FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 03 apr 2017, 20:05

RichmanBiH je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
RichmanBiH je napisao/la:Samo apsolutni debili mogu biti protiv Tana.
Znaci ti si zadovoljan Tanom i nisi debil?
Zadovoljan si da ti je vlasnik neko ko ne poznaje fudbalska pravila i kritikuje golmane sto ne postizu golove?
Zadovoljan si sto ti je vlasnik neko ko je proglasen za najgoreg vlasnika u sportu?
Zadovoljan si sto od Sarajeva pravi prosjecan Pl klub u rangu travnika,mladosti...?
Zadovoljan si sto ce najbolje akademce taliti po Evropi bez da zaigraju za prvi tim?
Zadovoljan si sto nema nikakvih ambicija s nama i sto ga ne interesujemo uopste?
Zadovoljan si sto su radovi u Butmiru stali?
Zadovoljan si sto momcima u akademiji kasne plate?
Itd.,itd. Da ne nabrajam dalje.
Ja nisam zadovoljan ovim pobrojanim ti ako jesi onda ne znam ko je blizi definiciji debila,kako ti kazes.

Vlasnik te rijesio dugova, izgradio ti kamp dao ti pare da napravis ekipu. I sta si ti uradio? Spicko svaki dinar u talove. Ko bi ti nastavio davat pare? Nemas dugova, imas dobru ekipu I sta napravis? Od ekipte koja je osvojila dva trofeja prodas samo cimirota ostale otjeras. Bil ti nastavio davat pare? Druga stvar, valjda I ovi trebaju radit I namac pare, al jok gdje bi oni! Oni su tu da se slikaju kad dobro ide I da pituju sa ekipom u tursku sa porodicama. Bil ti dao pare? Pa ni jedan vlasnik na planeti ne daje pare iz svog djepa! Kolko zaradis toliko trosi. Vi mislili davat ce frajer kolko ovdje kazemo hahaahahaha. Neuk narod.
Da,rijesio nas duga od 2,5 miliona km,a sada smo njemu duzni 4 miliona eura.
Marke on nije dao za ekipu niti ce kad dati,vec su ovi nasi lopinasi vjerovatno dio novca koji je trebao ici u nesto drugo usmjeravali u pojacanja ne bi li posto-poto konacno vratili titulu na Kosevo.
Ako ga je neko potkradao neka ih kazni,smijeni pa postavi ljude od povjerenja,ali ne nekakve levate koji veze nemaju sa sportom i fudbalom,vec ljude koji tu mogu donijeti neki napredak. Ali naprotiv on postavlja ljudeu skladu sa 'vizijom' kluba,dakle ljude koji nemaju veze sa sportom vec one koji su poznati po rezanju troskova u svojim firmama,uredskim poslovima,otpustanjima radnika itd. ili one koji su tu samo da popune broj i klimaju glavom.
Tan je kancer za buducnost Sarajeva,kancer koji ce nas pretvoriti i vec pretvara u prosjecnog ligasa nivoa mladosti dk,krupe i sl. Kancer koji ce dovesti do toga da ce sve vise raje odlaziti sa Koseva i na koncu da ce klub drasticno izgubiti na popularnosti.

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 03 apr 2017, 20:08

BMK za Tana on da je ovdje dosao ozbiljno ovo se nebi ni desilo, sad se konta vadit iz govana stavljanjem svojih ljudi,
da je doveo svoje ljude na pocetku onda bi bilo nesto od nas a sad sa ovim igracima mu je ovo .i.
ali ako ovo nastave raditi ovako on ce polako u minus poceti ici
i odakle Dino zar on nije zavrsio svoje?
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 03 apr 2017, 20:09

Pa evo postavlja svoje ljude, danas ovo Dereka postavio.Sto manje bosnji oko kluba to bolje.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 03 apr 2017, 20:12

Meni je i dalje nevjerovatno da su "bošnje" uspjele da izlevate Malezijskog milijardera za nekoliko miliona ili čega već i on ih samo smijenio. Evo ne znam. :kafa:
Samo Saraj'vo.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 03 apr 2017, 20:13

haj ba @zagorski ne seri, cuj nije dao marke za klub, nego eto jadni Dino i Edis krijuci uzimali lovu koja je namijenjena za nesto drugo da se dovede neki igrac a ovi dovodili koga su stigli, ugovore davali kakve sanjati mozes u Bosni, potrosili sve sto se moglo potrositi, ali jok Tan je kancer a ne balije, pa i ne cudi me ustvari sto smo ko drustvo u ku.rcu,svi drugi su krivi samo ne mi
Pyro is not a crime !

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 apr 2017, 20:15

Jedini Bošnjak kojem bi ja dopustio da se vrti oko Kluba je brat @High...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 03 apr 2017, 20:17

belosevic28 je napisao/la:Jedini Bošnjak kojem bi ja dopustio da se vrti oko Kluba je brat @High...
Pa da slušam Dadu Glišića na poluvremenu? :stop:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 03 apr 2017, 20:20

Bordomen je napisao/la:BMK za Tana on da je ovdje dosao ozbiljno ovo se nebi ni desilo, sad se konta vadit iz govana stavljanjem svojih ljudi,
da je doveo svoje ljude na pocetku onda bi bilo nesto od nas a sad sa ovim igracima mu je ovo .i.
ali ako ovo nastave raditi ovako on ce polako u minus poceti ici
i odakle Dino zar on nije zavrsio svoje?
Dino ima svoje uloge u klubu, zato je član skupštine..

ps. ja mislim da velika većina ne zna šta je zapravo uloga skupštine...

Mi imamo 70 uposlenih koji koštaju 5mil.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 03 apr 2017, 20:42

THEC je napisao/la:haj ba @zagorski ne seri, cuj nije dao marke za klub, nego eto jadni Dino i Edis krijuci uzimali lovu koja je namijenjena za nesto drugo da se dovede neki igrac a ovi dovodili koga su stigli, ugovore davali kakve sanjati mozes u Bosni, potrosili sve sto se moglo potrositi, ali jok Tan je kancer a ne balije, pa i ne cudi me ustvari sto smo ko drustvo u ku.rcu,svi drugi su krivi samo ne mi
Nema govora,bosnja su ga pokrale i unazadile da se nece oporaviti za 10 godina,on jadnik tolike pare ulozio u klub,a ovi ga pokrali. Jos ga nasikirali za proslom sezonom bez evrope da je covjeka zamalo infarkt opalio.
Zato je covjek sada postavio sve same fudbalske znalce valentina,dereka,sabrinu i ostale koji ce ponovo vratiti trofeje u klubske vitrine,a onda ce Tan licno da zabije jednu injekciju i onda nam je samo nebo granica.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 apr 2017, 20:43

uNbx je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Jedini Bošnjak kojem bi ja dopustio da se vrti oko Kluba je brat @High...

Ovo bi ti slusao :shhh:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 03 apr 2017, 20:44

E vala koliko sam ocajan sinoc bio, sad sam se bas dobro ismijao.. Hvala pitarbordo, uNbx i ostali.. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
:thumbup:
IDEMO PONOVO!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 03 apr 2017, 20:45

belosevic28 je napisao/la:
uNbx je napisao/la:

Ovo bi ti slusao :shhh:
:puke:
Samo Saraj'vo.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 03 apr 2017, 20:52

Konto sam da će bit "da te nije alija", pa da se ukinem sa foruma. :lol:
Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 03 apr 2017, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 03 apr 2017, 20:52

zagorski je napisao/la:
THEC je napisao/la:haj ba @zagorski ne seri, cuj nije dao marke za klub, nego eto jadni Dino i Edis krijuci uzimali lovu koja je namijenjena za nesto drugo da se dovede neki igrac a ovi dovodili koga su stigli, ugovore davali kakve sanjati mozes u Bosni, potrosili sve sto se moglo potrositi, ali jok Tan je kancer a ne balije, pa i ne cudi me ustvari sto smo ko drustvo u ku.rcu,svi drugi su krivi samo ne mi
Nema govora,bosnja su ga pokrale i unazadile da se nece oporaviti za 10 godina,on jadnik tolike pare ulozio u klub,a ovi ga pokrali. Jos ga nasikirali za proslom sezonom bez evrope da je covjeka zamalo infarkt opalio.
Zato je covjek sada postavio sve same fudbalske znalce valentina,dereka,sabrinu i ostale koji ce ponovo vratiti trofeje u klubske vitrine,a onda ce Tan licno da zabije jednu injekciju i onda nam je samo nebo granica.
bosnje nisu njega pokrale i sjebale, pokrale su i sjebale FK Sarajevo, to je ono sto ocito neces da shvatis
Pyro is not a crime !

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 03 apr 2017, 21:09

Sve bi bilo ok da ovi izadu i kazu, sta se desava. Znamo da je Dino izjavio da smo probili budzet i to je ok. Probili budzet fasovali po usima ovu i proslu sezonu. Postavljen cilj da se evropa izbori i ako se to ostvari dobicemo novi budzet od 1.5 m km ili 2 koliko procjeni tan da treba.

Vako kao sto oni rade probili budzet .......... i nema nista de reci te da hocete klub gdje ce igrat samo akademci da idemo u prezivljacku grupu ito je ti. MICO VAM ZA TAJ ODGOVOR **** MATER FAMELIJU POPALIT I TO JE TO. Al cemo znat sta ocekivat a ne kao ja sto ocekujem duplu krunu a dobicu dupli ****

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 03 apr 2017, 21:17

Na investiciju VIncenta Tana u Sarajevo, ja gledam ovako: Imaš platu od 3500 KM. Jaran hoće da pred stadionom prodaje košpice, i ti se utališ 50 KM u "biznis". Jaran ako padne, tebi nije neka šteta, ako šta i zaradi, dobro i jeste. Otprilike, to je taj omjer. Za mene lično, veći problem od ulaganja, krađa (nisam insajder, neam nikakvih "pouzdanih" info), na kraju krajeva i neznanja, jeste to što izvorna ideja o investiranju u FK Sarajevo nikada u stvari nije realizovana do kraja. Da podsjetim, jedna od prvih izjava Vincenta Tana je bila, citiram (Reuters):
"... Under the deal, Cardiff will cooperate with Sarajevo, exchanging players and taking part in a football academy, yet to be established, which Tan has said would lure new talents.
"We plan to play friendly games, exchange players, organise joint training camps and marketing campaigns,"; kraj citata.

NIKAD nije došlo ni do kakve razmjene, zajedničkog trening kampa, niti je odigrana ozbiljna prijateljska utakmica. Zašto? To samo znaju ljudi koji su tada bili u toj priči.

Lično, nadao sam se da će doći do toga da naši igrači rade malo sa trenerima sa ostrva, da će im malo otvoriti vidike, itd itd...međutim, mrka kapa.
Desilo se šta se desilo, jel neko krao, nije, ovo-ono...ne znam. Činjenica je da FK Sarajevo nije na svom nivou, a lično mislim da čak i sa ovim rosterom može biti puno bolje. Do koga je, ne ulazim. Mene što se tiče, želja mi je da za prvi tim zaigraju djeca iz Akademije, znači naši igrači, domaće proizvodnje. Kako god stajali na terenu, biće mi draži od ovog danas. Dijete koje je "uzgojeno" od malih nogu u našem klubu, ako ništa, imaće više motivacije nego ovi danas koji igraju....recimo igraju...

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 03 apr 2017, 21:19

Da li će iko imati muda ubaciti Hadžića protiv Zrinjskog barem zadnjih 20 minuta bez obzira na rezultat? Ili ćemo nastaviti sa bezmudim pristupom, a mali Hadžić na koncu otići bez upisanog nastupa za prvi tim?
Samo Saraj'vo.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 03 apr 2017, 21:19

THEC je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
bosnje nisu njega pokrale i sjebale, pokrale su i sjebale FK Sarajevo, to je ono sto ocito neces da shvatis
Izvini molim te,cije je fk sarajevo? Ko je gazda i ko se pita u fk sarajevu?
A te bosnje su syebale i ukrale fk sarajevo onog momenta kad su ga za 2,5 miliona km dale vincentu tanu,za taj dio se slazem.
Mada nam je sve to u tom momentu izgledao kao bajka,na kraju se pretvorilo (odnosno polahko,ali sigurno se pretvara) u horor-pricu.

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 03 apr 2017, 21:21

PitarBordo je napisao/la:Da li će iko imati muda ubaciti Hadžića protiv Zrinjskog barem zadnjih 20 minuta bez obzira na rezultat? Ili ćemo nastaviti sa bezmudim pristupom, a mali Hadžić na koncu otići bez upisanog nastupa za prvi tim?
Vala ako ima šanse i protiv Slobode bi' volio da ga vidim na terenu, a protiv Zrinjskog na Koševu pogotovo, valjda docekamo i njegov nastup

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 03 apr 2017, 21:23

sarajevo46 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Da li će iko imati muda ubaciti Hadžića protiv Zrinjskog barem zadnjih 20 minuta bez obzira na rezultat? Ili ćemo nastaviti sa bezmudim pristupom, a mali Hadžić na koncu otići bez upisanog nastupa za prvi tim?
Vala ako ima šanse i protiv Slobode bi' volio da ga vidim na terenu, a protiv Zrinjskog na Koševu pogotovo, valjda docekamo i njegov nastup
Igrao je za juniore ako se ne varam sad pa ne znam da li bi mogao konkurisati već u srijedu, ali za vikend sigurno može - ostaje samo da vidimo da li imamo muda.
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Haksss, juka55 i 34 gosta.