FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Negdje sam pročitao kako psuju Okiću, jer nam dade gol. Pišu mu to i žele mu sve najgore što je, eto, našao igrati protiv nas i još nam gol dati! Pitari bi zabranili da naši uopće igraju protiv nas, a ne nešto više! Kakav razum! 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ti imas slifa za statistiku. Mozes li naci priblizno podatak bivsih igraca koji su nam dali golove nakon odlaska iz naseg kluba!?Mokes je napisao/la:Kad je ovakva negativa, a 3. smo, sta bi tek bilo da smo 6. ili 10.
Koja je razlika izmedju 3 i 6 mjesta?Mokes je napisao/la:Kad je ovakva negativa, a 3. smo, sta bi tek bilo da smo 6. ili 10.
Meni je apsulutno svejdeno.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Europa.Evander je napisao/la:Koja je razlika izmedju 3 i 6 mjesta?Mokes je napisao/la:Kad je ovakva negativa, a 3. smo, sta bi tek bilo da smo 6. ili 10.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
@Lakoste
Ne, bolesni su oni tvoji postovi prema Tuzlacima. To je bolest i nešto što je odvratno, a ne zayebancija sa panjevima. Ok, shvatili smo da jedino ti voliš klub i da si jedini ti dostojan ove teme.
Ne, bolesni su oni tvoji postovi prema Tuzlacima. To je bolest i nešto što je odvratno, a ne zayebancija sa panjevima. Ok, shvatili smo da jedino ti voliš klub i da si jedini ti dostojan ove teme.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Izvini sto cu ovo reci i nemoj misliti da je upuceno tebi licno,mozda si i ti dobio pogresne informacije.ReufHerco je napisao/la:Dobio je kapiten ponudu za produzenje vrhunsku, ona stoji na stolu ali on to jos ne potpisuje. Da nije bilo Cale on ne bi ni igrao, Cala je rekao da mu je on potreban i da mora igrati kakav god status imao, sto je i logicno, kad mu vec nisu uslisili niti jednu zelju daj onda makar nek igraju ovi sto su pod ugovorom.
Ali mi nesto smrdi prica da su mu ispunili sve sto je trazio i opet on nece da potpise. I jos ostaje kapiten nakon toga.
Prije ce biti da nisu u stanju da ispune njegove uslove i onda lazu i plasiraju pricu da je sve do Dulje.
Lakse je naci ko nije daoSarajlijica1946 je napisao/la:Ti imas slifa za statistiku. Mozes li naci priblizno podatak bivsih igraca koji su nam dali golove nakon odlaska iz naseg kluba!?Mokes je napisao/la:Kad je ovakva negativa, a 3. smo, sta bi tek bilo da smo 6. ili 10.
Nikakva, ti ces svejedno uvijek pljuvati, pa bili 1. ili 10.Evander je napisao/la: Koja je razlika izmedju 3 i 6 mjesta?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Molim te nemoj vrijedjati prijeratne generacije i porediti one rezultate sa ovim. Gledao sam uzivo Sljivu, Papeta, Paju, Hadziju, Radeljasa, Ekmecica, Vidovica, Teskeredzica, Barnjaka, Radomira Savica i ostale. Ono je bila liga petice za ove danas. Odes Velezu i igras protiv Bajevica, Vladica i Marica na golu (BMV). DInamo - Zajec Prosinecki, SLoboda imala Rizaha Meskovica, Hatunica Secerbegovica. Zvezdu i Partizan i da ne nabrajam. Ni Zvezda nije mogla dobiti 8 zaredom. Ondasnja Pristina, Vardar ili Rijeka bi ovu nasu ligu sada zavrsili bez poraza i redovnim titulama. A ni Saobracajac, Vratnik, Hrid, Stupcanica i Vraca nisu bili losi i mogli bi igrati u sadasnjoj PLlBiH. Tako da ovi rekordi su fantasticni uzevsi u obzir na nas fond igraca ali porediti ga sa onim je previse. Sto je samo kompliment za Calu.Lakoste je napisao/la:Klub osnovan davne 1946 godine. U svojoj historiji dugoj preko 70 godina klub u ovoj sezoni obori sve rekorde sa nizom pobjeda u ligi, kupu. I onda dodje bubljicavi debil koji klub prati aktivno od 2013-14-te i ismijava igrace, klub itd. Prije toga to za rukom nije poslo ni ekipama koje su u sebi imale imena Susica, Ferhatovica, Musemica, Hadzibegica i ostalih. Umisli da je neko i nesto, rodjeno haman 2000-te i umisli da je neko i nesto, da je sve prosao. Misli da je sa 3-4 godine Sarajeva prosao sve i da mu to daje za pravo da vrijedja klub.
Objasnite mu da Susic, Ferhatovic, Musemici itd., nisu igrali protiv Viteza, Travnika, Metaleheehe itd, vec protiv Zvezde, Partizana, Dinama itd. Tako da njihov niz kakav god da je, puno vise znaci nego niz ovih panjeva pojacanih nekakvom ludom srecom. Njima je Sloboda bila jedna od laksih tekmi, dok je ovima to klub koji prekida niz.
Dajte ba djecu da igraju, lakse ce mi biti kad zijanimo. Ovi kad istrce na teren, ne mozes da vjerujes kome mi platu dajemo.
Dajte ba djecu da igraju, lakse ce mi biti kad zijanimo. Ovi kad istrce na teren, ne mozes da vjerujes kome mi platu dajemo.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Haj ti idi navijaj za BarcelonuMokes je napisao/la:Lakse je naci ko nije daoSarajlijica1946 je napisao/la:Ti imas slifa za statistiku. Mozes li naci priblizno podatak bivsih igraca koji su nam dali golove nakon odlaska iz naseg kluba!?Mokes je napisao/la:Kad je ovakva negativa, a 3. smo, sta bi tek bilo da smo 6. ili 10.
Nikakva, ti ces svejedno uvijek pljuvati, pa bili 1. ili 10.Evander je napisao/la: Koja je razlika izmedju 3 i 6 mjesta?
Ja sam ono pljuvao i Dinu i Kustu i tad sam bio protiv kluba?
- PitarBordo
- Kontakt:
Uporedi lik ligu sa Jajcem, selom kod Kaknja, Vitezom sa ligom gdje su igrali Dinamo, Zvezda, Partizan, Hajduk, Vojvodina... I istovremeno proziva nove generacije kako vide samo recentno. Pa daj odvadi kume.
Samo Saraj'vo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Uporedi lik ligu sa Jajcem, selom kod Kaknja, Vitezom sa ligom gdje su igrali Dinamo, Zvezda, Partizan, Hajduk, Vojvodina... I istovremeno proziva nove generacije kako vide samo recentno. Pa daj odvadi kume.
Mi nismo pravi navijaci, on zna.
Al kad se samo sjetim vremena kad je on glumio insajdera, pa onda iste takve ovdje prozivao misleci da smo zaboravili njegove provale
Pa onda sad imao stotinu postova o Saidu i tome kako ce biti potpuno spreman u drugoj polusezoni i sve nas popisat a taj isti Said popisa bas njega odigravsi nepune dvije utakmice
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 04 apr 2017, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Moguce, slabije to pamtim, ali pamtim ove insajderskeEvander je napisao/la: Ja sam ono pljuvao i Dinu i Kustu i tad sam bio protiv kluba?
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Vjeruje li neko da bi mi mogli do titule
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
vjerujem da mozemo do kupa, ali za ligu treba realno čudo da se desi
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ja budala vjerovao sve do preksinoc.Bordomen je napisao/la:Vjeruje li neko da bi mi mogli do titule
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
dobar siFrancescoTotti je napisao/la:Ja budala vjerovao sve do preksinoc.Bordomen je napisao/la:Vjeruje li neko da bi mi mogli do titule
ja se nadam da cu vjerovati i sutra navece
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- PitarBordo
- Kontakt:
A sve znam. Konstantno zabija autogolove i onda kad se zapetlja spinuje o pravim navijačima, ali ovo mi je baš onako nonsens najblaže rečeno. Neki dan branio legende iz tog vremena danas ih niveliše sa ovim danas, a govori raji kako prate samo ovo skorašnje... Nikako ne mogu da upratim da li lupa ili spinuje kako mu naleti.FrancescoTotti je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Uporedi lik ligu sa Jajcem, selom kod Kaknja, Vitezom sa ligom gdje su igrali Dinamo, Zvezda, Partizan, Hajduk, Vojvodina... I istovremeno proziva nove generacije kako vide samo recentno. Pa daj odvadi kume.![]()
Mi nismo pravi navijaci, on zna.
Al kad se samo sjetim vremena kad je on glumio insajdera, pa onda iste takve ovdje prozivao misleci da smo zaboravili njegove provale
Pa onda sad imao stotinu postova o Saidu i tome kako ce biti potpuno spreman u drugoj polusezoni i sve nas popisat a taj isti Said popisa bas njega odigravsi nepune dvije utakmice
Samo Saraj'vo.
Evo, zanemarimo bivsu ligu. Uzimo ligu koja se igra na nivou citave BiH. Kako to da nijedna ekipa poslije rata nije uspjela a napravi ovaj niz koji ima ova ekipa? Mogu razumijeti nezadovoljstvo situacijom u klubu, i sam sam nezadovoljan. Ne mogu razumiti pljuvanje po klubu niti cu razumiti.PitarBordo je napisao/la:Uporedi lik ligu sa Jajcem, selom kod Kaknja, Vitezom sa ligom gdje su igrali Dinamo, Zvezda, Partizan, Hajduk, Vojvodina... I istovremeno proziva nove generacije kako vide samo recentno. Pa daj odvadi kume.
A ove mladje generacije bi trebale da pokazu vise respekta prema svima. Sarajevo ne postoji od kako su oni poceli ici na utakmice i nek ne smatraju da su neki bitan faktor. 3 godine prati Sarajevo i pocelo pljuvati sve, bez ikakvog respekta prema svemu sto je ovaj klub prosao.
Tekst pisao: FK Sloboda, mahsuz za nas!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood i 22 gosta.