Prvi direktno, osam drugoplasiranih u baraž, a najgora drugoplasirana ispada.solinas je napisao/la:Samo prvi ide direktno ili i najbolja drugoplasirana. ..A ostali u baraz. ..
SP Kvalifikacije - Grupa H
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: SP Kvalifikacije - Grupa H
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Realno nema šanse da ćemo biti najloši drugoplasirani... pogledajte ostale grupe - Crna Gora, Sjeverna Irska, Island, Vels
Do kraja kvalfikacija igramo jos pet utakmica, od cega su tri 100% historijske. U te historijske naravno spada ova naredna sa Grckom, kao i utakmica sa Belgijom, te na kraju i utakmica sa Estonijom u gostima da se ovjeri odlazak na SP. Pored ove tri utakmice, ostaje nam utakmica na Kipru, koja i nije bas historijska ali je jako jako opasnaRaonffa je napisao/la:Zaboravio si napisati da igramo u Zenici historijsku sa Belgijom, molim lijepo

Samo je jedna historijska, a to je ova u Zenici protiv Grcke. Ta utakmica ce odrediti sve. Ako dobijemo uzimamo baraz, ako izgubimo ili igramo remi oprastamo se od prvenstva.
Prvi ne mozemo biti da sve dobijemo, jer smo popili 4 gola u Belgiji, sto je nemoguce dostici, a i 12 golova nam Belgija bjezi.
Prestati pricati o nekom direktnom plasmanu i bespotrebno praviti pritisak na Mesu i igrace. Direktan plasman smo izgubili u nadoknadi u Grckoj. Sad bi sve drugacije bilo da smo bili prisebni onih zadnjih 5 minuta.
Znaci cilj je baraz, a ako se desi neko cudo da Belgija kiksa, u sta ne vjerujem, dobro je i doslo.
Prvi ne mozemo biti da sve dobijemo, jer smo popili 4 gola u Belgiji, sto je nemoguce dostici, a i 12 golova nam Belgija bjezi.
Prestati pricati o nekom direktnom plasmanu i bespotrebno praviti pritisak na Mesu i igrace. Direktan plasman smo izgubili u nadoknadi u Grckoj. Sad bi sve drugacije bilo da smo bili prisebni onih zadnjih 5 minuta.
Znaci cilj je baraz, a ako se desi neko cudo da Belgija kiksa, u sta ne vjerujem, dobro je i doslo.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja vjerujem da možemo do prve pozicije, ove najteže u Zenici igramo, potući se pa šta bude. Ali strah me scenarija da sve do Estonije uzmemo i Belgija - Grčka svoj međusobni meč odigraju neriješeno a mi onda protiv Estonije 0-0 odigramo. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma kakvi, Estonija je nasa stara musterija. Oni bi u toj utakmici uigravali ekipu za EP, a mi bi ih punili.Unofficialpage je napisao/la:Ja vjerujem da možemo do prve pozicije, ove najteže u Zenici igramo, potući se pa šta bude. Ali strah me scenarija da sve do Estonije uzmemo i Belgija - Grčka svoj međusobni meč odigraju neriješeno a mi onda protiv Estonije 0-0 odigramo.

Meni iskreno nijedna kvalifikaciona za SP vise nije historijska. Za EP moze biti jer na njemu jos nismo igrali.
Ma belaj je sto mi svaku bitnu a narocito kljucnu utakmicu nekog ciklusa nazivamo historijskom..AnelZ je napisao/la:Meni iskreno nijedna kvalifikaciona za SP vise nije historijska. Za EP moze biti jer na njemu jos nismo igrali.

- BoixosNois1899
- Kontakt:
6. kolo (9.6.2017.)
Bosna i Hercegovina - Grčka
Estonija - Belgija
Gibraltar - Kipar
Znači tučemo Grke i čekamo X Belgije
Bosna i Hercegovina - Grčka
Estonija - Belgija
Gibraltar - Kipar
Znači tučemo Grke i čekamo X Belgije

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Belgija je večeras u prijateljskoj utakmici protiv Češke Republike slavila sa 2:1. Strijelci su bili Batshuayi i Fellaini.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kakve su sad kalkulacije? Imal šanse, nema li?
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Forumski puk - ''Uvijek treba ciljati na prvo mjesto.''

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
I mi i grci igramo s Belgijom kuci. Ako oni uzmu bod mi moramo 3, ako izgube dobar i bod ako nabijemo gol razliku na Gibraltaru. Mislim da grci prije nas igraju s Belgijom.BoixosNois1899 je napisao/la:Kakve su sad kalkulacije? Imal šanse, nema li?
Nad tobom sunce najljepše sja
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zavisimo do crnaca iz Afrike koji igraju za Belgiju i mrsko im je zivit. Odmah znas da nema od toga nista.
Ljudi idemo dalje, ako cemo pravo mi jos nijednom nismo stvarno kiksali u ovim kvalifikacijama. Mozda nismo osvojili sto smo prizeljkivali,ali za svakog na dunjaluku , osim za navijace BiH, poraz u Beriselu je ocekivan i realan, kao i dva remija sa Grcima. Ono sto nas handri je kiks Belgije sa Grcima u Briselu i taj jedan poen koji moze presuditi.
Mi trebamo odigrati ove tri tekme rutinski, kao sto znamo s levatima, pa se spremati za Belgiju, do tada ce Grci kiksati barem jednom.
Mesi je krajnje vrijeme da napravi taj iskorak ili mu je noga , a nasima SP na televiziji.
Mi trebamo odigrati ove tri tekme rutinski, kao sto znamo s levatima, pa se spremati za Belgiju, do tada ce Grci kiksati barem jednom.
Mesi je krajnje vrijeme da napravi taj iskorak ili mu je noga , a nasima SP na televiziji.

Tako nekako.DrFilgud je napisao/la:Ljudi idemo dalje, ako cemo pravo mi jos nijednom nismo stvarno kiksali u ovim kvalifikacijama. Mozda nismo osvojili sto smo prizeljkivali,ali za svakog na dunjaluku , osim za navijace BiH, poraz u Beriselu je ocekivan i realan, kao i dva remija sa Grcima. Ono sto nas handri je kiks Belgije sa Grcima u Briselu i taj jedan poen koji moze presuditi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
I da smo sinoć dobili opet bi morali osluškivati rezultat iz utakmice Grčka - Belgija i tad bi nam igrala ta pobjeda Belgije skoro jednako kao i sada, samo sto bi u tom slucaju mi mogli i popusiti od Belgijanaca bez nekog rizika, a ovako i uz njihovu pobjedu moramo uzeti taj remi kojeg su i Grci uzeli. Nije situacija toliko losa koliko je nas selektor.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Treba se lagano okrenuti Euru 2020. Realno sagledati ko ima sanse zaigrati u tim kvalama, i te igrace polako uvoditi u sistem, a od nekih se i definitivno oprostiti.
Zao mi je sto ovo pisem u ovakvom trenuku, ali to je realno...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Koje će ono SP prvenstvo imati 48 ekipa? Tome se treba okrenuti.SlevinKelevra je napisao/la:Treba se lagano okrenuti Euru 2020. Realno sagledati ko ima sanse zaigrati u tim kvalama, i te igrace polako uvoditi u sistem, a od nekih se i definitivno oprostiti.
Nece Europa puno dobiti time. To je vise za ove africke i azijske zemlje.Donnie Darko je napisao/la:Koje će ono SP prvenstvo imati 48 ekipa? Tome se treba okrenuti.SlevinKelevra je napisao/la:Treba se lagano okrenuti Euru 2020. Realno sagledati ko ima sanse zaigrati u tim kvalama, i te igrace polako uvoditi u sistem, a od nekih se i definitivno oprostiti.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.