma belaj je sto mi svaku bitnu a narocito kljucnu utakmicu nekog ciklusa nazivamo historijskom..AnelZ je napisao/la:Meni iskreno nijedna kvalifikaciona za SP vise nije historijska. Za EP moze biti jer na njemu jos nismo igrali.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Bosna i Hercegovina - Grčka
Estonija - Belgija
Gibraltar - Kipar
Znači tučemo Grke i čekamo X Belgije
FC Grizzlies
- BoixosNois1899
- Kontakt:
FC Grizzlies
- BoixosNois1899
- Kontakt:
FC Grizzlies
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
I mi i grci igramo s Belgijom kuci. Ako oni uzmu bod mi moramo 3, ako izgube dobar i bod ako nabijemo gol razliku na Gibraltaru. Mislim da grci prije nas igraju s Belgijom.BoixosNois1899 je napisao/la:Kakve su sad kalkulacije? Imal šanse, nema li?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mi trebamo odigrati ove tri tekme rutinski, kao sto znamo s levatima, pa se spremati za Belgiju, do tada ce Grci kiksati barem jednom.
Mesi je krajnje vrijeme da napravi taj iskorak ili mu je noga , a nasima SP na televiziji.
Tako nekako.DrFilgud je napisao/la:Ljudi idemo dalje, ako cemo pravo mi jos nijednom nismo stvarno kiksali u ovim kvalifikacijama. Mozda nismo osvojili sto smo prizeljkivali,ali za svakog na dunjaluku , osim za navijace BiH, poraz u Beriselu je ocekivan i realan, kao i dva remija sa Grcima. Ono sto nas handri je kiks Belgije sa Grcima u Briselu i taj jedan poen koji moze presuditi.
Mi trebamo odigrati ove tri tekme rutinski, kao sto znamo s levatima, pa se spremati za Belgiju, do tada ce Grci kiksati barem jednom.
Mesi je krajnje vrijeme da napravi taj iskorak ili mu je noga , a nasima SP na televiziji.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Zao mi je sto ovo pisem u ovakvom trenuku, ali to je realno...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Koje će ono SP prvenstvo imati 48 ekipa? Tome se treba okrenuti.SlevinKelevra je napisao/la:Treba se lagano okrenuti Euru 2020. Realno sagledati ko ima sanse zaigrati u tim kvalama, i te igrace polako uvoditi u sistem, a od nekih se i definitivno oprostiti.
Nece Europa puno dobiti time. To je vise za ove africke i azijske zemlje.Donnie Darko je napisao/la:Koje će ono SP prvenstvo imati 48 ekipa? Tome se treba okrenuti.SlevinKelevra je napisao/la:Treba se lagano okrenuti Euru 2020. Realno sagledati ko ima sanse zaigrati u tim kvalama, i te igrace polako uvoditi u sistem, a od nekih se i definitivno oprostiti.
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: 313, ANamelessGhoul, Anoniman, ArtemisFowl, Balorda, bavariapivo, Beduin, boki86, CudanLik, Cwirek, denza, DjaniTarik, enobarca, ErosViverosViv, feniksptica, Ferroviere1987, General505, Google Adsense [Bot], hansbosna, HariTz, harko35, head88, hujdur007, IgmanskiVukovi, Imamkarbarum, invincible1921, inzomni, jasmin10, JimmyPage, karajlo, Kaunas, lakilone, Lavcina, legendarnadruga, Lekqqq1921, LenyYoro15, Maestro^^, meecko, Meshko91, Micron, miguelramos, mirza_it, MostarNeretva, Muumii, Napapijri, napapijri1987, nerkolfc, NEZALAGANJE, Objektivac, Pensioner26, PingoFTW, rishovski, SanaBosna, Saurman, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, Sveti, THEC, Tihi, Truba1905burazeru, unavita, USB, Venom, VolimBiH96, Wilshere10, Zagor, zaostrog, Zglavkar, zikerrz21 i 526 gostiju.