zasto bi se POR rjesio Harklessa, daj mi samo jedan razlog
nadam se da ce POR na draftu ciljat PF ili SF, u zavisnosti od Harklessa i Vonleha, u kome vide veci potencijal
nisam za dovodjenje iskusnog igraca na poziciji PF ili SF, mislim da POR treba nastavit s mladim snagama, jer smo trenutno najmladja ekipa u NBA, ako se ne varam
POR su problematicni ugovori Leonard, Turner i Crabbe, ovaj posljednji se vjerovatno moze poslat negdje bez da se prikaci pick uz njega, posto je podigao nivo igre, a i Netsi su mu dali ponudu na ljeto, pa je POR mecirao
za Leonarda ce se morat prikacit pick ako ga budu trejdovali, za Turnera (pretpostavljam) takodjer, on je upravo igrac koji s Chiefom igra najbolju odbranu na perimetru, al negdje nisam siguran da cemo njega trejdovat posto-poto
Leonarda cemo gledat da posto-poto posaljemo dalje, Ezeli takodjer, al ko zna kada se on vraca, Crabbe i Turner ne, al ako bude prilike, mislim da cemo iskoristit, a sto se tice C, ima Ed Davis koji pokriva PF/C, a u krajnjem slucaju, moze se i tu dovest neko, niko ne moze bit gori od Leonarda, ma samo igrac koji je jaci od njega, da ga ne gura kako ko stigne
licno, kada bih mogao birat i ako bi bilo moguce, maknuo bih Leonarda i Turnera, doveo iskusnije igrace, ne skupe i onda ciljao na draftu PF/SF, neko ko bi u buducnosti mogao bit starter, sto bi se biralo izmedju tog draftovanog igraca i Harklessa/Vonleha
Dame - CJ - Harkless/draft - Vonleh/draf - Juka
klupu popunit s role igracima, ostavit Chiefa, Crabbea, Ed Davisa/novi C, draft igrac/Harkless/Vonleh