FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pasica
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pasica » 01 apr 2017, 22:20

Sarajlijica1946 je napisao/la:
pasica je napisao/la:Ko je "smislio" ovu "torpedo" foru, da Bog da mu na kucu torpedo udario. Kakvi idioti rade u ovom klubu Boze sacuvaj!
Jesi vidio cijene. :rol:
Cijena me ne interesuje, svakako ne namjeravam nista kupiti u fan shopu dok god Kantardziceva firma drzi isti.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 01 apr 2017, 22:22

pasica je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:
pasica je napisao/la:Ko je "smislio" ovu "torpedo" foru, da Bog da mu na kucu torpedo udario. Kakvi idioti rade u ovom klubu Boze sacuvaj!
Jesi vidio cijene. :rol:
Cijena me ne interesuje, svakako ne namjeravam nista kupiti u fan shopu dok god Kantardziceva firma drzi isti.
To nisam znao, a fan shop ovakav kakav jeste mi se svakako ne svida!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 apr 2017, 22:23

mikimaus je napisao/la:
franklampard8 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Marko Mihojević, Perica Ivetić, Mersudin Ahmetović - kartoni
Samir Radovac - povrijeđen
Pavlovic, Bekic, Novakovic, Balic, Hodzic, Rustemovic, Saric, Crnkic, Duljevic, Hebibovic, Bekic

Vjerovatno ovako
Said je u prvoj sutra , napadac je Dulja
Kako im mislimo dati gol ,ok to je dobro ako cemo igrati iza lopte,mogli bi to proci protiv Zelje,Zrinjskog protiv Slobode i Radnika koji stoje iza lopte tesko.Za Dulju gore u vrhu plus brza krila treba puno prostora da ekipa izadje da igra,ja nevjerujem da Radnik spreman izaci gore visoko sa Kosoricem i Bajicem kao stoperima.

Bit ce to ocito neka sahovska partija sutra,pa koja ekipa duze izdrzi da ceka ta ce i dobiti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 01 apr 2017, 22:25

Sa Duljevicem svakako ne mozes dati go i da hoces, prije cu ja karati Vesnu Zmijanac. Jedino da Plakalo stavimo na go i tad je upitno!

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 01 apr 2017, 22:28

PitarBordo je napisao/la:
ultrasegamega je napisao/la:
Haj ne kaki sviju ti. Odmah posle gola na stadionu raja se smijala. Namjerno nenamjerno isto tako važi i za drugi dio tvoje priče. Samo zato što ti navijaš za Sarajevo znači da svima ostalima se ekipe naguzuju a protiv Sarajeva 200%. Milion tih primjera za svaku ekipu u vrhu ima i mojne me sad "ti da si igrao znao bi". I ponovit' ću ti još jednom najbolje bi bilo da prestaneš da čitaš "gurbete". Očigledno da ti štete, evo ja ne čitam i znaš kako sam zdraviji.

Popusti me sa subjektivnošću. :salut:
Popusti ti mene sa objektivnoscu dok su svi ostali subjektivni. Ja sam samo realan. Ko se smijao **** mi se. Taj je debil.
I Boga ti nemoj mi vise replicirati.
Zadnja izmjena: ultrasegamega, dana/u 01 apr 2017, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 01 apr 2017, 22:29

Morteme hocemol ponovo za posjetu opkladu baciti u kartu za derbi ?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 01 apr 2017, 22:37

Said je u prvoj sutra , napadac je Dulja[/quote]

Kako im mislimo dati gol ,ok to je dobro ako cemo igrati iza lopte,mogli bi to proci protiv Zelje,Zrinjskog protiv Slobode i Radnika koji stoje iza lopte tesko.Za Dulju gore u vrhu plus brza krila treba puno prostora da ekipa izadje da igra,ja nevjerujem da Radnik spreman izaci gore visoko sa Kosoricem i Bajicem kao stoperima.

Bit ce to ocito neka sahovska partija sutra,pa koja ekipa duze izdrzi da ceka ta ce i dobiti.[/quote]
Treba pitati calu kako misli dati gol , dulja nije za napadaca on je igrac koji nezz dati gol i to je svima jasno . Ono sto mozemo ocekivati je trka jer sutra imamo najbrzu ekipu na terenu od pocetka sezone . Nadati se Saidu i njegovom ludilu , i ako mi ne obecava onako ranjen
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 01 apr 2017, 22:40

A vala Bekić mi nije nešto bolji i sigurniji strijelac od Dulje.
I sjetim se matere također onom ko je napravio ovu duksu Torpedo. To su sitnice koje raju udaljuju od kluba.
SARAJEVO

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 01 apr 2017, 22:48

Torpedo najjaca dukserica ikad. Kakvi vas kompleksi drmaju?? Pod tim imenom smo osnovani i trebamo se ponositi s time.

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 01 apr 2017, 22:50

Baš vrh fazon, dio naše historije.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 01 apr 2017, 22:56

Kod nas je klub u nekoj vrsti tranzicije. To je ko neka vrsta prelaza i mahale u ozbiljnije okvire. Kod nas to ko inače ide sve teže, sporije i sa velikim preprekama. Još uvijek ima ljudi koji su u i oko kluba koji se žele pitati za sve, vezano za klub, iako imamo vlasnika. To će potrajat. Dobro smo krenuli onda, al mahalski mentalitet pojedinaca nas je košt'o i doveo u ovo stanje. Takvih se moramo riješiti što prije.
Dosta raje je nervozno dešavanjima sa stanjem u i oko kluba. Zato nam je slabija posjeta i manji interes. Izgleda da je nama tako suđeno da vazda moramo voditi bitke za ovaj klub i nikako normalno. Jednu sezonu barem da odradimo kako treba. Što se gurbeta tiče, sve je ovo bljesak jedan veliki, našminkano, blještilo. Al kad krene nizbrdo sve, a sigurno će to biti, oni se nemaju za koga uhvatiti. Njima njihovo, nama naše. Sebe gledati. Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 01 apr 2017, 22:57

Je li to neki žele da bježe od naše historije? :facepalm:
Samo Saraj'vo.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 01 apr 2017, 23:00

ultrasegamega je napisao/la:Torpedo najjaca dukserica ikad. Kakvi vas kompleksi drmaju?? Pod tim imenom smo osnovani i trebamo se ponositi s time.
:thumbup:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 01 apr 2017, 23:08

Igrace se fudbal na Kosevu i sa 3k, i sa 10k navijaca. To sto je prosla sezona bila prelosa, sa puno turbulencija, ne znaci da bi navijaci trebali prestati ici na stadion.
Evo jedna 'novost' za sve; bice jos losih sezona za Klub (nadam se sto kasnije), ali to nije razlog da se ne dolazi na stadion.
Podrska treba uvijek, ne samo kad je euforija.
PS. 'Torpedo' i ona 'Osnovala partija, podrzala carsija' su mi jedne od najjacih parola..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 01 apr 2017, 23:14

ultrasegamega je napisao/la:Torpedo najjaca dukserica ikad. Kakvi vas kompleksi drmaju?? Pod tim imenom smo osnovani i trebamo se ponositi s time.
X

Svako od nas treba biti ponosan na Torpedo!!!

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 01 apr 2017, 23:21

Neko ko se stidi Torpeda nije navijač FK Sarajevo

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 01 apr 2017, 23:23

Sta ima historicari? Kakve gluposti vi pisete? Niko se ne stidi svoje historije, nismo vasini, kakve to veze ima sa duksevima? Sta ba torpedo? Hocemo i salove sad praviti torpedo? Pa kad to isfuramo onda cemo OFD Sloboda i RSD Udarnik?
Ne znaju bredirati FKS, a oni jos Torpedo stancaju. Grob te yebo kakvi mozgovi.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 01 apr 2017, 23:30

Samo znam da sutra Radnik mora pasti, a nase podrske ne smije zafaliti. SVI NA KOSEVO. :salut:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 01 apr 2017, 23:36

hilmo je napisao/la:Neko ko se stidi Torpeda nije navijač FK Sarajevo
:salut:
Samo Saraj'vo.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 01 apr 2017, 23:41

nadam se samo da neće biti kiše,može i zima i vjetar,na to sam već oguglao,ne dopada mi se baš ideja da dulja bude u špicu ali eto,valjda će čala to poredati kako treba

VVVBK

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.