Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Beko
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la Beko » 31 mar 2017, 09:02

:lol: :lol: :lol:

Neko izpitiva na Forumu Portlanda, inace na Facebooku, znacenje Rip City-a, hahahaha, da nije neko odavde?

Najdrazi su mi oni poeni bili, 1na1 protiv Nene-ja kod 105-105. Ima Juka te clutch igre u sebi. I to je nesto, s cim se radjas i ne mozes nauciti. :clap: :clap: :bow: :bow: :bih: :bih:
dobre guzove ima Belma

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 31 mar 2017, 09:13

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 31 mar 2017, 09:14

Pijem kafu jutarnju i gledam zakucavanja majstora :kafa:
Sta reci nastavi samo tako lave svaka ti dala!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 31 mar 2017, 09:23

https://www.blazersland.com/ballin-like ... -rap-song/

Envoyé de mon SM-G925F en utilisant Tapatalk
Anfernee "Penny" Hardaway #1

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 31 mar 2017, 09:31

Bassha je napisao/la:slika
Chini jel radi tebi ovo :P

Bravo Juka zvijeri, Nurkicfever opasno drma rip city :bih:
Nad tobom sunce najljepše sja

Ramirez5
Kontakt:

Post Postao/la Ramirez5 » 31 mar 2017, 09:39

Za mjesec dana od klupe u doigravanje.. Ma bravo Juksone..

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 31 mar 2017, 09:58

Ma bravo majstore, jos jedna vise nego dobra utakmica Nurka. Vrlo vazna pobjeda za Portland.
Rezultat je trend, ideal je vječan!

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 31 mar 2017, 10:02

Ako je ko gledao Portland vs Milw jel bilo pozdrava Nurkica i Mirze ?

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 31 mar 2017, 10:13

HeraklitMracni je napisao/la:Ako je ko gledao Portland vs Milw jel bilo pozdrava Nurkica i Mirze ?
Ma sigurno da jeste, pa izadju oni na teren pa se onda zagrijavaju itd, ali nije se vidjelo koliko ja znam u prijenosu.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

save
Kontakt:

Post Postao/la save » 31 mar 2017, 10:21

Dobar je Juka, bit će to dobro za jedno 10-tak godina kad izbaci Živinice iz sebe i kad se malo steše

Ramirez5
Kontakt:

Post Postao/la Ramirez5 » 31 mar 2017, 10:25

save je napisao/la:Dobar je Juka, bit će to dobro za jedno 10-tak godina kad izbaci Živinice iz sebe i kad se malo steše
Kako je krenuo izgleda da bi ako Bog da mogao biti najbolji balkanac u NBA.

karajlo
Kontakt:

Post Postao/la karajlo » 31 mar 2017, 10:28

Ramirez5 je napisao/la:
ikad....od ovih trenutnih je vec najbolji :stop:

Ramirez5
Kontakt:

Post Postao/la Ramirez5 » 31 mar 2017, 10:37

karajlo je napisao/la:
Ramirez5 je napisao/la:
ikad....od ovih trenutnih je vec najbolji :stop:
Ma oprezan sam jer možda se SAVE neće složiti. Da je dobar, dobar je...

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 31 mar 2017, 10:59

save je napisao/la:Dobar je Juka, bit će to dobro za jedno 10-tak godina kad izbaci Živinice iz sebe i kad se malo steše
A zašto bi izbacivao Živinice iz sebe?

Covjek se ne stidi sebe ni svojih ni toga ko je i odakle je. Nema problema sa indetitetom.
Sad ako je tebi to negativno sta ces nismo svi isti.

A druga stvar ovakav kakav jest, izurinirao je "navodno" najboljeg visokog balkana.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 31 mar 2017, 11:03

Polako protivnici počinju izbjegavati igru na kos i reket.kad je momčina u igri :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 31 mar 2017, 11:07

Jarane, ti si bas uhvatio i ne prestajes. S.eres li, s.eres.

Ima Juka svojih bubica, o tome sam ja pisao ranije (naravno, onako kako to ja vidim), ali je, barem meni, ocigledan njegov napredak i na tom planu. Postavljam sebe u poziciju sa nekih 15-16 godina, treniram kosarku, idem u skolu... dobre predispozicije da uspijem, a ovamo realnost koja kaze da zivim u Bosni i Hercegovini. Sigurno lutas, da li nastaviti sa skolom (a rijetko kome od nas se u tom periodu uci), ili dopustiti sebi da sanjas o nekoj zavidnoj karijeri u kosarci.

Dok se sve to vrti po glavi, desava se BUM i Nurkic iz jedne male opstine ide u tako veliki grad kao sto je Zagreb. Ubrzo nakon toga i preko bare, nadmetati se sa najboljim, najjacim na svijetu. Nije imao vremena ni da sazrije, odraste, smiri te neke djecacke, pubertetlijske hormone. Meni iz ove perspektive (kada sebe zamislim umjesto njega) djeluje da bih sasvim mirno posmatrao sve to, ali Boga mi kada se covjek zamisli kroz sta je on sve prosao..., ko zna. U tom periodu nije bas bilo cesto popularno da se iz ABA lige ide odmah u NBA.

Tebi, ili se on posteno zamjerio (kao da se sjecam da je bilo nekih iz Zivnica koji su pisali protiv njega), ili imas nekih ozbiljnih problema pa konstantno imas potrebu da potezes jednu te istu pricu, konstantno gledas samo negativno. Cak i onda kada to uopste nije u prvom planu. Uzivaj druze u kosarci, a Jusuf ako ti ne odgovara, nemoj ga gledati.

Posto si pisao o Saricu, slazem se apsolutno da je ljudina, i meni jako drag igrac. Ali, kada se trenutno sve objektivno sagleda, njegova perspektiva u NBA tesko da ce se ikada moci izjednaciti sa Nurkicevom (govorim trenutno stanje i ako se sve odvije onako kako je realno ocekivati), tako da ti te izjave 'bit ce to dobro za jedno 10-ak godina' nemaju veze s vezom. Sarica sam samo uzeo kao primjer jer si njega hvalio i isticao, iako je mogao biti bilo koji Balkanac koji ima zapazenu ulogu u NBA.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 31 mar 2017, 11:14

Federer17 je napisao/la:
Tebi, ili se on posteno zamjerio (kao da se sjecam da je bilo nekih iz Zivnica koji su pisali protiv njega), ili imas nekih ozbiljnih problema pa konstantno imas potrebu da potezes jednu te istu pricu, konstantno gledas samo negativno. Cak i onda kada to uopste nije u prvom planu. Uzivaj druze u kosarci, a Jusuf ako ti ne odgovara, nemoj ga gledati.

Posto si pisao o Saricu, slazem se apsolutno da je ljudina, i meni jako drag igrac. Ali, kada se trenutno sve objektivno sagleda, njegova perspektiva u NBA tesko da ce se ikada moci izjednaciti sa Nurkicevom (govorim trenutno stanje i ako se sve odvije onako kako je realno ocekivati), tako da ti te izjave 'bit ce to dobro za jedno 10-ak godina' nemaju veze s vezom. Sarica sam samo uzeo kao primjer jer si njega hvalio i isticao, iako je mogao biti bilo koji Balkanac koji ima zapazenu ulogu u NBA.
mislim da je save bio jedan od najvecih branitelja lika i djela haruna i da je tada najvise pljuvao po juki
a saric (koji mi je OK) je inače zgazio čovjeka i koliko sam čitao po hrvatskim forumima pobjegao sa lica mjesta, ali je to kasnije zataškano, zamislite da je to jusuf kako bi ga ovdje zvali
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 31 mar 2017, 11:51

save stvarno si postao naporan, ides do te mjere da prevazilazi rang onih trolova po nba temama i torres_9 koji toliko sere po Denveru.
Navijam za Denver i logicno da bih volio da svi mladi postanu superstar igraci, ali treba priznati da se Nurkic preporodio odlaskom od Malone-a koji ako ovako nastavi mogli bi dogodine gledati jos koju pricu tipa Nurkic..Ali isto tako neki trebaju prestati da seru po Denveru, kad se zna ko je kriv i da nije bilo tih ljudi po kojima svi ovde seru(osim Malonea da se razumijemo, ima previse svojih bubica nekih), Nurkic je komotno mogao zavrsiti u nekoj ekipi u kojoj bi igrao 10-15 min, jer se za njega i pik prve runde sigurno moglo dobiti vise od igraca kojem istice ugovor...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 31 mar 2017, 13:41

NBA
14 hrs ·
Damian Lillard, C.J. McCollum & Jusuf Nurkić-BosnianBeast23 are the NBA's highest-scoring trio in March!
Portland Trail Blazers in action tonight vs the Houston Rockets, 10:30pm/et on NBA on TNT

I can't get over the fact that Nurkic has forced the NBA to refer to him as "BosnianBeast23".
:lol: :lol:

Bio je i komentar da mu oficijelna fb stranica ima naziv poput xbox nicka :D
Kakvu karizmu ima na terenu i van njega :tokralju:
Nad tobom sunce najljepše sja

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.