Cijena me ne interesuje, svakako ne namjeravam nista kupiti u fan shopu dok god Kantardziceva firma drzi isti.Sarajlijica1946 je napisao/la:Jesi vidio cijene.pasica je napisao/la:Ko je "smislio" ovu "torpedo" foru, da Bog da mu na kucu torpedo udario. Kakvi idioti rade u ovom klubu Boze sacuvaj!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
To nisam znao, a fan shop ovakav kakav jeste mi se svakako ne svida!pasica je napisao/la:Cijena me ne interesuje, svakako ne namjeravam nista kupiti u fan shopu dok god Kantardziceva firma drzi isti.Sarajlijica1946 je napisao/la:Jesi vidio cijene.pasica je napisao/la:Ko je "smislio" ovu "torpedo" foru, da Bog da mu na kucu torpedo udario. Kakvi idioti rade u ovom klubu Boze sacuvaj!
Kako im mislimo dati gol ,ok to je dobro ako cemo igrati iza lopte,mogli bi to proci protiv Zelje,Zrinjskog protiv Slobode i Radnika koji stoje iza lopte tesko.Za Dulju gore u vrhu plus brza krila treba puno prostora da ekipa izadje da igra,ja nevjerujem da Radnik spreman izaci gore visoko sa Kosoricem i Bajicem kao stoperima.mikimaus je napisao/la:Said je u prvoj sutra , napadac je Duljafranklampard8 je napisao/la:Pavlovic, Bekic, Novakovic, Balic, Hodzic, Rustemovic, Saric, Crnkic, Duljevic, Hebibovic, BekicMortemHz je napisao/la:Marko Mihojević, Perica Ivetić, Mersudin Ahmetović - kartoni
Samir Radovac - povrijeđen
Vjerovatno ovako
Bit ce to ocito neka sahovska partija sutra,pa koja ekipa duze izdrzi da ceka ta ce i dobiti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sa Duljevicem svakako ne mozes dati go i da hoces, prije cu ja karati Vesnu Zmijanac. Jedino da Plakalo stavimo na go i tad je upitno!
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Popusti ti mene sa objektivnoscu dok su svi ostali subjektivni. Ja sam samo realan. Ko se smijao **** mi se. Taj je debil.PitarBordo je napisao/la:Haj ne kaki sviju ti. Odmah posle gola na stadionu raja se smijala. Namjerno nenamjerno isto tako važi i za drugi dio tvoje priče. Samo zato što ti navijaš za Sarajevo znači da svima ostalima se ekipe naguzuju a protiv Sarajeva 200%. Milion tih primjera za svaku ekipu u vrhu ima i mojne me sad "ti da si igrao znao bi". I ponovit' ću ti još jednom najbolje bi bilo da prestaneš da čitaš "gurbete". Očigledno da ti štete, evo ja ne čitam i znaš kako sam zdraviji.ultrasegamega je napisao/la:
Popusti me sa subjektivnošću.
I Boga ti nemoj mi vise replicirati.
Zadnja izmjena: ultrasegamega, dana/u 01 apr 2017, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
- kupus army
- Kontakt:
Morteme hocemol ponovo za posjetu opkladu baciti u kartu za derbi ?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Said je u prvoj sutra , napadac je Dulja[/quote]
Kako im mislimo dati gol ,ok to je dobro ako cemo igrati iza lopte,mogli bi to proci protiv Zelje,Zrinjskog protiv Slobode i Radnika koji stoje iza lopte tesko.Za Dulju gore u vrhu plus brza krila treba puno prostora da ekipa izadje da igra,ja nevjerujem da Radnik spreman izaci gore visoko sa Kosoricem i Bajicem kao stoperima.
Bit ce to ocito neka sahovska partija sutra,pa koja ekipa duze izdrzi da ceka ta ce i dobiti.[/quote]
Treba pitati calu kako misli dati gol , dulja nije za napadaca on je igrac koji nezz dati gol i to je svima jasno . Ono sto mozemo ocekivati je trka jer sutra imamo najbrzu ekipu na terenu od pocetka sezone . Nadati se Saidu i njegovom ludilu , i ako mi ne obecava onako ranjen
Kako im mislimo dati gol ,ok to je dobro ako cemo igrati iza lopte,mogli bi to proci protiv Zelje,Zrinjskog protiv Slobode i Radnika koji stoje iza lopte tesko.Za Dulju gore u vrhu plus brza krila treba puno prostora da ekipa izadje da igra,ja nevjerujem da Radnik spreman izaci gore visoko sa Kosoricem i Bajicem kao stoperima.
Bit ce to ocito neka sahovska partija sutra,pa koja ekipa duze izdrzi da ceka ta ce i dobiti.[/quote]
Treba pitati calu kako misli dati gol , dulja nije za napadaca on je igrac koji nezz dati gol i to je svima jasno . Ono sto mozemo ocekivati je trka jer sutra imamo najbrzu ekipu na terenu od pocetka sezone . Nadati se Saidu i njegovom ludilu , i ako mi ne obecava onako ranjen
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
A vala Bekić mi nije nešto bolji i sigurniji strijelac od Dulje.
I sjetim se matere također onom ko je napravio ovu duksu Torpedo. To su sitnice koje raju udaljuju od kluba.
I sjetim se matere također onom ko je napravio ovu duksu Torpedo. To su sitnice koje raju udaljuju od kluba.
SARAJEVO
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Torpedo najjaca dukserica ikad. Kakvi vas kompleksi drmaju?? Pod tim imenom smo osnovani i trebamo se ponositi s time.
- sarajevo46
- Kontakt:
Baš vrh fazon, dio naše historije.pasica je napisao/la:Ko je "smislio" ovu "torpedo" foru, da Bog da mu na kucu torpedo udario. Kakvi idioti rade u ovom klubu Boze sacuvaj!
Kod nas je klub u nekoj vrsti tranzicije. To je ko neka vrsta prelaza i mahale u ozbiljnije okvire. Kod nas to ko inače ide sve teže, sporije i sa velikim preprekama. Još uvijek ima ljudi koji su u i oko kluba koji se žele pitati za sve, vezano za klub, iako imamo vlasnika. To će potrajat. Dobro smo krenuli onda, al mahalski mentalitet pojedinaca nas je košt'o i doveo u ovo stanje. Takvih se moramo riješiti što prije.
Dosta raje je nervozno dešavanjima sa stanjem u i oko kluba. Zato nam je slabija posjeta i manji interes. Izgleda da je nama tako suđeno da vazda moramo voditi bitke za ovaj klub i nikako normalno. Jednu sezonu barem da odradimo kako treba. Što se gurbeta tiče, sve je ovo bljesak jedan veliki, našminkano, blještilo. Al kad krene nizbrdo sve, a sigurno će to biti, oni se nemaju za koga uhvatiti. Njima njihovo, nama naše. Sebe gledati. Samo Saraj'vo.
Dosta raje je nervozno dešavanjima sa stanjem u i oko kluba. Zato nam je slabija posjeta i manji interes. Izgleda da je nama tako suđeno da vazda moramo voditi bitke za ovaj klub i nikako normalno. Jednu sezonu barem da odradimo kako treba. Što se gurbeta tiče, sve je ovo bljesak jedan veliki, našminkano, blještilo. Al kad krene nizbrdo sve, a sigurno će to biti, oni se nemaju za koga uhvatiti. Njima njihovo, nama naše. Sebe gledati. Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
ultrasegamega je napisao/la:Torpedo najjaca dukserica ikad. Kakvi vas kompleksi drmaju?? Pod tim imenom smo osnovani i trebamo se ponositi s time.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Igrace se fudbal na Kosevu i sa 3k, i sa 10k navijaca. To sto je prosla sezona bila prelosa, sa puno turbulencija, ne znaci da bi navijaci trebali prestati ici na stadion.
Evo jedna 'novost' za sve; bice jos losih sezona za Klub (nadam se sto kasnije), ali to nije razlog da se ne dolazi na stadion.
Podrska treba uvijek, ne samo kad je euforija.
PS. 'Torpedo' i ona 'Osnovala partija, podrzala carsija' su mi jedne od najjacih parola..
Evo jedna 'novost' za sve; bice jos losih sezona za Klub (nadam se sto kasnije), ali to nije razlog da se ne dolazi na stadion.
Podrska treba uvijek, ne samo kad je euforija.
PS. 'Torpedo' i ona 'Osnovala partija, podrzala carsija' su mi jedne od najjacih parola..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Xultrasegamega je napisao/la:Torpedo najjaca dukserica ikad. Kakvi vas kompleksi drmaju?? Pod tim imenom smo osnovani i trebamo se ponositi s time.
Svako od nas treba biti ponosan na Torpedo!!!
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Neko ko se stidi Torpeda nije navijač FK Sarajevo
Sta ima historicari? Kakve gluposti vi pisete? Niko se ne stidi svoje historije, nismo vasini, kakve to veze ima sa duksevima? Sta ba torpedo? Hocemo i salove sad praviti torpedo? Pa kad to isfuramo onda cemo OFD Sloboda i RSD Udarnik?
Ne znaju bredirati FKS, a oni jos Torpedo stancaju. Grob te yebo kakvi mozgovi.
Ne znaju bredirati FKS, a oni jos Torpedo stancaju. Grob te yebo kakvi mozgovi.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Samo znam da sutra Radnik mora pasti, a nase podrske ne smije zafaliti. SVI NA KOSEVO. 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- PitarBordo
- Kontakt:
hilmo je napisao/la:Neko ko se stidi Torpeda nije navijač FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
-
nukleusmember
- Kontakt:
nadam se samo da neće biti kiše,može i zima i vjetar,na to sam već oguglao,ne dopada mi se baš ideja da dulja bude u špicu ali eto,valjda će čala to poredati kako treba
VVVBK
VVVBK
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 25 gostiju.