Hm, imate još jednog koji je bolji od Guardiole(iako ja Pepa više cijenim te mi je mnogo draži),a to je Mourinho. Ramos je meni najbolji odbrambeni igrač jer može igrati na poziciji stopera i desnog beka, tako da...Brnjoo je napisao/la:NE kazem ja to. Naprotiv, ja sam uvijek govorio Messi je bolji od Ronalda i od svih igraca Reala, Xavi Hernandez takodjer. Savrseni igraci, savrsena momcad.
Samo ne volim kad kazu da je Dani Alves bolji od Sergia Ramosa. Bolji ste na svakom dijelu terena osim na golmanskoj i poziciji desnog beka
Casillas je bolji od Valdeza(iako je Victor dosta napredovao).
Ronaldo može igrati u svakoj ekipi na svijetu, tako da bi se za njega našlo mjesta i u Barci.
E sad, kada je komparacija Gutija i Xavija u pitanju, ne mogu biti objektivan(ne volim Gutija zbog njegove prgave naravi). No, Real od Zidanea nije imao boljeg veznog igrača, tako da i to puno govori. Ako je iko znao razigrati napadače, onda je to on. Činjenica je da su njegovi pasovi nešto rjeđi, te što je on JEDINI koji može proigrati napadače, pa stoga možda pojedinci misle da ima bolji pas od Xavija. Ali, nesumnjivo je da je Guti kvalitet i igrač kojeg nema ko naslijediti u Realu.