Na stranu nezadovoljstvo, ali mora se i neka granica imati...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne trebaju opce diskusije da nas ismijavaju, imamo to ovdje 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Osttribine
- Kontakt:
A jesmo ucrnjacili, ako kojim slucajem dobijemo u Tuzli, a oni dole odigraju nerjeseno u Mostaru, mogu misliti postova euforije i raznih kombinacija.
Kod nas nema sredine, od euforije do ocaja u dan dva
Kod nas nema sredine, od euforije do ocaja u dan dva
- PitarBordo
- Kontakt:
Ko ismijava išta ovdje? Hajde Muhamede molim te kaži?
Ali mi je simptomatično kako je raji bitnije da se šuti da tamo neko ne bi se šegačio sa stvarnim dešavanjima.
Ali mi je simptomatično kako je raji bitnije da se šuti da tamo neko ne bi se šegačio sa stvarnim dešavanjima.
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja se obično nerviram na zimskom i/ili ljetnom odmoru... ovo što bude u toku polusezone je samo posljedica toga, šta se sad imam sje8avati, kad nisam bolje ni očekivao... Tj. iz aviona se vidi da je to to otprilike, može se zalomiti i neka jača pobjeda do kraja, ali cijela situacija je bila prosjek u čitavoj ligi, u ovoj za prvaka je negdje u donjoj polovici iste.FrancescoTotti je napisao/la:Ja ne znam odakle vama snaga da se segate
Samo Saraj'vo.
Da,rijesio nas duga od 2,5 miliona km,a sada smo njemu duzni 4 miliona eura.RichmanBiH je napisao/la:zagorski je napisao/la:Znaci ti si zadovoljan Tanom i nisi debil?RichmanBiH je napisao/la:Samo apsolutni debili mogu biti protiv Tana.
Zadovoljan si da ti je vlasnik neko ko ne poznaje fudbalska pravila i kritikuje golmane sto ne postizu golove?
Zadovoljan si sto ti je vlasnik neko ko je proglasen za najgoreg vlasnika u sportu?
Zadovoljan si sto od Sarajeva pravi prosjecan Pl klub u rangu travnika,mladosti...?
Zadovoljan si sto ce najbolje akademce taliti po Evropi bez da zaigraju za prvi tim?
Zadovoljan si sto nema nikakvih ambicija s nama i sto ga ne interesujemo uopste?
Zadovoljan si sto su radovi u Butmiru stali?
Zadovoljan si sto momcima u akademiji kasne plate?
Itd.,itd. Da ne nabrajam dalje.
Ja nisam zadovoljan ovim pobrojanim ti ako jesi onda ne znam ko je blizi definiciji debila,kako ti kazes.
Vlasnik te rijesio dugova, izgradio ti kamp dao ti pare da napravis ekipu. I sta si ti uradio? Spicko svaki dinar u talove. Ko bi ti nastavio davat pare? Nemas dugova, imas dobru ekipu I sta napravis? Od ekipte koja je osvojila dva trofeja prodas samo cimirota ostale otjeras. Bil ti nastavio davat pare? Druga stvar, valjda I ovi trebaju radit I namac pare, al jok gdje bi oni! Oni su tu da se slikaju kad dobro ide I da pituju sa ekipom u tursku sa porodicama. Bil ti dao pare? Pa ni jedan vlasnik na planeti ne daje pare iz svog djepa! Kolko zaradis toliko trosi. Vi mislili davat ce frajer kolko ovdje kazemo hahaahahaha. Neuk narod.
Marke on nije dao za ekipu niti ce kad dati,vec su ovi nasi lopinasi vjerovatno dio novca koji je trebao ici u nesto drugo usmjeravali u pojacanja ne bi li posto-poto konacno vratili titulu na Kosevo.
Ako ga je neko potkradao neka ih kazni,smijeni pa postavi ljude od povjerenja,ali ne nekakve levate koji veze nemaju sa sportom i fudbalom,vec ljude koji tu mogu donijeti neki napredak. Ali naprotiv on postavlja ljudeu skladu sa 'vizijom' kluba,dakle ljude koji nemaju veze sa sportom vec one koji su poznati po rezanju troskova u svojim firmama,uredskim poslovima,otpustanjima radnika itd. ili one koji su tu samo da popune broj i klimaju glavom.
Tan je kancer za buducnost Sarajeva,kancer koji ce nas pretvoriti i vec pretvara u prosjecnog ligasa nivoa mladosti dk,krupe i sl. Kancer koji ce dovesti do toga da ce sve vise raje odlaziti sa Koseva i na koncu da ce klub drasticno izgubiti na popularnosti.
BMK za Tana on da je ovdje dosao ozbiljno ovo se nebi ni desilo, sad se konta vadit iz govana stavljanjem svojih ljudi,
da je doveo svoje ljude na pocetku onda bi bilo nesto od nas a sad sa ovim igracima mu je ovo .i.
ali ako ovo nastave raditi ovako on ce polako u minus poceti ici
i odakle Dino zar on nije zavrsio svoje?
da je doveo svoje ljude na pocetku onda bi bilo nesto od nas a sad sa ovim igracima mu je ovo .i.
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Pa evo postavlja svoje ljude, danas ovo Dereka postavio.Sto manje bosnji oko kluba to bolje.
- PitarBordo
- Kontakt:
Meni je i dalje nevjerovatno da su "bošnje" uspjele da izlevate Malezijskog milijardera za nekoliko miliona ili čega već i on ih samo smijenio. Evo ne znam. 
Samo Saraj'vo.
haj ba @zagorski ne seri, cuj nije dao marke za klub, nego eto jadni Dino i Edis krijuci uzimali lovu koja je namijenjena za nesto drugo da se dovede neki igrac a ovi dovodili koga su stigli, ugovore davali kakve sanjati mozes u Bosni, potrosili sve sto se moglo potrositi, ali jok Tan je kancer a ne balije, pa i ne cudi me ustvari sto smo ko drustvo u ku.rcu,svi drugi su krivi samo ne mi
Pyro is not a crime !
-
belosevic28
- Kontakt:
Jedini Bošnjak kojem bi ja dopustio da se vrti oko Kluba je brat @High...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Pa da slušam Dadu Glišića na poluvremenu?belosevic28 je napisao/la:Jedini Bošnjak kojem bi ja dopustio da se vrti oko Kluba je brat @High...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Dino ima svoje uloge u klubu, zato je član skupštine..Bordomen je napisao/la:BMK za Tana on da je ovdje dosao ozbiljno ovo se nebi ni desilo, sad se konta vadit iz govana stavljanjem svojih ljudi,
ps. ja mislim da velika većina ne zna šta je zapravo uloga skupštine...
Mi imamo 70 uposlenih koji koštaju 5mil.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nema govora,bosnja su ga pokrale i unazadile da se nece oporaviti za 10 godina,on jadnik tolike pare ulozio u klub,a ovi ga pokrali. Jos ga nasikirali za proslom sezonom bez evrope da je covjeka zamalo infarkt opalio.THEC je napisao/la:haj ba @zagorski ne seri, cuj nije dao marke za klub, nego eto jadni Dino i Edis krijuci uzimali lovu koja je namijenjena za nesto drugo da se dovede neki igrac a ovi dovodili koga su stigli, ugovore davali kakve sanjati mozes u Bosni, potrosili sve sto se moglo potrositi, ali jok Tan je kancer a ne balije, pa i ne cudi me ustvari sto smo ko drustvo u ku.rcu,svi drugi su krivi samo ne mi
Zato je covjek sada postavio sve same fudbalske znalce valentina,dereka,sabrinu i ostale koji ce ponovo vratiti trofeje u klubske vitrine,a onda ce Tan licno da zabije jednu injekciju i onda nam je samo nebo granica.
-
belosevic28
- Kontakt:
uNbx je napisao/la:Pa da slušam Dadu Glišića na poluvremenu?belosevic28 je napisao/la:Jedini Bošnjak kojem bi ja dopustio da se vrti oko Kluba je brat @High...
Ovo bi ti slusao
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
E vala koliko sam ocajan sinoc bio, sad sam se bas dobro ismijao.. Hvala pitarbordo, uNbx i ostali..

IDEMO PONOVO!
- PitarBordo
- Kontakt:
belosevic28 je napisao/la:uNbx je napisao/la:Pa da slušam Dadu Glišića na poluvremenu?belosevic28 je napisao/la:Jedini Bošnjak kojem bi ja dopustio da se vrti oko Kluba je brat @High...
Ovo bi ti slusao
Samo Saraj'vo.
Konto sam da će bit "da te nije alija", pa da se ukinem sa foruma. 
Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 03 apr 2017, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
bosnje nisu njega pokrale i sjebale, pokrale su i sjebale FK Sarajevo, to je ono sto ocito neces da shvatiszagorski je napisao/la:Nema govora,bosnja su ga pokrale i unazadile da se nece oporaviti za 10 godina,on jadnik tolike pare ulozio u klub,a ovi ga pokrali. Jos ga nasikirali za proslom sezonom bez evrope da je covjeka zamalo infarkt opalio.THEC je napisao/la:haj ba @zagorski ne seri, cuj nije dao marke za klub, nego eto jadni Dino i Edis krijuci uzimali lovu koja je namijenjena za nesto drugo da se dovede neki igrac a ovi dovodili koga su stigli, ugovore davali kakve sanjati mozes u Bosni, potrosili sve sto se moglo potrositi, ali jok Tan je kancer a ne balije, pa i ne cudi me ustvari sto smo ko drustvo u ku.rcu,svi drugi su krivi samo ne mi
Zato je covjek sada postavio sve same fudbalske znalce valentina,dereka,sabrinu i ostale koji ce ponovo vratiti trofeje u klubske vitrine,a onda ce Tan licno da zabije jednu injekciju i onda nam je samo nebo granica.
Pyro is not a crime !
Sve bi bilo ok da ovi izadu i kazu, sta se desava. Znamo da je Dino izjavio da smo probili budzet i to je ok. Probili budzet fasovali po usima ovu i proslu sezonu. Postavljen cilj da se evropa izbori i ako se to ostvari dobicemo novi budzet od 1.5 m km ili 2 koliko procjeni tan da treba.
Vako kao sto oni rade probili budzet .......... i nema nista de reci te da hocete klub gdje ce igrat samo akademci da idemo u prezivljacku grupu ito je ti. MICO VAM ZA TAJ ODGOVOR **** MATER FAMELIJU POPALIT I TO JE TO. Al cemo znat sta ocekivat a ne kao ja sto ocekujem duplu krunu a dobicu dupli ****
Vako kao sto oni rade probili budzet .......... i nema nista de reci te da hocete klub gdje ce igrat samo akademci da idemo u prezivljacku grupu ito je ti. MICO VAM ZA TAJ ODGOVOR **** MATER FAMELIJU POPALIT I TO JE TO. Al cemo znat sta ocekivat a ne kao ja sto ocekujem duplu krunu a dobicu dupli ****
- kenanbrajic
- Kontakt:
Na investiciju VIncenta Tana u Sarajevo, ja gledam ovako: Imaš platu od 3500 KM. Jaran hoće da pred stadionom prodaje košpice, i ti se utališ 50 KM u "biznis". Jaran ako padne, tebi nije neka šteta, ako šta i zaradi, dobro i jeste. Otprilike, to je taj omjer. Za mene lično, veći problem od ulaganja, krađa (nisam insajder, neam nikakvih "pouzdanih" info), na kraju krajeva i neznanja, jeste to što izvorna ideja o investiranju u FK Sarajevo nikada u stvari nije realizovana do kraja. Da podsjetim, jedna od prvih izjava Vincenta Tana je bila, citiram (Reuters):
"... Under the deal, Cardiff will cooperate with Sarajevo, exchanging players and taking part in a football academy, yet to be established, which Tan has said would lure new talents.
"We plan to play friendly games, exchange players, organise joint training camps and marketing campaigns,"; kraj citata.
NIKAD nije došlo ni do kakve razmjene, zajedničkog trening kampa, niti je odigrana ozbiljna prijateljska utakmica. Zašto? To samo znaju ljudi koji su tada bili u toj priči.
Lično, nadao sam se da će doći do toga da naši igrači rade malo sa trenerima sa ostrva, da će im malo otvoriti vidike, itd itd...međutim, mrka kapa.
Desilo se šta se desilo, jel neko krao, nije, ovo-ono...ne znam. Činjenica je da FK Sarajevo nije na svom nivou, a lično mislim da čak i sa ovim rosterom može biti puno bolje. Do koga je, ne ulazim. Mene što se tiče, želja mi je da za prvi tim zaigraju djeca iz Akademije, znači naši igrači, domaće proizvodnje. Kako god stajali na terenu, biće mi draži od ovog danas. Dijete koje je "uzgojeno" od malih nogu u našem klubu, ako ništa, imaće više motivacije nego ovi danas koji igraju....recimo igraju...
"... Under the deal, Cardiff will cooperate with Sarajevo, exchanging players and taking part in a football academy, yet to be established, which Tan has said would lure new talents.
"We plan to play friendly games, exchange players, organise joint training camps and marketing campaigns,"; kraj citata.
NIKAD nije došlo ni do kakve razmjene, zajedničkog trening kampa, niti je odigrana ozbiljna prijateljska utakmica. Zašto? To samo znaju ljudi koji su tada bili u toj priči.
Lično, nadao sam se da će doći do toga da naši igrači rade malo sa trenerima sa ostrva, da će im malo otvoriti vidike, itd itd...međutim, mrka kapa.
Desilo se šta se desilo, jel neko krao, nije, ovo-ono...ne znam. Činjenica je da FK Sarajevo nije na svom nivou, a lično mislim da čak i sa ovim rosterom može biti puno bolje. Do koga je, ne ulazim. Mene što se tiče, želja mi je da za prvi tim zaigraju djeca iz Akademije, znači naši igrači, domaće proizvodnje. Kako god stajali na terenu, biće mi draži od ovog danas. Dijete koje je "uzgojeno" od malih nogu u našem klubu, ako ništa, imaće više motivacije nego ovi danas koji igraju....recimo igraju...
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, bvsic, Laganini1986, OzmoodPinglewood i 21 gost.