FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 04 apr 2017, 15:59

Negdje sam pročitao kako psuju Okiću, jer nam dade gol. Pišu mu to i žele mu sve najgore što je, eto, našao igrati protiv nas i još nam gol dati! Pitari bi zabranili da naši uopće igraju protiv nas, a ne nešto više! Kakav razum! :lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 04 apr 2017, 16:00

Mokes je napisao/la:Kad je ovakva negativa, a 3. smo, sta bi tek bilo da smo 6. ili 10. :lol:
Ti imas slifa za statistiku. Mozes li naci priblizno podatak bivsih igraca koji su nam dali golove nakon odlaska iz naseg kluba!? :hmmmmm:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 04 apr 2017, 16:00

Mokes je napisao/la:Kad je ovakva negativa, a 3. smo, sta bi tek bilo da smo 6. ili 10. :lol:
Koja je razlika izmedju 3 i 6 mjesta?

Meni je apsulutno svejdeno.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 apr 2017, 16:01

Evander je napisao/la:
Koja je razlika izmedju 3 i 6 mjesta?

Europa.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 04 apr 2017, 16:02

@Lakoste
Ne, bolesni su oni tvoji postovi prema Tuzlacima. To je bolest i nešto što je odvratno, a ne zayebancija sa panjevima. Ok, shvatili smo da jedino ti voliš klub i da si jedini ti dostojan ove teme.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 apr 2017, 16:09

ReufHerco je napisao/la:Dobio je kapiten ponudu za produzenje vrhunsku, ona stoji na stolu ali on to jos ne potpisuje. Da nije bilo Cale on ne bi ni igrao, Cala je rekao da mu je on potreban i da mora igrati kakav god status imao, sto je i logicno, kad mu vec nisu uslisili niti jednu zelju daj onda makar nek igraju ovi sto su pod ugovorom.
Izvini sto cu ovo reci i nemoj misliti da je upuceno tebi licno,mozda si i ti dobio pogresne informacije.
Ali mi nesto smrdi prica da su mu ispunili sve sto je trazio i opet on nece da potpise. I jos ostaje kapiten nakon toga.
Prije ce biti da nisu u stanju da ispune njegove uslove i onda lazu i plasiraju pricu da je sve do Dulje.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 04 apr 2017, 16:11

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Ti imas slifa za statistiku. Mozes li naci priblizno podatak bivsih igraca koji su nam dali golove nakon odlaska iz naseg kluba!? :hmmmmm:
Lakse je naci ko nije dao :lol:
Evander je napisao/la: Koja je razlika izmedju 3 i 6 mjesta?

Nikakva, ti ces svejedno uvijek pljuvati, pa bili 1. ili 10. ;)
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 04 apr 2017, 16:12

Lakoste je napisao/la:Klub osnovan davne 1946 godine. U svojoj historiji dugoj preko 70 godina klub u ovoj sezoni obori sve rekorde sa nizom pobjeda u ligi, kupu. I onda dodje bubljicavi debil koji klub prati aktivno od 2013-14-te i ismijava igrace, klub itd. Prije toga to za rukom nije poslo ni ekipama koje su u sebi imale imena Susica, Ferhatovica, Musemica, Hadzibegica i ostalih. Umisli da je neko i nesto, rodjeno haman 2000-te i umisli da je neko i nesto, da je sve prosao. Misli da je sa 3-4 godine Sarajeva prosao sve i da mu to daje za pravo da vrijedja klub. :bow:
Molim te nemoj vrijedjati prijeratne generacije i porediti one rezultate sa ovim. Gledao sam uzivo Sljivu, Papeta, Paju, Hadziju, Radeljasa, Ekmecica, Vidovica, Teskeredzica, Barnjaka, Radomira Savica i ostale. Ono je bila liga petice za ove danas. Odes Velezu i igras protiv Bajevica, Vladica i Marica na golu (BMV). DInamo - Zajec Prosinecki, SLoboda imala Rizaha Meskovica, Hatunica Secerbegovica. Zvezdu i Partizan i da ne nabrajam. Ni Zvezda nije mogla dobiti 8 zaredom. Ondasnja Pristina, Vardar ili Rijeka bi ovu nasu ligu sada zavrsili bez poraza i redovnim titulama. A ni Saobracajac, Vratnik, Hrid, Stupcanica i Vraca nisu bili losi i mogli bi igrati u sadasnjoj PLlBiH. Tako da ovi rekordi su fantasticni uzevsi u obzir na nas fond igraca ali porediti ga sa onim je previse. Sto je samo kompliment za Calu.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 04 apr 2017, 16:13

Objasnite mu da Susic, Ferhatovic, Musemici itd., nisu igrali protiv Viteza, Travnika, Metaleheehe itd, vec protiv Zvezde, Partizana, Dinama itd. Tako da njihov niz kakav god da je, puno vise znaci nego niz ovih panjeva pojacanih nekakvom ludom srecom. Njima je Sloboda bila jedna od laksih tekmi, dok je ovima to klub koji prekida niz.
Dajte ba djecu da igraju, lakse ce mi biti kad zijanimo. Ovi kad istrce na teren, ne mozes da vjerujes kome mi platu dajemo.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 04 apr 2017, 16:13

Mokes je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:
Lakse je naci ko nije dao :lol:
Evander je napisao/la: Koja je razlika izmedju 3 i 6 mjesta?

Nikakva, ti ces svejedno uvijek pljuvati, pa bili 1. ili 10. ;)
Haj ti idi navijaj za Barcelonu ;)

Ja sam ono pljuvao i Dinu i Kustu i tad sam bio protiv kluba? :kafa:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 04 apr 2017, 16:19

Uporedi lik ligu sa Jajcem, selom kod Kaknja, Vitezom sa ligom gdje su igrali Dinamo, Zvezda, Partizan, Hajduk, Vojvodina... I istovremeno proziva nove generacije kako vide samo recentno. Pa daj odvadi kume.
Samo Saraj'vo.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 04 apr 2017, 16:23

PitarBordo je napisao/la:Uporedi lik ligu sa Jajcem, selom kod Kaknja, Vitezom sa ligom gdje su igrali Dinamo, Zvezda, Partizan, Hajduk, Vojvodina... I istovremeno proziva nove generacije kako vide samo recentno. Pa daj odvadi kume.
:lol:
Mi nismo pravi navijaci, on zna.

Al kad se samo sjetim vremena kad je on glumio insajdera, pa onda iste takve ovdje prozivao misleci da smo zaboravili njegove provale :facepalm:

Pa onda sad imao stotinu postova o Saidu i tome kako ce biti potpuno spreman u drugoj polusezoni i sve nas popisat a taj isti Said popisa bas njega odigravsi nepune dvije utakmice :damn:
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 04 apr 2017, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 04 apr 2017, 16:26

Evander je napisao/la: Ja sam ono pljuvao i Dinu i Kustu i tad sam bio protiv kluba? :kafa:
Moguce, slabije to pamtim, ali pamtim ove insajderske :kafa:
slika
slika
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 04 apr 2017, 16:28

Vjeruje li neko da bi mi mogli do titule
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 04 apr 2017, 16:30

vjerujem da mozemo do kupa, ali za ligu treba realno čudo da se desi

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 04 apr 2017, 16:31

Bordomen je napisao/la:Vjeruje li neko da bi mi mogli do titule
Ja budala vjerovao sve do preksinoc.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 04 apr 2017, 16:33

FrancescoTotti je napisao/la:
Bordomen je napisao/la:Vjeruje li neko da bi mi mogli do titule
Ja budala vjerovao sve do preksinoc.
dobar si

ja se nadam da cu vjerovati i sutra navece :mrgreen:
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 04 apr 2017, 16:34

FrancescoTotti je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Uporedi lik ligu sa Jajcem, selom kod Kaknja, Vitezom sa ligom gdje su igrali Dinamo, Zvezda, Partizan, Hajduk, Vojvodina... I istovremeno proziva nove generacije kako vide samo recentno. Pa daj odvadi kume.
:lol:
Mi nismo pravi navijaci, on zna.

Al kad se samo sjetim vremena kad je on glumio insajdera, pa onda iste takve ovdje prozivao misleci da smo zaboravili njegove provale :facepalm:

Pa onda sad imao stotinu postova o Saidu i tome kako ce biti potpuno spreman u drugoj polusezoni i sve nas popisat a taj isti Said popisa bas njega odigravsi nepune dvije utakmice :damn:
A sve znam. Konstantno zabija autogolove i onda kad se zapetlja spinuje o pravim navijačima, ali ovo mi je baš onako nonsens najblaže rečeno. Neki dan branio legende iz tog vremena danas ih niveliše sa ovim danas, a govori raji kako prate samo ovo skorašnje... Nikako ne mogu da upratim da li lupa ili spinuje kako mu naleti.
Samo Saraj'vo.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 04 apr 2017, 16:34

Evo, zanemarimo bivsu ligu. Uzimo ligu koja se igra na nivou citave BiH. Kako to da nijedna ekipa poslije rata nije uspjela a napravi ovaj niz koji ima ova ekipa? Mogu razumijeti nezadovoljstvo situacijom u klubu, i sam sam nezadovoljan. Ne mogu razumiti pljuvanje po klubu niti cu razumiti.

A ove mladje generacije bi trebale da pokazu vise respekta prema svima. Sarajevo ne postoji od kako su oni poceli ici na utakmice i nek ne smatraju da su neki bitan faktor. 3 godine prati Sarajevo i pocelo pljuvati sve, bez ikakvog respekta prema svemu sto je ovaj klub prosao.

High

Post Postao/la High » 04 apr 2017, 16:35

Tekst pisao: FK Sloboda, mahsuz za nas!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: soe i 19 gostiju.