Ronadlo naravno moze igrat gdje hoce i koju god poziciju hoce
Mou je veliki trener i on ce posloziti kockice i onda cemo geldati pravi onaj krvavi okrsaj Titana
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Kako me iznenadi ta vijest.Interista di cuore je napisao/la:evo Bronzetti izjavio da ce Carvalho u Real...ne znam kolko je istina,al kako on kaze sutra bi mozda moglo bit zvanicno...
Ne potcjenujem ja Real Madrid. Oni su suvise losa momcad da bi ih poredio sa Barcelonom. Pokazatelj su brojne ove godine...Andres je napisao/la:Vidi priajtelju ! Real ima najboljeg golmana po meni svih vremena jer taj covjek je izrdo , Kada igramo protiv vas jednostavno sa 2 metra da sutas neznas mozes li mu gola dat ! S. Ramos je meni najdrazi igrac Reala i uz spomenutog i Ronalda sigurno najbolji igrac + Pipita ! Mislim Ramos je meni najbolji bek svijeta , nebitno koja strana jer covjek ima nevjerovatne sposobnosti cak da igra i napdaca i naravno krilo koje i igra cesto !
Ronadlo naravno moze igrat gdje hoce i koju god poziciju hoceMislim da malo precjenjujes Barcu a podcjenjujes Madrid ! Real cak sta vise igracki nema po meni nimalo slabiju ekipu ! I kad smo vec tu Xabi Alonso je bolji i kvalitetniji igrac od Busquetsa
![]()
Mou je veliki trener i on ce posloziti kockice i onda cemo geldati pravi onaj krvavi okrsaj Titana
I sta mislis hoce li biti u paru sa Pepeom ili sa Albiolom? Ili cak GarayomBrnjoo je napisao/la: Drago mi je zbog Carvalha. Iskusan i takav nam je nedostajao. Bravo za Mourinha jer je on glavni akter ovog transfera!
Samo reci sta zelis, slat cu ja Mou opet mailBrnjoo je napisao/la:Pa ima i na Realovoj sluzbenoj stranici da je on nas novi igrac!
I da, zelim ga sa Pepeom, eventualno sa Garayom na pozicija stopera, ali ja nisam Mourinho
Javi Portillo_BooS_ je napisao/la:Mora napadač duga je sezona, ne može se sa dva klasična špica gurat čitava nikako !
Mora imat neko na klupi da sjedi, džoker !
Ruku na srce, i bile su sulude ideje. Najprije da dovede Milera, pa vrati Portilla, a sad ko da me je cuo pa doveo Carvalha xDBrnjoo je napisao/la:@ Darko - Jel te ikako poslusao dosad hahahah
...
Leon je klasicno krilo, ali bas klasicno i ne moze nikako igrati napadaca, nesto kao Capel ili Navas...Andres je napisao/la:Pedro Leon mislim da moze igrati napdaca , jer on je tu da mjenja krila i napadace ! Isuvise dobar momak , Ronadlo moze i beka igrat tako da mislim da nije potrebno , jer ima i Real mladica koje ce vjerovatno Mou pocet malo ubacivati !
btw: sta je sa VDV . idel il ostaje ???? Za njega mjesta sigurno nema pa cak sada ni na klupi mada kako je Kaka povrijedzen mogao bi proigrati !
ma ja njega ne kontam ali on bi pod palicom Mou-a mogao igrati , Mo voli te uspavane igrace sa mocnim sutem , igrac tipa Sneidera kakovog je on rodio mogao bi biti VDV u RealuPortillo je napisao/la:Leon je klasicno krilo, ali bas klasicno i ne moze nikako igrati napadaca, nesto kao Capel ili Navas...Andres je napisao/la:Pedro Leon mislim da moze igrati napdaca , jer on je tu da mjenja krila i napadace ! Isuvise dobar momak , Ronadlo moze i beka igrat tako da mislim da nije potrebno , jer ima i Real mladica koje ce vjerovatno Mou pocet malo ubacivati !
btw: sta je sa VDV . idel il ostaje ???? Za njega mjesta sigurno nema pa cak sada ni na klupi mada kako je Kaka povrijedzen mogao bi proigrati !
Sto se tice VDV-a, nije da ti kontritam ili nesto takoal', bit ce kao i obicno, prije sezone VDV-a niko ne **** ni 3%, a na kraju VDV u prvoj postavi
Ma on je tu da igra krilo i nista vise. Odlican je bio, nas najbolji igrac od ovih sto su dovedeni i koji su igrali u predsezoni. Canales bi mogao zaigrati u prvom sastavu, a i Leon. Ne vjerujem da za Di Mariu ima mjesto u prvom sastavu. To sam jos prije 3-4 sedmice rekao. Ispostavilo se da imam pravo i da ce slabo igrati, sto je zasad i bio slucaj.Andres je napisao/la:Pedro Leon mislim da moze igrati napdaca , jer on je tu da mjenja krila i napadace ! Isuvise dobar momak , Ronadlo moze i beka igrat tako da mislim da nije potrebno , jer ima i Real mladica koje ce vjerovatno Mou pocet malo ubacivati !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.